עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ilil,

האם התחדש משהו עם הבאג ב-OSD שדווח עליו בביקורת שבאתר? http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/5 ועוד שאלה: מה ההבדל בין 930b ל-930-3? בברכה, ilil

2. Started by Guy950,

אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by ilil,

המסך שגרף ביקורות מצויינות באתר, וגמרתי כבר אומר לרכוש אותו... אינו מומלץ על-ידי היבואן, בטענה שמסכים רבים חזרו עקב תקלות במעמד (רגל) המסך. אני מודה שהעיצוב של הרגל הוא לא שיגרתי, אולם הופתעתי מהמידע שנמסר מהיבואן. על מה תתמליצו כתחליף? יש עוד 19" מבוסס על פנל PVA מבית Samsung שתוכלו להמליץ עליו? חבל שמסך כל כך איכותי נופל בגלל אביזר ארגונומי... נ.ב. האם ייתכן שהיבואן "מבלף" לקראת החלפת סדרת מסכים? ilil

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TOMER20,

יש לי יציאה של כבלים בחדר אבל אין לי ממיר, האם אפשר לראות עם המסך הזה טלויזיה בלי ממיר?. תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by Lirans,

שלום אני מעוניין לקנות מסך dell 2007fp ויש משהו שאני לא בטוח לגביו. אני יושב במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. האם במרחק כזה ה2007fp לא ירגיש גבוה מדי? אני לא חושב שתהיה לי בעיה בעניין של עבודה עם מסמכים ואינטרנט. אני חושש שכאשר אני אשחק למשל במשחק יריות מהמרחק שציינתי, אני ארגיש שהתמונה גבוהה מדי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by M.K16,

אני קונה עכשיו מחשב ואני רוצה לקנות מסך חדש. לא משנה לי רחב או לא רחב. אני רק רוצה שהוא כמעט ולא יזיק לעניים. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל TN מאוד מזיקים לעניים עם שימוש ממושך מול המחשב. אז אני רוצה המלצות למסך בתקציב הזה שהוא יהיה איכותי ולא יזיק לעניים... השימושים שלי הם: קצת סרטים ושימוש של טקטס בעבודות וכל מני (יש הרבה) ומשחקים גם אבל לא הרבה... הכי חשוב אבל שלא יהיה מזיק כל כך לעניים... לפי נושאים שקראתי ראיתי בנתיים שהמליצו על אלו: או את 971P של SAMSUNG או את VP930B של ViewSonic או את ה20 אינצק הרחב של פיליפס שכרגע אני לא זוכר את הדגם שלו... מה עדיף? אחד מאלה או משהו אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by meirtz4,

שלום רב. יש לי שאלה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מסך רחב. הכל נפלא חוץ מדבר אחד. כשאני צופה בתמונות שצילמתי הכל... רחב... רציתי לדעת אם יש איזה אופציה שאני משנה בווינדוס כדי שתצוגת התמונות שלי (תצוגת התמונות בלבד) תהיה מותאמת לאיך שצולמו. או אם יש תוכנה שמציגה תמונות שיכולה לעשות לי את זה (ניסיתי עם ACDSEE והסתבכתי עם כל הפונקציות המיותרות שלהם). תודה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  8. היי אני מחפש חנויות באיזור אשדוד רחובות שמוכרות את אחד הדגמים הבאים: xerox xg-91d viewsonic vp930 אני מחפש חנויות אמיתיות בן ניתן להתרשם מהמסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by alonkl,

רובכם כשמבקשים מסך 20 אינצ' איכותי ממליצים על הDellים השונים. המסך הזה הוא 20 אינצ' בעל פאנל S-IPS, הוא יותר זול בגלל שפיליפס פיתחה את הפאנל הזה? האם יהיה הבדל, ולו הכי זעיר, בינוי ובין 2007FP למשל? אפילו שזה יתבטא בכניסות וכאלו, ובכל זאת, למה הדל יותר מומלץ?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by homart,

