מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במסך הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו? המחיר שלו דיי טוב(יחסית). אבל הבנתי שלא חסרות לו בעיות, ויש כמה גרסאות של המסך. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, התקציב כ1350 ש"ח (320$). המליצו לי על הסמסונג 931bf, מה אתם אומרים? נדב.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5329 ראיתי ביקורות שרק משבחות את המסך בצבעים וזמן תגובה מה אתם אומרים שווה? או שעדיין הדל עדיף יותר?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי אכשיוו מסך CRT "19 ברזולוציה של1280X1024 של MAG ואני רוצה לקנות מסך למישחקים במחיר של עד 1500 ש"ח יש לי כרטיס מסך 2900GT
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי... קראתי בשקיקה את המדריך אודות מסכי LCD שבאתר. בהחלט שופך אור על כל הנושא, אגב במרבית החנויות שביקרתי לא מכירים בכלל את המושג "סוג פאנל" שמודגש כ"כ במאמר... רק מה... מרוב פרמטרים ומעצם העובדה שמצויין כי פעמים רבות נתוני היצרן אינם אמיני קשה לי עוד יותר לבחור... אז אשמח לקבל המלצות למסכים טובים עפ"י הדרישות הבאות: ''17, מיועד לגלישה ברשת, תכונות אופיס וצפייה (רבה) בסרטים. מהמדריך הבנתי שמסכי ''19 טובים יותר (מאפשרים פאנלים מתקדמים יותר מ- TN) אז מסך ''19 גם הולך. הנתון החשוב ביותר, תקציב: עד 1200ש"ח (+/-). תודה מראש, דורי
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אני עומד לפני רכישת מערכת מחשב חדשה לגמרי , כניראה באייבורי , לא בטוח ( אשמח לשמוע דעתכם ) המערכת כוללת כבר מעבד 8400E וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB . אני מתלבט לגבי המסך. הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . ההתלבטות הראשונה שלי היא האם ללכת על מסך 22 רחב , מן הסתם , או 19 רגיל ? במסכי ה- 22 התרשמתי מ- DELL 2208 ULTAR SHARP , שש לו פנל נחמד מהירות 5-MS , קונרסט 1:1000 סטטי , 1:300 , וסטנד מעולה כולל עליה וירידה וPIVOT . המסך השני מנו התרשמת…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
קניתי את המוצר, ואני פשוט נהנה,אין אפילו בעיה הכי קטנה שיש במסך אותו דבר בדיוק. מכניסה אחת של HDMI יש לי 3 כניסות אני מחבר ממיר ,מחשב,וPS3 ואני פשוט נהנה מהאיכות הגבוהה בדיוק כמו שהיה לי בחיבור HDMI אחד!
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 24'' שיתחבר לממיר HOT רגיל (לא HD) ולמחשב ביציאת DVI/VGA. התקציב שלי הוא 1000-1300 ש"ח. כרגע אני חושב על L24T6 של HAIR תגובות ? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לחבר ולעבוד עם שני מסכי LCD עם מחשב אחד אבל בצורה שהם ישמשו כמסך אחד (המסוך פשוט יפוצל לשני המסכים) האם הכרטיסים של היום עם היציאה הכפולה יספיקו? יש עוד דרכים? יש המלצות על כרטיסים ספציפיים אך לא יקרים? (כי בכל מקרה המטרה של המחשב היא עריכת מוסיקה ולא משחקים). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
ב16:9 אני יודעת שזה 1440*900 אבל מה זה ב16:10? והאם במסך Philips 22 LCD 220CW9FB 2Ms אפשר להשתמש רק ברזולוציה 1680* 1050? איך המסך הזה בכלל? טוב?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כמו בכותרת אם יש 19 אינטצ' עדיף, חבורה ידועה גם חשוב. מקסימום זמן תגובה 8. שימושים: קצת משחקים, הרבה עבודה ברקע, ולא צריך לתלות על הקיר בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
יש לי התלבטות קשה. אני ממש רוצה רוצה לקנות מסך איכותי וכמובן שה2209WA קפץ לראש הרשימה. ההתלבטות היא האם לחכות למסכי LG החדשים שיכול להיות שיהיו טובים יותר או זולים יותר, או שניהם. בינתיים אני לא שומע עליהם כלום והשאלה היא מתי הם מגיעים לארץ? אם המסכים צפויים להגיע רק עוד שנה, אז אני כבר אקנה את ה2209WA בלי לחשוב.... תודה על העזרה.....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות מסך דל dell u2312hm שהומלץ פה. התקשרתי לחנות שנמצאת לידי לברר אם המסך במלאי. הם אמרו שכרגע לא במלאי אבל יש להם דגם זהה אך חדיש יותר, 2314, שימכרו באותו מחיר. כמעט לא מצאתי מידע ברשת על המסך הזה. יש דבר כזה? זה באמת יותר חדש וטוב? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש מסך מחשב 24" עם תקציב של עד 1500 ש"ח. המסך משמש בעיקר לאינטרנט, וכמעט ולא למשחקים/סרטים/גרפיקה. יש ברשותי מסך 20" ישן של DELL בעל פאנל IPS שאני מאוד מרוצה ממנו, אך בניגוד לעבר, אין לי יותר צורך בשימושים גרפיים ולכן אני מעדיף לרדת בתקציב על חשבון האיכות. איזה מסך כדאי לקנות? ראיתי שיש 24" LED של DELL, אבל שמעתי שיש לו קצת בעיות והוא לא ברמה של ה-LCD שלהם. האם זה נכון? במידה ואחליט לקחת מסך עם פאנל איכותי פחות, איזה דגם מומלץ? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלוםלכם, אחרי הרבה זמן קיבלתי סוף סוף את ה- Dell 2007fp. הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ב הושאים הבאים: 1. הכתב מאד קטן ואני לא מצליח לשנות את כל הכתב בווינדוס בלי שהכל מתעוות. האם יש למישהו מושג איך להגדיל את כל הכתב כולל שורת משימות בלי תופעות לוואי. 2. האם צריך לעשות כיול למסך ואם כן איך עושים זאת. הערה: אני מכיר את האופציה של שינוי DPI תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי קיבלתי את הכבל הזה עם המסך דל U2410 , רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותו במקום הDVI ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הצ'ימי? למישהו יש אותו? איך הוא במשחקים ,סרטים? ואפשר לחבר אליו playstation 3? מה מדיניות הפיקסלים? אותו דבר לגבי ה samsung 220p רק שהשאלה שלי זה האם הוא full hd ? ושניהם במומלצים בגלל זה השאלה..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI ומהלויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 75 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-