עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מבחינים בבעיה בבירור ב 120HZ, כרטיס מסך 4850 מחובר בכבל DVI שהגיע עם המסך הקו במרכז המסך בדיוק. 1080p הבחנתי בבעיה גם בחיבור ל PS3 רואים כמו רעשים מסביב לכתב לפעמים ופס במרכז המסך (חיבור HDMI) הבחנתי פעם ברעש מסביב לתפריטים של המסך עצמו לדעתי למסך יש תקלה כלשהיא Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by online,

http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp נראה שמדובר בגירסה עדכנית של S1931. מלבד החידושים להלן לא מצאתי שינוי או חידוש מהותי. הפאנל נשאר S-PVA, יחס הניגודיות הסטטי נשאר כפי שהיה וכך גם זמן התגובה, והבהירות ירדה מעט מ-280 ל-250. 2500:1 Dynamic Contrast with ContrastEnhancer EIZOs ContrastEnhancer adjusts in real time the brightness, gain, and gamma for images that are too light or too dark to their ideal levels. With moving images it produces a dynamic contrast ratio of 2500:1, resulting in deep blacks and more lifelike images. New and Improved BrightRegulator EIZOs BrightRegulator function, which optimizes the screen brightness in accordance w…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. Started by ben389,

כיום אני משתמש בשני מסכים. הראשי הוא סוני S73 והמשני הוא מאג XJ700T שאתמול אחרי 8 שנים+- החליט לכבות את התותח שלו. כמו שזה נראה היום לא משנה במה אני אבחר בסוף הוא יצורף לסוני ולא יהיה מסך יחיד. זה מה שקורה אחרי 7 שנים עם זוג מסכים, אי אפשר לחזור אחורה. הדרישות שלי מהמסך החדש זה איכות איכות ושוב איכות. עד כמה שהבנתי אני צריך מסך עם פנל ips. יש צדק בדברים? אחרי בדיקות באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php שלא נראה מעודכן שמתי לב שמסכי 19 עם פנל ips די נדירים בארץ ואלה שקיימים מתומחרים בצורה לא נורמלית. ההתלבטות היא אם כדאי להשקיע במסך כמו הדל 2007 או ללכת על 19 רגיל במחיר די דומה. היתרנות של הדל בשבילי הם הרוחב, הרזולוציה והכניסה לאות וידאו מה שמאפשר להשתמש בו גם כטלוי…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  5. Started by hilikoh,

5MS ניגודיות: 1:2000 כולל כניסת DVI. מסך 19 אינצ' רחב... ב- 1350 שקל דרך המכרז OLSALE.... המחיר הכי זול בזאפ היה 1477 שקל, נראה לי מחיר מציאה. איך הוא לדעתכם? שווה ת'מחיר?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי מסך חדש, MAG BK24FHD,שמחובר אליו ממיר HD עם כבל HDMI-HDMI,ומחשב עם כבל HDMI-DVI. טלוויזיה רואים מעולה,FHD,אין טענות. המחשב לא רואים טוב בכלל. הצבעים לא טובים,מטושט וכו',ואני לא מצליח לסדר את זה בהגדרות.. יש למישהו פתרון? יכול אולי להיות שהבעיה היא דווקא בכבל,ובגללו לא רואים טוב? המסך מחשב הקודם היה 22" של LG,וראו בו לא רע בכלל. (המסך הוחלף עקב צורך בFULL HD ולשם חיבור ממיר HD למסך) תודה,בעז

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן כל עוד יש איכות צפייה טובה. מאמין שיש מסכים טובים במחיר האלה ואפילו נמוכים יותר בימים אלה) יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by natee,

