עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shibie,

אני שם דגש בעיקר על איכות.. תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tintin,

האם כדאי לקנות אותו בREV a04 שמיוצר בצ'כיה עם אחריות 0 פיקסלים מתים ביום הקניה ואחרכך החל מ4? יש המון מסכים עם פיקסלים מתים מהסדרה הזו? יש חנות שנותנך אחריות יותר טוב? האם מישהו יודע אם המסך טוב למשחקים ולא נמרח בגלל פאנל S-PVA?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by nivbrn,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD "17. (ביחס 3*4). השימושים העיקריים שלי הם: בעיקר שימושים רגילים. אבל לפעמים גם משחקים ועריכת וידאו. איזה מסך הוא המומלץ ביותר. רצוי זמן תגובה מהיר, ובהירות טובה. ניב

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. המסך הוא LG 1900R והרזולוציה היא 1280X1024 32BIT , קצב הרענון הוא 60 ואין לי אפשרות לעלות אותו. עידכנתי את התוכנה של המסך + דרייבר כרטיס מסך (7600GT), ווידאתי שהמחשב מזהה את המסך לפי הדגם שלו ולא כסתם מסך P&P ועדיין לא הצלחתי לעלות את קצב הרענון... הוא על 60 ואין לי אופציות אחרות יש לציין שאם אני יורד ברזולוציה, אני יכול לעלות לקצב של 70.. האם זה נורמלי ומה עושים??

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by amitbl,

מה דעתכם איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? האם יש משהו מומלץ יותר בטווח ה1000-1300 ש"ח (אין חריגות!)? המסך נועד לשימושים כלליים וקלילים מאוד - מעט אינטרנט, ומעט אופיס. לא יותר מזה - בטח שלא משחקים.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על שני מסכים שיתאימו לתקציב והדרישות. ViewSonic 19" LCD VX922 או סמסונג 931B . מה עדיף? או שיש המלצות אחרות? אני מחפש מסך שיתאים וינצל את המפרט הנ"ל , למשחקים בינוני, לא כל כך חשוב לי האיכות וכמות הפיקסלים לכל מילימטר אלא יותר שירוץ חלק ויתאים לכרטיס. התקציב הוא 1000-1300 אבל אם מישו חושב שחייבים לחרוג קצת מעל אז בבקשה שימליץ לי ועם הסבר כי אני גם ככה עם חריגה על המחשב עצמו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by jaaa,

קניתי את המסך מוואלה שופס במכירה פומבית, התקשרתי למרכז מכירות שלהם ושאלתי אותם על הפאנל, הם אמרו לי שאין אפשרות לבדוק איזה פאנל מגיע וזה מגיע כחבילה אחת, עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם וכאשר שהמסך יגיע אליי ואני לא יהיה מרוצה מהפאנל (רק S ירצה אותי) אז כדאי להחזיר את המסך לחיון ולקחת כסף? אמרו לי שעד 14 יום הם יחזירו לי את הכסף, תודה לעוזרים..

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by gabi_y,

מה המסך המומלץ למחיר הזה עבור גראפיאקה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. הי, רציתי לדעת האם יתכן שהכרטיס מסך לא תומך ברזולוציות כאלה? או שצריך להתקין דריבר חדש? או זה בעית חומרה? כרטיס המסך שלי הוא : ATI RAGE PRO AGP X2 מערכת הפעלה WINXP SP2 תודה לכולם

10. יש היום שני פורמטים של מסכים 3X4 ופורמט 16X9 מה עדיף? מה היתרונות ומה החסרונות?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by b127,

אני צריך מסך לגרפיקה לחנות צילום, ומסך זה משמש לפיתוח התמונות וכיון הצבעים שלהם, כך שהוא חייב להיות עם איכות צבע טובה מאוד. תקציב באיזור ה1.5K. הבנתי שה2007FP יכול להיות טוב, אבל הוא חורג מהתקציב, האם זה שוה את זה? או אולי 1907 זה אותו דבר, רק קטן יותר? עדיפות ל19אינץ ומעלה, אבל אם אין ברירה גם 17 יכול להתאים. כמובן שהיאכות באה לפני המחיר, אבל לא לאבד פרופורציה.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by ofer40,

היי אני מנסה לבדוק איזה פאנל המסך הזה ואני לא מוצא. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12799 לפי הנתונים זה לא נראה TN אבל לפי המחיר כן.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  14. הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=17095 מרבית השימושים היא במשחקים, אינטרנט,מדי פעם סרטים ועבודה שוטפת נ.ב אם למישהו פה יש את המסך הזה שיירשום בבקשה איך הוא תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  15. אני יודע שזה נושא די חרוש אבל אני מעוניין לקבל דעות מפה ומפה. כרגע אני עם מסך 17 של lg אם אני לא טועה עם פאנל של TN המסך בחדר ואין לי בעיה של ניגוד אם רואים מהצד או מתחת. כרגע ההתלבטות בין 20 אינצ'-המסך המפורסם של דל שמומלץ פה לבין 22 אינצ' של סאמסונג/דל/LG ממה שהבנתי המסכים די דומים.. השימוש העיקרי הוא סרטים סרטים ועוד קצת סרטים + משחקים בעיקר ספורט ופה ושם משחקים כמו קרייסיס בקרוב... עד כמה יהיה ההבדל בתצוגה בין הדל עם פנל מצויין לבין ה22 עם פנל פחות טוב בעיקר בסרטים(אין לי בעיות של ניגודיות בחדר) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. Started by galweb,

הי חברה, רכשתי מסך LCD של LG 22 אינץ. הייתי רוצה לתפוס אותו לקיר אבל לשנות את הגובה מתי שבא לי, בכל הזרועות ותפסי הקיר שראיתי יש רק תנועה לצדדים או מקסימום צידוד בזוית למעלה ולמטה, אין שינוי גובה המסך. מישהו מכיר ? תודה גל :

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by arik100,

שלום כרגע אני משתמש במחשב "הישן" שלי במסך BENQ FP731 מסך טוב איכות צבע טובה רק הוא כואב קצת בעיניים כשאני קורא , כואב קצת הרבה אני מעוניין לדעת בערך איזה הבדל יש בינו לבין המסכים הבאים ואיזה פאנל המסך הזה המסכים להשוואה: 226BW E228WFP 2007WFP L226WTQ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. Started by d1v,

אני צריך מסך ב 1700 גג,לא איכפת לי 19" או 20". בקיצור חשבתי ללכת על ה ViewSonic 19" LCD VP930 שיש לו ביקורות ממש ממש טובות ורציתי לדעת אם עכשיו המחיר הוא 1666,אז נגיד בעוד חודש חודשיים המחירים עשויים לרדת ? לפי ההערכה שלכם,יהיה הפרש של כ-200 ש"ח ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Kodak997,

החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  20. שלום, יש עדיין סיכוי להיתקל במסכי MVA של DELL 2007WFP ולא IPS?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by zedisdead,

אני חפש מסך 19 אינטצ שניתן לתלות על הקיר יש לי את הסמסונג 172T והוא תלוי על הקיר והוא כבר קטן תקציב לא משנה לי תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by R_G,

אהלן אני מעוניין לקנות מסך דק (LCD?) הבעיה שאני לא ממש מתמצא בתחום.. תקציב - 1000-1500 ש"ח, בשאיפה לכמה שפחות.. מאוד חשוב לי שהמסך יהיה מskypc.. (למרות שאם אתם אומרים לי שיש מסכים נהדרים בחנות אחרת וכל המסכים אצלם הם לא משהו/התפשרות, אז מן הסתם שעדיף ממקום אחר.. למרות שההעדפה הבולטת היא מהחנות הזאת). בנוסף, הצבתי את התקציב הנוכחי - אבל כאמור, אני לא מבין הרבה בתחום. אם קיים מסך בסקיי.פי.סי או בכלל ששווה חריגה - אשמח אם תיידעו אותי איזה ולמה. נראה לי שאני מעוניין במסך 19 אינץ'. שימושים - משחקים ועבודה שטופת (אינטרנט, סרטים מדי פעם.. קצת מכל דבר אני מניח). תודה רבה מראש, ראביב.

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  23. משום מה הדרייבר של הכרטיס מסך שלי שהוא רדאון 9250 של ATI לא נותן לי לעשות PIVOT בזמן האחרון... יש עוד דרך לעשות PIVOT חוץ מהדרייבר של ATI?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. שלום. אני מתכנן בעוד חצי שנה לרכוש מחשב בתקציב של בערך 3.5 והבנתי שכדי לצפות בסרטי HD צריך כרטיס מסך מתאים, אני מקווה שעד אז המחירים ירדו ויהיה כרטיס בתקציב שלי... בכל מקרה, האם גם המסך צריך לתמוך? האם כל המסכים תומכים? אני מתכנן בקרוב (חנוכה בערך) לרכוש את המסך המדובר 2007WFP, האם הוא תומך בHD? אפשר להפיק ממנו את המקסימום בסרטים/משחקים ע"י כרטיס מסך בתקציב שציינתי? ושאלה די לא קשורה. שמעתי שעכשיו המציאו טכנלוגיה חדשה שעומדת להחליף את מסכי הLCD, משהו עם לייזר... אז השאלה שלי היא האם כדאי לי לחכות, ואז אוכל לרכוש מסך LCD גדול (משהו בסביבות ה30" שישמש גם כטלוויזיה) במחיר של ה2007?

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by tintin,

אני רוצה לקנות מסך LCD המטרות שלי הם בעיקר משחקים ועריכת סרטים ב AVID. דבר שמצריך שטח עבודה של 2 מסכי 19 צמודים כמו שאנחנו עובדים בצבא. יש לי תקציב ל2407 אבל אני לא יודע אם הפאנל שלו יותר מתאים לי מה2007. מה אתם אומרים? שמעתי שב2407 יש בעיות עם סרטים רחבים בגלל שהוא 16:10 ולא 16:9 ועוד כמה בעיות עם גירסת הHC או בלי HC לא הבנתי מה זה אומר כל כך הHC הזה ואם מה שמוכרים בארץ זו גירסה מתוקנת בלי הבעיות הללו. מישהו יודע בקשר לזה משהו? והאם יש חנות זולה ואמינה שתיתן אחריות טובה על פיקסלים מתים ? תודה על העזרה! נ.ב. יש לי 8800GTS 320 האם הוא יספיק ב2407? מקסימום אני קונה את כרטיסי המסך של הדור הבא.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים