מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
יש לי את 2 המסכים בבית , תאחלס לא מוכן להיפרד מה VIEWSONIC שלי , אבל חיברתי את שניהם עכשיו ב DUAL אחד מול השני , לצערי אני רואה בLG יותר טוב על אף שהוא מחובר ב VGA (אין לו חיבור DVI) וה VIEWSONIC מחובר בDVI. אולי בגלל הקונטרסט שיש ל LG 1:2000 ולVIEWSONIC יש רק 1:800 ? אבל אלו דינמיים ונתונים יבשים לא חשבתי שתאחלס יהיה כזה הבדל. הLG צבעים חיים יותר לא יודע איך להסביר את זה , במשחקים בסרטים באינטרנט בכל דבר. מה אתם ממליצים לעשות? ותודה.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
19" רגיל לסרטים, קצת משחקים פה ושם כמו CS ועבודה רגילה עם האינטרנט\אופיס ..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי כיום מסך של EIZO בגודל 19 אינץ ואני די מרוצה ממנו, אך ברצוני מסך אף גדול יותר (21 אינץ או 22), אני רוצה מסך סופר מקצועי, עם איכות צבעים ללא פשרות וטקסט חד וברור (פחות איכפת לי זמני תגובה, אם כי מעדיף משהו לא איטי מידי כדי שעדיין אוכל פה ושם לשחק או לראות סרטים) מה ההצעות שלכם בבקשה?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מישהו יודע האם הולכת להיות הוזלה במחירי המסכים היות ואנחנו לקראת 2008? פשוט היום באתי לקנות מחשב 2007wfp וחבר שאל אותי את השאלה הזאת ווואלה , אין לי תשובה !?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... איזה רזולציה לשים בדקסטופ?.. ואיזה רזולציה לשחק במשחקים ? כבדים כמו קרייסיס וכאלה? אם אני שם במשחקים 1680X1050 אז ירד ביצועים כי הרזולציה בדקסטופ היא אחרת ולא 1680X1050 מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך ?... תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD Samsung SyncMaster 226BW השאלה שלי היא כזאת הם שווה לקנות את המסך הזה? או אפשר כדאי לקנות מסך אחד.... עוד שאלה כשראתי אותו באופיס דיפו אז התצוגה הייתה מעוכה על המסך המוכר אמר שצריך לכוון רזולוציה האם אני יכול לעשות את זה במחשב שלי? יש לי מחשב חזק שהמפרט למטה. או באותו הכסף אפשר לקנות מסך אולי יותר קטן? תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לרכוש את מסך ה-LCD 2007WFP. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות בה כדאי יהיה לי לקנות את מסך זה. כוונתי היא, כמובן, לחנות אמינה שתעניק את האחריות הטובה ביותר. חנות שתאפשר החלפת מסך עם פיקסל שרוף אחד תהיה מעולה, כמובן. אני מתגורר בהרצליה, אך אוכל להגיע לערים מרוחקות אם אין ברירה (אם לדעתכם יש צורך לקנות את המסך בחנות הפיזית). תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך "19 לא רחב עדיף ושיתאים למשחקים עד 1000-+
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה למסך שישמש למטרת עבודה משרדית ושמחירו לא יעלה מעל 1900ש"ח. המסך חייב להיות עם רמקולים מובנים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במסך חדש PHILIPS 200W6CS\00 מצטער לא סיימתי את השאלה ע"ג מדבקה לבנה בגב המסך רשום : MODEL ID=200W6CS\00 S\N= ומדבקת היצרן הכסופה מופיע 200W האם יש אתר בו מזינים מס S\N ולדעת את סוג הפנל תודה
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה: http://skypc.co.il/pl_product~L1953TR~9~0.htm אבל לא מצאתי איזה פאנל יש לו... אני מניח שTN. ראיתי שהרבה אומרים שהפאנל הזה לא אכותי. אני יודע למה "צבעים, זוויות צפייה וכו'" אבל עדיין לא הבנתי למה! לי יש TN ואין לי שום בעיות במסך.... ואני דיי מרוצה ממנו. אין לי תקציב גבוה. והמסך הזה נראה אחלה מסך. בבקשה אל תגידו לי "זה מסך פשוט לא מומלץ" כי אצלכם כל מסל טוב מתחיל ב2000 שקל ולא לכל אחד יש את הסכום הזה.... יקרה מצב שיהי הלי מריחות איתו? זוויות ראייה - המסך יהיה בדיוק מולי. ויש לו 170/170 תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המסך(LG 787LE) נמצא אצלי כבר יותר מ3 שנים ובזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב לפעמים התמונה שעל המסך מוצגת מתוחה ולא רואים את כל התמונה(כאילו חתכו מהתמונה חלק). אחרי ריסטרט ולפעמים כמה ריסטרטים זה מסתדר. בדקתי אם ההגדרות משתנות והן לא. בנוסף בפעם האחורנה שהייתה הבעיה המוזרה הזאת כיביתי את המסך והדלקתי אותו והתצוגה הסתדרה, לכן אני חושב שהבעיה במסך. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת? זה באמת בעיה במסך? איך ניתן לתקן אותה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני יודע שקצב הרענון לא קיים במסכי LCD, אבל לאחרונה החליפו לי מסך בנייד וכשאני קורא מהמסך החדש (תמונה סטטית) אני מרגיש בדיוק כמו המצב של קצב רענון נמוך ב- CRT - לא רואה פסים שחורים לרוחב המסך, אבל הגירוי בעיניים מציק. כמו שבמסכי CRT, חלק שמים לב וחלק לא גם כאן המצב דומה, זו הסיבה שלא חזרתי למעבדה עם הבעייה כי לדעתי הם יגידו שלהם הכל נראה תקין. אחרי שקראתי קצת על מסכי LCD, הבנתי שהמנורה שמקרינה את האור היא מנורת פלורסנט בד"כ. האם יכול להיות שהיא מהבהבת? מה אמורה להיות התדירות שלה ואיך מודדים אם זה תקין ?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי מסך של Dell, 2007wfp. הוא 20", וניסיתי לחבר כבל חשמל לחיבור "Speaker Power" (ברוב טיפשותי).... מאז הוא נכבה (לא עשה רעש או משהו) ולא נדלק לי. הוצאתי מהחשמל, ניסיתי לתת לו "לנוח" כל הלילה אבל הוא פשוט לא נדלק! מישהו אולי מכיר איזה שיטה שאפשר לנסות איתו?? ממש אין לי עכשיו זמן פנוי להתרוצץ בין יבואנים ולהמתין עד שיתקנו אותו! יש מאחורי המסך מין סימן של מנעול, ומין חור כזה. יש את זה בהרבה מסכים - אולי זה יכול לעזור? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אין העדפות גודל, מעדיף מאוד שלא לעבור את התקציב. חשוב מאוד שיתאים לX2900XT Sapphir Raedon. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא עד 2500 ש"ח, המסך במיוחד מיועד למשחקים וסרטים.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושו בעיקר למשחקים וסרטים.. אני צריך מסך שיהייה 20'' או 22'' תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מסך של מחשב ולא של טלויזחה ושתיהיה 17 אינטש הכי טובה שיש וגם ה 19 אינטש הכי טובה שיש כי אני מתלבט מה לקנותת 17 או 19 אינטש ולא יותר
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
W922C NU TECH מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 8 1:600 יחס ניגודיות 0.255 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 Lenovo L192W מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 5 1:800 יחס ניגודיות 0.285 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צג LCD מדגם Flatron L1953TR, אותו רכשתי לפני כחודשיים. עד הלום, לא היו לי בעיות עם פיקסלים (רק לכלוך, פה ושם). היום לפתע שמתי לב שיש לי פיקסל קטן ושחור ברקע כחול. הפעלתי את UDPixel, העברתי למסך כחול לגמרי, ואיתרתי פיקסל שחור ורע בצד השמאלי התחתון של המסך. ניסיתי להפעיל את אפליקציית ה UDPixel למספר שעות, אך ללא הועיל. ניסיתי את Jscreenfix לכחצי שעה, גם-כן, אין תוצאה. גם "הלחיצות" לא עזרו. בכלל לא השפיעו על הפיקסל השחור, ברקע הכחול. הייתי מעוניין לדעת האם אכן מדובר בפיקסל מת לגמרי, או פיקסל תקוע שאולי אפשר להציל. אני יודע שישנה מדיניות "נוקשה" של X פיקסלים עבור מימוש אחריות (לא יודע בדיוק כמה בLG, אשמח לדעת) אבל אני, כמו כל אדם אחר שנתקל בבעיה שכזו, בטח…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהתוודעתי טיפה יותר לפורום ואחרי שוטטות ממושכת על ביקורות על מסכים.. החלטתי להעלות טיפה יותר את התקציב שלי (מ1200 ל1800 במקרה הכי גרוע) אז אחרי קריאה של הביקורת על 4 מסכים עם פאנל VA על שלל גווניו ועקב תקציב די מוגבל, נראה לי שאני הולך על המסך הנ"ל. אז לפני שאני מוציא כזה סכום של כסף אני רוצה לדעת שאני לא הולך להתאכזב.. השימוש העיקרי של המסך (כ80% מהזמן) הולך להיות על אינטרנט (אתרים, תוכנות התכתבות וכו') וצפייה בסדרות וסרטים.. השימוש המשני שלו הולך להיות על משחקים בסגנון Need For Speed carbon ו-Call Of Duty 4 ופחות על משחקי אסטרטגיה (לא יודע עד כמה זה משפיע אבל הכרטיס מסך שלי הוא באיכות די ירודה. סדרה 512mb nvidia 8400 של inno 3d.. מה לעשות התקציב שלי היה זעו…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קונה מסך דק' חדש אלא שהתקציב לא משנה אלא האיכות והאמינות שיהיה טוב מאוד שלא יתקללקל בקלות ושהיה דו רזולוציה טובה מאוד
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-