היי חברים.. אני מעוניין לקנות מסך כדי לחבר לנייד המסך צריך להיות הכי מט שאפשר היות וזה לעבודות שרטוט. מבחינת גודל- כמה שיותר גדול כמובן. המגבלה הרצינית שלי היא הגובה. המסך לא יכול לעבור בשום אופן את הגובה של 37 ס"מ כולל מעמד. (אני לא מעוניין לתלות) התקציב הרצוי מבחינתי הוא 800 אם אפשרות לחרוג ככה עד 1000 תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Murmur,

שלום, אני משתמש בסדרת ה-IPS של דל כבר שנים., החל מה-2209 המופלא. אני צריך להכין מפרט לרכישה של כמות מסכים גדולה ומחפש מסך מקביל באיכות הפאנל ל-U2414 להכניס כחלופה. כלומר - מסך שהייתם לוקחים אם לא היה אפשר להשיג את הדל בשום אופן. אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sblast,

קניתי עם המשחב החדש את המסך שלי , והוא פשוט מסך מחורבן. קיבלתי הרבה המלצות עליו. המסך אינו שטוח על שטוח. (כמו LG) הוא אינו מתאים בדיוק לפריים, והתצוגה מאוד קשה ליכוונון. צבעים חלשים. אני צריך לקנות כבל חדש?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. פחות למשחקים ויותר לסרטים בעיקר. יש מסך שאתם מכירים שטוב במיוחד לשימוש הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי guys.. ידידה טסה לגור בארה"ב לכמה חודשים ומקווה למצוא מסך רחב טוב באיזור ה-400 דולר, אולי ב-NEWEGG. יש שם דברים מומלצים שאי אפשר למצוא כאן במחיר נורמאלי? משהו שהוא אינו TN? קישורים יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לעבודה עם טקסטים. אני מפתח ולא משחק כמעט משחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 שח. לא ברור לי האם כדאי לי ללכת על מסך 2MS בשביל טקסט. הייתי מעדיף מסך רחב אבל זה לא מאד חשוב לי. האם יש לכם המלצות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Tzox,

שלום לכולם, אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מסך חדש. מכיוון שהעיסוק היחידי שלו זה טקסט, המלצתי לו על HP LP2065, אבל הוא רצה שאני אחפש לו גם דברים ב22' ו24' (הסברתי לו שעם מסך לא רחב יהיה לו יותר שטח לא מבוזבז לטקסטים, אבל הוא עדיין רוצה שאני אברר). אין הגבלת תקציב, אז מה שטוב

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by Ronen Mars,

שלום, אני מתכנן לקנות מסך מדגמי DELL, סדרת U כנראה. אשמח להמלצה למסך שנותן את התמורה המקסימלית ביחס "איכות-מחיר" עד 1500 ש"ח. חנות רצויה בארץ - מעדיף לקנות באייבורי. עוד חודש אני טס לאירופה(פראג, ברלין) האם משתלם לקחת מסך בחו"ל ? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום. פתחתי דיון אחד בנושא מסכים ולאחר לבטים ירדתי מנושא ה 4-2k כרטיס מסך נוכחי 970 g1 הכיוון כרגע הוא מסך טלווזיה 40 אינצ או מסך 144mhz מה דעתכם על הטלווזיה הזו בתור מסך לגיימינג: http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1857&siteurl=http%3a%2f%2fwww.electricdeal.co.il%2fproduct.asp%3fPid%3dUE40H6400%26Cat2Cat1ID%3d6%26Cat2ID%3d12%26aff%3dZap%26lang%3dhe&modelid=882167&prodId=1637638782&platform=2

17. Started by psappir,

התמונה שמגיעה מהמחשב למסך ברזולוציה של 1920 על 1080 השולים יוצאים מהמסך. יש מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  18. Started by zenpoy,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה עם מחשב. במשרד שלנו אני יושב או שוכב על פוף ענק כאשר המרחק ביני לבין המסך הוא בין 80 ל 150 ס"מ. כרגע יש לנו מסך מחשב 24" ברזולוצייה 1920X1200 והפונטים טיפה קטנים מרחוק, לכן חשבנו לחבר מסך טלוויזיה 32" ברזולוצייה 1920X1080. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אני מחפש מסך שייאפשר לי לקרוא ולכתוב טקסט (העבודה היא תכנות). היכולת של המסך להראות סרטים לא חשובה בכלל. החיבור של המחשב הוא hdmi. תודה, יונתן

