עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by X-BLADE,

יש יריד עודפים של טרקלין חשמל קיצור כתוב לי בפרוספקט sumsong lcd 19" ב899 שקל. שווה לקפוץ על ההזדמנות או שיש מסכים יותר טובים במחיר דומה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. syncmaster932 מה המחיר שלו? ואיזה פאנל יש לו? תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מסך שטוב במיוחד למשחקים כך שאני לא רוצה מסך רחב. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  4. Started by M.K16,

מישהו יודע? אני מדבר על המסך השמאלי ביותר http://www1.ap.dell.com/content/products/compare.aspx/30lcd?c=au&cs=audhs1&l=en&s=dhs 24" ה"פשוט יותר" של DELL

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  5. כותרת

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by ran_01,

שלום רב. לצערי, למרות שבדקתי, קראתי וראיתי את כל השרשורים שהיו בפורום בחודש האחרון עדיין לא הגעתי להחלטה איזה מסך לרכוש. האם ללכת על המסך הרגיל 19' vp930 או לנסות את ה-20' רחב 200w6cs אני יודע שזה הכל עניין של שימושים.... את האמת אני לא ממש מתכוון לראות סרטים על המחשב (חוץ ממבצע סבתא שאותו חייבים לראות לפחות פעם בשבוע) הרי בשביל זה יש טלוויזיה..... ככה שרוב השימושיים שלי הם: אינטרנט, office, משחקים וכמובן קצת סרטים האם המעבר למסך רחב הוא כל כך משמעותי ? כמה חברה אמרו פה שברגע שעוברים לרחב אי אפשר לחזור לרגיל...... וכמובן הדבר הכי הכי חשוב אני מחפש כבר שבוע חנות שבה ניתן יהיה לראות את המסכים הללו התצוגה, הבעיה שלאף אחד אין אותם בתצוגה, קצת קשה להחליט איזה יותר כדאי כשלא …

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  8. שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by davidz,

שלום. אני לא כל כך מתמצא בנושא. האם יש מסך lcd סביר למחשב שיכול לתפקד גם כטלויזיה ? מישהו אמר לי שיש כאלה מסכים בגודל 22 אינץ. האם יש מסך כזה עם כניסות כמו של טלויזיה רגילה s-video , scart ו rgb ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. המסכים של VIEWSONIC מחזיקים זמן רב?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by bigwave,

ניסיתי במלא חנויות אף אחד לא שם בתצוגה את המסכים של דל , המסכים יושבים בתוך קרטון ומחכים למי שיקנה חתול בשק. מישהו יודע איפה יש תצוגה של המסכים האלו?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Pleiadian,

