עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by SHELA,

:s05:שילוב של מסך מחשב עם טיונר לטלוויזיה. הסברים בעברית עממית בבקשה מכם ולא דרך אתרים צפופים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איפה אפשר לראות באזור רמת גן מסכי LCD של DELL בתצוגה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  3. שלום לכולם, קראתי וחקרתי על מסכים, קראתי את 2 כתבות הביקורות שהכינו כאן באתר במיוחד על מסכים 19 אינץ'. הסתכלתי גם בנוסף על מסכי ViewSonic(שהתפלאתי שהם לא מופיעים בביקורות) אני עדיין לא מצליח להחליט על מסך איכותי מתאים.... הנה הקריטוריונים: - תקציב עד 1500 ש"ח - גודל 19 אינץ' - שמושים: עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות. (ללא משחקים !) מה אתם ממליצים לי ביותר שיהיה איכותי ומתאים לדרישות השימוש שציינתי כאן ? ללא מריחות, בעל צבעים טובים וכו'.... תודה ! :-\

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by godis,

יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה.. מה יותר ממולץ? השימושים של המחשב הם משחקים סרטים ותוכנות עריכה..

5. Started by arik100,

אוקיי אז ככה התלבטתי בין 2007WFP ל 2007FP ל 228BW ל E228WFP וחשבתי ככה 22 באיכות סבירה , 20 באיכות טובה , 24 באיכות טובה למה לעזאזל אין 22 באיכות טובה של DELL? הרי 2407WFP עולה בארץ 3700! מחיר מגוחך פשוט! ואז פתאום גיליתי את 2407WFP בEBAY במחירים של 500-600$ אז גם הוא נכנס לשיקול הקנייה עכשיו אני רוצה לשאול מספר שאלות אם אני מזמין את המסך הזה מחול האם תהיה לי עליו אחריות גם בארץ? איך אני יוודא שאין פיקסלים שרופים? האם יש בעיות במהלך ההגעה של המוצר ? האם המסך הזה יתמוך גם כרטיס מסך פשוט פנימי של INTEL ? INTEL FAMILY G33 לא בהגדרות גבוהות ומשחקים חדשים כמובן ... גלישה סרטים וכו' ופרטים כלליים לגבי המסך הזה בבקשה מאנשים שיש להם אותו ומאנשים שמכירים את המסך אישית תודה …

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by tika,

היי, במחשב הנייד שלי (IBM R50E) הופיעו 3 פסים אנכיים בצד ימין, אלו פסים שמורבים מקוים קטנים צשהו בסגנון ----- אבל אנכי , 3 הפסים הם בצבעים שונים (כחול וירוק). האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום, קראתי פה על הרבה המלצות למסכים והרבה ביקורות של אנשים ועדיין לא הצלחתי לקבל החלטה למסך המתאים ביותר בשבילי. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין: SAMSUNG 206BW DELL 2007WFP הבנתי את השוני בין הפנלים של המסכים שמקבל בפורום תשומת לב רבה, אך מה עם הנתון החשוב של הניגודיות וקצב ריענון שחשוב מאוד במשחקים. הבנתי כרגע שיש העדפה ל DELL פה, אשמח לדעת למה אם הסמסונג יותר טוב בנתונים היבשים, האם הפנל כזה משמעותי למרות שהקצב ריענון הוא 16MS ל DELL לעומת 2MS לסמסונג. התקציב נע בין 1800-2200 ש"ח. תודה רבה לכול המגיבים, אני קרוב מאוד לקנייה ואני יודע לכם בעזרה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אחרי שאופיס דיפוס ניפצו לי את ההאשליה שיכולתי לקנות את המסך הזה ב1463 ש"ח (זה לא כולל מע"מ....) אני מחפש את המסך הזה במחיר נמוך, בינתיים מצאתי הכי זול ב1670 ש"ח שזה יקר לי. יש מקום יותר זול? כמה עולה הדל 22" בנקסטופ? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ברצוני לרכוש בקרוב מסך 22 אינטץ' וזה סופי ,או Samsung 226BW או ViewSonic VX2235wm. רוב הסיכווים את ה 2235 . [אני קונה 2 מסכים ל-2 מחשבים]. יש לי שני מחשבים ואני רציתי לדעת האם המסכים יעבדו כמו שצריך בשניהם ויתנו את התצוגה הנדרשת מהם בכרטיסי מסך הבאים : ג'יפורס 2 , וג'יפורס 6600 GT . נ.ב נא להתייחס לשאלה זו בלבד ולא להמליץ על מסכים אחרי וכו' כי את המסכים הללו אני יכול לארגן במחיר שמשתלם לי אישית מיבואן ולכן חבל על הוויכוח. תודה רבה .

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by aarrek,

אני מעוניין לרכוש מסך מחשב , והספק שלי הציע לי לרכוש מסך 22" מסוג KTC , זהו מסך המשמש גם כטלויזיה לכל דבר. המחיר 1800 +- ש"ח. מה דעתכם ? באם לא מומלץ , איזה מסך 22 " הכי מומלץ לקחת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by ASSAFsa,

שלום אני מעוניין במסך "20 בפורמט 16:9 השימושים שלו יהיו גלישה באינטרנט סרטים ועבודה בOFFICE התקציב הוא עד 1700 שח אני צריך את המלצתכם דבר נוסף אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by godis,

היום הלכתי לKSP בשביל לראות מסכים.. באתי בכוונה לקנות את ה chimi 221d 22 שעולה 1340 במזומן. אבל אז ראיתי שם מסך של סמסונג בגודל 22 אינטש גם והוא נראה מסך ממש טוב.. הדגם שלו הוא : samsung 226bw 22 והמחיר 1790 במזומן. יש עוד מסך שחשבתי לקנות אולי.. samsung 971p 19 והמחיר שלו הוא 1740. איזה מסך הכי מומלץ מהמסכים פה? והאם כדאי לקנות את אלה? או משהו אחר בכלל? ועוד דבר זה לא ממש טוב לקנות מחברה לא מוכרת כמו chimi.. נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ecentaur,

אני מעוניין לקנות מסך למחשב שמיועד למשחקים. אני מתלבט בין שני מסכים מאחר ולא ברור איזה פרמטרים ישפיעו יותר על חויית המשחק. שני המסכים נמצאים באותו טווח מחירים של כ- 1500ש"ח. מסך 1: מסך מדגם VX2235WM בגודל 22 אינץ' של חברת ViewSonic, על פי המלצתו של ירון אביב למפרט משחקים במאמרו "מפרטים מומלצים: שלושה מפרטים נבחרים" http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/2 מסך2: מסך מדגם ViewSonic VP930b בגודל 19 אינץ', על פי הביקורת של ארז ורבר במאמרו "השוואת מסכי LCD איכותיים בגודל "19" http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/ בתודה מראש, הלל

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by boogie,

..

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by noise,

טוב אז אחרי שבמעבדה של LG שרטו לי את (ליתר דיוק חרטו) בפלסטיקה של המסך - והוא נראה כאילו עבר מלחמת עולם שלישית לפחות. ואחרי הרבה הרבה דיבורים (ושירות מממש ממש מבזה ומשפיל) - קיבלתי מסך חדש. קיבלתי מסך ברזולוציה שונה 1:5000 במקום 1:3000 אני לא מאמין בהבדל הזה מה דעתכם בנושא?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by ofer40,

היי רכשתי את הסמסונג 971P לאחר שנים רבות עם מסכי CRT וכרגע אני עובד ברזלוציה של 800X600 עם פונט רגיל. עכשיו ממה שאני יודע במסכי LCD צריך תמיד לעבוד ברזולוציה הטבעית של המסך כדי לראות טוב. אבל ברזולוציה גבוהה הפונטים קטנים מידי לקריאה ואז צריך להגדיל את הפונט. לפי המאמר על ה LCD גודל הפיקסל משפיע על גודל הטקסט לכן מסך עם גודל פיקסל של 0.29 ייתן טקסט גדול יותר ממסך של 0.25 לדוגמא. האם זה אומר שלא אצטרך להגדיר ב WINDOWS פונט גדול יותר? דרך אגב כשניסיתי להגדיר פונט גדול על מסך 19 אינץ' רחב הטקסט לא גדל ונשאר קטן מידי. האם במסך שרכשתי לא תהיה לי בעיה בנושא? תודה

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  18. יש לי סוני 2 ואני מעוניין לחבר אותו למסך, 2007wfp האם זה אפשרי? נגיד שכן, יש לי המון כבלים אין לי מושג מהם יכול להיות שיש לי את הכבל שמתאם בינהם אז אם אפשר תמונה או קישור לכבל שמתאם, עוד משו, האם יש אפשרות לחבר אותו למחשב כאילו לכרטיס מסך? תודה

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  19. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!

20. היי חברים אתמול יצאתי לאכול בחוץ...וחזרתידי מאוחר בלילה אוז כשחזרתי אני רואה את המחשב פועל, הכל פועל רק המסך בצבא לבן.... ניסיתי לעשות הכל לכבות, להדליק, לנתק מהחשמל ולהחזיר...הבנתי לבד כנראה שהמסך נשרף או משהו.. עכשיו יש לי אותו בסה"כ 8 חודשים ויש לי אחריות ל- 3 שנים אם אני מביא את המסך אליהם הם מחליפים לי אותו במקום ? רכשתי אותו ב- Skypc למישהו גם קרא לו דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by Men7a,

שלום , יש לי טלויזיה 37" של PILOT טלויזיה טובה , יש בה HDMI והכל... בכל מקרה , אני כרגע מחובר עם כבל S-Video והאיכות לא משהו...יש לי חיבור VGA אבל השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יקנה חיבור VGA [אני צריך אחד של 4 מטר...קצת רחוק חח] אז אני יוכל לשים את המסך על רזולוציות יותר גבוהות? והאם האיכות תהיה הרבה יותר טובה?? כרגע הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 1024*768 וזה מעפן תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by nir.zamir,

השימושים שלי: בעיקר - אינטרנט ומסמכים ועריכת תמונות ווידאו. אני רוצה גם תמיכה טובה במשחקים וסרטים לטווח ארוך. ראיתי המלצות על Viewsonic VP930B אבל 1. הביקורת הבאה די קוטלת אותו: http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ 2. אני רוצה לחסוך מקום על השולחן, והרגל שלו נדאית ממש מפלצתית. מה אתם אומרים? תודה, ניר

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by טלילי,

היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים : ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 . תודה (הירוק בפורום)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Heineken,

שלום, איזה יתרונות יש לך למסכי LCD-LED (תאורה לבנה) על מסכי LCD רגילים (פלורוסנט?) תודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים