עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amir321,

שלום, אני מעוניין להחליף את המסך 17 CRT שיש ברשותי למסך LCD. קראתי באתר את המאמרים לגבי סוגי הפאנלים ומסכים בגודל 22 אינץ ואני לא סגור על דגם מסויים: השימושים במחשב הם: 1. עבודה משרדית פשוטה - WORD + EXCEL + עריכת קליפ מאוסף של תמונות (עם התוכנה PHOTO STORY 3). 2. גלישה באינטרנט. 3. צפייה בטלוויזיה. לאור זאת חשוב לי שהמסך יהיה עם רמקולים מובנים וחיבור של RCA שאוכל לחבר את הממיר של הוט למחשב (כיום מחובר עם כרטיס טלוויזיה). איזה מסך מומלץ ואיזה גודל ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, הכל כתוב בכותרת. תודה לכל העוזרים בבחירה.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by Msys,

המסך LG CRT שלי התחיל לעשות בעיות אחרי 6 שנים של פעילות אז החלטתי להתקדם טכנולוגית לעבר LCD, התכוונתי לקחת איזשהו AOC מאחר והוא זול ועם ביקורות סבירות, השאלה היא האם יש המלצה ספציפית למסך מחשב בתקציב, משהו אשר טוב יותר מהAOC או שאין כזה דבר? תודה!!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by DuffyDuck,

שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by SliDeRShai,

היי, לצערי נהרס לי המסך שהיה ברשותי עד היום LG L1970HR, לכן אני צריך אחד חדש. הדרישות הן גודל 22 מעבר לזה אני לא כל כך מבין האם לקנות LCD או LED, עם חיבור HDMI או לא. חשוב לציין שאני משחק במחשקים. התקציב הוא סביבות ה-1000 שקל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. Started by elad12,

אני רוצה לקנות מסך כדי לחברו למחשב נייד שלי GIGABYTE W576V T6400 2.0GHz 4GB, http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11855. כך שבמסך יהיו גם רמקולים ,מצלמה ומיקרופון יתרון. ובנוסף שאוכל לחבר אל המסך מקלדת ועבכר דרך חיבור USB. האם דבר זה אפשרי ואם כן אשמח להמלצה למסך כזה יש אפשרות לחריגה במחיר.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by elad12,

מחפש מסך מחשב 22 אינץ' שיכלול בתוכו רמקולים. המסך מיועד להתחבר למחשב נייד דרך יציאת HDMI כך שיכלול דרכה גם סאונד. התקציב 1000 ש"ח אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by ilanb0,

מיועד לפנסיונר שגולש הרבה באינטרנט. יש מציאות גם בסכומים של 500 ש"ח (אולי פחות??) מחברות מוכרות?

9. אני צריך שני מסכי מחשב שביחד הם יעלו בסביבות ה1550 שקל אחד שיהיה למשחקים כבדים והשני בשביל גלישה באינטרנט ושטויות כאלה.. תודה לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. Started by knight27,

שלום לכולם, אני בשבועות האחרונים, מנסה לדלות מידע מכל תושבי הפורום במציאת המסך האולטימטיבי. בעקבות המלצות ל2408 של דל הייתי שבוע שעבר בנוטיבוק קלאב בפ"ת וריאיתי את המסך אבל לומר לכם את האמת , לא התלהבתי האדום צעק מידי והלבן נראה כמו לבן אפרפר שביקשתי מהמוכר הסבר מדוע זה נראה ככה, הוא טען שמישהו שיחק בהגדרות של המסך. הוא ניסה לעשות ריסיט להגדרות אך עדיין לא משהו. בגדול לא נראה לי שהוא מנסה למכור את המסך אלא נראה כי הוא פשוט יודע שהוא היחידי שמביא את המסך הזה באיזור המרכז. לשאלתי לגבי החלפות במידה ויש בעיה במסך הוא טען ששילמת לקחת , אין החזרות ותיקונים יש במעבדה שהיא כבר לא שייכת לדל ,קנו אותם יעל תוכנה אבל עדיין היא תיתן את האחריות על התיקונים , לא יודע נשמע לי הכל "פישי"…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dn2k,

שלום, הגיע הזמן לקנות מסך גדול וחדש! למישהו יש המלצה למסך איכותי שאפשר לשבת מולו הרבה שעות ולכתוב קוד? תודה,

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  12. Started by fenix5545,

שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by M3m3,

אני מחפש מסך 22-24" עד אלף שקל. כמה שיותר גדול - יותר טוב, ואני מוכן לזלוג קצת החוצה במחיר, אבל לא יותר מדי. ראיתי את הדגם שהציעו לכמה אנשים כאן: http://www.1pc.co.il/product-4732-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Dell_23_P2414H_LED_.aspx והנה אחד שמצאתי בעצמי (בדקתי סיקורים וחוות דעת באתרים מחו"ל כי לא מצאתי מקומיים): http://store.pc365.co.il/product-1119-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Samsung_S24C650PL_LED_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 עוד אופציה שעומדת לפני (אבל לא בדקתי אותה טוב כמו הקודמת): http://store.pc365.co.il/product-1195-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_LG_24…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oren12,

[כותרת]

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  15. שלום חברים אני מחפש מסך מחשב העונה על הדרישה שלי... אני לא מצאתי דבר כזה מחברה מוכרת... אשמח לקבל המלצות... תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by ozi.marom,

שלום אני מחפש מסך 22" מחברה נורמלית, לאינטרנט ואופיס רצוי מאוד גם עם רמקולים תקציב של 800+- מחיפוש שלי מצאתי את LG W2242SM - לא הצלחתי למצא עליו ביקורות Viewsonic VG2230WM FujiCom W2206S אשמח לעזרה ולהצעות אחרות עוזי

17. אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, והחלטתי לשדרג את המסך 19" שברשותי למסך 22" חדש. לאחר קריאת המדריכים והביקורות בפורום, חשבתי שהדגם של 2243 של סמסונג יכול להתאים לי. כמו שאמרתי, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, ולפעמים גם סרטים (למרות שלא השקעתי הרבה בכרטיס מסך, וקניתי 9500GT). הוא נשמע טוב מאוד לפי הביקורות והמחיר שלו סביר בהחלט. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בעיה שהמסך הוא לא FULL HD? הבנתי שאם הוא ברזולוצייה גדולה כמו שיש ל-FULL HD אז גודל הנקודה הוא יותר קטן, אבל עד כמה זה משמעותי? היום אני עובד עם רזולוצייה של 1280X1024 וגודל נק' של 0.294 מ"מ (המסך שברשותי הוא Proview DV928DG, שכבר לא נמצא באתר היצרן כי לא מייצרים אותו אלא רק ב-ZAP יש עליו …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב טוב בגודל של 22" עד 24" למטרת גיימינג כבד (COD,FIFA,CRYSIS) וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עם חריגה מותרת של עד 500 ש"ח. אני אשמח אם מי שיביא לי מסך טוב יפרט לי בדיוק גם למה הוא יותר טוב ממסכים אחרים, הכוונה שלי היא מה עושה את המסך הזה טוב לגיימינג. תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by optimizeR,

אוקיי, פעם אחרונה שפתחתי נושא אף-אחד לא רצה להגיב חוץ מלהגיד לך על ה IPS של DELL2209WA . הסכום הוא יקר מדיי בשבילי, ובלי תשלומים ( חוץ מPANDA, שעם תשלומים הסכום יקר יותר בהרבה בגלל הריבית ) אז מה שקורה זה שאני קונה בעצם ב וואלה שופס, ויש לי אפשרות של תשלומים שם, והסכומים סבירים לחלוטין, הייתי סגור על ה T220P אבל אין יותר במלאי אצליהם . אז עכשיו אני מתלבט בין ה מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG 2233BW עם 2MS ורזולוצייה גבוה . לבין ה 2233BW עם ה5MS . מה אתם אומרים אנשים ? והמסך הוא לצרכים סטנדרטיים, אני לא גיימר מטורף, אבל זה כן לצרכים של משחקים וגם בשביל חלונות . לא משהו מיוחד בבקשה עזרו לי וגם מה לגביי ASUS 22 LCD 223T

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by Mics,

מנסה לבחור מסך טוב למשחקים (ולא רק) בסביבות ה1000 ש"ח. כרטיס המסך עליו הוא יחובר יהיה כנראה 7950 Radeon. חושב לקחת Dell U2312HM LED, האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב 23-24 אינץ' FULL HD שיתחבר למחשב נייד (בחיבור VGA) במחיר של לא יותר מ1300 ש"ח. האופציות שהסתכלתי עליהן הן: Dell U2311H LCD LG IPS236V LED Samsung BX2335 LED Samsung 2333T LCD Samsung BX2440 LCD Samsung B2330HD LCD Samsung SyncMaster XL2370HD איזה מבין המסכים האלו עדיף? ואם יש המלצה למסך אחר אני אשמח שאלה נוספת האם יהיה אפשר להשתמש במסך גם כטלויזיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שיהיה גם למחשב (קריאה ומשחקים) וגם שישמש כטלוויזיה דרך כ.טלוויזיה שכבר יש לי. חשבתי על גודל של 23"/24", והתקציב שלי הוא בערך עד 1500 ש"ח אבל אפשר אולי קצת לחרוג למרות שלא נראה לי שצריך. ראיתי היום בבאג ובאופיס דיפו מסכים וראיתי סמסונג 24" ו LG 23" והנתונים שלהם היו ממש "מנופחים". היום יש לי LG בבית ואני ממש אוהב את החברה הזו, ולכן אני לא יודע אם לקחת סמסונג. הבעיה היא שלסמסונג יש 24" ול LG יש רק 23" לפי מה שראיתי בחנות אבל אם LG הוא יותר טוב אין לי בעיה לקחת 23". מה אתם אומרים? איזה מסך עדיף? סמסונג או LG? למי יש נתונים יותר טובים ופונקציות יותר טובות ואם אפשר גם פירוט... תודה!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by bunny12,

שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב למחשב נייח קיים, תקציב ~ 2k ש"ח המפרט של המחשב הקיים (חשוב שלא יידרש לשדרג את המחשב הקיים) תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים