עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי העבודה במחשב בעיקר OFFICE, אינטרנט וקצת משחקים (לא צופים בו בסרטים). מאד חשוב שיהיה נוח לצפייה בטקסט (קריאה של מסמכים וכו') שלא יוציא את העיניים ... ניסיתי לחפש בעצמי המלצות וביקורת אך אפשר ללכת לאיבוד בים המידע שקיים בנושא :s05:, אז אשמח למעט מיקוד של דגמים מתאימים בעקרון ראיתי המלצות על VP930BוViewsonic בtom's hardware כמסך שמתאים לעבודה כללית, האם הוא עונה על הדרישות הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. ככה, ממש היום קניתי מסך LCD SyncMaster B2230 של samsung 22 אינץ' הכל סבבה ויפה.. המסך רחב, הכל פועל פיקס... אבל... הכפתורים במסך הם כפתורי מגע, ואני חושבת שהם אמורים להיות מוארים איכשהו, כי כדי לראות על מה אני לוחצת אני צריכה להתקרב עדכדי לדפוק ת'ראש במסך... עכשיו, מתוך היגיון הגעתי למסקנה שיש דרך שהם יהיו מוארים, שיש אפשרות כזאת במסך, אני פשוט לא יודעת איך להפעיל את זה. יש מצב מישהו עוזר לי??? =\ אני נואשת תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. מסך LED גודל "24" ומעלה פאנל TN תודה לעוזרים,רום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ZiX,

המסך הנוכחי שלי הלך ואני מעוניין לקנות חדש.. אני רוצה מסך 19 אינצ' (לא יותר גדול..) שישמש בעיקר למשחקים... התקציב הוא 1.5K.. אין לי העדפה לחברה מסויימת או משו רק חשוב לי שבאמת יהיה מסך איכותי.. ושיראה נורמלי.. לא מגושם מדיי.. יש לי מחשב חזק סך הכל.. Q9400 ASUS P5Q -PRO 4GB DDR2 1066HZ HD4870 Enermax 525W HDD 750GB .. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מפרט המחשב שלי הוא די חלש, מחשב ישן אז המשחקים שאני משחק הם בעיקר משחקי ספורט, NFS, Pro Evolution משחקי פעולה כמו CSS וכאלה, בקיצור המחשב לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. עבודה משרדית, סרטים ומוסיקה הם העבודה העיקרית שלי על המחשב, בסה"כ העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא תכנות, פשוט נמאס מהמסך הענק הישן. אז, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר לחרוג מעט כמובן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. שלום, יש לי את המסך הזה:LG W2261V והוא מחובר לכרטיס מסך שנמצא על הלוח הזה: GA-EG43M-S2H המסך מחובר בכבל DVI עכשיו המסך עובד על הרזולוציה הכי גבוהה שלו 1920X1080 וכשאני מוריד את הרזולוציה ל 1680X1050 האיכות מאוד יורדת והכל נראה כזה מרוח ואני ראיתי מסכים אחרים שהמקסימום רזלוציה שלהם היא 1680X1050 ורואים ממש מצויין אם מישהו מכיר פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת אני ישמח לישמוע כי הרזולוציה הגבוהה היא קטנה ומאוד מעצבנת. תודה לכולם

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אהלן יש לי מסך חדש סמסונג 206BW ולפעמים הוא מוציא איזה רעש/צליל בתדר גבוהה זה קורה בעיקר כאשר יש הרבה שחור על גבי המסך......דפי אינטרנט עם רקע שחור לדוגמא........ מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לפתור זאת????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DrStyle,

אוקיי.. יש לי את המסך אחלה מסך והכל אבל בעיה קטנה אני רואה וידאו 720P (וזה לא אומר שהבעיה ספציפית ב720 לא כל כך בדקתי) והאיכות מעולה והכל אבל ברוב בקטעים יש חתכים של המסך לשתיים כזה במעברים של הוידאו פשוט קטיעות.. מישהו יודע מה לעשות? זה קשור בדרייבר או משהו? 0.0 כי הרי המסך 2MS[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 17:01:35 דחוף תענו ><

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by Jesper,

אם אפשר בבקשה המלצה למסך 19" בתקציב עד 1400 ש"ח בלי חריגות

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. אני מחפש מסך רחב עד 600 שקל 650 שקל לא יותר.. וראיתי את המסך הבא http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=887 או את זה של סמסונג.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637 מה אתם אומרים? איזה יותר כדאי? תודה רבה ...

