עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי אני מחפש חנויות באיזור אשדוד רחובות שמוכרות את אחד הדגמים הבאים: xerox xg-91d viewsonic vp930 אני מחפש חנויות אמיתיות בן ניתן להתרשם מהמסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. Started by lampit,

שלומות. ראיתי באתר של p1000 להלן הקישור: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=LCD_Monitors_UpTo_19&AuctionId=4939727 מסך samsung 932b plus לאור הביקורת הטובה שראיתי באתר על ה 932b רציתי לדעת אם זה אותו המסך (האם הplus הוא לא חתול בשק), והאם בכלל כדאי או רצוי להזמין מסך מאתר כזה ? או לחילופין ללכת על ה931b שמחירו די דומה וביצועיו (כפי שהבנתי) די דומים גם כן ? תודות ויום נעים

3. Started by coorva,

אשמח לשמוע אם אתם מרוצים ממנו וממליצים עליו.

4. אני רוכש מחשב חדש לגיימים, אינטרנט סרטים וכו'. התקציב שלי 7000 שח קבלתי מפרט טוב כאשר לא התפשרתי על המעבד (QUAD 6600) . כרטיס מסך הוא Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail . או :GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL הסכום שנשאר לי למסך הוא כ-1300 1400 שח. קבלתי המלצה להתייעץ אתכם בנוגע למסכים. הייתי רוצה המלצה טובה למסך שיאפשר לי גרפיקה טובה ומשחקים ברמה טובה. מסך רחב 19 אינץ' או יותר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by ArielHatotah,

מה העניינים, אנשים..? אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך. ואני נורא מתלבט איזה מסך לקנות. אז אולי תעזרו לי לבחור. אני מתלבט בין Samsung SyncMaster 226BW לבין LG L226WTQ. מצד אחד ה-LG נראה מצוין עם יחס ניגודיות גבוה (3000:1). אבל מצד שני מישהו אמר לי שה-Samsung כנראה יותר טוב. כשהסתכלתי בתגובות על המסכים בזאפ, הבנתי מהתגובות של ה-Samsung שיש לו יחס ניגודיות נמוך יותר (1000:1 אבל אפשר להפעיל משהו שעושה יחס של 3000:1 - לפי מה שהבנתי מהתגובות), יש בעיה של פאנל (לא הבנתי בדיוק מה), ויש בעיה להזיז אותו למעלה ולמטה (הוא זז רק ב-90 מעלות). ודווקא התגובות של ה-LG היו חיוביות. אבל שוב, מצד שני, אמרו לי שה-Samsung יותר טוב. אז אני צריך דעות\המלצות. מהר לפני שאני קונה את המח…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dandy,

שלום קניתי מסך חדש (VIEWSONIC 930) שתומך בDVI ונראה לי שגם הכרטיס מסך (GECUBE 2900 PRO) ראיתי שיש חיבור רגיל (D-SUB) ויש גם חיבור DVI קראתי מה זה אומר והבנתי למה זה טוב. נראה לי אבל לא הבנתי מתי אני מחבר ואיך. אני מחבר את שניהם או רק את הDVI תמיד או רק למקרים ספציפים שמתאימים? כל הסבר נוסף על הDVI ולמה הוא טוב בארץ ועל החיבורים יתקבל בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. Started by Rin,

למה אין מסכים LCD עם 0 MS? למה \ מה \ .... אשמח לתשובה - תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. Started by jepe,

אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים וגלישה באינטרנט. סרטים וסדרות אני רואה ב LCD 32 שיש לי. הבעיה היא שאני לא יכול לדעת מה סוג האנל שאני מקבל. המוכר שם לא יודע על מה אני מדבר בכלל. שווה לקחת אותו ? הוא נמצא במבצע בטרקלין חשמל עכשיו. ועוד שאלה האם במסכי 20 אינץ' גם יש פאנלים TN גרועים,או פאנלים טובים יותר(רק במסכים רחבים) ? וגם שם בסמסונג יש את ה"לוטו" של המסכים או שזה רק בגודל 22' ?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  9. שלום, רכשנו מסך 200W6 של פיליפס ואנו לא מצליחים לראות טוב, על האריזה של המסך ובחוברת רשום שהרזולוציה הטבעית הטובה ביותר של המסך היא : 1050*1680 (שזה לא קיים ב-WINXP). וכן כבר התקנו את הדרייבר המתאים..... בכל מקרה ניסינו הכי קרוב שזה רזולוציה 1024*1600 אבל זה מטשטש את רוב הפונטים במסך לגמרי... ניסינו רזולוציה נמוכה יותר של 960*1280 ורואים ברור את הפונטים אבל אז המסך "מותח" את הכל לרוחב...(ואנחנו לא מעוניינים למרובע) מה הבעיה כאן ? יש ברשותינו מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 100/200 64MB

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  10. בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by Godmoney,

מה דעתכם? L226WTQ LG E228WFP Dell FP222W Benq SyncMaster 226BW Samsung VX2235WMוViewsonic

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by aracer,

אני מחפש מסך רחב 20 אני מעדיף בסביבות 1300 שקל. מה אתם אומרים על BENQ FP202W. המסך הוא פחות או יותר להכול משחקים סרטים וטקסטים אבל יותר למשחקים

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by Aalice,

התקציב באיזור 1500-1600 פלוס-מינוס (אפשר קצת יותר אם ההבדל באיכות משמעותי, אבל אני מעדיפה לא להתפרע יותר מדיי :) השימושים הם בגדול כמעט הכל: הרבה אינטרנט, הרבה וורד-אקסל, הרבה משחקים (אבל לא שוטרים מטורפים בד"כ, אם זה משנה), סרטים, קצת גרפיקה. בקיצור אני מחפשת מסך שימשיך איתי כמה וכמה שנים טובות קדימה וישרת אותי מכל האספקטים האלו. לא ממש החלטתי לגבי רגיל או רחב, מבחינתי זה לא הכי משמעותי - פה אני נותנת עדיפות עליונה לאיכות קודם כל, בכל זאת אני נתונה לתקציב מוגבל. קראתי קצת במדריכים ובפורומים אבל עדיין מרגישה דיי בורה - פאנלים שמאנלים חיבורים ניגודיות רזולוציה...בקיצור הבמה שלכם. (תודה מראש!)

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  14. שלום לכם, ברצוני לקנות (בדחיפות, כי המסך הקודם שלי מת, לצערי הרב) מסך LCD בפורמט לא רחב. המסך ישמש בעיקר לעבודה ממושכת (Office, אינטרנט), ומדי פעם לסרטים. לכן, אוכל לדעתי להסתפק במסך עם זמן תגובה 8ms (האם לדעתכם צפויות בעיות עם סרטים?). אני מעדיף מסך שהוא לא בפורמט WIDE, כי נראה לי שלצרכי עבודה זה יותר נוח. (עבודה = קריאת \ כתיבת מאמרים, ותכנות) המטרה היא מסך שלא יכאבו\התעייפו העיניים משימוש ממושך בו. ברצוני להשקיע כמה שפחות כסף במסך, ולכן מחיר בסביבות ה 1100 נראה לי סביר. ראיתי מספר מסכים כאלו, של LG, Proview ו MAG, אך הייתי שמח לקבל המלצה קונקרטית. מחיר זול הוא די חשוב לי, מנסיון כואב עם המסך הנוכחי שלי, שהיה מעולה, אך נהרס תוך 3 שנים (LG F700P), מה שאומר שאני מצפה להח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by naba,

אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by Flea,

הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by arik100,

012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש

18. Started by zaroor,

שלום למבינים שאלת רכישה למסך דגם UTOPIA 22 האם הוא טוב,אמין, ישמש לכללי,טלויזייה ,משחקי מחשב מסך המשמש גם למחשב וגם ל-TV יש קישור לדגם אפשר להיכנס לפרטים בפנים,,,, אם ? לא ניראה לכם מה כדאי לקנות עד 1700 שח ,,ותודה לכם http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=87&CategoryID=21

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  19. קניתי מסך לפני שבוע של דל. הערב הדלקתי את המחשב המסך נדלק. אבל אני ברוב טיפשותי חיברתי אליו מאחורה שנאי של הרמקולים שלי CREATIVE כדי לשמוע סאונד מהמסך. המסך המשיך לעבוד אך בוודאי לא השמיע שום סאונד. כעבור כמה דקות המסך פשוט נכבה. ולא נדלק יותר... לא הרחתי שום ריח של שרוף לא מהשנאי ולא מהמסך עצמו... עכשיו האם אני יוכל לממש אחריות על המסך ולהחליף אותו? האם יש דרך לבדוק אותו שהוא אכן נשרף בגלל שחיברתי אליו את השנאי? או שפשוט הלך הכסף?? תודה למגיבים...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by coorva,

מהו המסך עם הביצועים הכי טובים בסרטים ומישחקים שניתן לקנות כיום בקטגוריה זו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by skitter,

אני סטודנט ורוב השימוש הוא לקריאת מסמכים, שיטוט ברחבי האינטרנט והכנת עבודות בתוכנות תכנות ואופיס שונות. אני זקוק בדחיפות למסך בתקציב יחסית דל של 1000 ש"ח ואודה מאוד להמלצה למסך שאני אהיה מרוצה ממנו.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

השאלה עלתה לאחר שבדקתי את הגירסא של המסך שלי לפני כמה ימים( המסך המדובר הוא: דל 2007wfp) ראיתי שכתוב גם כמה שעות המסך היה בשימוש. וכתוב לי שהמסך בשימוש כבר 3828 שעות שנראה לי קצת מוזר. עריכה: המסך ברשותי כ 3-4 חודשים גג.

23. Started by nirn,

המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by ORBIT,

איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. אני רוצה לקנות את 2007fp וחשוב לי שיהיה טקסט גדול יחסית. פרטים על עצמי: אני עם משקפיים ולא רואה 6\6, מסך נוכחי והתצוגה המועדפת עליי: Samsung SyncMaster 700ift (19", dot:0.2) רזולוציה: 1024X768. הנה ציטוטים על Dell 2007fp בנושא הקריאות של הטקסט: ולטובת :vp930 ------------ דוגמה לבעיה צפויה: יש אתרים שבהם גודל הטקסט לא משתנה, כמו YNET. במסך הנוכחי, אני לא יכול לקרוא טוב אם זה יותר מ- 1024X768. האם לאור המצב, Dell 2007fp, יהיה בחירה גרועה ? אם כן, זה די מעציב שבגלל טקסט, המסך הזה ייפסל מבחינתי. אשמח מאוד לקבל תגובות.

• 31 תגובות
    • 11.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים