מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין Dell 24 LCD 2407WFP ל- Dell 24 LCD 2407WFP HC תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה לקנות מסך מחשב שיחליף בעצם את הטלויזיה שיש לי בחדר (כלומר יהיה באיכות טובה+, פחות או יותר כמו טלויזית lcd) חשבתי על הדגם 2407WFP של Dell, ממה שראיתי בסקירה באתר, יש לו את החיבורים המתאימים והוא מומלץ באופן כללי, מה שלא הבנתי מהסקירה הוא איך המסך מתפקד בתור טלוזייה (כולל חיבור ליס והכל), האם צריך להדליק את המחשב כדי לצפות בטלוזייה ואיך כל זה בעצם מתבצע? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב מסך LCD שיחליף את הCRT המיושן שלי חשוב שיעבוד טוב עם משחקים וסרטים שלא יהיו מריחות יהיה נחמד כם אם יהיה לו חיבור composite או משהו דומה שיהיה אפשר לחבר פלייסטיישן (אבל לא חובה) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 מה דעתכם איזה מסך יתאים לי??
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ראיתי את הביקרות באתר אבל אני עדיין מתלבט בין אלה: Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF Samsung 19 LCD 931C Viewsonic LCD 19 VX922 LG LCD 19 L1970HR 2Ms ViewSonic LCD 19 VP930 LG LCD 19 L1900J 2ms 1:3000 ולא הבנתי למה להוציא עוד 200 שקלים על הvp930 ולא לקחת את הvx922 הייעוד של המסך הוא לרוב משחקים, קצת סרטים והרבה אופיס ואינטרנט וברור שצריך dvi
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה התלבטתי בין 2007WFP ל 2007FP ל 228BW ל E228WFP וחשבתי ככה 22 באיכות סבירה , 20 באיכות טובה , 24 באיכות טובה למה לעזאזל אין 22 באיכות טובה של DELL? הרי 2407WFP עולה בארץ 3700! מחיר מגוחך פשוט! ואז פתאום גיליתי את 2407WFP בEBAY במחירים של 500-600$ אז גם הוא נכנס לשיקול הקנייה עכשיו אני רוצה לשאול מספר שאלות אם אני מזמין את המסך הזה מחול האם תהיה לי עליו אחריות גם בארץ? איך אני יוודא שאין פיקסלים שרופים? האם יש בעיות במהלך ההגעה של המוצר ? האם המסך הזה יתמוך גם כרטיס מסך פשוט פנימי של INTEL ? INTEL FAMILY G33 לא בהגדרות גבוהות ומשחקים חדשים כמובן ... גלישה סרטים וכו' ופרטים כלליים לגבי המסך הזה בבקשה מאנשים שיש להם אותו ומאנשים שמכירים את המסך אישית תודה …
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך שהיעוד שלו זה סרטים וקצת משחקים: 1. דבר ראשון רציתי לדעת מה זה PIVOT? 2. האם כדאי לקנות את 226BW כי שמעתי שהפאנל שלו לא משה למרות ששמעתי גם מלא תגובות טובות עליו,ו והאם בכלל כדאי להשקיע עכשיו ב22" או שעדיף לקנות מסך קטן יותר אבל איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי לאחר שקיבלתי הבהרות בנוגע למסך הנ"ל החלטתי לנסות את מזלי במכרז והצעתי 1450 שקל לפני משלוח. אתמול קיבלתי הודעה שכמעט זכיתי אבל היו הצעות גבוהות יותר. היום הצעתי אותו מחיר וזכיתי כי כנראה זה המחיר שחיון יכולה לחיות איתו. מה שכן בוואלה הצעתי אותו מחיר והוא לא התקבל. אני מקווה שעשיתי החלטה נבונה כי זו פעם ראשונה שאני עובר מ CRT ל LCD. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני מסכים LG L206WTQ 20" LCD LG או SUMSONG 206BW אני מחפש את המסך האידיאלי מבחינתי לצפיה בסרטים ובשידורי טלוויזיה יהיה במחשב כרטיס עריכה. יש לי ארבע שאלות שאם תוכלו לענות לי עליהם אני אשמח!!! 1. אני צריך הסבר לגבי הפנאל של המסכים מה זה אומר??? 2. על איזה מסך אתם הייתם הולכים? 3. בחרתי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe הוא בסדר לסרטים ושידורי טלוויזיה איכותיים או שכדאי ללכת על משהו אחר? 4. אם תוכלו להמליץ על כרטיס עריכה זה יהיה מצויין.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק, במחיר של 1200-1400 שקל. על מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר אותו? סתם דוגמא עד כמה ההבדל משמעותי בין מסך של 5ms לבין 2ms? או בין ניגודיות של 1:2000 לבין ניגודיות של 1:3000? מדובר על מסך 19" , 4:3....
