מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי חברה אני מתלבט בין קניית מסך מחשב 4K- איו כרגע דגם מסויים או טלוויזיה 4K . הייעוד יהיה עריכת וידאו. שיהיה להם כניסת HDMI וגם DP מה הגודל המוולץ לכל אחד מהם. ואיזה דגם. עד 3000 אלף.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב או טלויזיה שתשמש אותי גם לחיבור עם מחשב וגם לחיבור עם YES איזה משניהם עדיף מבחינת איכות? מבחינת גודל אני מחפש משהו בין 20-26 אינץ' עכשיו ה YES מחובר עם כרטיס טלויזיה למחשב דרך RCA והאיכות בכלל לא משהו, התקציב שלי הוא בין 2500-3500 פחות או יותר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחדר גם מחשב וגם טלוויזיה, אבל יש לי מקום מוגבל. אז מאחר ואפשר להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה, ולהיפך, ושניהם היום הם LCD (וכבר בדרך ל- LED), רציתי לשאול אם יש הבדל בין להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה לבין טלוויזיה כמסך מחשב, ואם אחת התצורות עדיפה על פני השניה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים עברתי לדירה בבאר שבע מעוניין לקנות מסך שיהיה בחדר שלי וישמש לדברים הבאים 1. אליו יתחבר המחשב הנייד - בעיקר גלישה 2. יראו עליו סרטים - חיבור HDMI מהמחשב ואולי גם YES בהמשך 3. לעיתים רחוקות ישחקו עליו משחקים מהמחשב אבל באמת שלא קריטי (יותר נוח לשחק על המחשב עצמו) גודל החדר מהמיטה (הראש) ועד למסך - 3 מטר התלבטויות - 26 אינץ או 32? (או אולי משהו אחר? פשוט חושש ש32 יהיה גדול מידי כשאשב על הכסא ו26 יהיה קטן מידי לצפייה בסרטים והאם לקנות מסך מחשב או מסך טלוויזיה? מה ההבדל בכלל? לגבי התקציב - אין לי מושג כמה הדברים האלה אמורים לעלות ואני יודע שיש היום אינסוף חברות לא ידועות שעושות מסכים יחסית בזול. שווה להשקיע במותג או שאפשר ללכת על הלא מוכר וה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) או להפך 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב איכותי עד כמה שניתן בגודל "22, עד למחיר של 1K. אם אפשר פחות - אז בכיף, אבל בלי להתפשר על איכות. שיהיה איכותי, שזווית הצפייה תהיה טובה, ושאם אני אסתכל קצת מהצד אני לא אראה הכל לבן או סגול או משהו כזה, אתה מבינים אותי... אני מאיזור ירושלים, ככה שיהיה טוב לקנות ממשהו קרוב (KSP למשל). אם אפשר מחנות אמיתית ולא וירטואלית כמו וואלה שופס ודומיו, שאם יש פאק במוצר לך תדע לאן ללכת... ( - תקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התבאסתי לגלות שהמסך האהוב שלי DELL U2412M מכיל רק כניסת DVI ו DP ולכן אין באפשרותי לחבר את הממיר של YES אל המסך (זקוק לכניסת HDMI , כבל לא עוזר , יש צורך במתאם יקר). הקיצר , זקוק למסך 24 אינץ ומעלה שכולל כניסות DP ו HDMI . אשמח לכל המלצה בנושא , דרור .
