מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש מסך מחשב שיתאים למשחקים וסרטים וגם לגלישה באינטרנט קראתי שה VIEWSONIC VP930B מומלץ פה בפורום . חלק מהביקורות ברשת אומרות שהוא לא הכי מתאים להצגת סרטים ולמשחקים בגלל הפאנל שלו וזמן התגובה. האם זה נכון ? ואם כן איזה מסך אחר מומלץ בתקציב דומה של כ 1500 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך איכותי למשחקים עם תקציב גמיש (גם סרטים לפעמים) עכשיו יש לי 1970HR אז אני מצפה לראות שיפור משמעותי עוד דבר אני חושד שהמסך שלי קצת עקום דבר שמשגע אותי בצורה שאתם אפילו לא יכולים להתחיל לתאר... המסך אמור להחזיק לעוד הרבה הרבה זמן (המסך החדש כמובן) עז אני אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אמשח לעזרה בבחירת מסך איכותי. עדיפות למסך עם כניסת HDMI (אם יש דבר כזה).
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי מבקש המלצה למסך מחשב למשפחה - עד 1000 ש"ח. המסך מיועד לעבודה מול מחשב , גלישה באינטרנט , מסנג'ר ולא לצפייה בסרטים... אישתי מבקשת גם שיראה טוב :-) תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד 12" ואני רוצה לקנות מסך מחשב 22-24 אינץ' על מנת לחבר את הנייד אליו. השימושים שלי הם אינטרנט, אופיס וכד'. איזה מסך מומלץ? או כל מסך ישרת אותי טוב? אני רוצה מסך שיהיה אפשר להסתכל אליו לאורך זמן בלי לחוש כאבים בעיניים. תודה, רז.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מסך מחשב. התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים ורציתי להביא מסך שיחובר גם לסוני וגם למחשב שלי, בגודל 27". רציתי לשאול לגבי קצב רענון מסך, שכן אני יודע ומבין שעם מסך 144HZ אני לא אוכל להפיק ביצועים טובים יותר מהסוני שמוגבל ל60FPS, אבל קראתי (וראיתי סרטונים ביוטיוב) שמציגים שהLAG INPUT של מסך 144HZ משפר משמעותית חווית משחק בסוני מאשר צג של 60HZ. בנוסף אני מתכנן שהמסך יהיה מחובר גם למחשב כך שגם אוכל להנות מחוויה חלקה יותר גם בצפייה בסרטים. רציתי לשאול מה דעתכם והאם כדאי לי לרדת למסך 24" עם 144HZ (מפאת תקציב) או לדבוק ב60HZ אבל מסך 27"? האם שימוש בחוויה משרדית במחשב ואולי שיפור קטן בחווית משחק בסוני שווים את זה? ואם כן, מה אתם ממליצים…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן תותחים! אני עומד להיות סטודנט בקרוב (באר שבע ) ואני צריך לרכוש מסך איכותי שישמש אותי ללימודים / פנאי / עבודה. חשבתי על מסך בגודל 24". אני רוצה גם לראות בו סרטי 1080P, לכן כנראה אצטרך מסך 16:9. בעיקרון רציתי במקור לשאול מה אתם חושבים על Samsung B2430, שעולה כ-1,000 ש"ח, אבל ראיתי שהרבה אנשים ממליצים דווקא על U2311H ומסכים אחרים. 1. מה אתם אומרים על המסך של סמסונג? מומלץ? והאם יש לו אפשרויות ארגונומיות שונות? 2. יש מסך אחר באותו סכום שעדיף על המסך של סמסונג? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימוש עיקרי צפייה,מדיה חובה: HDMI חובה (קניתי דונגל אלחוטי - מזרים מדיה חיבור hdmi) תמיכה תלייה על הקיר (אולי אעביר מנקודה לנקודה) לא חובה אבל עדיף: כמה שיותר חדיש ועם אפשרויות של חיבורים HDMI USB \Dispaly Port עבור אפשרויות עתידיות.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצות
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. אני מחפש מסך מחשב לצרכי גרפיקה בעבודה על תוכנות מאיה,פוטושופ,אילוסטרייטור,זי ברש,לייט רון וגיימינג ברמה גבוהה. אני רוצה מסך בגודל 27-28" (אפשר גדול יותר) ברזולוצית 4K התקציב שלי הוא עד4000 מעדיף לחסוך גם אם זה אומר מסך קצת פחות איכותי ובעל אפשרות קנייה באילת. מעדיף שיהיה למסך אפשרות תלייה על סטנד מרובה מסכים (יש לי עוד מסך בבית שהמסך הזה יהיה במקביל אליו). אם יש מסך שתומך בFREESYNC אני גם יעדיף אותו מיכיוון שהכרטיס מסך שאקנה בקרוב הוא FURY X. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מצאתי את שני אלו בחול: https://www.amazon.com/LG-39GS95QE-UltraGear-DisplayHDR-DisplayPort/dp/B0CV1VL18C/ref=ex_alt_wg_d?_encoding=UTF8&pf_rd_r=968BJK00JHS5APM5S8WR&pf_rd_p=4e1b46a8-daf9-4433-b97e-d6df97cf3699&pd_rd_i=B0CV1VL18C&pd_rd_w=NlQQf&pd_rd_wg=eB8PX&pd_rd_r=0802642c-3475-42e2-80f2-f753d09d9212&content-id=amzn1.sym.4e1b46a8-daf9-4433-b97e-d6df97cf3699&th=1 https://www.lg.com/us/monitors/lg-38wr85qc-w-ultrawide-monitor המחיר חצי מבארץ. השאלה אם יש אחריות והמשלוח קליל ? ובכללי אני חובב DELL אבל לא מצאתי מחיר פחות מ6000 שקל. יש רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 191 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אני מחפש מסך מחשב עם פאנל איכותי, שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. יש לי ניסיון טוב מאוד עם מסכי DELL ואשמח להמלצה על מסך שלהם. גודל: 23" של DELL תקציב: 600-700 ש"ח בנוסף אשמח מאוד גם להמלצה למסך נוסף גדול יותר (25"-27") גם אם הוא יחרוג מהתקציב בכמה מאות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב של חברה מוכרת עד 600 ש"ח (אבקש לא למתוח יותר , רק אם ממש יש דגם מומלץ ). גודל 19-20 האם יש צורך לפנות ל LED ? כי ראיתי אפילו מסכים עם הטכנולוגיה הזאת במחיר כזה האם זה באמת חוסך בשטח השולחן? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=780242 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774547 ברמה העקרונית אין יותר מידי דרישות (נחמד אם יהיה DVI) רק שיהיה מחיר טוב (מחיר גמיש אם יש קפיצה ברמה ) וישייתן תמונה טובה , ולא יהיה כואב בעיניים לאחר עבודה מרובה. תודה רבה ויום נעים. נ.ב- אוסיף ש2333T לא בחשבון בגלל שהוא גדול.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצות? חשבתי על הדגם הזה Dell S2419H 23.8'' LED IPS אין תקציב מוגדר, המטרה שיהיה משתלם ומתאים לצרכים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב לעבודה ממושכת . יש לי העדפה לחברת dell - מקבל הנחה משמעותית לגבי גודל המסך - אין לי דרישות מסוימות נראה שכיום לא שווה לקחת פחות מ23 אבל לא מחפש תחליף לטלויזיה .. תקציב - נראה לי מגביל את זה באזור ה1K אם יש משהו חריג מעבר אפשר גם לציין בתודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
היי מחפש מסך איכותי. עם צבעים מדוייקים ככל שניתן. יכול להיות בגודל 24" אם איכות הצבעים טובה בהרבה מה-27". גודל 27" מועדף מעט יותר. תקציב בין 1800-2600 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש מסך שיתאים לעריכת וידאו ותמונות סטילס-אני צלם עכשיו אני לא עורך גרפי והעריכה שלי לא אינטנסיבית עבדתי בעבר על מסכים סטנדרטים אבל המסך שלי כבר עומד למות בכל אופן אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח מעדיף עד 1000 לא יותר גדול מ24 אינ'צ מה אתם ממליצים? אחלה סופש שיהיה
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צלם ועובד הרבה בפוטושופ. אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש ויש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GS השאלה היא איזה מסך כדאי לי לרכוש ועל בדיוק אני צריך להסתכל. רמת הדיוק מאוד חשובה לי והתקציב עומד על 2500 ש"ח. טל
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך syncmaster t200 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אך לאחרונה שמתי לך שאני צריך יותר שטח עבודה על המסך ולא כל כך נוח לקרוא ממנו טקסט ובמיוחד קיימת תופעה מוזרה כשאני רואה סרטי HD ומשהו זז מהר אז יש סוג של שובל ככה במעבר בין תמונות. יש לי כרטיס מסך radeon 4770 אם זה משנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הלך לי מסך מחשב ישן של LG, וכבר נפטרתי ממנו. ארצה לקנות מסך שמונע השתקפויות, בגודל 21.5-22 אינץ' וברזולוציה 1920x1080, לשימוש כללי ופה ושם קצת גיימינג. אני לא מחפש משהו לצרכים מקצועיים, מספיק שיעמוד בדרישות אלה, יחזיק מעמד כמה שנים, ויעלה בסביבות 600-700 ש"ח. כדי לפשט את הבחירה, אשמח אם תוכלו להציע משהו מתוך המבחר של KSP, החנויות שלהם קרובות אלי: http://ksp.co.il/?select=1024..230 אין לי יותר מדי מושג אם ההבדל בין DVI ל-VGA משנה לי (העין בכלל מסוגלת להבחין בהבדלי האיכות ביניהם?), אך רצוי שיהיה גם חיבור DVI. יהיה נחמד גם אם תהיה למסך אפשרות הטיה והגבהה, ואם הוא יהיה נטול שנאי מגושם זה גם יהיה נחמד, אך כל אלה לא הכרחיים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב. שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה. על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך מחשב בסביבות 400-500 שח לקריאת מסמכים מצולמים וטקסטים ראיתי את זה מסך מחשב Lenovo LI2264D 21.5 אינטש לנובו שהוא IPS וזמן MS7 וחברה פחות נחשבת מצד שני ראיתי את זה מסך מחשב Dell E2218HN 22 אינטש דל שהוא פאנל TN ו MS5 וחברה נחשבת יותר מה עדיף או המלצה אחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, תנו לי את ההמלצה שלכם למסך ב800 שח, 21.5" גודל מינימלי. ללא חריגה בתקציב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לבקשת מפרט בפורום "מפרטי מחשב" וצורך במסך אבקש התייחסותכם. בעיקרון הייתי נעול על מסך תקציבי Dell 24 P2414H במחיר 981 ש"ח http://www.tms.co.il/product/13285 בשיחה עם נציג המכירות הבהרתי לו שהשימוש יהיה בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקי פלאש ולא היה אכפת לי לחסוך קצת אם יוכל להמליץ על מסך אחר שיעשה את העבודה. המסך שהוצע לי הוא LG 23.6 24M35D במחיר של 719. http://www.tms.co.il/product/13451 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-