עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by i022052,

האם יש דרך או תוכנה שבודקת ואומרת לי מה הניגודיות של המסך או שאני מסתמך רק על נתוני היצרן והמשווק ותו לא?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by haimsh,

התקנתי את כל הדריברים של הכרטיס קול בהצלחה אבל אני לא מבין מה עוד צריך לחבר כדי שהרמקולים שמשולבים בתוך המסך יעבדו. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  3. Started by johnwoo,

בגדלים 22 ו-24 אינץ' הנה קישור- http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd למישהו יש מושג איזה סוג פאנל יש להם?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  4. מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  5. כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769 אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני זקוק למסך לחדר של הבן שלי שישמש (אם אפשר כמובן) לבאים : 1. מחשב - עיקר השימוש הוא אינטרנט, Word, קצת משחקים (FIFA, NFS, PES וכו') 2. XBOX360 3. תחליף טלוויזיה (היום 20 אינץ פשוטה) רוצה להשקיע כאמור עד 1500-1600. השילוב הוא בשביל לחסוך מקום בחדר ולהיפטר מהטלווזיה (מחוברת ל- Yes) מאוד מעריך את העזרה !

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום, גודל המסך: 27"-32" סוג מסך: LED תקציב: 2500 שח +- הכוונה היא לחבר את הקונסולת פלייסטיישן 3 (hdmi) , מחשב (hdmi דרך כרטיס מסך תומך HD, ממיר יס (שאולי בעתיד ישתדרג ל-HD) לכן צריך שיהיו מינימום 3 יציאות של hdmi. המסך מיועד לעבוד הרבה שעות ובעיקר אני מצפה שהוא יריץ לי משחקים מהסוני בגרפיקה טובה, כמובן שאני רוצה שיציג את המחשב והטלוויזיה באיכות גבוהה. אני ארצה לחבר רמקולים בנפרד (מערכת קולנוע/רמקולים רגילים למחשב), אני לא יודע מה ההשלכות של זה בפועל אבל אני מעדיף שתהיה לי איכות שמע חיצונית טובה ככה שהאיכות סאונד של המסך לא חשובה במיוחד. תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by galai198777,

שלום אני צריך לקנות מסך מחשב 24 אינץ 4k לגיימינג וחיבור לזרוע מה מומלץ ? תקציב 2000 שקל

9. Started by roi007,

אני מחפש מסך 23 פחות או יותר עדיף עם רמקולים מובנים וחשוב שתהיה כניסת HDMI, המסך ישמש לצפייה ממושכת בשיעורים דרך האינטרנט ועבודות מול אופיס ותוכנות דומות, הישיבה תהיה די קרובה, דרושה גם אופצייה לתלייה על הקיר. המסך יחובר למחשב נייד. רזולוצייה FHD היא רזולוציה מינימלית. חשבתי על תקציב של 600 ש"ח אם ההבדלים מהותיים אני מוכן להוסיף מעט.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

חיברתי 2 מסכים למחשב במצב שזה שמסך 2 ממשיך את 1. יש אפשרות שהDPI רק במסך 2 יהיה גדול יותר? פשוט המסך קטן יותר והייתי רוצה להגדיל את הZOOM.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  11. שלום רב, הגיע הזמן להתחדש. אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שישמש אותי כמסך עיקרי למטרות משחקים אשמח להמלצות, כולל חנויות מהן ניתן להזמין. רב תודות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by AlterEgo,

איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  13. האם יש בעייתיות במסך כזה ?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מסך נגיעה למחשב שיהיה מדיה סנטר הוא לא צריך להיות גדול משהו בסביבות 15 -20 אינצ' כי זה רק בשביל הממשק....(בעיקרון במקום מקלדת ועכבר..) צריך שיהיה תומך בווינדוס מדיה סנטר... יש דבר שיכול לענות על הצרכים שלי? תודה...

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  15. אני מניח שמשהו עם פאנל IPS? מבחינת יחס עלות:תועלת, איזה הכי משתלם? Acer 23" V236HLBD? DELL 2414H? DELL 2314H? האייסר עולה 700 בTMS, השני 950, השלישי 900. משהו אחר? תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אם זה יעלה כמה שקלים יותר זה בסדר תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום, לפני שבועיים קניתי מסך מדגם LG W2042T ישבתי שעות על גבי שעות על ההגדרות ואין לי אפשרות לשנות את הקצב רענון ליותר מ60 Hertz. אני כבר לא יכול זה הורס לי את העיניים. הרזולוציה היא 1050X1680. אם מישהו יכול לעזור לי זה יחסוך לי רופא עיניים חח..

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by rotema8,

אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by vav,

מתבקשת עזרת המומחים: נדרש מסך 19 אינץ לאיש מבוגר =לא מעניין משחקים נדרש מסך ובו אפשרות לשליטה על בהירות,קונטרסט וכו דרך OSD (כמו האיזו-לחצנים על המסך)ולא דרך תוכנות שליטה למיניהן נשקלת קניית 971P אך יש חשש מהתוכנה... בתודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. Started by דורי,

שלום, אני זקוק להמלצה על מסך של BENQ 17 או 19 אינץ'. מיועד לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. תציב: 1200 ש"ח (+/-) תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. שלום לכולם, הציעו לי לקנות את אחד המסכים הבאים במבצע שיש עכשיו לחיון על מסכי הסמסונג : 2243EW במחיר של 850 שקלים 3 שנות אחריות של חיון 2233BW במחיר של 949 שקלים 3 שנות אחריות של חיון. מבחינת תקציב שניהם די בסדר. מבחינת שימושים - יש כרטיס 4670 במחשב , משמש למשחקים וכן לצפייה בסרטים/סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by oded900,

איך הוא במשחקים ואיך בכלל?... עדיף על סמסונג 931BF?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by johnwoo,

במידה ואני קונה DELL 2407, ואני ארצה לממש את האחריות בעוד שנתיים. מה המדיניות של החברה, אם המסך הזה אוטוטו יוצא ממחזור המכירות, ולא ניתן יהיה להשיגו?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI האם יש הבדל בין המסכים חוץ מהמחיר? איזה מסך הכי טוב למשחקים כבדים מבין השניים? ראיתי בסקירה באתר כי ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI הוא המועדף ביותר. חג שמח ותודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hofzeluches,

דגמים וחברות מומלצות יתקבלו בברכה אם אפשר גם לקבל הסברים על הפרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה.. כמו ניגודיות, זמן תגובה, בהירות, זוית ראיה.. ומה בערך כל פרמטר אומר

• 2 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.