עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  2. מישהו מוכן להסביר למה רחב ודק עדיף על רגיל ודק ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by skrew,

שני המועמדים הגיעו לקו הסיום, ונשארה התלבטות אחרונה. הלנובו עם זמן תגובה איטי ( למרות שהוא כנראה ה"אמיתי" ולא אפור-אפור ) , יש למישהו נסיון איתו? על הזירוקס יש יותר מידי ביקורות רעות ( כולל אחת טריה בפורום ) על פיקסלים מתים, ולכן תחושת הבטן אומרת לא לקנות.. עצות יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין רכישה של שני סוגי מסכים ורוצה לדעת את ההבדלים בינהם המסך מיועד למשחקים,אינטרנט,שימושים רגילים אך גם לקצת עריכת תמונות וגרפיקה ההתלבטות היא בין הסמסונג T200 ל-T220P ורציתי לדעת את ההבדלים המשמעותיים בינהם? כמו כן גם לצפיית סרטים,מהו המסך הטוב ביותר כי פשוט בחנות אין להם במלאי את הP ורק את ה220 הרגיל ורציתי לדעת האם ההבדלים משמעותיים בינהם ואם כן מהם? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. פושט חבר שלי קנה 17" LCD של Acer וזה נראה קטן... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nsofi,

אני מעוניין במסך שאיכות הטקסט בו היא הטובה ביותר. כפי שהכותרת מציינת אני מתלבט בין ה samsung ל dell. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  7. Started by nesber,

ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by DIPSET,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למסך עבור סטודנט, כל מה שאני רוצה זה שהמסך יהיה בריא לעיניים.. ועדיף שיתכוונן טוב אם צריך, אולי גם עם רמקולים... מעבר לזה אני לא ממש מבין, אני לא בטוח גם איזה גודל נחשב הסטנדרט היום, האם 19 אינץ? במקרה נתקלתי ב NEWEGG במסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254023 יש לו הרבה ביקורות טובות, נראה לי אבל שהוא נמכר רק בחנות אחת בארץ לפי חיפוש בגוגל: http://www.nokout.co.il/pl_product~HW191APB~10~125.htm אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת... לגבי תקציב, אני מניח שעד 1000 שקל, זה בערך העלות הממוצעת של מסך כיום לא? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן , אני רוצה לשדרג את מסך ה 21.5' למשהו יותר רציני , ועל הדרך לכלול בוא TV .. חשבתי התחלה על טלוויזיה רגילה 32' , אבל זה גדול לי מידיי.. לכן אני סגור כרגע על 27'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ... אני לא מחפש פנלי IPS מטורפים למרות שהיה נחמד אם יהייה כזה. השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים , סרטים , ממש קצת משחקים , וטלוויזיה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי חדר קטן ואני רוצה להתקין בו מזגן. מכיוון שאני מתכוון לשבת מול המחשב כמה שעות טובות ביום,הייתי רוצה שהמזגן יהיה מולי,אבל ככה פתח יציאת האויר יהיה מעל 4 המסכים שבעה"ש יהיו לי...(במבנה של ריבוע). יוצא שהפתח של המזגן יהיה רחוק כ- 25 ס"מ בלבד מהמסך העליון. אפשר לכוון את המזגן שיוציא את האויר כלפי מעלה (פחות או יותר ) ,אבל כשאני לא מול המחשב עדיף לי שהאויר ירד למטה. האם זה יכול להזיק למסכים?.....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. יש לי מחשב עם מסך 19" מחוברים כרגיל (אם אני לא טועה בחיבור DVI) עכשיו הטלויזיה היא דרך המחשב (כרטיס TV), ואני רוצה לשנות את זה, ככה שיהיו לי 2 מסכים שמחוברים למחשב: 1- ה-19" 2- ה-32" אינץ' שאליו אני רוצה לחבר גם ישירות את הממירה של ה-TV אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מחבר 2 מסכים למחשב אחד, וגם איך אני מחבר את הממיר ואת המחשב לטלויזיה? ד"א, אם זה משנה שני המסכים הם LCD. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. כמעט רכשתי את ה- Asus אך לפתע חבר סיפר לי על ה- Xerox עם הזכוכית הקשיחה והלהיב אותי עליו. איזה מסך עדיף מבין ה- 2 ? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by galCool,

