עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by cheap,

שלום אני מתלבט, איזה מבין המסכים vp930 וסמסונג 971 עדיף? השימושים הם אינטרנט,אופיס,פוטושופ וצפיה בסרטים. (משחקים מעט פה ושם.) ממה שהבנתי יש במסכים האלו מריחות, במיוחד ב971 האם המריחות הם רק במשחקים או גם בסרטים? חשוב לי מאוד שלא יהיו מריחות בסרטים!!! אז מה עדיף לקנות מבין שניהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  2. ראיתי סרטון של חברת TigerDirect ב- YouTube וחשבתי שזה יהיה נחמד, האם יש דבר כזה בארץ? הסרטון:

3. חבר אתמול אמר לי קניתי מחשב שאלתי כמובן מאיפה וכמה ומה ומי ואני משוטט בחנות של OMC אני רואה את ה226BW במחיר של 1679 עשיתי קצת סקר וזה באמת זול או 357.02 שהם שווים 1428.08 שקל אחלה מחיר עכשיו מה שנשאר זה לבדוק אם איזה פאנלים המסכים של OMC באים http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14995&Count=0702151833

4. Started by shdor,

צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  5. אני כותב אליכם ישירות מ- Digoin בצרפת, כמו בעבר דיון על ההשוואה האחרונה שפורסמה. אין לי אינטרנט צמוד ולכן לא בטוח שאוכל לענות בימים הקורבים, בינתיים אתם מוזמנים לכתוב ביקורת בונה או לשאול שאלות אני מקווה שעל רובם גם נועם יוכל לענות.

6. יש לי אפשרות להשיג את המסך הנ"ל בכ-1500 ש"ח (אל תשאלו מאיפה כי זו לא חנות או משהו מסודר) בכל מקרה,הבנתי שיש משהו לגבי הפנאל שלו..או גרסא או משהו כזה. אשמח אם מישהו יסביר לי מה העניין לגבי זה,מה ההבדלים,מה יותר טוב ממה ולמה וכו' כמו כן אשמח לחוות דעת לאנשים שיש להם אותו,איך הוא באופן כללי (אני לא גיימר ככה שזה לא מעניין אותי,זה יותר לגלישה באינטרנט וכו') בנוסף,האם ישנם דברים מסוימים שאני צריך לדעת? לבדוק? שאלה נוספת היא האם בדר"כ הם מגיעים עם פיקסלים שרופים מניסיונכם? האחריות היא עד 5 לכן אני מעוניין לדעת. **אני מבקש בלי הערות כמו "תחסוך ל-2007 של דל" או משהו בסגנון. ידוע לי שפנאל TN הוא מעפאן אבל 2200 ש"ח לא בנמצא** תודה מראש לכולם. כמובן שכל תוספת שיש לכם להאיר/להעיר לגב…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by HydroIT,

שלום. יש לי בקשה שאולי תשמע קצת יוצאת דופן, אבל זה על-מנת להוכיח משהו למספר אנשים. אבקש את החסרונות של המסך הנ"ל - Mag AL2237 - כמסך בכללי, ואח"כ כמסך המיועד לעבודה משרדית. תודה לעוזרים. (חיפשתי, לא מצאתי בדיוק Reviews עליו...)

8. Started by Thunder Storm,

אני צריך כעקרון 2 מסכים דקים. התקציב לי למסך הראשון הוא עד 1,500 שקל. העבודה בעיקר משרדית, מדיי פעם איזה משחק בקאנטר סטרייק, לעיתים רחוקות סרט. דרישות: זמן תגובה נמוך , איכותי, אמין ובצבע שחור. הקציב למסך השני עומד על 1,100 שקל עבודה משרדית בלבד. צבע שחור,שיהיה נורמלי. אני חשבתי בהתחלה על שני מסכיי 19 אינטץ', עד שראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700# שהוא 22 אינטץ', ונראה מאוד איכותי. השאלה אם הוא יעלה על צרכי כי כפי שציינתי רוב הזמן העבודה היא משרדית. האם שווה לקחת את המסך הזה שאני ממש ממש אהבתי אותו ? תודה

9. Started by tika,

שלום, אני קונה מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות תכנות אך גם לגרפיקה ועריכת סרטים. המסך שהציעו לי בינתיים הם: SAMSUNG LCD 19" 940BX BLACK D-SUB+DVI+PIVOT 1:1000 5ms 3Y PROVIEW LCD 20' PVIEW-EP2030AF אשמח לשמוע את דעתכם על מסכים אלה וכן המלצות למסכים אלטרנטיביים, אני די אבוד כבר עם כל המבחר הקיים. תודה,

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by prelly,

האם גם HDMI וגם DVI יכולים לשדר HD? (אני יודע שב HDMI יש גם סאונד ושהוא יכול לשדר HD) האם איכות התמונה (בשידורי HD) תהיה יותר טובה ב HDMI או שהיא תהיה אותו דבר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נמאס לי לשחק בצורה סטנדרטית במחשב ולכן החלטתי להעביר אותו לסלון שלנו..שם יש לנו טלויזיה LG LCD 50 INCH עם תמיכה ב1080I ומערכת סראונד עצבנית של BOSE... בקיצור ולעניין- במחשב שלי אני עדיין משתמש במסך CRT עתיק, ולכן גם אין לי חיבור תואם לטלוויזיה...אני מודע לכך שהחיבור PC לטלוויזיה זהה לכל חיבור של מסך LCD למחשב ורציתי רק לדעת- איפה אני יכולה לקנות חיבור שכזה וכמה יעלה לי? -את שאר הדברים כבר אני אארגן מאוחר יותר- מתאם ומאריך למערכת סראונד ומאריך ליציאת PS\2 כדי לקרב את המכשיר שידור של העכבר והמקלדת האלחוטיים לספה עליה אני יושב. בתודה מראש לכל מי שיעזור.

12. אז , אני חובב EBAY מושבע. כמעט הכל - הייתי מביא דרך שם , אבל אמרתי - אולי פעם אחת נלך על הפומביות בארץ , נראה מה יש. אז ההתלבטות שלי עמדה בין Samsung Syncmaster 226BW ולבין ViewSonic VX2235WM כבר צאו מנקודת הנחה - 1) אני משחק המון (כלומר מסך שיהיה לגיימרים) , ומדיי פעם רואה סרטים על המחשב. התכנון שלי בסופו של דבר גם לחבר XBOX360 שיש לי בחדר ולעבוד עם מסך ברזולוציה גבוהה. כיום אני עובד עם מסך 19 CRT , 1680X1200 85HZ אבל רזולוציה זה דבר שאני יכול מעט לוותר עליו כל עוד שאר הדברים האחרים בסדר. עוד דבר - אני מתכנן לתלות את המסך על הקיר (מול השולחן שלי) , דבר שיחסוך לי כ"כ הרבה מקום! בכל מקרה - אז אמרתי מכרז - . ולראשונה התברר לי מכרז הנוכלים בארץ (סורי שלא …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by giloman,

המון זמן לא התעסקתי במסכים ואני מעוניין בהמלצה למסך חדש התקציב הוא 2000 ש''ח אני רוצה מסך בראש ובראשונה לסרטים בHD וחשוב לי שיתמוך 1080 בקיצור מסך הכי טוב לסרטים וHD עד 2000 ש''ח תודה

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by SensatioN,

אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by orlando,

לפני שבוע רכשתי vp930 אני מאוד מרוצה מהמסך באמת הכי טוב ש1500 ש"ח יכול לקנות. וחיפשתי הרבה. אבל בכל זאת זה הlcd הראשון שלי וטיפה קשה לי להתרגל לבהירות במיוחד בחושך שלזה מצאתי פתרון. מנורת לילה קטנה שאני מדליק מאחורי המסך פותרת את בעיית הסינוור בגדול הצבעים מאוד חיים עמוקים ומפורטים בתמונה שהמסך מציג בכל אופן אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי הכייול של הצבעים כי אני נתקל בגוונים של אדום וכתום מאוד בוהק וזרחני הבנתי שהמסך עוזב את המפעל לא הכי מכוייל ואני מניח שזה מקור הבעיה. וסיפרו לי שאיכות הצבעים יכולה להיות אפילו כפולה אם מכיילים כמו שצריך. אז מאיפה עדיף לכייל: מהמסך עצמו או מכרטיס המסך (8600gt) ומהם הערכים שאתם ממליצים לכל המאפיינים: צבע בהירות קונטרסט גמא (מה זה בכלל גמא) ויי…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by mr_gilad,

אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?

