מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקרונית איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדיי לשחק ברזולוציות המקסימליות שהמסך תומך שזה 1920X1200 ? אני מתכוון לקנות את המסך ואני חושש האם אני יהיה חייב להחליף את הכרטיס מסך כדיי להנות מהשימוש ברזולוציות הללו ? יש לי כרטיס מסך טוב פלוס (7900GT עם 256MB) ומעולם לא הייתה לי האפשרות לאמץ את הכרטיס מסך ברזולוציות הללו
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רציתי רק להיעזר בכם פעם נוספת במציאות הגדרות אופטימליות במסך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לפני רכישת מסך LCD חדש והייתי מעוניין שתעזרו לי ממש לפני הקניה של המסך, האם הוא שווה או לא שווה את הכסף. נכנסתי לעמוד המוצר ב-Newegg.com שהוא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824112005 ואני יכול להגיד לכם שהייתי מופתע לטובה! - המחיר שלו רק $349.99 (שזה בדיוק 1500 ש"ח) - הגודל שלו הוא פשוט מדהים, אני הייתי חייב 22" ל-8800GTS שלי - זמן התגובה בסדר גמור, אני לא צריך פחות מ-5ms (מ"ש) - חיבור DVI - המסך 22" היחיד שמכיל חיבור HDMI - הבהירות בסדר גמור, 300 cd/m2 זה סטנדרטי - היחס ניגודיות הוא פשוט פצצה, לא הייתי מצפה ל-1200:1 ממסך 22" במחיר כזה - הצבעים נראים מצויין, ולמסך 16.7 מליון צבעים וזה אכן מספיק. - רמקולים מובנים (לא רמקולים טובים, אבל…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתכנן לקנות מסך חדש (הוא מחליף מסך פעם בשנתיים או יותר אז צריך מסך שיחזיק הרבה) בתקציב של 1500 ש"ח. המטרה של המסך : *צפיה בסרטים ממרחק של 2-3 מטר (מהמיטה) ורצוי שתהיה ניגודיות גבוה. *משחקים (רצוי זמן תגובה נמוך) אבל לא להתפשר על פאנל בשביל זמן תגובה או ניגודיות גבוה..הוא מחפש מסך איכותי שיחזיק הרבה זמן!
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, הציעו לי הצעה על מסכי סמסונג מטעם העבודה (מצורף קובץ). רציתי לדעת אם ההצעה שווה משהו? האם המסכים והמחיר בסדר? רוב השימוש לי במסך יהיה לגלישה ומדי פעם למשחקים ולקצת סדרות שאני רואה.... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חיברתי את ה-2007 באמצעות כבל קומפוזיט וידאו לממיר YES. איך אני מחבר את כבלי האודיו מהממיר למחשב(אין לי קונקטורים RCA במחשב)? ??? במצב הקיים מחוברים הרמקולים של המחשב לשקע הסאונד(פלג אוזנייה). אשמח לתשובה ;D
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
CONTRAST RATIO 1400:1 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1932TQ-BF.jhtml ואם תוכלו בקצרה להסביר מה ההבדל, אני טוען שהניגודיות לא אמיתית, הוא טוען שכן.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4153&orderby=price יש שם שתי דגמים הפרש של 100 שקל בין אחד לשני מה דעתכם על שניהם?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמסך הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לא מבין יותר מדי במסכים ואני יודע שעל האנשים בHWZ אפשר לסמוך =] אני מחפש מסך LCD, כמו שאמרתי-19 אינץ' חשוב שתיהיה מסגרת שחורה אמרו לי שזה הרבה יותר בריא לעיניים... אני גר בחדרה לכן אין הרבה חנויות מחשבים מוכרות פה :-\... יש את BUG ואת טרקלין חשמל שגם מוכרת מסכים.. עדיף שיהיה מסך שיש להם... אבל אם אפשר למצוא משהו יותר טוב במקום אחר אני גם מעוניין. שכחתי לציין, אני גיימר.. זאת אומרת שהמסך ישמש בעיקר למשחקים [גם סרטים] וגם הרבה גלישה באינטרנט כך שחשוב שהטקסט יראה נורמלי ולא חייזרי למדי.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זהו בעצם...האם מסך LCD שמוגדר טלוויזיה יכול להיות גם מסך מחשב או שמא הוא ימיס לי את העיניים ללא רחמים? לצורך העניין אתן את המסך הבא לדוגמא... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32R71&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 7k צפיות
-
-
המסך לא ישמש למשחקים ראיתי המלצה ל MAG L1970OHR האם יש המלצות נוספות תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. תכננתי לרכוש את ה731BF של סמסונג,אבל בפורום תצוגה וגראפיקה לא המליצו עליו. אני צריך מסך 17" LCD עד 1200 ש"ח(עם אפשרות לחריגה של 100-200 ש"ח). עריכה:שכחתי לציין שהמסך בעיקר למשחקים ועבודה יומיומית עם המחשב(אינטרנט,וורד וכו') תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חשבתי על Samsung 940BW או LG L194WT או שבכלל לא כדאי לי מסך רחב? העדפתי מסך רחב בעיקר בגלל שזה יותר מתאים לי מבחינת מקום.. יש לי קצת בעיה עם הגובה של המסך אבל אני אוכל להסתדר גם עם 19" רגיל
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מסך LCD 19" של סמסונג, מדגם 940BW, מסך רחב. עכשיו, רציתי לשאול משהו, על כמה להגדיר את השלושה צבעים כחול, אדום, וירוק? כרגע ברירת מחדל הם על 50 כל אחד, האם צריך להיות אחד יותר מהשני? האם צריך להגביר אותם ליותר שהם יהיו שווים? אני פשוט רוצה לראות הכי טוב ולהוציא מהמסך הזה את הThe Best מה שנקרא. מה צריך לעשות בשביל זה? ועוד משהו, בחדות(sharpness), זה היה ברירת מחדל 72, העלתי את זה ל100 ורואים באמת יותר חדות, האם זה בסדר? או שצריך להוריד קצת? והבהירות(brightness), שמתי גם על 100. האם צריך להוריד? הניגוד(contrast), נמצא אצלי על 75. האם צריך לעלות או להוריד ? הmagicColor נמצא על Off. אממ וזהו בעקרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח * המסך הוא בשביל משחקים בעיקר. אני מעדיף 20'' כי ככה אני אוכל לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי מסך מהמבצע של בזק שידרגתי את המהירות וקניתי מסך במבצע ב 790 שקל . הדגם : Samsung LCD 931B עדיין לא קיבלתי אותו באסה . בקיצור מה אתם אומרים שווה את הכסף ? אפשר קצת מידע עליו האם הוא טוב רע .? איך הוא למשחקים ? אני עד עכשיו היתי אם מסך של סמסונג 793df האם אני ירגיש הבדל לטובה או לרעה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מסך חדש ושאלתי היא: מדוע מסך CRT 19 מציג רזולוציות גבוהות במיוחד יותר מ- 1024*1280 שזה חשוב במשחקים( תקנו אותי אם אני טועה) ואילו ה-LCD 19 תומך עד רזולומיה של 1024*1280 ואז כרטיסי המסך המתקדמים לא יוכלו לבוא לידי ביטוי, ובכל זאת גיימרים ממשיכים לקנות LCD? אני מתלבט בין CRT ל-LCD..... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הזמנתי את הסמסונג אבל אין אותו בחנות והציאו לי את ה LG באותו המחיר (1390) האם כדי והאם יש לו DVI המסך לשימוש כללי אופיס אנטרנט ולא הרב סרטים ומשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-