מסך ב1100... שיהיה דק... אני צריך מסך שיתאים לכרטיסים 6800GS וTNT2 תודה!!!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מסך לגרפיקה בעיקר איזה מסך הכי טוב אני יוכל למצוא, מתכוון לדברים שאין בארץ, האם קיים מסך טוב יותר מהDELL 2007FP או ה HP המקביל שניתן להשיגו בחו"ל? אני לא מגבר על מסכים ב 5000ש"ח אלה למסכים טובים עם פאנל טוב.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. Started by london22,

שלום לכולם, אניי עובד בעיצוב גראפי דו ממימד וצילום. יש לי לפטופ שזה כרטיס המסך שלו: _Nvidia-Geforce_GT-740M Intel-HD-Graphics-4600 אני רוצה לקנות מסך נוסף והשאלות : האם אני יוכל לחבר שתי מסכים ללפטופ וזה יעבוד טוב? והמלצה למסך עם תצוגת צבעים 10bit ועדיף עם כיסוי יותר גדול של אדובי RGB, בתקציב מינימלי כמה שאפשר.... תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי חברים, אני שוקל לקנות את המסך dell ultrasharp u2713hm אבל אני לא מוצא מקום שמציג אותו פועל. מישהו אולי יודע מכיר? בנוסף, אם מחברים אותו עם HDMI לממיר ניתן לראות טלויזיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by Serran,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום. אני מחפש עוף מוזר, שנכחד מהעולם למיטב הבנתי. מסך CRT, בגודל 19", שיודע להגיע למעל 140HZ ב800X600. האם קיימת חיה כזאת? לאחר שיטוט בכמה חנויות מחשבים גיליתי שלא רק שמה שאני מחפש נדיר, אלא כבר כמעט ובלתי אפשרי למצוא בא"י. הבנתי שכבר לא מוכרים דגמי CRT בארץ (מצאתי 12 בזאפ. זהו!) האופציה המתבקשת היא להזמין מחו"ל, אבל בור שכמוני לא מבין בדגמים, מחירים, פונקציות אחרות ומה שווה ומה לא. עזרתכם נדרשת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by daviditzhaky,

ה2209wa\u2311h או המסך שלסמסונכ עם פאנל הpva?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gman_il,

אוקי , אז אני יודע שה- Samsung הוא הבחירה המעודפת על הרבה אנשים פה. הלכתי לחנות לנסות להתרשם בעצמי ואני חייב לציין שהוא בהחלט מעולה. באותה חנות היה גם הדגם הנ"ל של LG שפשוט היה נראה הרבה יותר טוב. מבחינת הצבעים , זמני תגובה וכו'. 1. האם למישהו של את ה-LG הנ"ל או יכול לחוות דעתו עליו? 2. מה ההבדלים המשמעותיים בניהם? האם ה-SAMSUNG עדיף עדיין? תודה.

21. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. כהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.10 , שבו ביקשתי מפרט מחשב לחבר, אני גם צריך מסך LCD. הוצעו לי בדיון שני מסכים - LG 1953TR Samsung 931BW התקציב הוא עד 1200 ¤. המסך לא ישמש למשחקים כבדים או דברים כאלה, עבודה משרדית ומדי פעם סרט או משחק פיפא וכו'. מי מבין המסכים האלו עדיף במחיר הזה? האם יש מסכים עדיפים באותו תקציב? תודה מראש, אמיר.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  22. היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה

23. אהלן יש לי כרטיס מסך 9800GT ומסך LG W2453V הגיע עם המסך כבל DVI. כדאי לי לקנות כבל HDMI ולהשתמש בו או שלהישאר עם הDVI? עריכה: עוד שאלה, יש לי לפטופ עם תחנת עגינה. ויש רק יציאת VGA אבל יש לי מתאם לDVI. האם יש הבדל אם אני אחבר את הלפטופ בVGA או בDVI עם מתאם? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Thekingtom1992,

שלום מסך לגיימינג עד 2000 ש"ח, יש דבר כזה? מחפש המלצה מיועד לכרטיס מסך 1080

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ido135,

ברשותי מסך DELL U2414H ולפני כמה שבועות אחרי שחזרתי מחו"ל התחילה בעיה מעצבנת שמסתירה את כל המסך. המסך עובד אבל הגווני צבע לבן מסתירים אותו. התמונה היא מה שהמסך מראה עכשיו אבל היו מקרים גרועים יותר שהוא היה לבן לגמרי ניסיתי לעשות איפוס ולהחליף כבל מDP לHDMI וזה לא עזר האחריות הסתיימה בנובמבר 2017

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.