עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. מחפש מסך טוב למשחקים וצפיה בסרטים תקציב עד 2500 ש"ח כל הצעה בהתתקבל בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  3. כן, כן. עוד נושא חרוש לחלוטין. מבצעי black friday נגמרו ועברתי בערך על ה-20 העמודים האחרונים, כמה ביקורות באינטרנט וכדומה. במחשב שלי כרגע מורכב 1070 ואני לא חובב גדול של AA, bloom או פוסט אפקטים בכללי. אני מחפש מסך למשחקים, קוד ועיצוב בתקווה מתחת ל-4000 שקל. הבעיה היא שאני לא מוצא מסך בלי בעיות כרוניות כאלו או אחרות. עד לא מזמן הייתי סגור על s2716dg בתור פשרה לא רעה בכלל אבל תלונות על inverted pixels ואיכות התמונה במשחקים אפלים יותר. יש את xz350cu שנראה טוב בגלל פנל VA אבל גם לו לא חסר בעיות: יצא לי גם לראות את מסך ה-4k החדש של אסוס בגודל 27״ עם g-sync שקצת חורג לי מהתקציב אבל 60hz לא קורצים לי יותר …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by בולי,

אני מתלבטת בין LG1970HR ל LG1770HQ. ההבדל הכספי כ400 שקל. שווה להשקיע אותם וללכת על הראשון? מצד שני, גודל הפיקסל בו גדול משמעותית, זה לא הורס? יש לציין שהמסך אמור לשמש סטודנטית, בעיקר למסמכים, אך גם לסרטים, ממש לא למשחקים! ושאלה נוספת- כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb מספיק חזק בשבילם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז בין שני המסכים האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2704&products_id=19840 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=21010 מה הייתם לוקחים ולמה? מצד אחד ה30 הוא ענק! אני יכול להגיע לרזולציה של 2560 על 1600 שממש קוסמת לי מצד שני, הוא תופס חתיכת שטח, האיכות פחות טובה מהNEC, הרזולציה הגבוהה הזאתי תמיד תדרוש כרטיסי מסך מפלצתיים, והגודל נקודה קטן יותר, מה שאומר שטקסט ברזולציה נאיבית קטן יותר. אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. Started by WildFire,

לאחרונה הזמנתי מסך של סמסונג מדגם 2494HS, הרזולוציה שלו היא 1920X1080, רציתי לדעת אם זו רזולוציה בעייתית למשחקים ולמערכת ההפעלה או שלא אמורות להיות שום בעיות מיוחדות, וגם למה יש שתי רזולוציות שמיוחסות למסכי FHD?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by Shiker,

רכשתי מסך חדש 931BF חיברתי בקלות והתקנתי את כל מה שצריך. יש לי בעייה אחת !, התוכנה שאני אמור לכוון איתה אתהבהירות וכו' ששמה MAGICTUNE עושה לי בעיות, אחרי שאני עובד איתה 3 דקות ומשנה הגדרות, בזמן השימוש המחשב שלי נתקע...זו פעם חמישית שאני עושה ריסט, התעצבנתי כבר! יש הצעות ? למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. איך הדגם הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=676717& Samsung SyncMaster 932BF

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by cyberX,

האם קיים אחד טוב בפחות מ-1500 ש"ח ? אולי עדיף מחו"ל ? מכירים אולי איזה שהם חנויות שמציגות עם המסך שעליו תמליצו שאוכל ללכת לראות בעצמי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kfir_dnd,

אני מחפש מסך למחשב התקציב שלי זה 1300 ש"ח איזה מסכים אתם ממליצים? כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 6600 אבל אם יהיה צורך לשדרג אז נשדרג

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by Chymes,

לפני רגע רכשתי את המסך מ-KSP. בהתחלה כשראיתי אותו ב-KSP לא התלהבתי מאיכות התמונה. הטקסט נראה מרוח ולא ברור והצבעים לא היו בהירים. נכנסתי להגדרות של המחשב ב-KSP וראיתי שהמסך מחובר ל-GF4MX דרך יציאת VGA. כרטיס המסך GF4MX הוא כרטיס מיושן מאד, המבוסס על GF2MX והוא אינו תומך באפשרויות מיוחדות למסכי LCD. החלטתי לקנות את המסך בכל מקרה, לאור הביקורות המעולות באתרים בחו"ל. חיברתי את המסך לכרטיס מסך GeForce FX5900 דרך יציאת DVI ונדהמתי מאיכות התמונה. המסך בהיר מאד, איכות תמונה מעולה וטקסט נראה נהדר בדיוק כמו במסך רגיל. (CRT) צבע שחור בסרטים נראה שחור, לא אפור כמו במסכים אחרים שראיתי. לצערי החברה לא טרחה לצרף דרייבר למסך והמחשב לא מזהה את דגם ולא מאפשר לי לשחק באפשרויות. אחפש דרייבר…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Kanji,

מתלבט בין http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=730537 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ido135,

יש לי כרגע מסך DELL U2414H כשלוש שנים והוא עושה בעיות עם הצבעים במסך וירדתי מהעניין של לתקן אותו המסך לא בשימוש בגלל הבעיה שציינתי ובקרוב אאלץ לזרוק לפח כי התיקון לא נראה משתלם מחפש המלצה לזוג מסכים עד 1000 ש"ח למסך מטרות השימוש יהיו משחקים סרטים וסדרות מתלבט בין כמה דגמים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19458 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19160 או שאולי כדאי לשקול גם מסך של יצרן אחר שנחשב טוב ברמה של הדל? לא נעול ספציפית על דל ופתוח לעוד אפשרויות

