מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בקרוב לקנות מסך רחב למחשב(עוד לא בחרתי) ורציתי לשאול האם קיימת תוכנה שתאפשר לי להגדיר את הגודל המקסימלי של החלונות השונים ככה שיתפסו רק חלק מהמסך וכך אוכל לפתוח מספר ישומים ולראות את כולם בו זמנית. למשל: כמו חלון הICQ שנמצא תמיד עליון בצד אחד של המסך וכאשר מגדילים חלון מסוים לגודל מקס' אז הוא גדל ל2/3 מהמסך ולא מסתיר את הICQ.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
התקציב עוד 1000-1050 גג! אלה שני המסכים שאני מתלבט ביניהם SAMSUNG 2253BW http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA או LG W2261V http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= השימוש הוא למשחקים יותר וקצת לראות סרטים לפי מה שבדקתי ה LG בעל רזולוציה מקסימלית גבוהה יותר חשוב שהמסך יהיה 22 אינץ' ולא פחות
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ערב טוב הזמנתי באינטרנט מסך LG LCD 24 W2442PA 2ms 1:10000 Hdmi Pivot . אני רוצה להנות מאיכות התמונה של תכני הבלו-ריי שיש ברשת ורציתי לשאול האם המסך הזה יראה תמונה באיכות HD? יש לי מחשב די ישן (AMD 3000, RADEON 9600, ו512 זיכרון) הוא יראה תמונה טובה או שצריך לעשות שידרוג? הבנתי שצריך לחבר בין המסך למחשב כבל HDMI, מה זה יתן ולאן הוא מתחבר למחשב? (לוח אם או כ.מסך?) תודה
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי במזל טוב VP930 אחרי הרבה תישבוחות וחוסר כסף למשהו אחר . האמת קראתי הרבה על החובה שיש לכייל את המסך ובנוסף שיחקתי ב PRO EVO 2008 והאמת אני קצת מאוכזב מהתוצאות יש GHOSTING לא קטן במשחק ומהי הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך ללא מכשיר מקצועי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם הנתונים האלו: גודל המסך- 19 אינץ' אפשרויות תמונה- Movie,Text,User,Normal סוג מעמד- Tilt,Swivel,Pivot,Height צבע המסך-אפור בהירות- 300cd/m2 רזולוציה- 1280X1024 גודל פיקסל- 0.294MM יחס ניגודיות- 1:700 מהירות תגובה- 4ms מגוון צבעים- 16.2M תדר אופקי- 30~83KHZ תדר אנכי- 56~75KHZ זווית צפייה - 170°/170° כניסה אנלוגית- DSVB-15 כניסה דיגיטלית- DVI מידות- 430X445X243 mm משקל- 6.4 ק"ג אחריות- 3 שנים ובמחיר של 2200 ש"ח בערך. נראה מבטיח...מדי. האם פספסתי משהו? (מטרות השימוש, בסדר יורד: word, גלישה, משחקים)
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מבין שתי הסוגים שציינתי עדיף לשימוש במשחקים וסרטים? אני מתלבט בין ה Samsung 971P ל Dell 2007WPF . הסמסונג בעל פאנל PVA וה-Dell בעל פאנל IPS. לפי מה שהבנתי פאנל ה IPS הוא הטוב ביותר אבל החסרון שלו הוא הזמן התגובה הגובה ובגלל זה למשחקים וסרטים עדיף את את פאנל ה PVA .
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש כאן מלא המלצות עליו אבל לא ייתכן שאין לו חסרונות (פרט אולי לגודל פונטים שצויינו), מישהו יכול לציין ממה הוא לא מרוצה במסך זה או פחות מרוצה? כמובן גם האם אתם יודעים איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
היי , אני לא מזמן שדרגתי כרטיס מסך לAMD R290 ואני חושב על קנית מסך QHD לגיימינג כרגע אני משתמש במסך FULLHD שבצפיה מהצדדים הצבעים נהיים שחורים וזה ממש ממש מעצבן ( כי הכיסא נמוך יחסית למסך..) אשמח למסך שלא סובל מהבעיה הזו בכל מקרה ראיתי באייבי מסכים ממש בזול מקוריאה אשמח לדעת איזה מסך יכול להתאים יותר לגיימינג עם העדפה למסך 1440P http://www.ebay.com/sch/Monitors-/80053/m.html?_nkw&_armrs=1&_ipg&_from&_ssn=dream-seller&_mPrRngCbx=1&_udlo=1000&_udhi=1400&_dcat=80053&rt=nc התקציב שלי נמצא בעדפות שם ( כן אני מודע לזה שאשלם מכס אבל זה עוד איזה 20% זה לא מפריע. ) אם יש משהו במחיר הזה בארץ יכול להיות גם מגניב (: תודה לעוזרים !! תבורכ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב עד 7000, אבל אני אשמח אם יש משהו טוב בפחות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי לחפש מסך חדש שיהיה בטווח גודל של 22-24 אינץ' ושיתמוך בתלת מימד. כרגע אני בעל מסך LED IPS ואני מעדיף שהפאנל במסך החדש יהיה גם כן IPS. אם למישהו יש מסך להציע לי(גם לא עם IPS) אני אשמח! לא החלטתי עדיין אם המסך יהיה אקטיבי/פסיבי במיוחד מכיוון שלא ראיתי מסכים אקטיבים בארץ אז אני אשמח להצעות משני הסוגים. טווח המחירים הוא עד כ-2200 שח. מצאתי עד עכשיו עד המסך הזה: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-D2343P-home שהוא נראה חמוד, אם למישהו יש אותו אני אשמח לביקורת! הבעיה היא שאני לא בטוח שהמוצר שיש ביבואן של LG בישראל זה אותו דגם בדיוק(ראיתי באתר האנגלי של LG שיש גרסה עם פאנל IPS וגרסה עם TN) אז אני אשמח גם לרעיונות שלכם/ן למסך! חשוב לי שהמסך יהיה זמין בארץ(…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב זה לדודה שלי והיא חייבת LCD, הכי הכי זול שאפשר גם יד 2 במצב טוב זה בסדר. לפני איזה חודשים ראיתי איזה חנות שמוחרת מסך חדש עם 3 פקסלים שרופים ב700~ מישהו יש את הקישור לחנות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מסך U2414H מסדרת ייצור A01 ודל החליפו לי אותו והביאו לי מסך ללא קופסא. על המסך עצמו כתוב A00 אבל מעליו יש מדבקה לבנה שכתוב עליה A03. אני לא יודע מה המספר הנכון, זה שהחליף לי לא ידע על מה אני מדבר וגם התקשרתי לדל ואמרו שהם לא יודעים. כתוב על המסך שהוא נוצר בינואר 2014. איך הגיוני שהוא A03 בדיוק? מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מבקש לדעת את מידות האורך ומידות הרוחב במסכי "24, ובמסכי "26. גם הייתי מעונין לדעת את מרחק הצפיה המומלץ לכל אחד מן הגדלים, רק מנסיון אישי בבקשה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, את המסך קיבלתי לפני יומיים. ארץ יצור צכ'יה, REV04 (כתוב על הקופסא) בתפריט הסודי מופיע UW473. נראה לי זה פנל PVA למרות שאני לא מצילח לראות הבדלים מתמונות שראיתי באינטרנט לפנל S-IPS. רשמים אין מה לרשום היות ועד היום עבדתי על מסך 17 פשוט ובעבודה ישנם רק LCD פשוטים עם פנל TN רגיל. אם מישהו מעוניין לחקור את העניין לעומק שיגיב פה. נ.ב: עדיין מחפש הסבר כיצד לכייל את המסך לתצוגה אופטימאלית. בברכה, L.A
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, אכן קראתי כאן על מסכי ה"22 אינץ אבל אף מילה מפורשת לגבי עיבוד תמונה.( אני צלם מקצועי) שמעתי/קראתי איפהשהוא כי 6BIT צבע רחוק מלהספיק לעיבוד תמונה סביר. האם יצרנים מציינים נתון זה או מחביאים אותו? לאחרונה קניתי "בשלוף" סמסונג samsung226bw ובמילים עדינות :אכלתי אותה" אפילו עם מערכת הEYE ONE איני מצליח לבנות פרופיל צבע לשביעות רצוני! אין רצוני לקנות את הליין היקר של מסכים המסתובב סביב 5K ש"ח ..... תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 LCD בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה בעל חיבור טלוויזיה לאקסבוקס שלי אני רוצה את "הכי טוב" עד 2500 ¤ . תודה מראש על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
נראה לי דוווקא אחלה רעיון לקנות מסך רחב אבל שמעתי שצריך הגדרות מיוחדות למשחקים כי התמונה של המשחק תימתח כל כל המסך ... זה נכון? או שיש איזה דרך לפתור את הבעיות האלו. אני בעיקר משחק ורואה סרטים במחשב ובגלל זה חשוב לי הקטע של המשחקים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המסך הזה: מסך מחשב דק LCD 20 בפורמט רחב - SAMSUNG 1:3000 דגם 206BW נימכר במחיר של 1600 ש"ח...שווה? או שיש יותר טובים ממנו במחיר הנ"ל.. הרצון של החבר שלי הוא 20" ככה שהוא לא מעדיף 19" איכותי יותר על פני 20" איכותי פחות.....כי כבר שאלתי אותו.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים. 1. אני מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ. 2. יש עם ציפוי מבריק ( הפנל עצמו ולא המסגרת ) כמו מסך של מחשב נייד. ויש השתקפות, אך התמונה חיה וברורה יותר. 3. לדוגמא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=7eJQijI2gJXSqaAx http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS19LFUGF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification 4. השאלה האם למסכים כאלו: א. זוית הצפיה האנכית נמוכה כך שכל תזוזה מקצוות המסך: למעלה - בהירות, למטה - מחשיך. ב. העניים מתאמצות יותר בגלל הברק וההשתקפות. 5. מסך מט. לדוגמא: http://www.aoc-europe.com/en/monitors/led/43th_20_e2043Fs.php http://www.asus.com/product.aspx?P_ID…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-