מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המסך הנ"ל וחשבתי לאחרונה לשדרג אותו... כמה לדעתכם ניתן לקבל עליו היום ? יש לציין שהוא מסך מאוד איכותי וללא אף פיקסל פגום תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המסכים שאני רואה שאתם ממליצים עליהם פה(למשל x95f, 971p וכו') הם כולם מסכי 19 אינטש האם יש מסכי 17 אינטש מומלצים עם פאנלים מהדור החדש(לא tn)?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, היה לי T240 משובש. בערך יומיים לפני שפגה האחריות שמתי אותו בתיקון(3 שנים אחריות). היום צלצלו אליי מחיון ונאמר לי שלא הצליחו/רצו לתקן, ומכיוון שלא מייצרים יותר את הענתיקה אז החליפו לי למסך לד בדגם-BX2450. הרצתי חיפוש מהיר וראיתי שכל הביקורות עליו משבחות. אבל אז אחי המשכיל (והזריז) העיר לי על כך שהרזולוציה שלו היא רק 1920X1080 בעוד שה- T240 הוא 1920X1200. הוא עוד טוען שאני חייב לדרוש מסך ברזלוציה של 1200 אנכי. האם לבקש משהו אחר? האם אני יכול בכלל לדרוש משהו כזה? האם כדאי לי? תודה לעונים. מיניעדכון- פה למשל נאמר ש- S24A350H. הוא המחליף שלו (כוס אומו שהשתנה לי הפונט).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 3 המסכים האלה : 2043BW או 2053BW או T200 תגידו מה המסך הכי איכותי מבין אלו למשחקים ואינטרנט. אני סגור על מסך 20 אז אל תציעו לי 22 .. תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה מסך LCD ולהיפרט כבר מCRT הישן תגידו זה מסך טוב למשחקים?וקצת סרטים http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L204WT-SF.jhtml
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חשבתי על הLCD DELL E228WFP אבל אני לא מבין כזה גדול במסכים אז אם יש המלצות אחרות בכייף לאחר בדיקה קטנה הבנתי שעדיף Dell 2007WFP ראיתי אותו פה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3040 השאלה אם החנות אמינה, האם הם יחליפו לי את המסך במקרה של פיקסלים מתים או זליגה וכו.. למישהו יצא להזמין מהם?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 09:57:16 תודה על התגובות העזרה והעיצות..לאחר קריאה של אלפי אשכולות בנושא הזה.. ואני אלך על הDell 2007WFP אם רק אתם יכולים להמליץ לי חנות טובה לקנות ממנה?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
נאמר לי על ידי אדם באתר http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=206 שהמסך 2007FP יכול להגיע עם פאנל TN או MVA או S-IPS כששאלתי אותו איך זה ייתכן הוא אמר לי שככה זה כל מסך של דל מדגם 2007FP יכול להיות עם פאנל שונה. הוא אמר לי לשאול אתכם איך עושים בדיקה במסך הזה איזה פאנל בדיוק יש במסך 2007FP
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין שני המסכים הנ"ל! על הLG ישנם ביקורות מעולות ורציתי לדעת אם לNEC יש יתרונות עליו [אולי המסך הקריסטלי?] אני צריך להחליט במהירות ואשמח לשמוע את דעתכם.[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 18:31:48 ושכחתי לציין, שימושים עיקרים:טקסט והרבה; סרטים והרבה!!
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 20 עד 22 השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה.יש לי כרטיס מסך של radeon hd4870 1g של club3d. הייתי רוצה לדעת על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב הנ"ל או עם חריגה קטנה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברים. כרגע יש ברשותי מסך U2412M . יש לי אפשרות להחליף אותו ב U2414H ללא תוספת עלות. השימושים העיקריים הם משחקים ושימוש סטנדרטי יומיומי. מצד אחד לשלי יש רזולוציה יותר גבוה, מצד שני לחדש יש יציאות USB3 שחסר אצלי במארז מקדימה ועיצוב יותר אלגנטי. מה הייתם בוחרים ולמה? פה למטה יש טבלת השוואה: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=04&sku=320-2676
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בשבוע הבא את המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט , אופיס , ותוכנות עריכת מוזיקה. לגבי התוכנות עריכה אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי בעיה לעבוד עם מסך רחב, השאלה שלי היא איך נראה דף אינטרט למשל על מסך רחב? רואים אותו על כל המסך והוא פשוט רחב יותר או שהוא נראה כמו במסך רגיל ובצדדים פשוט אין כלום? אני רוצה מסך כמה שיותר גדול אבל התקציב שלי מוגבל כרגע וזה מה שמצאתי, כל המסכים הגדולים עם pivot הם ממש יקרים! נ.ב מישהו מכיר את המסך הזה ויכול לפרט עליו קצת? כי אין יותר מידי ביקורות עליו... תודה...
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי , ולאחר שקראתי את ההודעות בפורום הגעתי למסקנה שהאיכות בהחלט חשובה לכן רציתי לדעת האם יש מסך איכותי עם פאנל איכותי (8bit) במחיר הנ"ל ממה שהבנתי המסך המומלץ שקרוב לתחום זה הוא DELL wfp2007, אך גם הוא עובר את סף ה2000 ש"ח. אודה לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13899 למשחקים ולעבודה כללית במחשב(גלישה,תוכנות,סרטים)...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להזמין מסך בשעות הקרובות, יש לי הצעה לסאמסונג ב999 שקל + אחריות 3 שנים של קבוצת אוחיון [??? לא מכיר אותם האמת] או בערך 1400 שקל לLG, מה עדיף? הקונטראסט המטורף של הLG שווה את ה400 שקל? יש סיבות לקחת אותו על פני הסאמסונג? אני אוהב לשחק משחקי RPG וFPS....... ורואה המון אבל ה-מ-ו-ן סרטים, וכמובן קורא כמויות אדירות של טקסטים כל יום................. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה... הצרכים שלי יהיו למשחקים וסרטים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף ואם יש מסך אחר יותר טוב באותו סדר גודל מחיר אני אשמח לדעת. המסך יהיה על כרטיס מסך GTX260 התקציב שלי הוא 1100 +/-.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה לאחר המלצות בפורום קניתי את המסך 971P של סמסונג. מסך מעולה להכל פרט למשחקים.. רואים מעולה במשחקים עד הרגע שבוא מזיזים את העכבר בג"נרלס או מוסרים מסירות ארוכות בפיפא. ואז רואים איזה צריבה רצינית במסך שהורגת לכם את העינים . ככה שכל מי שחושב על המסך הזה לצורך משחק שיוותר. עיקרון מחר אני מדבר עם החברה על ההחזרה של המסך כי הם הבטיחו שהוא יהיה טוב למשחקים. קניתי מרואים עולם ,נראים אחלה חברה. בקיצור אני צריך מסך אחר 19 לא משנה לי רחב או לא. שתהיה בו חדות בערך כמו הסמסונג או יותר טובה ושיהיה מעולה למשחקים עם פאנל איכותי. כמובן שאני אצטרך אותו ללימודים בעוד שנה וחצי ככה אז שיהיה טוב לטווח ארוך.. טווח המחירים עד 1900 . ומה דעתכם על המסך : NEC LCD MultiSync 19" 1970NXP
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לפי התגובות של האנשים מה2408 ולפי התגובה של אנשי התמיכה בפורום של DELL נראה כי A01 לא ישפר משמעותית את ה2408. בכל אופן, יש מצב שאולי יש כמה חתיכות אחרונות 2407 על אדמת ישראל. לכן, זה או לחכות חודשיים וכנראה לא יהיו בשורות טובות מדי, או לנצל את ההזדמנות של ה2407 ה2407 עולה כיום ~2900 שח לעומת 2408 שעולה ~3350 האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך מחשב 24". המחשב כרגע מיועד לגיימינג (בעתיד אני כנראה אקנה גם כרטיס TV ויהפוך אותו לטלויזיה רגילה). התכוונתי בהתחלה לקנות את המסך הזה- MW221C , אבל אחרי שידרוג הכרטיס מסך ל- HD4870 1024MB מהגירסה של החצי ג'יגה, החלטתי לשדרג גם את המסך... התקציב הוא בסביבות 1500 פלוס מינוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. לא הבנתי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם. כמו כן, האם לשניהם ציפוי מאט? זה חשוב מאוד עבורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר ממיר HOT HD למסך שלי, אבל המסך שלי מגיע לרזולוציה מקסימלית של 1680x1050. אז השאלה שלי - זה אפשרי "להכריח" את הממיר לעבוד על 720P? או לגרום למסך לשדר רזולוציה מקסימלית של 720P? ברגע שאני מחבר אותו, אני מקבל out of range במסך כי ככל הנראה הממיר עובר למצב 1080p שהמסך שלי לא תומך בו. בנוסף אני מניח שמתאם HDMI-DVI לא אמור לעשות בעיות, נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מסך של סמסונג, 2253BW, והוא עבד בצורה מעולה. אבל אני מסתכל עכשיו על המסך, ופתאום שם לב ליותר מ-5 פיקסלים שרופים! איך פתאום נשרפו כל כך הרבה פיקסלים? ואני רוצה לוודא שמדובר בפיקסל שרוף: על רקע לבן, כל נקודה מופיעה בצבעי קשת (וורוד ירוק וכו') וכשאני מעביר עליה את האצבע בעדינות אני מרגיש בליטה. זה פיקסל שרוף בכלל?
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מסך 19 שישמש למשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים. האם עדיף רחב או רגיל? תודה,
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ואתמול בבוקר כשניסיתי להפעיל את המסך שלי, ViewSonic VP930, הוא ניסה להדלק, האור הירוק נדלק ונכבה ובין לבין הבהב קצת, ורק לאחר כ5-7 דקות נדלק ממש (כלומר אפשר הוא הציג תמונה). מהרגע שהוא מציג תמונה הוא עובד בסדר גמור ואין שום בעיות, אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם שהוא כבוי לפרק זמן של חצי שעה - שעה לפחות. מהי לדעתכם הבעיה ? והאם היא מאפשרת תיקון ? קניתי אותה לפני שנתיים וחצי, ואם אני לא טועה, קיבלתי עליה 3 שנות אחריות. האם לדעתכם האחריות מכסה תקלה שכזו, למרות פרק הזמן שחלף ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי, מחיפושים שלי באינטרנט ובפורום הבנתי שהנושא של קצב רענון (לדוג' 60 Hz או 75 Hz) במסכי LCD הוא לוט בערפל... יש כאלה שאומרים שזה לא משנה וזה משפיע רק במסכי CRT וראיתי גם אנשים אומרים שזה כן משנה... מה אתם אומרים אנשים, משנה או לא ? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-