17. Started by eegg,

מה ההצעה שלכם למסך לגיימר הכי זול שאפשר

18. Started by ori-silver,

אני מחפש מסך בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וגם קצת סרטים,התקציב הוא עד 2200 ש"ח גג איזה מסך יהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by yotamant,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך "19 LCD בימים הקרובים וקצת הלכתי לאיבוד בין כל שלל האופציות והנתונים שמציגים המוכרים. הייתי מעוניין לקבל הצעות למסכים טובים בתקציב שבין 1000 ל-1500 ש"ח. השימושים העיקריים הם משרדיים, כלומר עבודה עם תוכנות וגרפיקה פשוטה יחסית ופחות לשימוש של סרטים ומשחקים. כמו כן, חשובה לי הארגונומיה, כלומר - זוויות הצידוד וההגבהה של המסך. אם תוכלו, אשמח לקבל חוות דעת מניסיון או מידע על המסכים הבאים: 1. VIEWSONIC - דגם VP930B שעולה 1530 ש"ח. 2. VIEWSONIC - דגם VP922 שעולה 1365 ש"ח. 3. DELL - דגם E197FP שעולה 1150 ש"ח. 4. LG - דגם 1953TR שעולה 1250 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  20. התקשרתי היום לחנות LCDTV בפ"ת והבחור שעובד שם אמר לי ש99% מהמסכים שהגיעו אליהם היו עם פיקסלים שרופים לכן הם הפסיקו לעבוד איתם..... האם יש אמת בדבר? אני חייבת מסך דחוף תודה עינת

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KoM,

האם מישהו הכין פרופיל צבע שכזה למחשב המותאם למסך ? עם כיול כזה או אחר ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

אני מחפש מסך למחשב של חברה שלי, עד עכשיו היא היתה עם CRT שהלך לעולמו. אני עם ה VP930 ומרוצה, אצלה הסיפור קצת שונה, נשחקים וסרטים בטוח היא לא תראה שם, בעיקר תצוגת כתב של אינטרנט , Word ותמונות. אני מודע לענייני הפנאלים ושבטווח מחירים הזה אפשר למצוא רק מוצרי מדבקה, אני פונה לעזרת הפורום בעיקר כדי לקבל המלצות על מסך X שעושה את עבודתו נאמנה Y זמן והוא סביר לדרישות הנ"ל. הייתי מעוניין לשמוע המלצות גם על מסכי "17 בטווח מחירים קצת יותר נמוך. תודה

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אהלן אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינטש.. המליצו לי על הVP930B..וראיתי הרבה המלצות עליו גם פה.. אבלל...הרבה אומרים שכל היתרון שלו זה רק זה שהוא פאנל M-AVP (משו כזה..) ולא TN. וככה הוא פחות חד ועושה מריחות בגלל זמן תגובה של 8MS לעומת כולם שהיום כבר 2MS.. אז מה אתם אומרים? יש עוד דברים טובים במחיר הזה? הוא באמת כזה טוב? אני רואה הרבה סרטים וסדרות על המחשב..אבל ברור שגם בשביל המשחקים החדשים והכבדים 8)

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by Elad_m,

יש לי מסך cmv 221d ויוצאים מהמסך רעשים של קירקושים,רעשים מוזרים כאלה "תיק תיק תיק" כאילו פלסטיק זז. זה לא קורה הרבה אבל זה מוזר בחיים לא נתקלתי בזה lcd לא אמור לצייץ . זה קרה למישהוו איי פעם???

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אין לי מושג מאיזה חברה לקנות, אני לא רוצה לקנות מסך מהתצוגה ואח"כ להתאכזב... תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.