עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eliil1,

איזה פאנל המסך הזה?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by ekadosh,

קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  3. יש לי את הטלויזיה הבאה בחדר: http://toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=1470&CategoryID=109&Page=1 מכיוון שאני קונה מחשב חדש ללא מסך (והמסך הנוכחי די הרוס) חשבתי לחבר את הטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמסך מחשב. השאלה שלי היא כזאת, למחשב הנוכחי (שהוא ממש ממש ישן) חיברתי את הטלויזיה למחשב, אבל מה שראו זה קווים בצבעים שונים. (השתמשתי בכבל שהוא זהה משני צידיו, שנראה כמו החיבור למחשב של המסכי CRT - 15 פינים כאלה) האם למחשב החדש זה יעבוד? יש כבל או יציאה שלא השתמשתי שהייתי אמור? עד כמה שאני יודע לכרטיס מסך שיהיה לי תהיה כניסת HDMI, אבל לא רשום על הטלויזיה שיש לה יציאה כזאתי.. מה עושים כדי להשתמש בטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמו שצריך? תודה לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by ran07,

שלום חברה אני רוצה לרכוש מסך איכותי סרטים/משחקים עכשיו מה שחשוב לי זה הפאנל לדוגמא S-IPS נורא איכותי אבל יש אותו רק ב 20" אם זה בDELL, ASUS,NEC עכשיו פאנל כזה כמו שאתם יודעים (ומה שנכתב באתר גם)פאנל כזה לא יכול להיות ב22" (24"יקר מדי ) יש לי 19" ואני רוצה משהו יותר גדול 20" לא מספיק לי פלוס אני רוצה מסך רחב לכן אני שואל אם ידוע לכם על מסך 22" שקיים או שצריך לצאת בזמן הקרוב עם פאנל איכותו התקציב שלי עד 2500 ש"ח .עכשיו אמרו לי בפורום לפני על מסך Philips 200P7ES וגם שבדגם Dell 20 LCD 2007WFP לא תמיד באמת יש S-IPS עכשיו מסך זה רק במהירות של 16MS ועדיף בהרבה 8MS עכשיו יש דגם Dell 20 LCD 2007WFP שכתוב במפורש שי לו פנל S-IPS וגם חבר שלי רכש אותו והכל היה בסדר.מה יכול להיות…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by P-F.,

שלום. תכננתי לרכוש את ה731BF של סמסונג,אבל בפורום תצוגה וגראפיקה לא המליצו עליו. אני צריך מסך 17" LCD עד 1200 ש"ח(עם אפשרות לחריגה של 100-200 ש"ח). עריכה:שכחתי לציין שהמסך בעיקר למשחקים ועבודה יומיומית עם המחשב(אינטרנט,וורד וכו') תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by Monopoly,

חשבתי על Samsung 940BW או LG L194WT או שבכלל לא כדאי לי מסך רחב? העדפתי מסך רחב בעיקר בגלל שזה יותר מתאים לי מבחינת מקום.. יש לי קצת בעיה עם הגובה של המסך אבל אני אוכל להסתדר גם עם 19" רגיל

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by mich4el,

שלום, אני מחפש מסך מחשב 24" בשביל אבא שלי, בעיקר לצורך עבודה עם חלונות רבים של סביבות פיתוח לתוכנות ופשוט גלישה באינטרנט. תקציב - משהו בתחום של 1000-1400 ש"ח. שאלה קטנה - אם כל מה שהוא עושה עם המחשב זה מה שציינתי פה, צריכה להיות איזושהי בעייה אם הכרטיס מסך הוא כרטיס מובנה בלוח אם? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם לפני כמה שנים טובות קניתי מסך דק (כשהוא רק נכנס לשוק) מאז הבנתי שיש שנכנסו כל מיני טכנולוגיות חדשות כמו lcd (יכול להיות שזה דווקא היה בזמנו) led full hd וכדומה מישהו יכול לתת לי הסבר בנוגע לכל טכנולוגיה ואיזו עדיפה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by oorlevi,

יש לי כרגע מסך CRT זמני שרואים בו ממש גרוע וכואב בעיניים. עכשיו אני רוצה לקנות סמך LCD דק לא משהו יקר וגם לא זול מאוד.. אני רוצה המלצות למסכים טובים לאינטרנט/משחקים וכדומה אני יושב על המחשב שעות רבות וחשוב שיהיה מסך די טוב..! אני לא רוצה לחרוג ממחיר של 1000 ש"ח ורצוי שהמסך יהיה מהאתר של K.S.P . יש לי כבר כיוון חשבתי ללכת על המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3534 של LG ניראה לי מסך מעולה.. ולא של סתם איזה חברה. יש לציין שיש שם גם מסכי 19 אינ'ץ רחבים באותו מחיר אבל לא ניראים משהו.. וחוץ מי זה 17 מספיק לי בהחלט.. מה אתם אומרים? אשמח לתשובות ולהמלצות למסכי LCD מהאתר של K.S.P תודה .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by taltarablus,