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב 27' איכותי למטרת צפייה ביו טיוב אינטרנט ומסמכים תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אודה על המלצה למסך איכותי בגודל 23" או 24" עם פנל מעטפת בצבע לבן. תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לקנות מסך מחשב ב 1100~1200שקל אני בעיקר משתמש במסך בישביל משחקים וקצת סרטים. אני לא יודע איזה מסך טוב חשבתי אולי אתם תצליצו לי שיהיה 22~24 אינץ והכרטיס מסך שלי הוא HD5770 1GB
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה. המסך יחובר למחשב בעל המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: PALIT HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך 22 אינצ איזה מסך מומלץ בטווח מחירים הזה? יש לו כרטיס מסך 8800 עם 512 מגה. תודה מראש ערן. בבקשה להעביר למסכי מחשב בטעות התבלבלתי...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על מסך למחשב,בין 22-24 אינץ שימוש עיקרי הוא למשחקים. 500 זה המחיר הכי גבוה שאני יכול אז תנסו לא לעבור אותו בבקשה עדיפות למסך מtms http://www.tms.co.il/product/17927 http://www.tms.co.il/product/16729 מה דעתכם על המסכים האלה?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך במחיר סמלי לשימוש משרדי. המלצה לדגם וחנות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טופס המלצה למסך מחשב: תקציבכם: 2000ש"ח למסך חריגה: 500ש"ח למסך מה השימושים שלכם?: עריכה וגיימינג מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E בקשות מיוחדות: Pivot & VESA גודל מסך רצוי: 27 inch מחו"ל או מהארץ? אין עדיפות הערות: מסך מחשב בגודל 27 עם יכולת 120MHZ/144MHZ למערך של 3xPortrait/Landscape מוצר א' להשוואה: LG 27EA63V-P מוצרה ב' להשוואה: -
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב טאבלט WIN 7 של DELL עם תחנת עגינה של JBL. לצערי בתחנה אין חיבור לתצוגה חיצונית. לכן אני מבקש המלצה למסך לא יקר מדי שיתמוך בחיבור USB 2.0 לא אכפת לי אם אצטרך לספק לו חשמל נפרד. לשימוש משרדי בסיסי ביותר. (עבור משתמש בארגון).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061&perur= האם נחשב איכותי ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב בתקציב של בין 1000-1300 ש״ח שימוש מרכזי של המסך הוא משחקים בעלי רזולוציה גבוהה וסרטים באיכות HD היתי שמח שתציעו לי מסכים ממיטב המסכים שוק בסכום הנל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על הLCD DELL E228WFP אבל אני לא מבין כזה גדול במסכים אז אם יש המלצות אחרות בכייף לאחר בדיקה קטנה הבנתי שעדיף Dell 2007WFP ראיתי אותו פה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3040 השאלה אם החנות אמינה, האם הם יחליפו לי את המסך במקרה של פיקסלים מתים או זליגה וכו.. למישהו יצא להזמין מהם?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 09:57:16 תודה על התגובות העזרה והעיצות..לאחר קריאה של אלפי אשכולות בנושא הזה.. ואני אלך על הDell 2007WFP אם רק אתם יכולים להמליץ לי חנות טובה לקנות ממנה?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום כולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חזק במיוחד ורציתי לדעת איזה מסך כדאי לי לקנות בהתאם. רוב הסיכויים שאקנה מעבד Q9450 ואת הכרטיס מסך החדש של ATI שאמור לצאת בסוף החודש הנוכחי 4870X2 אם אני לא טועה רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי לקנות שיוכל לנצל את המעבד והכרטיס החדשים מבלי להוריד מאיכות המשחק בכלל יש לי טלויזיה חדשה בסמוך למסך ככה שאני לא אראה במסך של המחשב סרטים ודברים דומים. כרגע אני מעוניין רק בסקירת שוק, לדעת אילו מסכים יש מה הם שווים וכמה הם עולים. חשבתי על מסכים של 22 או 24 אינצ כרגע. תודה לעונים
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה מומלץ? עבודה רגילה - מיילים/סרטים/וורד - לא הרבה מעבר. אני עדיין עם סמסונג CRT 17 אינטש 753 שמשרת אותי נאמנה....
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני חושב ליקנות מסך מחשב גיימינג Lenovo Legion Y27qf-30 QHD IPS 27'' FreeSync 67A7GAC3IS הבעיה כתוב אתר הוראות של מסך בזמן משחק אני משחק המסך עושה הבהוב. האם מסך זה טוב ולא עושה בעיות תקלות למשחקים גיימרים ? באתר הוראות של מסך כתוב משפט : Moving Picture Response Time (MPRT) משפר את זמן התגובה ומפחית את טשטוש התנועה בצג. הפעלת MPRT תשבית את טכנולוגיית AMD FreeSync™ Premium, וייתכן שתבחינו בהבהוב זניח. האם המסך זה טוב ביותר, וזה בסדר ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 134 צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לשאול מה עדיף בחינת גיימינג 120 hz פאנל va או שעדיף 100 hz פאנל ips
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-