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by jorylit,

רציתי לבקש המלצות למסך טוב בתקציב הזה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה, פה ניתן יהיה לקבל את פרטי המחשב http://hwzone.co.il/community/threads/546794-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%93-6-%D7%90%D7%9C-%D7%A9?p=4908827#post4908827 ובנוגע למסך עצמו, המרחק צפיה יהיה בערך 2.80-3 מטרים. השימוש העקרי שיעשה הוא צפיה בתכנים באיכות גבוהה, גיימינג, ושימושי אינטרנט. אני כרגע לא יודע כמה אינצ' לקחת, והאם יש מסך שיתאים לבקשה הזו. כמובן שאני רוצה FHD שאוכל להפיק ממנו את הרזולוציה הכי גבוהה. התקציב הוא 2000 עד 2500 ש"ח. במידה והחריגה משתלמת, אז אשמח להסבר מדוע ולמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yehonatan28,

שלום לכולם, (אולי זה לא קשור לכאן אז אני מצטער מראש אם טעיתי) אני רוצה לקנות בקרוב או את ps4 או את Xbox Oen אבל אז הבנתי שבשביל באמת להנות מהמשחק אני צריך מסך גדול וטוב שעושה את העבודה. עכשיו בכל מקרה אני קונה מסך טלוויזיה לצפייה רגילה בלי כל קשר אבל אז חשבתי שאני אקנה כבר מסך אשר ישרת את צרכי בנושא הקונסולה. אז אני רוצה מסך גדול יחסית (בערך "45) שיהיה full HD ו- LED. אם אפשר במחיר סביר של עד בערך 2000 ש''ח. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דגמים טובים ומאיפה לקנות אותם אני מאוד אעריך את זה... תודה רבה וחג חנוכה שמח לכולם.

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by GALAI30,

אני רוצה לרכוש מסך טלוויזיה 43 4K לגימינג איזה מסך מומלץ? יש לי כרטיס מסך GTX 1060 ומעבד I7 דור 8

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by itaym120,

Samsung UE50KU7000 4K הציעו לי טלוויזיה כזאת ב3200. אבל בדגם כתוב samsung 50m7000 במקום. האם יש הבדל בין הדגמים? ומה הטלוויזיות המומלצות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shay1231,

היי. אני כיום משתמש במסך 22 אינץ' די ישן של סמסונג. עובד די טוב אבל אני מחפש משהו גדול יותר. מסכי המחשב הגדולים יותר די יקרים וחשבתי על ללכת לכיוון מסכי הטלוויזיה, משהו כמו 29-32 אינץ. אני משתמש בתוכנות כמו אבלטון וקיובייס. האם זה דבר נכון לעשות? ואם כן על איזה מסך הייתם ממליצים לי? זול וטוב. תודה.

25. Started by Guy950,

אין לנו פורום טלוויזיות, ותמיכה טכנית למחשבים לא נראה שיתאים, אז באתי לפה. יש לי מסך טלוויזיה סמסונג 40" שמחובר למחשב, ולאחרונה כל פעם כשאני מציג תוכן 1080P הטלוויזיה מתחילה לרצד ברצף של מסכים שחורים ואז מתאפסת על עצמה. זה קורה רק כשאני מציג וידאו 1080, אם אני מפעיל משחקים\אינטרנט\תוכן 720P אז לא קורה כלום. אשמח לרעיונות למה זה קורה. הדרייברים של הכרטיס מסך מן הסתם מעודכנים, לא יצא לי להחליף את הכבל HDMI כדי לבדוק את הנושא.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים