עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mystikal,

לפי מה שהצלחתי להבין עד כה על מסכי lcd , שפורפרת MVA עדיפה לצרכים של עריכת וידאו ותחנות עבודה. איזה מסכים קיימים בטכנולוגויה הזאת ? אני מכיר בנתיים את האפל ואת הויסוניק. יש המלצות או תיקונים ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by --Shadow--,

קניתי מסך חדש מאתרי ביקורות -הכי איכותי שיש..גם יותר מדל החדשים מה אתם אומרים NEC 20WGX http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ddoolev,

אני רוצה לקנות מסך חדש והמסך הזה נראה לי ממש טוב למחיר (סביבות ה500 ש"ח) אבל לפי מה שהבנתי זה מוצר מדבקה אז אני לא יודע אם כדי...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם גם למסי ה- OLED יהיו פיקסלים שרופים, או שמדובר בטכנולוגיה שונה? 2. מהו פאנל? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by shaizone,

שלום לכולם, מישהו מכיר/התנסה עם המסך Philips 200VW8FB? יש לכם ביקורת לגביו?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by AntiVir Guard,

האם ניתן להשיג את אחד מהמסכים האלה עם פאנל S-IPS ואם כן, איפה? בנוסף הבנתי של-LG יש מסך 20" בעל פאנל S-IPS בכ-1900 ש"ח, מה שמו?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by epichorus,

אני vp930 שלי בשלבי גסיסה ואני מחפש לו יורש בתקציב של כאלף ש"ח. אני יודע שכולם כאן משבחים את הדל 2312 ואני בהחלט שוקל לקנות אותו אבל רציתי לקבל חוות דעת על הפיליפס 237E3QSU או מסך אחר מומלץ של פיליפס מכיוון שאני ככל הנראה אוכל להשיג אותם במחיר טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני יודע שCOMPRO V300 תומך ברוזלוציה של עד 1680X1050 והרי 2 המסכים Philps 240BW8EB וSumsung T240 הרוזלוציה הטבעית שלהם היא 1920X1200 האם ניתן בכל זאת להפעיל את הTV BOX? יהיו פסים שחורים והתמונה תראה לא על כל המסך? או שהוא ימתח את התמונה? ובעצם איך הדבר הזה מתחבר?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. Started by moshel7,

קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by iveco,

יש מבצע בשופרסל מי שקונה מעל 200 שקל מקבל את הטלויזיה PALIT PT32HD ב 200 שקל פאנל LED , רזולוציה HD READY 1366*768 2 יציאות HDMI , 50-60HZ משהו מאוד סטנדרטי חשבתי גם אם המסך זבל זה כולה 200 שקל לא שווה לנסות ? יש לי כרגע מסך תושיבא 37 אינץ FULL HD LCD ריענון 50HZ הפאנל LED לא עדיף?

11. בס"ד שלום חברים, יש לי מסך SAKURA SANSUI ששימש בערב כטלוויזיה לבעלים הקודם שלו ולאחר מכן גם כמסך מחשב. המסך עובד, אני מחבר אותו לחשמל ובכבל (עם יציאה כחולה) למחשב, כשאני מדליק אותו בכפתור POWER הוא נדלק לכמה שניות עם המסך של המחשב ואז נכבה. לא מצאתי את הפתרון, אשמח שתעזרו לי או שתתנו הכוונה! תודה רבה

12. שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך של סמסונג samaung 26''syncMaster T260HD עם מחשב שהכרטיס מסך הוא GAINWARD HD4870. השימוש של המסך והמחשב הוא לגרפיקה דו-מימדית ותלת-מימדית. איך המסך בכלליות? האם הוא מתאים לשימושים בשילוב עם כרטיס המסך? תודה רבה, יוחאי אזולאי yohaiazoulay@gmail.com

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by issac,

צהריים טובים. יש לי מסך בין 3 שנים דגם: Samsung "23" 2333TN לפני שבוע הוא פשוט שבק חיים, ז"א הוא נדלק אבל אין תצוגה. למסך יש 2 כניסות VGA, HDMI ובשניהם יש תצוגה שחורה. יש לציין שהכרטיס מסך תקין וחיבור של מסך אחר הכל עובד תקין. העניין הוא שגם שאני מנתק את הכבל נתונים VGA אין רישום של "לא התקבל אות-No signal" אחריות על המסך לא חושב שנותרה, וכעת יש לי 2 ברירות, לתקן את הקיים או לקנות חדש (או שלמישהו יש הצעות) חבל לי לזרוק אותו כי הוא באמת מסך טוב אבל אם תיקון יעלה לי 400-300 ש"ח אין טעם לתקן אותו. למישהו יש הצעות? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by RENESANSE,

זה המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15046 הוא במחיר מאוד טוב, מה אתם אומרים עליו? הוא בעיקר בשביל משחקים, עבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס ובניית אתרים) ועבודה עם סרטים (לא רציני, עריכה פה ושם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Toxin II,

אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  16. Started by tomerf,

היי חברים, במזל טוב הגיע אלי המסך 22 אינץ של סמסונג. הזמנתי אותו ישירות מחיון וכשדיברתי איתם נאמר לי שזהו פאנל A וזה הפאנל היחידי שיש בארץ והם מביאים. כשהגיע המסך פתחתי אותו ואני רואה שרשום על המדבקה שזהו פאנל C. מלבד בעיות הצבעים שניתנים לתיקון אני רואה בבירור GLOW בחלק התחתון והעליון של המסך ברגע שיש תמונה שחורה. רציתי לדעת עם כך גם בפאנל A של המסך הנל. אני מבקש שיענה רק מי שיש לו את המסך ולא כל מי ששמע או ראה בפורומים. כי עד שלא ראית בעיניים אי אפשר לדעת. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by porcupine_tree_26,

היי אני מחפש לקנות בתקציב מוגבל של עד 1500 שח מסך מחשב למשחקים נטו. ראיתי את המסך הזה של סמסונג כאופציה טובה במחיר ממש נוח - http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA# לא הבנתי את ההבדל בינו לבין ה T240 חוץ מהעיצוב ( שלא מעניין אותי ) וזה שאין לו HDMI . הוא נחשב למסך סביר למחיר שלו ? מוכרים אותו ב KSP ב 1350 שקל, מחיר מדהים למסך 24" של מותג כמו סמסונג. אשמח לדעות לפני הרכישה , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לכל מי שרכש את המסך הזה ומעוניין לתלותו על הקיר בוודאי שם לב שמתלה סטנדטי לא יעזור כי אין הברגות מאחורה... אחרי בירורים לא מעטים (5 מעבדות ומרכזי שירות) הגעתי לכתובת הבאה שם אפשר לרכוש מתלה מיוחד לדגם הזה http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2998 אם לא עובד: http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2672&returnUrl=%2findex.aspx ולהכניס קוד: BEZ-TV מוגש כשירות לציבור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by aviv512,

ברשותי samsung 940bf , היו לי התלבטות רצינית בין הגרסת מסך רחב לבין הגרסה הרגילה.. לבעלי הגרסה הרחבה מעניין אותי איך ההתרשמות האישית שלכם מהמסך? בכל מקרה הבחירה כבר נעשתה אבל בכל זאת אני רוצה לדעת יותר פרטים ספציפיים, סתם מתוך סקרנות, אני אודה מראש למי שיוכל לשתף אותי .

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by evy_s,

המסך הנ"ל היה בוואלה שופס במכירת סופ"ש , זכיתי בו ב900 ש"ח... רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך ומה דעתכם עליו , לא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט חוץ מבאתר של סמסונג והנתונים נראים שם בכללי טובים. http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MYMRBQ/XAA&fullspec=F לגבי המחיר מה דעתכם? מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שאין כמעט מסכי 19" של חברות מוכרות במחיר הזה. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה ככה שטוב לי שהוא לא רחב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הי , רכשתי מסך Samsung 971P, לשימוש גרפי ויש לי בעיה עם כיול הצבעים בפוטושופ - הצבע הלבן מתקבל כצבע בז' האם מישהו יכול לעזור לי בפרמטרים שעלי לשנות האם זה שייך לפוטושופ או לכיול המסך עצמו תודה מראש על עזרתכם. שרית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DrDeath,

שלום רציתי לשאול מה רע במסך Samsung BX2450 LED אם הוא לא בשימוש למשחקים? אני פשוט רוצה לקנות מסך חדש וראיתי המלצות עליו בזאפ, אבל אנשים פה דווקא ממליצים על מסכי LCD IPS על כל צורותיו, אבל לא ממליצים בכלל על LED, אלא אם הוא מיועד למשחקים. זאת לא אמורה להיות הטכנולוגיה הכי חדשה (וגם הכי חסכונית בחשמל מה שגורם לפחות התחממות של המסך) היום?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי את המסך SAMSUNG LCD 19 940BW אחרי התיעצות פה בפורום וקריאה של ביקורות אוהדות על המסך מבחינת עלות/ביצועים. אתמול קיבלתי אותו וחיברתי אותו למחשב, עם כרטיס מסך 7600GS 512MB ועם היציאה הדיגיטלית שלו, ה-DVI. ברגע שאני פותח תמונה שחורה, על כל המסך, כלומר שכל המסך משחיר, אני רואה שכל החלק העליון מואר יותר מידי, כאילו רמת הבהירות באיזור הזה גבוהה יותר מבשאר המסך, בעבודה רגילה זה לא מפריע, אבל בסרטים, משחקים, מתי שיש רקע שחור, זה בולט לעין. רציתי לדעת האם זו תופעה טבעית של המסך ? או שזו בעיה במסך שלי, ואני יכול להחליפו ? אתם מכירים את התופעה ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by itaysobol,

שלום לכולם הוציעו לי את המסכים האלו אחד באופיס גיפו ואחד באיבורי מסך SAMSUNG P2250 וLG W2253TQ על הנייר הם נשמעים טוב אבל לא מצעתי אף ביקורת עליהם אולי מישהו יודע משהו או מצא ביקורות איך אפשר לקנות מסך בלי ביקורת תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eelzam,

אני מעוניין להזמין את המסך הזה, מישהו יודע עליו משהו ? הוא קיבל ציון 9 במגזין SMBPlus האם שווה לקנות ? יש במסך איזושהי בעיה ידועה ? קאצ' ? האם הוא טוב גם לעבודה עם גרפיקה ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.