עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI. קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם? התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו) תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by s_venom,

אני מעוניין לקנות מסך 17 או 19אינץ דק בסביבות ה700-900 ש"ח, בשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב ואינרנט. תודה לכול העוזרים.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  4. שלום! אני מתכנת (סטודנט שנה ד' הנדסת תוכנה) וגולש הרבה (גם בגלל העבודה). מאוד. אמור בתקווה להיכנס לי תזרים מזומנים בזמן הקרוב ואני צריך מסך גודל ככל האפשר במסגרת בתקציב (2000 כמו בכותרת) - יותר מסך => יותר קוד לראות בבת אחת. חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה של מסמכים (גם קורא הרבה eBooks), ובעיקר טקסט. משחקים זה דבר שולי מבחינתי. סרטים פחות חשובים מעבודה ממש (טקסט). הרגשתי ש"מגיע" לי אשכול משלי, כי כמעט כל מה שמצאתי כאן זה למשחקים, שלהם דרישות הרבה יותר גבוהות ממה שאני צריך. מסיקור קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 Samsung 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 Samsung SyncMaster T220 http://www.zap.co.il/model.…

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום אני צריך מסך בשביל שימושים רגילים דהיינו גלישה באינטרנט שיהיה LCD..שיהיה כמה שיותר איכותי ושיהיה כמה שיותר גדול עד 1500 ש"ח מה אתם ממליצים לי? תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by Clash,

שלום אני מחפש המלצות למסך 22-24' לגרפיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים) המסך נועד לעבודה על Max , Zbrush , Photoshop וכיוצא באלה.. ולכן העדיפות היא לאיכות הצבעים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח מקס' מחכה להצעות (רוצה לסגור כמה שיותר מהר)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kobi31,

אני מחפש מסך מקצועי לגרפיקאים, תקציב- 3000 ש"ח כמו כן אני מבקש מעט הסבר איזה פנל כדי שיהיה למסך הזה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Nimale,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המסך: 2333SW Plus 23'' LCD 5ms DVI WideScreen Black חשוב לציין כי המסך ישמש גרפיקאית לשימושים כמו Photoshop, 3DMax ועוד. בין השאר גם לעיצוב פלוטים מודפסים. תודה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  9. גרפיקאית זקוקה למסך איכותי, עבודה רצינית על פוטושופ. חשוב פאנל איכותי ודיוק בצבעים כמה שניתן בתקציב זה. במשרד היא עובדת על 22" אבל אני מניח שהכי שווה היום לקנות 24" ברזולציה 1920 או משהו דומה. טווח מחירים 1000-1500 שח. מה הולך היום בשוק שלנו? עדיין רק דל?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by חיימון,

אני יכול לקנות את המסך מסך מחשב HP Pavilion 23xi LED IPS C3Z94AS 23ב-850 ש"ח או Dell U2312HM מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אורח barorian
    Started by אורח barorian,

היי חברים אשמח מאוד להמלצות למסך שעיקר העבודה בו יהיה פוטושופ התקציב 2000+

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מה ההמלצה לגבי מסך לעבודה גרפית לדפוס ולאנימציה (לא משחקים, לא צפיה בסרטים): Dell 2007wfp או Eizo Flexscan S1931SH ? התקציב: כ-2,500 ש"ח תודה פיני

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by nikon,

שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by orlupo,

שלום, אני מעוניין ברכישת DELL 2209 לצורכי גרפיקה. למרות זאת, גיליתי שהוא חסר כניסות וידאו. יש אולי מסך שיתאים לדרישות שלי? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by elirani,

שלום לכם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור במסך הנכון לצרכיי רוב העבודה במחשב תהיה גרפיקה דו ממדית (עבודה על תמונות בפוטושופ) גודל המסך מינימום 19 אינץ התקציב פלוס מינוס עומד על 2,500 ש"ח תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by MeniAdam,

שלום רב אני מחפש אחרי מסך מחשב לעבודת גרפיקה מקצועית, לפחות 24" , והכי חשוב צבעים הכי קרובים לדפוס. התקציב הוא עד 5K. אשמח לקבל המלצות לדגמים מדויקים ואם יש המלצות גם מאיפה לקנות. תודה יום טוב ועבודה נעימה מני