LG מקווה ששילוב יחס של 21:9 עם המסכים המעוקלים שמשתלטים על השוק יהפוך את הטרנד לרווחי לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-219-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם אני עובד עם שתי מסכים על המחשב לא מעט זמן ובזמן האחרון המסך נכבה לגמרי כאילו הוציאו אותו מהחשמל ולא נדלק למשך הרבה זמן ניסיתי להחליף כבל אבל עדיין אותה בעיה במסך השני שאני עובד איתו הכל פיקססס איך אפשר לתקן את הבעיה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by starnet,

שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. מחפש מסך מחשב לעבודות גרפיות (פוטושופ, פרימייר וכו') - לכן חשוב איכות הצבעים של המסך. אך גם משחקי sandbox (דוגמא cities skylines 2). קיום עובד עם מסך אחד Dell U2719D, וחסר לי המסך הנוסף לכן חושב להוסיף מסך תואם לזה שיש לי היום, או, לקנות מסך אחד 34'' רחב (יחס 21:09) של Dell. מגלישה באינטרנט חשבתי על מסך Dell U3425We. אשמח להמלצות למסכים אחרים (פחות מכיר את איכות התמונה חברות אחרות). התקציב שלי הוא 3.5-3.8 אלף. (כמובן שאשמח לפחות)

14. לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Aviad56,

היי, אני משחק דיי הרבה גיימינג וגם בלילה אני הרבה במחשב, ושמעתי שLED שמאחורי המסך בריא לעיניים, וזה גם נוח יותר בשביל לראות את המקלדת וגם יפה, בקיצר... מה הכי מומלץ מבחינת מחיר ואיכות? חשוב שיהיה יפה ואני צריך את זה לעמדת מחשב... תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by llime,

אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע) מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי). אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by doronz,

איזה מהמסכים הנ"ל עדיף לטקסט? ההפרש הוא כ 300 שקל יותר לדל. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by avihai_o,

שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה להזמין Dell Ultra Sharp 2007WFP, אבל מרוב הכתבות כאן אני ממש מתבלבל. האם זה המסך הכדאי ביותר בתקציב של 2000 ש"ח? אם כן, איפה תמליצו לקנות באיזור פתח תקווה? ראיתי איזה דיון שמישהו התבאס שהוא קנה את המסך הזה ולא מסך PVN (אני לא כזה מבין בזה). IPS לא מספיק טוב לי לכל השימושים? כולל סרטים וכו'? תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by shahaf.sega,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסך מחשב - samsung syncmaster TFT-LCD, כעיקרון החשמל זורם והנורה דולקת אבל אחרי 3 שניות הוא משמיע קולות כאילו נגמר לו הכח והתצוגה הופכת לשחורה - לא רואים כלום. אם אני מכבה את המסך ומדליק אותו אז זה אותו סיפור, יש 3 שניות שהוא דולק ומשמיע קולות מאמץ ואז התצוגה מחשיכה. רק אם אני יושב שעות על המחשב ומדליק ומכבה את המסך כל הזמן זה מסתדר לכמה דקות. אבקש את עזרתכם, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dennis14,

מה דעתכם על המסך הזה של DELL ? איך הוא בהשוואה ל - VIEWSONIC VP930B ? לינק - http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1470&aff=zap

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by roy_dotan,

שלום לכולם. קיבלתי עזרה ממש טובה במדור של המפרטי מחשב, אבל הם לא ידעו לעזור כול כך לגבי המסך והפנו אותי לכאן. קודם כול זה הקשור למפרט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ואני מחפש מסך 24' סביב ה2,400 ש"ח אם יש משהו אחר באיזור אני אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  25. אני מחפש מסך High-End לכל השימושים: משחקים, סרטים, עבודה משרדית מאומצת ואינטרנט. גודל 23-24 אינץ'. ברשותי Dell 2209 ולהגיד את האמת אני לא מתלהב ממנו יותר מידי. המסך מכאיב לעיניים בעבודה משרדית לא משנה כמה אני מוריד את בהירות ומנסה לכייל. ניגודיות לא מרשימה במיוחד. במשחקים אפלים קשה להבחין בפרטים. ציפיתי ליותר "וואו!" כשרכשתי אותו. איזה אלטרנטיבות יש? אני מוכן להשקיע כי מסך איכותי זה כלי עבודה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.