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by psycho killer,

רציתי לדעת מה זה משנה החיבור במסך בין DVI לVGA האם תשתנה לי האיכות של התמונה או שאני לא ירגיש בזה?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by eyaldar,

שלום, אחרי 3 וחצי שנים עם VP930 של Viewsonic החלטתי שהגיע הזמן להחליף. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 ש"ח, השימושים העיקריים הם עריכת תמונות(פאנל איכותי ודיוק צבעים זה חשוב) וצפייה בסרטים. פה ושם אני משחק במשחקים ולכן אני מעדיף שזמן התגובה לא יעלה על מה שיש לי עכשיו(8ms לG2G). כרגע אני מתלבט בין U2311 ל2209WA של DELL שלפי מה שיצא לי לראות הם בין היחידים שמציעים פאנל איכותי במחיר סביר, אבל החלטתי לבדוק בכל מקרה האם קיימות אופציות אחרות שכדי לי לשקול, ואם לא, מה עדיף מבחינת 2 האופציות שאני מכיר בעבור שימוש של עריכת תמונות(אני צלם חובב ומתעסק הרבה עם תמונות בזמן הפנוי, אבל מכיוון שזה תחביב והמסך עדיין משמש אותי לדברים נוספים אני לא יכול להצדיק הוצאה של יותר מ1500 שקל על מסך).…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by MIKI23,

רציתי לשאול איך בדיוק כדאי לנקות מסך דק יש לי בד מיוחד שמגיע עם מסכים אבל זה לא מוריד הכל האם מותר קצת מים המסך שלי נק 20WGX יש מטליות לחות באופיס דיפו אבל קצת מפחיד אותי או אולי כדאי לפנות ליניר מערכות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NeptuneMB,

שלום רב, רכשתי את המסך הזה בכ 1000 שח'. הייתי מעוניין לדעת פרטים עליו, האם הוא מומלץ / איכותי למשחקים + ראיית סרטים (שאלו הם 70% מהשימושים) ? אם לא , ויש מסכים עם מחירים זהים של 22' באותו מחיר יותר איכותיים ? (עד 1000 שח'). תודה, מוטי.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  19. אוקי..הוא TN..אין לו יציאה/כניסת HDPC אבל DVI יש לו? יש VGA יש לו? יש הוא גדול? כן הוא זול יחסית? בהחלט.. זה בערך מה שאני צריך. וברצינות - מסך לשימוש משרדי רציני בואו נקרא לזה..הוא לא מתאים לזה?

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by Lalin,

היום יש לי מחשב נייד בעל מסך 15" ואני רוצה לשדרג את מסך המחשב. שימושי הם: תכנות עם הרבה שורות קוד- ולכן עדיף לי מסך בעל גובה גבוה ככל האפשר לצפיה מקרוב. קצת גרפיקה לחובבנים (פוטושופ, פרימייר). צפייה בסרטים HD. מסך רחב לכדי השוואה בשני עמודי אינטרנט. התקציב שלי הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. שאלה תיאורטית : במידה ואחליט על 26 " של סמסונג T260- יש לו רזולוציה של 1920x1200כמו של 22" מסויימים. בגלל שהמסך שלו מוגדל יחסית ל-22" אקבל תמונה פחות חדה. ולכן נשאלת השאלה: האם צפיה מקרוב במסך כזה לא תהיה בעייתית מבחינת העיניים ? אנשים- אל תפחדו לענות ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Madmonator,

המפרט שלי הוא: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) התקציב: 800 ש"ח תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  22. Started by ABL,

אני מתלבט בין מסך 27 אינץ 1920X1080 לבין 27 אינץ' 2560X1440 האם רואים הבדל ניכר בין השניים? האם 2GB בכרטיס מסך לא תיהיה בעיה להריץ משחקים חדשים? המפרט שלי בצד.

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by chen1234,

בדקתי את המסך בזאפ וכתוב שם שהוא בלי DVI אבל באתר של LG כתוב שיש.. מה נכון?? ושווה לקנות אותו הוא בסביבות 1400-1600 "19 רחד ניגודיות 1:2000

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by or_b7,

שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה לקנות מסך מחשב שיחליף בעצם את הטלויזיה שיש לי בחדר (כלומר יהיה באיכות טובה+, פחות או יותר כמו טלויזית lcd) חשבתי על הדגם 2407WFP של Dell, ממה שראיתי בסקירה באתר, יש לו את החיבורים המתאימים והוא מומלץ באופן כללי, מה שלא הבנתי מהסקירה הוא איך המסך מתפקד בתור טלוזייה (כולל חיבור ליס והכל), האם צריך להדליק את המחשב כדי לצפות בטלוזייה ואיך כל זה בעצם מתבצע? תודה מראש לעוזרים

25. אשמח להמלצה למסך 27 אינצ', שיתחבר ללפטופ לנובו יוגה 930. למחשב יש חיבור thunderbolt3 וגם usb-c. כמו כן, אני מתכנן לרכוש תחנת עגינה כך שגם חיבורים אחרים יכולים להתאים. השימוש העיקר הוא לתכנות ושימוש יומיומי. הבנתי שעדיף לי מסך 2k ולא FHD. תקציב :1000 ש"ח יש לי ניסיון טוב עם מסכי דל ואשמח להמשיך איתם, אלא אם חברה אחרת עדיפה. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.