אהלן חברה, מישהו יכול לעזור לי לבחור מסך? אני לא יודע עד כמה חשוב לי אם הזמן תגובה יהיה 2ms או 5ms, ויש לי תקציב של 1300 שקל. אני רואה די הרבה סרטים על המחשב, אז הייתי רוצה שיהיה לו מסך רחב. בינתיים שמתי עין על הDell E198WFP. למישהו יש משהו אחר להציע? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  13. שלום, יש לי את המסך Dell 200WFP ואני מעוניין לצפות עליו טלויזיה עם קול. כשאני מחבר את הממיר בחיבור Composite רגיל יש רק תמונה ואין קול (וצריך לציין שהאיכות תמונה מדהימה )... מה אפשר לעשות בשביל לחבר את הרמקולים של המחשב לקול בלי ה Dell Soundbar שעולה עוד כסף (לא יודע כמה עולה אבל לא מוכן לשלם עוד כסף על זה, המסך מספיק יקר) ? אחרי הכל חייבת להיות אפשרות כי לא שמו יציאות Svideo/Composite מאחורה רק בשביל תמונה ולא קול. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  15. קניתי היום את המסך, אחלה מסך אפשר להגיד להתחדש עכשיו בדקתי ברזולוציות שאפשר להשים ואפשר רק 800X600, 1024X768, 1152X864, 1280X1024 ו 1680X1050. אין משהו ביניים? ב CS אני לא רגיל לשחק ברזולוציה כזאתי גבוהה וזה לא נוח לי אני יודע שזה נשמע מוזר. אבל למה אין לי למשל 1280X720 וכל הרז' ביניים בין 1280X1024 ל 1680X1050? התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המסך, צריך לעדכן גם לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by shai25,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין מסך בפורמט 3X4 שיהיה בגודל של 19"(20" בכזה פורמט עולה יותר מדי) או מסך בפורמט של 16X9 ואז אני יקנה את הסמסונג 22". בעיקרון השימושים שלי עם המסך מחשב הם נטו גלישה+עבודה עם טקסט(למשחקים אין לי כמעט זמן ולסרטים יש LCD 32") ואני יודע שזה ענין סובייקטיבי אבל תכלס לעבודה עם טקסט איזה סוג מסך עדיף לרוב? ואם עדיף את ה 19" איזה מסך מומלץ (לעבודה ממשוכת) בתקציב של עד 1500-1600 ש"ח(או טיפה יותר אם זה מצדיק את זה?) תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, התקציב הוא עד 2500 ש"ח, המסך במיוחד מיועד למשחקים וסרטים.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכם, התחלתי להתעניין במסכים כי אני מעוניין לרכוש אחד. התקציב מקסימום הוא 1500 שיכול להתגמש ל1600. ראיתי שמחירי ה17 אינץ ירדו אז אני מעוניין לקבל המלצה למסך אחד בכל אחת מטוווחי המחיר שציינתי למעלה ואת השיקול אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים על 2 אינץ זה החלטה שלי. דרישות: מסגרת למסך מסביב לבנה! איכות צבעים אפשר להתפשר על איכות משחקים וסרטים (ms) אבל לא לחלוטין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  19. כלומר, מסך מלא ולא רחב האם זאת גירסה revA05 או גירסה revA04 ? תודה !

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD Samsung SyncMaster 226BW השאלה שלי היא כזאת הם שווה לקנות את המסך הזה? או אפשר כדאי לקנות מסך אחד.... עוד שאלה כשראתי אותו באופיס דיפו אז התצוגה הייתה מעוכה על המסך המוכר אמר שצריך לכוון רזולוציה האם אני יכול לעשות את זה במחשב שלי? יש לי מחשב חזק שהמפרט למטה. או באותו הכסף אפשר לקנות מסך אולי יותר קטן? תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני יודע שקצב הרענון לא קיים במסכי LCD, אבל לאחרונה החליפו לי מסך בנייד וכשאני קורא מהמסך החדש (תמונה סטטית) אני מרגיש בדיוק כמו המצב של קצב רענון נמוך ב- CRT - לא רואה פסים שחורים לרוחב המסך, אבל הגירוי בעיניים מציק. כמו שבמסכי CRT, חלק שמים לב וחלק לא גם כאן המצב דומה, זו הסיבה שלא חזרתי למעבדה עם הבעייה כי לדעתי הם יגידו שלהם הכל נראה תקין. אחרי שקראתי קצת על מסכי LCD, הבנתי שהמנורה שמקרינה את האור היא מנורת פלורסנט בד"כ. האם יכול להיות שהיא מהבהבת? מה אמורה להיות התדירות שלה ואיך מודדים אם זה תקין ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by 2130TOMER,

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  23. שלום לכולכם .. ישלי PS3 ואני משתמש איתה במסך LCD 34' מסוג DANTAX .! אני חושב שהמסך לא מסוגל לנצל את כל היכולת של ה PS3 .! במיוחד במשחקים תומכי HD בגלל שלא מצאתי בו חיבור HDMI אם אפשר לקבל קצת הסבר לגבי ה HD שהPS3 משתמשת ואיזה מסכים יכולים לנצל את יכולת הקונסולה עד תום !! תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. שלום לכולם רוצה להחליף מסך למחשב הנוכחי שלי.. לרוב המסך יהיה לשימוש סביבת אינטרנט אבל עקב רכישת כרטיס מסך בשבוע האחרון הוא גם יהיה בשימוש למשחקים אם כי לא באותה התדירות.. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  25. אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.