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להדיר קבצי צבעים או משהו כזה בהגדרות בוינדווס. אני צריך לשחק או לעשות עם זה משהו או להשאיר את זה כפי שזה? והמסך שלי 1970HT לפי מה שאני מבין אפשר להגדיר אותו לקבץ רענון של 75 ברירת המחדל זה 60, ידעתי איך לשנות זאת בXP אבל אני לא מוצא את האפשרות להוסיף בעצמי ב VISTA. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכל החברים והחברות, יש לי שאלות. יש לי חבר שקנה עכשיו מחשב וחסר לו מסך, אני מנסה לשכנע אותו לקנות CRT יד שניה אך זה לא הולך. הוא רוצה רק LCD והתקציב שלו דל, נאמר לצורך העניין 800 שקל. אף שהוא מחפש משהו הרבה יותר בכיוון של 600. המחשב הוא מחשב עם כרטיס מסך מובנה ולא ממש ישחקו בו משחקים, בעיקר עבודה משרדית אולי קצת צפייה בסרטים. אז התכנון הוא ללכת על מכרז [הוא לא מרגיש בטוח גם עם יד שניה ] אז הסתכלתי קצת בזאפ, הכי זריז ואעלה איזשהי רשימה של דברים שמופיעים שם ואם תוכלו לעזור לציין את המובחרים אני אשמח מאוד ובטוח שגם עוד כמה מחברי הפורום. אני מודע לעובדה שהמסכים האלה הם בעלי פאנל TN והם לא ממש מוצלחים. אם אפשר אז גם שימו לב שיש מסכים שאין מצב שהמחיר שלהם במכרז יצא …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך הנ"ל, ובתנאי חושך כאשר המסך שחור לגמרי, ניתן להבחין שהרקע השחור אינו לגמרי אחיד. נראה בעיקר מעט ימינה מהפינה השמאלית העליונה. האם זוהי תופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD או שנפלתי על אחד תקול? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלך לי השבוע הCRT הזקן לעולמו, אז רכשתי היום DELL 2007WFP חדש. בכל מקרה כמה שאלות, 1. איך ניתן לכייל צבעים לרמה יחסית טובה באמצעים ביתיים (דיסק כיוון כמו AVIA או תוכנה או לא יודע מה)? 2. למה למרות שאני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך (להזכירכם רחב, רזולוציה 1680 על 1050) בסרטים עדיין יש פסים שחורים למעלה למטה, למה?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אני מתכוון להעיף את המסך מחשב הקשיש שיושב בחדר שלי (ואו, יותר מעשור! טפו טפו טפו) אני רוצה שהמסך הבא ישמש גם בתור מסך מחשב, וגם טלויזיה (שתתחבר לממיר הyes) אז מה אני צריך,מה יתאים לרעיון - טלויזית LCD, או מסך מחשב LCD? ומה בעצם ההבדל? אשמח שתאירו את עיני בקשר לענין. אחרי זה שאני יבין מה אני צריך נכנס להגדיר מסגרת מחיר ולבחור מסך. תודה וחג שמח!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך LCD סמסונג 226BW ואני לא יודע איזה חיבור לחבר למחשב... קיבלתי DVI וגם RGB ויש לי אפשרות לחבר את שניהם למחשב כמובן.. עכשיו מה אני צריך לחבר?DVI או RGB או את שניהם???(הלבן או הכחול?) תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 24 אינץ המסך מיועד למשחקים סרטים ועבודה ב- autocad חשבתי ללכת על ה- Dell UltraSharp 2407WFP מה אתם אומרים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, עשיתי מחקר קטן בין ארבעת אלו, שכן הם נראים לי ה22" המשתלמים ביותר בשוק נכון לעכשיו, לדלי התקציב. Dell E228WFP: מחיר הכי זול בזאפ: 1699 ש"ח מידע: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1145317 http://reviews.dell.com/2341/320-5205/reviews.htm?pageNumber=2&ascending=false&format=standalone http://www.ciao.co.uk/Dell_E228WFP__Review_5641333 Samsung 226BW: מחיר הכי זול בזאפ: 1777 ש"ח מידע: http://www.bit-tech.net/hardware/2007/03/15/Samsung_226BW/1 http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/03/09/Samsung-SyncMaster-226BW/p1 http://www.pcpro.co.uk/reviews/107303/samsung-syncmaster-226bw.html ViewSonic VX2235wm: מחיר הכי זול בז…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. אני מחזיק בסמסונג 931BW ופתאום צץ לו מן קו בחלק העליון של המסך קו דק מאוד אבל מבחינים בו . שאני נמצא על רקע ירוק אז הקו יהיה גם ירוק אבל טיפה דהוי וככה זה בכל הצבעים בערך... זה מציק לי בעין כי זה נותן הרגשה שאולי משהו דפוק ואני לא יודע מה אפשר לעשות בנושא ואם זה בכלל כלול באחריות ודברים כאלה מישהו מכיר דבר כזה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייה אני 99% סגור על המסך הזה. יש ליד העבודה של אבא שלי סניף של GIBORNET וראיתי שגם הם מוכרים אותו 1770.. אבל אני רוצה פאנל S, כי אם יוצא לי B אז עדיף כבר לקחת את הDELL E228WFP הזה לא? אז- יש לכם איזה חנות שבטוח תביא S? או שתאפשר לבדוק לפני הקנייה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הראייה שלי כבר לא כ"כ טובה והמסך שיש לי עכשיו (CTX VL950 19INCH) הוא CRT. כמו שהבנתי במסכי LCD אין קרינה אז זה אני חושב שזה יהיה מצויין ועדיף לעיניים כי אני כרגע לא יכול לשבת יותר מ- 20 דקות ליד המסך הזה... בקיצור אני צריך כנראה מסך LCD שיהיה איכותי, חובה שיהיה מעל 21 אינצ' כי הוא גם הולך להיות טלויזיה (אם אפשר לשים ממיר של הוט והכל... וגם לראות סרטים מהמחשב או כל מיני דברים כאלה) בקיצור צריך משהו טוב. אני יודע שלמסכים למחשב מומלצים ה Dell UltraSharp וראיתי את זה: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=256 בתכלס התקציב שלי הוא בוא נגיד 4500 שקל, אם יש משהו יותר טוב ויותר גדול אז יהיה לי עדיף, כי אני מחפש מסך כמה ש…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
זה יהא מסך ה OLED הראשון בעולם שיושק . http://www.vnunet.com/vnunet/news/2200093/sony-switches-green-oled-tv
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-