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by Dalga,

שלום, אני מתלבט בין מס' דגמים והייתי שמח לקבל קצת אינפורציה וחוות דעת, שני הפרמטרים שהכי חשובים לי זה, חדות ודיוק צבעים, גם כיול המסך בפשטות יתרום ללא ספק לנוחות העבודה. השימוש העיקרי יהיה עבודה ב CS3 ו CS4 , עם תמונות סיטלס המסך ישודך לכרטיס GTX260, הכיוון הוא '20 (הבנתי שב 1600X1200 גודל הנק' קטן יותר והמסכים האלו חדים יותר) Dell 2007fp כמובן, ממולץ על ידי רבים LG L200CP למרות למרות שהפרמטרים זהים ל Dell, לא יודע למה אני לא שקט לגביו... NEC MultiSync LCD 2070NX האם שווה למתוח את התקציב עבורו? ולמשהוא קצת שונה... EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2201W EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 תודה. גל

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by yakirr4,

היי אנשים, אני גרפיקאי שעובד על תכנות אדובי ותכנות תלת ממיד... אני מתלבט בין שני מסכים ולא בדיוק מבין את ההבדל בניהם, אשמח להסבר. והאם בכלל שווה להשקיע את הכסף במסך היקר יותר. בין זה.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/dell-u2515h-monitor?c=il&l=he&s=bsd&cs=ilbsdt1&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=1&~ck=dellSearch לבין זה.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/dell-up2516d-monitor?c=il&l=he&s=dhs&cs=ildhs1&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=1&~ck=dellSearch תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by b127,

אני צריך מסך לגרפיקה לחנות צילום, ומסך זה משמש לפיתוח התמונות וכיון הצבעים שלהם, כך שהוא חייב להיות עם איכות צבע טובה מאוד. תקציב באיזור ה1.5K. הבנתי שה2007FP יכול להיות טוב, אבל הוא חורג מהתקציב, האם זה שוה את זה? או אולי 1907 זה אותו דבר, רק קטן יותר? עדיפות ל19אינץ ומעלה, אבל אם אין ברירה גם 17 יכול להתאים. כמובן שהיאכות באה לפני המחיר, אבל לא לאבד פרופורציה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך lcd led dell 30 ניקיתי אבק מהמסך באמצעות מטלית לניקוי מסכים והוא משאיר לי סימני מריחה למרות שאני מנקה עם מטלית יבשה ולא עם חומר מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nadavcj,

היי חברים, אשמח לקבל המלצות על מסך לד או LCD בעלות של עד 1000 שקלים. הגדלים הרצויים הם בין 23 ל 24 אינטש. השימושים הם עבור שימוש בסיסי של גלישה, מסמכי אופיס. לא מתכוון לעשות שימוש במשחקים. התכונה היחידה שחשובה לי באמת היא שהמסך יהיה נוח עבור קריאה של מסמכי טקסט. תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

מפרט I5 3470 HD 7950 תקתיב עד 3000 הוא מחפש מסך באיזור 27-28 אינץ איכותי.. למשחקים. חשבתי על u2715h. הוא יצטרך להתפשר הרבה במשחקים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cilay,

טוב כמובן שאני המלצתי לא על ה DELL שיבוא עליו בול , אבל אין לו תקציב לזה. יש לו 8800GTS 640MB המסך ישמש למשחקים , עבודות מחשב בעתיד , וסרטים. אמרתי לו שכדי לנצל את זה הוא צריך 20 אינץ , הוא עדיין מתעקש על 19 בתקציב של 1500. הייתי רוצה המלצות על מסכי LCD 19 שהם בעלי פאנל טוב , אני מניח שהם לא יהיו IPS אבל שיהיה PVA או משהו בסגנון . תודה ויום טוב אריק.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Lirux,

צריך את המסך הכי טוב בתקציב הזה עם עדיפות ל19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. כהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.10 , שבו ביקשתי מפרט מחשב לחבר, אני גם צריך מסך LCD. הוצעו לי בדיון שני מסכים - LG 1953TR Samsung 931BW התקציב הוא עד 1200 ¤. המסך לא ישמש למשחקים כבדים או דברים כאלה, עבודה משרדית ומדי פעם סרט או משחק פיפא וכו'. מי מבין המסכים האלו עדיף במחיר הזה? האם יש מסכים עדיפים באותו תקציב? תודה מראש, אמיר.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים