מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
הוא לא מאוד ידוע בארץ אבל הנה כמה חנויות שמוכרות אותו (מGetIT מומלץ להתרחק, על השאר לא יודע): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3019637 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=64 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=10205 המסך כולל פאנל S-IPS!!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הזמנתי מסך LG L1753TR יש לו חיבור DVI זמן תגבוה 2ms יחס ניגודיות 1:2000 וקיבלתי LG L1754SM אין לו חיבור DVI זמן התגובה שלו 5ms יחס ניגודיות 1:5000 המסך שקיבלתי יותר יקר טיפה (לפי זאפ) תודה מה יותר טוב? להישאר עם מה שיש לי או להחליף? דרך אגב, המחשב לא למשחקים, הוא לעריכת סאונד.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי Dell 2007FP והייתי רוצה שהוא יבצע שינוי סיבוב אוטומטי כאשר אני משנה את זוית המסך (ב 90 מעלות). אני מתאר לעצמי שיש את המסך להרבה אנשים כאן ואולי מישהו מצא תוכנה או דרייבר שיאפשרו את האופציה הזאת. ידוע לי כי אם המחשב הוא של דל אז הדבר ניתן אבל אולי מישהו הצליח לפתח כלי שיתאים לכל מחשב. אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת, בזמן צפייה בסדרות/סרטים שמתי לב שדברים שמופיעים בצבע אדום מופיעים ממש לא חד ממש ריבועים מה הסיבה? האם יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי לכולם. מבקש המלצה למסך 19" בתקציב של כ-1000 ש"ח. המסך בעיקר לשימושים "רגילים" (אינטרנט, משחקים בסיסיים ולא עתירי ביצועים). מבט קל בזאפ מגלה עשרות דגמים וגם אם מצמצמים לחברות מוכרות המצב לא משתפר. רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לרכוש בתקציב הזה מבין המסכים ב"רמה הנמוכה יותר" אם לקרוא לזה כך.. זאפ מראה מסכי 17" באיזור ה-900 ולכן נראה לי מיותר לרכוש מסך 17 היום כשבעוד 100 שקלים אפשר לרכוש 19 (בתקווה) סביר. אשמח לתגובות (בפעם הקודמת לא התאכזבתי וקניתי מחשב לפי המפרט בפורום מפרטים). תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
מחפש מסך CRT בעלות של כ600 ש"ח. עפ איכות תצוגה שווה לפחות לLG FLATRON 795FT PLUS. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעביר את המסך שלי למחשב החדש. אני זוכר שהיה לי בקופסא של המסך דיסק. אבל אני לא זוכר אם הייתי צריך להתקין משהו ממנו. המסך שלי lg flatron l1760tr אז צריך להתקין משהו או פשוט לשים כבל וזהו?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי טלווזיה SAMSUNG 32R81 שמחוברת למחשב. משום מה השומר מסך וכיבוי המסך האוטומטי לא עובדים.... מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עזרה בבחירה בין שני המסכים = מסך הדל בגירסת 3:4 ולא הWIDE המסך נדרש לעבודה מרובת שעות יום יומית (לאו דווקא גרפיקה),ולמשחקים
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, יש לי SAMSUNG 971P כבר כחצי שנה... ניסיתי להדליק את המחשב אתמול יש תמונה לשניה אחת מהמסך ואז הוא מפסיק לעבוד.. השנאי כוח 12 AC\DC משמיע זימזום עצבני ואני בטוח שהוא לא מצליח להפעיל את המסך.. כי שהמסך עבד תקין לא היה זימזום... שאלתי במספר חנויות חשמל ואף אחת לא יודעת מה זה שנאי למסך LCD או שאין אצלם. בבאג איפה שקניתי את המסך אמרו לי לפנות למפיצה חיון לבקש אחריות על החלק, אבל היא נמצאת בצפון בחצי השני של הארץ מאיפה שאני גר .. מה גם הם רוצים שאני אשלח להם גם את המסך וגם את השנאי ( איפה ההגיון שלהם המסך בסדר גמור בישביל מה לסכן מסך של 2000 שקל במישלוח ). מה את מציאים לעשות? לנסות לתקן אצל חנות אלקטרוניקה מקומית ( רק שזה לא יפגע לי במסך בסוף והאם זה אפשרי לתקן כזה חלק בחנו…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ניקיתי אותו עם חומר בשביל חלונות (Ajax למי שמכיר). וכנראה חלק מהחומר שזלג למטה נכנס לתוך המסך מלמטה, עכשיו זה מפריע לתמונה וממשיך לגדול. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו שמע על המסכים שבכותרת? הם מתומחרים די נמוך יחסית ל-22" (ויוסוניק - 1500, שימיי - 1300). אשמח לשמוע חוות דעת על איכות התמונה בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לדוגמה במסכי סמסונג וחיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שבודקת ואומרת לי מה הניגודיות של המסך או שאני מסתמך רק על נתוני היצרן והמשווק ותו לא?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כבר חרשתי כאן על הפורום בקשר למסך הזה, אבל עדיין יש שאלות. אני משתמש בחיבור DVI. חדר יחסית חשוך. איך אני יודע איזה פאנל זה באמת? רשום שיוצר בצ'כוסלובקיה. REV A00. אילו ערכים צריך לכוון מחדש בהגדרות? מה מומלץ? בהירות ניגודיות הגדרות מצב הצבעים וכל צבע בנפרד sharpness pixel clock phase מה זה DCC/CI? מה ההבדל בין FACTORY RESET ל-DISPLAY RESET? האם רצוי להשתמש ב-IMAGE MODES? זהו בינתיים... :
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום ראיתי שהדעות קצת חלוקות לגבי המלצת הקנייה של 200w6cs . האם ההמלצה היא חיובית (בהשוואה ל 971p ו vp930b ) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כתוב שיש לו 32 ביט כלומר 16.77 מיליון צבעים http://www.pchardware.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10793
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! אני הייתי רוצה לשמוע המלצות למסך LCD רחב (שימו לב - רחב ). בין 19'' - 20''. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי כרגע הוא עד 1500 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-