עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by irina20,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך מסך Samsung 226BW בחברת BUG האם הוא טובהוא טוב ועד כמה הוא איכותי למשחקים וסרטים בעיקר רציתי לדעת לגבי הפנאל כי שמעתי שיש כמה חברות שיצרו אותו אבל הבנתי שעכשיו כבר מייצרת אותו רק סמסונג האם זה נכון? יש לי התלבטות בינו לבין עוד 2 מסכים LG W2052TQ וSamsung 2053BW אשמח אם תגיבו גם לבי 2 מסכים אלו תודה רבה על העזרה מראש זה מאוד חשוב לי

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by byaniv,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  3. מבקש את עזרתכם בהמלצת מסך בגודל 23 אינץ התקציב הוא סביבות ה2000 המסך ישומש לצורך מחשב גיימינג מעדיף מסכים מחברת LG או פנסוניק אבל פתוח להצאות בכללי בנוסף ארצה להבין מזה אומר IPS כבר כמה אנשים אמרו לי לשים לב אם המסך הוא כזה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by yoyo_shir,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. זה המסך שיש לי https://www.lg.com/africa/monitors/lg-23MP65HQ-P לזה אני רוצה לשדרג https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UK850-W-4k-uhd-led-monitor

7. אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 אם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by אורי מ.,

בנוסף לדיון הזה, בפורום מפרטי מחשב, מתוכננת רכישה של מסך חדש. הדגם שעומד על הפרק הוא זה. השאלה הראשונה היא האם למישהו יש נסיון עם שימוש במסך קעור למשחקים ויכול לחוות דעה האם זה שווה את העלות הלא מבוטלת. דבר שני, האם למישהו יש נסיון עם הדגם הספציפי הזה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by at,

מסך דק (נראה לי LCD ולא משהו אחר). נדלק בחינת נורית בקרה (ירוק ולא כתום של השהייה) אבל המסך חשוך.... בדיקה מעמיקה מקרוב מגלה שהוא כן מראה את תמונה אבל זה חשוך ברמות שפשוט רואים הכל שחור אם מסתכלים יותר רחוק 2 סנטימטרים ממנו. המסך בן כ-5 שנים, גודל בין 19-22 (לא יודע), חברה לא מוכרת לי (לכן אני לא זוכר אוכל לברר בהמשך). הרעיונות? (ניסיתי לשחק עם כפתורים אבל אני לא רואה בכלל מה שאני עושה אז זה לא עזר). גמר חתימה טובה, טל

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. ערב טוב. למיטב ידיעתי, היבואן ( קבוצת חיון http://www.chayon.co.il/) מספק אחריות בת 3 שנים על המסכים של סמסונג. ניסיתי לציור איתם קשר טלפוני ואף אחד לא עונה. דיברתי עם פנדה, היכן שרכשתי לפני שנה את המסך והם גם מפנים אליהם. אני גר בצפון והם יושבים בנתניה כך שאין לי כ"כ אפשרות ללכת אליהם ולבדוק מה נסגר. מה אפשר לעשות? אגב התקלה היא שהמסך נדלק לפרקי זמן קצרים של שניה ופחות ומתכבה. מישהו נתקל? תודה וחג שמח.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למי שראה בעיניים בעיקר את שני הדגמים הנ"ל מופנית השאלה ... 100 שקל לתוספת ה LED שווה ? בטלויזיות אין ספק שהתשובה היא כן ושוב כן !! כל תצוגה שאני רואה באל"מ לדוגמא או שקם אלקטריק אין ספק בכלל שהLED מככב בין כל שאר הLCD הרגילים ... אבל האם במסכי מחשב והאם יש הבדל בין שני הדגמים בעין ? ;D ? תודה !!!!!!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  12. שלום לאחר קריאה ממושכת הן בפורום והן בביקורות וקצת ידע מוקדם http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ הגעתי למסקנה שחלק מן הדברים לא מעודכנים {רוב הפורום עוסק במסכים של 20-24 " רחבים } אני מחפש מסך למחשב שנמצא בבית של ההורים שלי שמשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים לאחיינים שלי המסך צריך להיות בסביבות 19" ובסכום של עד 1800 ש"ח אין לי בעיה לעלות למסכים גדולים יותר כמו 22 " פשוט רוצה יותר איכות מאשר גודל במחיר הנ"ל שחפשתי מסך לעצמי לפני כשנה { dell 2407 } היו המסכים של VS vp930B שהיה מאוד מומלץ אבל לאחר שנה אני משער שיש מסכים אחרים טובים יותר חוץ מזה שאני לא סבור שניתן למצוא את המסך הזה עדיין אמשח לעזרתכם בתודה מראש וחג שמח אודי

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  13. שלום כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש לקנות מסך עם הנתונים 2K 144 בתכנון שלי היה לקנות את ה lg 27gl850, אבל הוא לא נמצא במלאי כמעט באף מקום ודי נשבר לי להמתין לו אז החלטתי שאני אלך על ה LG 27GL83A-B שכרגע זמין באמזון ולא כל כך יקר עכשיו הבנתי שבארץ יש את אותו מסך אחד לאחד כמו ה LG gl850 עם אותו פאנל ה legion y27q ואני די חושש ללכת על המסך הזה שבקושי יש עליו ביקורות השאלה שלי היא אם זה באמת נכון וכדאי לי לקחת תסיכון ולבחור ב lenovo או ללכת על אחיו הקטן של ה LG gl850 המסך מיועד נטו למשחקים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מסכים גדולים יותר לא מתאימים למקום שיש לי ואני לא צריך יותר מזה למחשב הזה(P4 מלפני 6 שנים בערך) אם שחכתי לציין משהו תכתבו לי אני אעדכן את הפוסט בהתאם. תודה מראש

15. Started by djelectric,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתכנן לרכוש את ה-Dell U2311U וראיתי שהוא 8MS, כרגע יש לי מסך 19" של Viewsonic דגם VP930 וניתן לראות מריחות במשחקים כשתנאי התאורה במשחק נמוכים (במקום מוצל או באיזור בו יש חושך עם תאורה נמוכה), האם הדל יציג אותו דבר? כי מבחינת המפרט שני המסכים בעלי אותו זמן תגובה אבל קראתי בביקורות שלמרות שהוא 8MS הוא עדיין מציג תמונה לא מרוחה, האם זה נכון? ושאלה נוספת, ה-Viewsonic בו אני משתמש כרגע מסוגל להגיע לקצב ריענון של עד 75Hz, המסך הזה מגיע לעד 60Hz, האם יהיה פחות נוח לצפות בקצב ריענון כזה בצורה ניכרת?

• 36 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. מעוניין לקנות מסך 20 ומתלבט בין 2 הדגמים האלו.... אשמח לחוות דעת על שניהם ועל מה כדאי לכת ...? תודה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, אני מעוניין לקנות מסך ultra wide ברזולוציה 1440p (יש לי 980ti וultra wide יותר חשוב לי בגלל העבודה מאשר האיכות שבה המשחקים ירוצו, גג אשדרג את הכרטיס). אם הrefresh rate מעל 60 ויש איזושהי תמיכה בgsync זה בונוס אבל לא כזה קריטי, תמיכה בvesa או stand טוב קצת יותר חשוב אבל גם יכול להתגמש שם. משחק קצת FPS פה ושם אבל בעיקר RPG, ישמש גם לתכנות בעבודה מהבית (שני חלונות פתוחים זה ליד זה בו זמנית לרוב). בארץ (זה רעיון טוב להזמין מחול מסכים?) עד 1500 שקל (יכול להתגמש אם זה שווה את זה) מעוניין לקנות בזמן הקרוב.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. כרגע אין הגבלה במחיר... מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  21. אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by Ronenosh8,

http://www.hometheater.co.il/vt70539.%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94 המידע הזה נחוץ למסך מחשב Ips לדוגמא 2009wa? תודה

23. Started by johnwoo,

על פי ההגדרה של החברה המסך מיועד למיגזר העסקי: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_T33HNxx?open&OpenDocument&epi=web_express השימושים העיקריים שלי הם: משחקים אינטרנט ויישומי אופיס 1) האם הוא יתאים לשימושים שלי? 2) האם הרזולוציה הטבעית של המסך 1900X1200 מתאימה למחשב שלי? המיפרט של המחשב שלי הוא: AMD 3700 64 BIT זיכרון פנימי 2 GB כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT [br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 11:59:37 בדקתי באתר שבודק את סוג הפאנל של כל מסך. הפאנל של ה-LENOVO L220 X הוא TN ולא משהו יותר איכותי כמו שטענו פה. התקשרתי לאקסלנט והסוכן לא ידע איזה סוג פאנל יש לדגם הזה. BAGHEERA- יצרת רושם שהלנובו הזה יותר איכותי, והרי הוא פאנל TN. אתה יכול להסביר ל…

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. שלום לכם, אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה 58U7880VQ Toshiba שנמצאת במרחק כ 8 מטר מהמחשב. במחשב יש לי כניסות MINI HDMI ו MINI DP ואשמח להמלצה לכבל שיתאים. להבנתי מעל ל 5 מטר יש פגיעה באיכות של כבלים HDMI והעברת הנתונים לא תהיה 4K 60Z 4:4:4. מה שחשבתי שיעבוד זה כבל שתומך ב8K כמו בלינק הזה https://www.aliexpress.com/item/33034055717.html ולהשתמש במתאם למחשב מ mini HDMI to HDMI. אשמח להמלצות, תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by oren12,

שימושו בעיקר למשחקים וסרטים.. אני צריך מסך שיהייה 20'' או 22'' תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.