עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by taurus007,

שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by ohadedwi,

שלום רב, הייתי מעוניין בדיעה או בהמחצה לגבי מסך Samsung 206BW האם זה מסך טוב, או שיש לכם המלצה לגבי מסך אחר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

הי חברה מסך רחב בעיקר לסרטים. עדיף בפחות מאלף אבל אפשר עד איזה 1200 במקרה שיש הבדל ממש ממש גדול. ושאלה: מה קרה ל VP930? למה אין אותו בשום אתר יותר?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by AdamS,

שלום, אני צריך לבחור מסך בסביבות ה-1300ש"ח מלמיר. ראיתי את ה-LG הרחב הזה שנראה סבבה במחיר טוב: http://lamir.co.il/product.asp?product=12437 אני יודע שיש את ה-VS V930 בחריגה של 350 שקל ואני אשקול את זה.. רציתי לדעת אם יש אצלהם עוד מסכים טובים בסביבת המחיר שציינתי, ראיתי את המסך הזה של סמסונג: http://lamir.co.il/product.asp?product=11135 האם במקומות אחרים באינטרנט יש תמורה טובה יותר לכסף באופן משמעותי, אני יודע שהם לא הכי זולים.. תודה רבה על התגובות, אדם

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by LIOR1994,

השימוש בעיקר סרטים ואינטרנט וקצת משחקים

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  6. Started by Rock22,

צריך המלצה למסך חדש 19 רחב עד אלף שקל בתודה לכול העונים!!!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by oded1,

שלום אני מעוניין לקנות מסך עכשיו הצרכים שלי הם סרטים,משחקים טיפ טיפה וגלישה באינטרנט עבודות . אז ככה התקציב הוא 1800 שקל אני מעדיף כמה שיותר גדול וגם לפעמים שישמש לראיית סרטים עם כמה אנשים כלומר שמכל מיני זוויות האיכות תיהיה יחסית ברורה תודה רבה ...

8. Started by ASSAFsa,

אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.

9. Started by pergola,

מסך ב1800- 2100 איזה הכי מומלץ תמיד המליצו פה על LG L1970HR 2ms DVI אבל בזמן האחרון ראיתי שהרבה מתלוננים על הצבעים וההתאמה של האור והבהירות במסך הזה או משהו כזה.. אז איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה המחבש מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. גיימר=]

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by lsl,

אני מחפש מסך ב1000 ש''ח אם יש משהו טוב בפחות אז עדיף לא ניתן לחרוג אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל אפילו (מה לבדוק), אשמח להסבר על הפרטרים וחשיבותם המסך מחובר למחשב נייד (חייב hdmi ) אני מעדיף מסך fhd אם נכנס בתקציב אם צריך עוד משהו אשמח לתת תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי, מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים ולעריכת טקסט (תכנות). אני רואה סרטים בטלויזיה המחוברת למחשב ולכן אין משמעות לאיכות הצגת סרטים במסך. התקציב הוא גמיש סביב 2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by yanai9837,

אני קונה מחשב ומסך חדשים ראיתי את http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2342T-led-monitor ב788 ₪ כדאי? אם לא תנו משהו אחר בעד800 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sOFTiCE,

הי חבר'ה, מה המסך הכי טוב שאני יכול להשיג באיזור 1,500 ש"ח ובאיזה חנות אתם ממליצים? אני מתלבט בין לקנות 22" ו- 19". השימושים שלי הם פיתוח, תוכנות עריכה, קצת משחקים כתחביב, קריאת מסמכים עד השעות הקטנות של הלילה (אם המסך ירצד וכאלה אני אמות...), ויש לי כרטיס 8800GTS שאמור להיות אחד החזקים שיש, כך שגם אם המסך לא עולה 10K הכרטיס עדיין יכול לייצר תמונה מספיק טובה שגם מסך בינוני יוכל להציג יפה מאוד. רוב תודות

14. כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה. אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב …

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  15. מתלבט רבות בנוגע למסך חדש וסיננתי את כל המסכים נטולי חיבור DVI או DP זאת מפני שבטלוויזיה שלי נוכחתי לגלות שכאשר המחשב מחובר אליה באמצעות כבל HDMI אין מצב המתנה או יציאה ממנו מה שאומר שהטלוויזיה אינה כבת ונדלקת סימולטנית מול המחשב בניגוד לחיבור ה VGA שהיה בה. מאחר שאני לא מעוניין להתחבר בחיבור אנלוגי ובטח שלא רוצה כל פעם לכבות ולהדליק את המסך באופן ידני חשבתי לנכון שכל המסכים נטולי DP או DVI (ויש הרבה כאלה, מסתבר) פשוט אינם עונים לצרכים שלי. אני צודק או שבמסכי מחשב זה לא ככה וסתם יצאתי דבע ? האם בניגוד לטלוויזיות, חיבור המחשב באמצעות HDMI יודע לכבות ולהדליק את המסך סימולטנית מול המחשב? (זה אומר שעליי שוב לצאת למסע חיפושים בין גלקטי !) עריכה: הגדלתי ראש וניסיתי לענות לע…

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. שלום! האם ידוע לכם על מסך כלשהו שהוא: 1. בטכנולוגית LED. 2. מקבל חיבורי טלויזיה (מהממיר) וקיימת בו אופציה לPIP (תמונה בתוך תמונה). אני שמתי לב שבחו"ל יש מסך כזה של סמסונג (FX2490HD) אבל לא רואה שהוא נמכר בארץ. יש לי כרגע מסך בן 3-4 שנים, טכנולוגיה שונה (לא לד), אבל מסך כזה בדיוק (225MS). יש מושג?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by udiudi,

שלום. הבעיה בX95F בדיברתי עליה כאן, עד כה היא תמידית, לא מפסיקה עכשיו. אז כפי שהבנתי אני יקבל סביר להניח זיכוי כספי מהיבואן, החלטתי לא להתעסק עם מסכים של 1,500 ש"ח, אני יוסיף עוד 300 ש"ח ואקנה משהו טוב.. או שכבר אלך על CRT (). בכל אופן, אני צריך המלצות למסך LCD עד 2,000 [עם יש מסכים שחריגה במחיר עד 100-200 ש"ח באמת כדאית אז תוסיפו גם כן]. עבודה משרדית וסרטים בעיקר, אבל יהיה נחמד אם המשחקים לא יהוו בעיה. 19" עדיף.. יש סמסונג 971P, שווה משהו? ויש מסכים טובים של LG בטווח הזה? אני מאוד מודה לכם על העזרה.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by Kanji,

מתלבט בין http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=730537 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://m.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902891-64/47351980 אשתי עובדת על שתי מסכים וזה מאוד עוזר לה. הייתי רוצה לקנות לה את המסך הנ״ל 1. האם זה מסך טוב. מישהו מכיר? 2. האם זה מחיר טוב? 3. האם אפשר לפצל מסך לשתיים באמצעות תוכנה מסויימת או באמצעות התוכנה של הכרטיס מסך? 4. יש לי נייד של דל עם widi האם המסך הזה תומך? אם לא, אז האם אפשר לחבר לו מתאם ליציאת הhdmi שתומך בwidi? 5. בכלל מסך כזה גדול בשימוש למחשב האם מישהו התנסה מבחינת נוחות? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by איתמר,

אני צריך לקנות מסך די טוב ב מחיר של 1600 1700 שקל אני ישמח לקבל הצעות מעדיף 20 אבל לא אכפת לי כל כך.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by איתמר,

אני רוצה מסך שיהיה די טוב בסביבות ה 1000 שקל לא משנה 19 או 17 אינצ'

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. מ- 19 אינץ ומעלה,כולל 19 אינץ. מה דעתכם על LG 1970HR ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by KingAlpaca,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ', במחיר של עד 1750 ש"ח, השימוש הוא בעיקר משרדי,אבל גם למשחקים ולמולטימדיה, ואמינות מאוד חשובה לי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. שלום אם הייתי רוצה מסך לגלישה ולקריאת טקסטים ועיבוד תמלילים, כמה שיותר גדול לנוחות הראייה, תקציב 1000-2300 ש"ח (גמיש), מה הייתים ממליצים לי ?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.