עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מחפש מסך בגודל של 24 אינטש לפחות. רזולוציה של 1920 על 1200. מרחב צבע sRGB או לפחות מוד sRGB איכותי עם דיוק צבע טוב מהקופסא. מבוסס PVA או IPS. מחיר, עד 4500 ש"ח. יש המלצות? אני מכיר בחול את ה- NEC PA24. אך לצערי להביא אותו לארץ זו עלות גבוהה מדי. האם יש אלטרנטיבות בישראל? תודה.

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by danatg,

שלום, קניתי מחשב נייד חדש של לנובו וכשהדלקתי אותו ראיתי שהמסך עקום בזווית מסוימת. כלומר לצורך העניין - אם בצד ימין למעלה המסך יושב במקום, בצד שמאל למעלה רואים קצת שחור. נראה כאילו הרכיבו אותו שלא באופן ישר. יש סיכוי שמדובר בהגדרה ולא בפגם ייצור? תודה

3. Started by +Eliran+,

אפשר הצעה למסך שיתאים גם למחשב וגם לPS2? אני מחפש מסך שיתאים בתור מסך למחשב לא צריך משהו בומבסטי צריך שיהיה טוב ויביא תמורה טובה לילד בן 11. והכי חשוב זה שיתאים לפליסטיישן אם קיימת אפשרות כזאת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by איציק כהן,

איזה מהירות מסך יותר כדאי 2ms או 8ms? ואיזה עוד דברים כדאי כדי שיהיה נוח למשחק?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by g1zey,

אני עומד להזמין מחר את המסך ב1900 שקל . רציתי לוודא אם יש הסתייגויות מהמסך לפני שאני מזמין , או שאם יש המלצה על מסך יותר טוב בסכום הזה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shachar138,

ככה אני בתהליכי בניית מפרט למחשב לשימוש בתוכנות כמו PS AI ובכללי תוכנות אדובי לעיצוב דפוס ומולטימדיה . התקציב הכללי שלי הוא 7000 ש"ח שבתוכם אני רוצה לכלול מסך חדש בגודל 21"-24" ואמרו לי שיש מסכים מיוחדים עם דיוק צבע גבוה לדפוס (אני לא באמת מבין בפן הטכני של זה ) רציתי לדעת על איזה מסכים אתם ממליצים לשימוש בתחום הזה ומה בערך הסכום שאאלץ להפרד ממנו . תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mcalfi,

שלום לכולם ותודה רבה על זמנכם, אני מחפש המלצה למסך 27 אינג' שידע להציר בצורה מדוייקת טקסט (לא אפרט במוסגים שאני לא מבין בהם כמו חדות וכו' - בזה אקשיב לכם). אני אבלה מולו שעות ארוכות במהלך היום ככה שהבריאות של העיניים שלי היא דאגתי הראשונה והחשובה ביותר. (כרגע אין לי בעיות בעיניים מכל סוג חוץ ממשקפיים - מספר נמוך לרחוק) התקציב שלי הוא 1200 לקנייה מחול או 1500 מארץ אבל אם זה לא מספיק כדי כדי להמנע מנזק כל שהוא או אי יכולת לשבת מול המסך שעות ארוכות, העלה את התקציב בהתאם. דרישה נוספת (רמת החשיבות שלה בשבלי היא 2 מתוך 10): כניסה של USB-C, ו-אינטרנט כדי להמנע ממתאמים למק. מפרט המק פרו שלי: מעבד: 2.9 GHz Int…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by צחי בראדון,

שלום, אני עומד לפני קניית מסך. שימוש עיקרי - עריכת תמונות בפוטושופ להדפסה. כבר כמה חודשים שאני מתבלבל ומתלבט בנושא, אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. המליצו לי על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 או על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 וגם על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948872 ואפילו על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891743 מה שחשוב לי זה שאוכל להתאים בין המסך לבין ההדפסה בפועל. הבנתי שכדאי לכייל את המסך לעיתים קרובות. השאלה האם לקנותמסך יותר זול ומכייל, או להשקיע במסך, ומידי פעם להשיג מכייל התקציב כרגע הוא באזור 2000, אבל יותר ח…