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. לפי המפרט הוא נראה כמו מסך לא רע . המחיר שלו גם משתלם, מישהו יכול לחוות עליו דיעה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3510476&CatId=2775

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by Jesper,

מקריאת דיונים בפורום אני מתרשם שיש להעדיף מסכים עם פאנל VA באופן אבסולוטי על פני מסכים עם פאנל TN. מהפורום ניתן להסיק שיש להעדיף כל מסך VA על פני כל מסך TN לכל שימוש שהוא. מצד שני במקומות אחרים שמעתי שלמשחקים וסרטים יש להעדיף דווקא מסך עם פאנל TN בגלל זמני תגובה מהירים יותר למסכים באותו תקציב. שם טוענים שבמסכי VA, גם יקרים, יש מריחות בסרטים ומשחקים. בגלל שאני סומך קודם כל על הפורום בעניינים אלה, רציתי רק לוודא - האם יש להעדיף מסכי VA גם כשהשימוש העיקרי למסך הוא לצפייה בסרטים ובמשחקים?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by Impact,

לא משנה איזה דגם, אינץ' או משהו אחר, מה שווה יותר: מסכי טלוויזיה של Samsung או של LG?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by micaeldov,

מבקש חוות דעת למסך פיליפס LED עשרים אינטש.( 600 שח)

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  15. לשום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שישמש אותי בעיקר לראות סרטים (אבחנה גבוהה בעיקר..) בגדול הבנתי שזה הדגם החדש שיצא.. מה אתם אומרים עליו ? שווה משהו ? ממה שקראתי באתרים אחרים הוא עבר מקצה שיפורים מהדגם הקודם שלו. נראה לי אני הולך עליו.. אשמח לחוות דעות נוספות ... 8)

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. חבר שלי רוצה לקנות מסך והוא קונה רק מבאג ו-KSP, הוא רוצה להשקיע עד 1300 שקל הכי הרבה, מה אתם ממליצים לו? העדיפות היא יותר לכיוון באג אבל אם אין שם שום דבר אז KSP. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  17. המסך הזה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים מחו"ל.. אני מתכנן למכור אותו ככל הנראה כי אין לי בו צורך. לא מצאתי בZAP את הדגם הזה כלל... כמה הוא עולה בכלל בארץ? ובכמה אתם חושבים שיהיה פייר למכור דבר כזה בישראל? תודה...

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by maors3,

מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by [NOS],

לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. שלום רב לאחרונה הועלה רעיון להחליף את מסך המחשב שלי כרגע יש לי מסך 22" של סמסונג T220P , בן שנתיים, בעל פנל TN ורזולוציה של 1920*1200 המחשב משמש בעיקר למשחקים ברזולוציות גבוהות ואולי בגלל זה אני מעדיף מסכים 10:16 התקציב המדובר הוא סביב ה 1,500 ש"ח. השאלה שלי היא האם מסך בתקציב הזה יכול לתת קפיצת מדרגה רצינית מספיק כדי להצדיק את הכסף? ואם כן איזה מסך? קראתי פוסטים מסביב והסתכלתי בזאפ וראיתי מסך DELL U2311H שנכנס בתקציב, האם הוא יהווה שידרוג משמעותי למסך שלי? מעליו נמצא ה U2410 שכרגע מחוץ לתקציב (אלא אם יש למישהו שם של חנות ששם הוא בתקציב...), האם רק הוא יהווה שדרוג משמעותי מספיק? אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ואז מחירו ירד והוא יכנס לתקציב? איך זה שה 2209WA ששקלתי לקנות ל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Aviv C,

במה מסכי LCD טובים יותר ממסכי CRT? אני מתכוון מהבחינה הטכנית. לא היופי והנוחות וכו'.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yoles1,

שלום, מחפש צמד מסכי מחשב לפיתוח, חשובה כמובן חדות המסך ושלא יעייף. 23" בגלל שהם יותר זולים מ-24". אין הגבלה כספית אבל כמובן עדיף ביצועים\עלות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. כיום אני משתמ במסך "שפופרת" (אומנם אחד הטובים שהיו פעם SyncMaster 955DF) ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. השימוש העיקרי שלי הוא GAMINע ברשת (COUNTER STRIKE) ולכן אני רוצה מסך עם נתונים כמה שיותר מתאימים למשחקי רשת מסוג זה. תקציב בסביבות האלף מאתיים (גמיש) כרטיס מסך Leadteck Gforce 8800GTS 640mb המסך הזה אמור לשמש אותי גם במחשב הבא שאני יקנה עוד שנה מהיום אז יש לחשוב על נתון זה. תודה רבה רבה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by matanyaniv,

ברשותי מסך LCD מסוג SAMSUNG 913N בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות: כשאני נכנס למשחקים למשל בהם הרזולוציה משתנה - המסך משחיר כאילו אין תמונה, אח"כ כשאני חוזר לווינדואס גם שם אין תמונה. אם לדוגמא אני שם את הפונקציה של "חסכון בחשמל" והמסך מתכבה אחרי 20 דקות לדוגמא הוא לפעמים לא מציג תמונה כשאני מדליק אותו. ככה גם בהפסקות חשמל: אם יש נפילת מתח בבית והמחשב עושה ריסט אני צריך להתפלל שהמסך יציג תמונה.... במקרים הכי קיצוניים מופיעה הודעה על המסך שאין אות מהכבל. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לחבר כמה דקות מסך אחר, לנתק אותו ואז לחבר את ה913N שוב. חשוב לציין שבדקתי את הכרטיס מסך וגם את הכבלים. מה שמפתיע הוא שכשאני מחבר מסך אחר (גם הוא LCD) לאותם כבלים אין שום בעיה ומו…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.