מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המסך הזה במחיר הזה? http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=93479&af=10
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד ב1280 על 800 > בנייד שלי ( מסך 15.4") הדבר היחידי שהיצלחתי לעשות כדי לבטל את שני הפסים הצדדיים במצגות הוא להוריד רזולוצייה ל 1024 / 760 זה מסורבל! האם יש פטנט אחר ? איזו תוכנה/TOOL שבקליק פותרת את הבעייה? THX
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם המסך הזה הוא טוב בשביל משחקים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A ממש ננעלתם על המסך הזה,אבל אחרי הוידאו הזה קצת מפחיד לקנות אותו..?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש לי רק מחשב נייד ואני מחפש מסך 19 אינץ' לחבר אליו. לא מעניין אותי זמן תגובה או ביצועים עם משחקים, מה שכן חשוב לי זה שאת התמונות שלי אני יוכל לרואות באיכות הטובה ביותר. אני לא רוצה להשקיעה יותר מ 1700 ש"ח אם מישהו פה מבין בתחום הזה אני מאוד יעריך את העזרה שלך. תודה
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים! קיבלתי את המסך לפניי מספר שעות חיברתי אותו למחשב הנייד שלי. ועכשיו יש תופעה מוזרה, התמונה במסך כול הזמן מתעוותות כמו שמסתכלים על האופק בכביש ביום חם ומהחום כל מה שבאופק של הכביש נראה מעוות בתזוזה, ככה המסך שלי נראה. מה לעשות בבקשה להחזיר אותו ? או שזה משהו בהתקנה והגדרות? אני שיניתי את הרזולציה ל-1280 על 1024 אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה אני צריך עזרה! תודה דרך אגב מדובר ב-Samsung 971P [br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 18:32:31 אני עכשיו החזרתי את הרזולוציה ל 1024 על 768 וזה אפסיק!אבל למה אני לא יכול לרואות תמונה טובה ברזולוציה המקסימלית של המסך?????
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בעע אני קורא אלפי דיונים על המסכים האלה ואני כבר לא מבין חח חלק אומרים שאם אני גיימר כבד אז רק ללכת על ה DELL 2007WFP וחלק אומרים שה Samsung 226BW הוא הכי טוב, גם כי ב DELL הרבה התלוננו על ghosting (למי שלא יודע מה זה, הנה סירטון שימחיש: http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A) חח פאק אני כבר באמת שלא יודע מה להחליט.. HELP ME =P
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR LG L1900R המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. וגם שאלה.. אם אני קונה 22" אז יראו את זה כמו במסך 19" או שהאיכות תרד?וגם 22" מתאים למשחקים או שהוא גדול מדי??? מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך LCD 19 אינץ טוב שיתאים למשחקים=47% וגם לסרטים=46% אינטרנט השאר LOL מקסמיום שהמחיר יהיה 1100 שקל.ועדיף מחנויות בצפון כי אני באזור קריות.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום במקרה ראיתי את המסך הבא: Acer Value Line AL2416WAs אשר זול בטירוף ועולה כ-2400 ש"ח ומכיל פאנל PVA. הוא בגודל 24" וזמן תגובה של 6ms, בהירות 300, זוויות צפיה 178°/178° ופאנל PVA. מה דעתכם, שווה או לא שווה? השימושים הם גלישה באינטרנט, כלומר צפיה בדפי HTML המכילים תמונות וטקסטים, משחקים (כדורגל, PES) וסרטים. ..מחכה לתשובה...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לפרק את הרגל של המסך ולתלות אותו על הקיר ?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19032 עכשיו.. 1) בפוסט אחר אמרו שהלא HC הוא לא טוב בהצגת FHD מנגן בלוריי/HDDVD ומהמחשב כן.. אז בHC זה נפתר?? 2) גם אמרו שהHC לא טוב לקנייה כי הוא A00 ורק כשיבוא הA01 ו/או הבאים אז זה בטוח לקנות אותו.. אז לקנות עכשיו את הלא HC?? או לחכות הרבה הרבה זמן לHC A0n??
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כי יש עכשיו רק את הHC בארץ. האם כדאי לקנות אותו באותו מחיר כמו בלי ה HC בשביל משחקי מחשב ועריכה או לחכות?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב? ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות מסך LCD בטווח מחירים של עד 2400 שקל המטרה של המסך הוא סרטים וסרטים בלבד ללא משחקים.. הוא ראה את המסך 226W sumsung בחנות והתלהב, בגלל שהמסך TN ועדיף ISP-S בעיקר בגלל רמת הצבעים המלצתי לו לקנות את ה2007WFP ! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם אני צודק בקשר לsumsung VS DELL ? 2) ישנה בעיה נוספת, רציתי לדעת איך מסך LCD רחב יעבוד עם כרטיס מסך ישן וכנראה אפילו אונבורד בלי DVI? תזכרו שהמטרה של המסף היא לסרטים לא משחקים. תודה מראש בן.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
^ העיקר שיתן יחס איכות למחיר הכי טוב שאפשר, למרות שאני מתאר לעצמי שזה קשה במחיר כזה. תקציב 1000-1300 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מועניין לקנות את ה2007WFP. עכשיו אני שרוי בדילמה קטנה מכיוון שראיתי מסכי 20 רק באופיס דיפו שם הם לא ברזולוציה הטבעית שלהם. עכשיו אני רוצה לבדוק אאיך הרזולוצי הטבעית שלהם,אם הטקסטים והכל נראים קטנים מידי מכיוון שהמסך הזה ישמש גם את אבי שנעזר במשקפי ראייה.מישהו יכול להעלות תמונה של הדסקטופ שלו על מנת שאני אוכל לראות את גודל הפונטים וכו'? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
על מסך אחר כמו Samsung 226BW ? זאת אומרת שכדאי לשלם יותר ולקחת את Dell 2007WFP שהוא 20 אינץ' או שעדיף לשלם 1800 שקל לקחת כבר את ה samsung 226BW שהוא 22 אינץ'? הבנתי שהDELL פשוט יותר מוצלח בגלל הפאנל שלו שהוא לא TN ובכלל קראתי כמה מאמרים, שאומרים שה DELL יותר טוב למעצבים שמשתמשים עם פוטושופ וכו', זה אמת? האם כדאי לקחת את ה Dell 2007WFP ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקציב שלי זה עד 3000 שקל רק למסך.... אני רוצה מסך למשחקים טוב.. יש לי 19 אינץ של proview crt ממש לא רואים כלום יותר... אני מסתפק ב 17 אינץ גם... ואני חושב על לעבור ל lcd כי הבנתי שיש כבר מסכים עם 2 ms ... דרך אגב לא חובה כל ה 3000 שקל... ו 17 אינץ מספיק לי.. עריכה: הבנתי ש 17 אינץ כבר למיושנים בדגמים אז אפשר 19 ואפילו טיפה יותר.. אבל האיכות חשובה יותר מהגודל תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שלושת אלה - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1469&category_id=cfc0c3954c65485748478e28deb1db33& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1434&category_id=76cc4303509288b0e1e64cdf445233d0& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1418&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& הנטייה היא ללכת על הסמסונג, השמועות אומרות שהוא אדיר למסך TN מצד שני, אפשר לקנות את הDELL 20" הפופולארי 2007WFP, שעולה 200 שקל יותר, אבל עם פאנל S-IPS. עד כמה גדולים ההבדלים והאם כמשתמש משחקים וסרטים, עדיף לי ללכת על הTN ? גודל חשוב מאוד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך שיש גם למחשב וגם לטלוויזיה 22 אינץ. אני יקנה כרטיס טלוויזיה ויחבר לו, איזה מסך הכי מומלץ לזה עד 1500 שקל פחות או יותר חשבתי על הcmv 22 אינץ מקספ, האם הם נותנים לבדוק את תקינות המסך ואשאין פיקסלים סרופים?והאם יש מסך טוב יותר, והאם יראו טוב טלוויזיה עם מסך 22 אינץ שמיועבד למחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי יש לי מסך 17" CRT וחשבתי להחליף למסך LCD בגודל 19" כי 20" איכותי עולה מעל 2000 שקל שזה יותר מידי. ראיתי שאתם מדברים הרבה על ה VIEWSONIC VP930 ורציתי לדעת האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב נורמלי שיכול להחליף מסך CRT? המסך הוא לא למשחקים ולא לסרטים אלא לשימוש יומיומי כמו גלישה וקריאת טקסטים מרובים שהעיניים לא יתעייפו. עוד משהו חשוב שהטקסט לא יהיה קטן מידי. אם יש עוד המלצות אז בבקשה תציעו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך בדיוק כדאי לנקות מסך דק יש לי בד מיוחד שמגיע עם מסכים אבל זה לא מוריד הכל האם מותר קצת מים המסך שלי נק 20WGX יש מטליות לחות באופיס דיפו אבל קצת מפחיד אותי או אולי כדאי לפנות ליניר מערכות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מסך LCD 19 אך הוא לא מתאים במידה של השולחן. יש אפשרות לתלות אותו על הקיר ? (הוא בעל רגלית מתפרקת.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-