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. אני מחפש מסך גדול דיו לצפיה ב-TV ולשאר השימושים (גלישה, סרטים וקצת משחקים). אני צריך סוג של All-Rounder שיתאים להכל. הבנתי שהפורמט המומלץ לחיבור TV הוא 4:3 ולא 16:10 למה? מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. מעוניין לקבל המלצות על מסך שיהיה גם באיכות טובה לצפייה בסרטים [לא מיועד למשחקים] וגם רחב ונוח לעימוד. האם הDELL 2007WFP יתאים? האם הוא רחב מספיק? [אין לי מקום לרחב מידי] אשמח להמלצותייכם!

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מסך עד גודל 22 אינץ לצורך הדפסות תמונות ועבודה בפוטושופ. עבודה הכי מדוייקת שאפשר מבחינת כיול ואיכות. הציעו לי את Eizo Flexscan S1932, מישהו מכיר אותו? טל

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  12. Started by danieltrt,

שלום לכולם סבתא שלי החליטה לקנות מסך מחשב חדש לצרכים בסיסים אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי משהוא שמתאים לתקציב שלה אז החלטתי לפתוח נושא חדש התקציב הוא עד 1000 שח מקסימום אם יש משהוא בסביבות ה800 היא תשמח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by yonatanb,

שלום, אני מבקש לקנות מסך שטקסט מופיע בו באופן חד וברור. השימוש הוא קריאה ועריכת טקסט לאורך שעות ארוכות (מדי). האם Dell U2417H /U2419H הם המסכים המומלצים לצרכים אלה, בתחום המחירים שלהם, והאם יש לאחד יתרון משמעותי על האחר. במידה שיתוספו צרכי תכנות, האם Dell U2415 (יחס 16:10) הוא מסך מומלץ בטווח המחירים שבו הוא נמכר. תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Vitaly Lubin,

שלום כולם, אנחנו רוצים מסך 21.5 /22' לשימוש בבית. חשוב שיהיה בהיר ומהיר. בעיקר עבודה עם אופיס ותוכנות סטטיסטיות וצפיה בסרטים. חשוב ניתן יהיה לכוונן גובה. אודה להמלצות. חשבתי על המסך הזה, האם יתאים לנו? https://ksp.co.il/?uin=55605&select=.1024..230..194..424.&txt_search= תודה מראש

15. Started by maxwell10,

אני מחפש משך לשיומוש משרדי בלבד(אינטרנט ואופיס) 1. האם עדיף לחפש מסך בפורמט 16:10 במקום 16:9? 2. האם עדיף לחפש מסך עם רזולוציה טבעית נמוכה - למשל 1050 לעומת 1080? 3. האם סוג הפאנל ישפיע בשימושים אלו? 4. אילו מהמסכים הבאים יתאים לצרכיי? Philips 225B2CB Dell E2210 Samsung 2494LW Samsung 2263UW Samsung 2243BWX תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. כעקרון חשבתי על samsung 953 BW . תוכלו בבקשה לחוות דיעה על המסך ? אחרי ביקור בחנות הבנתי שעדיף מבחינת התצוגה לקחת מסך גדול יותר . ראיתי את samsung 2253 , הומלץ לי גם על דגם 2233 והבנתי שגם 2243bw הוא טוב . על איזה הייתם ממליצים ? אני חושב לקנות מעבד אינטל e5200 ולוח אם לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H תודה על עצותיכם .

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  17. השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום. האם יש חיה כזו? משהו שלא מבוסס TN עם כיול ברמת הסביר מהקופסא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מסך Led בעיקר לשימוש משרדי ואולי גם לסרטים. קראתי ש-16X10 עדיף לשימוש משרדי על פני 16X9. למרות זאת, מצאתי בזאפ רק מסך Led אחד 16X10 של LG דגם W2286L . אם 16X10 עדיף לשימוש משרדי, אני לא מבין למה יש רק מסך Led אחד 16X10 ? האם כדאי ללכת על 16X10 ? האם ישנם יתרונות נוספים ל-HDMI על פני DVI מלבד שימוש בכבל אחד לאודיו ווידאו ? תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שלום, אני מחפש מסך שיתחבר למחשב לעבודה רציפה עם הנייד כשאני בבית (מרחק צפייה של 65 סנטי׳ בערך) המחשב הוא מק עם רזולציית 1440p. ושישמש גם לצפיית סרטים בhd מהמיטה (מרחק של בערך 1.5 מטר). מה עדיף לקנות מסך מחשב או טלוויזיה? אני לא מתכוון להתחבר לyes/hot וכל הצפייה תעשה דרך xmbc. איזה גודל של מסך עם איזו רזולוציה? תודה מראש[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shlomi8,

אהלן, למרות שכבר חקרתי את הנושא על פניו, מוודא שלא פספסתי דגם נסתר ועילאי. מחפש מסך מחשב לצורכי גיימינג רזולוציה: 2K. קצב רענון: 144hz. זמן תגובה: נמוך ככל הניתן. פאנל: IPS. גודל 32' אולטרה רחב פיצ'רים מתבקשים: GSYNC + HDR. בקשות מיוחדות: יחס עלות/תועלת טובים. יש רופא בקהל?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב בתוך התקציב שלי ( עד 2000, עדיף פחות) שיספק את הצרכים שלי בכל הנוגע לעריכת ווידיאו, ובעיקר תיקוני צבע של תמונה. המוניטור שלי כרגע הוא מסך הטלוויזיה שלי, LG 42LD550 . הנה המפרט שלו: http://www.lg.com/il/tv/lg-42LD550-lcd כרטיס המסך שלי הוא AMD Radeon HD 5800 לאחרונה קניתי מכשיר כיול מבית היוצר של SPYDER, וכשניסיתי לכייל את הטלוויזיה עם המכשיר, קיבלתי תוצאות שונות תחת הגדרות טלוויזיה שונות. זאת אומרת, כאשר עשיתי כיול לטלוויזיה במצב של Sport, ובמצב של Standard הם הגיעו לתוצאות שונות לחלוטין לאחר הכיול. כששיחזרתי את הטלוויזיה למאפייני היצרן כמו שתכנת הכיול ביקשה, זה הגיע לתוצאות הכי פחות טובות. אני אומר תוצאות פחות טובות, אבל אין לי שום דר…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מסך 27' שיהיה חד וברור כשאני עובד עליו. מטרה שנייה היא שיהיה יותר נדל"ן על המסך. התקציב הוא 1000-1200 ש"ח כרגע יש לי מסך LG 1080P וכדי לראות ברור אני צריך להגדיל את הפונטים ל-125% אחרת כל הטקסט מטושטש. המליצו בפורום על המסך הזה: מסך 2K לנובו האם הוא יכול להתאים? האם יש מסכים אחרים מומלצים בטווח הזה? כיול ודיוק הצבעים מן הסתם פחות חשובים... השאלה שלי היא האם אוכל לקבל יותר נדלן ולראות ברור בגלל הרזולוציה? או שעדיין יהיו בעיות סקיילינג כמו עם ה -1080P שיש לי עכשיו. היות ואני מסתכל על המסך כל היום, חשוב לי מאוד שיהיה חד וברור, בלי פליקרים כדי שלא יהיה כאב ראש או טשטוש בעיניים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by rollita,

שלום, אני מחפש מסך לאדם קצר ראיה (זה אומר שהוא חייב במשקפיים מקרוב ולא תמיד יש או נוח לשים) המסך בעיקר לתוכנת שרטוטים פשוט המחשב ללא יציאת DVI מעדיף מסך פשוט שיהיה כמה שיותר גדול שיקל על המשתמש כך שלא יתאמץ תקציב עד 1400 ש"ח תודה

דיונים חדשים בפורומים