שלום, יש לי מסך של AOC דגם 9K+ יש לי אותו כבר ש נים, ביום שהפעלתי את המחשב כל התצוגה הוצגה בגוון צהוב מאוד, מזכיר את המחשבי דוס של פעם, רק אחרי הפעלה מחדש פעמיים של המחשב זה הסתדר, אבל עכשיו זה חוזר לפעמםי להבהב בצהוב שאני מזיז בטעות את השולחן מחשב או סתם שבא למסבך... יש לי כרטיס מסך gforce ultra חדש ממש!! מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מסכים גדולים יותר לא מתאימים למקום שיש לי ואני לא צריך יותר מזה למחשב הזה(P4 מלפני 6 שנים בערך) אם שחכתי לציין משהו תכתבו לי אני אעדכן את הפוסט בהתאם. תודה מראש

12. Started by somsomlo,

איך הוא? הוא נראה טוב. אבל איך הוא לעומת ה VP930

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by dandy,

שלום קניתי מסך חדש (VIEWSONIC 930) שתומך בDVI ונראה לי שגם הכרטיס מסך (GECUBE 2900 PRO) ראיתי שיש חיבור רגיל (D-SUB) ויש גם חיבור DVI קראתי מה זה אומר והבנתי למה זה טוב. נראה לי אבל לא הבנתי מתי אני מחבר ואיך. אני מחבר את שניהם או רק את הDVI תמיד או רק למקרים ספציפים שמתאימים? כל הסבר נוסף על הDVI ולמה הוא טוב בארץ ועל החיבורים יתקבל בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. שלום, רכשנו מסך 200W6 של פיליפס ואנו לא מצליחים לראות טוב, על האריזה של המסך ובחוברת רשום שהרזולוציה הטבעית הטובה ביותר של המסך היא : 1050*1680 (שזה לא קיים ב-WINXP). וכן כבר התקנו את הדרייבר המתאים..... בכל מקרה ניסינו הכי קרוב שזה רזולוציה 1024*1600 אבל זה מטשטש את רוב הפונטים במסך לגמרי... ניסינו רזולוציה נמוכה יותר של 960*1280 ורואים ברור את הפונטים אבל אז המסך "מותח" את הכל לרוחב...(ואנחנו לא מעוניינים למרובע) מה הבעיה כאן ? יש ברשותינו מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 100/200 64MB

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by lampit,

שלומות. ראיתי באתר של p1000 להלן הקישור: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=LCD_Monitors_UpTo_19&AuctionId=4939727 מסך samsung 932b plus לאור הביקורת הטובה שראיתי באתר על ה 932b רציתי לדעת אם זה אותו המסך (האם הplus הוא לא חתול בשק), והאם בכלל כדאי או רצוי להזמין מסך מאתר כזה ? או לחילופין ללכת על ה931b שמחירו די דומה וביצועיו (כפי שהבנתי) די דומים גם כן ? תודות ויום נעים

16. Started by coorva,

אשמח לשמוע אם אתם מרוצים ממנו וממליצים עליו.

17. Started by Rin,

למה אין מסכים LCD עם 0 MS? למה \ מה \ .... אשמח לתשובה - תודה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  19. אני רוכש מחשב חדש לגיימים, אינטרנט סרטים וכו'. התקציב שלי 7000 שח קבלתי מפרט טוב כאשר לא התפשרתי על המעבד (QUAD 6600) . כרטיס מסך הוא Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail . או :GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL הסכום שנשאר לי למסך הוא כ-1300 1400 שח. קבלתי המלצה להתייעץ אתכם בנוגע למסכים. הייתי רוצה המלצה טובה למסך שיאפשר לי גרפיקה טובה ומשחקים ברמה טובה. מסך רחב 19 אינץ' או יותר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  20. שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב שולחני חדש. אני רוצה לקנות מסך דק (כמובן) מחברה מוכרת. גודל 19''-22'' בתלות במחיר. מבקש את התייחסותכם לגבי הפרמטרים שרצוי שיהיו במסך (יציאה דיגיטלית, ניגודיות, זמן רענון, רחב או רגיל, האם כדאי שיהיה מתאים לשידורי TV) - מה כדאי ובאלו ערכים. לסיום אם תוכלו בבקשה לרשום דגמים ספציפיים של חברות (SONY' LG' SAMSUNG וכדומה). תודה רבה, רועי

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by nirn,

המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by Flea,

הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  23. כותרת השימושים שלי הם הרבה דפי אינטרנט, איסיקיו ושטויות כאלה, משחקים , סרטים. רחב או רגיל ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by naba,

אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by arik100,

012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.