עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by asafs1351,

אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. לפני קצת פחות מחצי שנה קניתי בהמלצתכם Dell 2007WFP למשחקים, ואני ממש מרוצה.. עונה על כל הדרישות ומעבר.. עכשיו אני צריך לקנות עוד מסך, מסך למשחקים, קצת סרטים וגם לקריאת טקסטים בתקציב של עד 1400 ש"ח.. מה המסך המומלץ ברמת המחיר הזו? יש מסכים דומים לDell שיש לי כבר במחירים האלה? ד"א הכרטיס מסך יהיה כנראה GeForce 6100 (אין לו DVI לא?) אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by Shizel,

מתי הסקירה של מסכים 22 תיצא באתר ?? (צריך דחוף)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. Started by liav12,

שלום, יש ברשותי מסך LCD 20' של benq fp202wv3, פשוט ולא יותר. ברצוני לדעת אם בכלל ניתן להפעיל על המסך סרטים באיכות HD, והאם יהיה אפשרי במלוא האיכות? או שיש צורך בחיבור חיצוני כלשהו או במסך שתומך ספציפית בסוג סרטים זה? אני מדבר על סרט שימצא בתוך המחשב שהוא HD. תודה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by exercise,

ביקורת טובה מאוד ומושקעת, חבל שלא היו מסכי 20" רחבים (ודל לא היו מוכנים לשלוח את הדגם שלהם ? מי עוד ? )

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. קניתי מטליות לניקוי מסכי LCD ורשום שהם לא מתאימים לשימוש מסכים בציפוי כרום

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by shashkavil,

שלום אנשים מבקש לקבל דעתכם על מסך ASUS VW222U. זקוק למסך מחשב בעיקר לצורך אינטרנט ו- OFFICE. ראיתי שהוא זול משמעותית מה- SAMSUNG 226BW ועולה 1377 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=0 האם הוא ייתן תמורה טובה תודה, טל

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. תקציב של 1500-1800ש"ח, לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') וצפיה בסרטים. ראיתי שהמסכים הללו מומלצים ונכנסים לי בתקציב, איזה מהם יכול להתאים לי והאם יש עוד מסכים שאני יכול לקחת בחשבון? Philips 200W6CS Samsung 971P Samsung 226BW Viewsonic VP930 תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by bigwave,

לא מצליח למצוא אותו באתר ולא בדפי זהב. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. Started by Muadib,

אחותי האנימטורית סיימה פרויקט והולכת לעבוד הרבה מהבית, אז חשבנו לצ'פר אותה במסך חדש. נראה לי ש 20 יספיק אם היא תשמור גם את המסך הישן אבל תקנו אותי אם אני טועה. לי יש 2007WFP ואני מת עליו, אבל אני לא יודע אם זה מספיק טוב לאנשי מקצוע. אולי בכלל עדיף CRT? תגידו לי אתם. תודה!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום, אני צריך המלצה למסך LCD, העדפה ל- 22", תקציב של 1700 ש"ח, אפשר לחרוג טיפונת במידת הצורך. בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות אך גם למשחקים. יש העדפה למסכי Dell (יכול להשיג אותם בהנחה מטורפת), אבל לא חובה להינעל על Dell. תשתדלו לא לחרוג יותר מידי, אם אתם כבר חורגים.. תודה מראש חבר'ה!

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  12. מחפש מסך מחשב למשחקים ושאר השימושים הרגילים במחשב.. שיתאים לכרטיס מסך ATI 2900XT.. כמה שיותר גדול - יותר טוב תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  14. השאלה בנושא אם הוא PVA או TN פשוט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. Started by Ro3eK,

הנה פרטים: LG L226WTQ wide screen , 2ms , contrust 1:5000, 1680 x 1050 באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml האם הוא טוב? תודה...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לרכוש מסך LCD לגיימינג בעיקר. בררתי בחנות לגבי מסך SAMSUNG 226BW (שעולה בסביבות 1800 ש"ח) והמוכר טוען שהאחריות למסך היא לשלוש שנים אבל היא תקפה רק מעל תקלה של 8 פיקסלים ומעלה. רציתי לדעת האם: 1. מדובר בקשקוש או שזה מה שמקובל בתחום האחריות למסכי LCD 2. האם יש מסכים עם אחריות לפיקסל בודד? אם כן מה הייתם ממליצים? 3. הלכה למעשה, מה השיטה הטובה ביותר לבדוק תקלות כאלה כאשר אני קונה את המסך. שאלה נוספת שסוטה מהעיקר, מהם החיסרונות שיש למסכי CRT מלבד המשקל וגודל. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by boim,

אהלן אני מעוניין לרכוש DEL 2407WFP גרסת A04 ולא גרסת HC החדשה. האם יש מקום בארץ שמוכרים עוד את הגרסה הישנה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. ואיפה וכמה עולה כבל DVI? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני בכיוון של 20" והמסך יהיה מיועד בעיקר למשחקים. בעיקרון יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל גם זה גמיש. לפי התגובות שראיתי, אסוס (MW-201U) ודל (2007WFP) נחשבים למסכים טובים - אבל הם יקרים יותר. השאלה היא האם שווה להשקיע עליהם או שבמקרה שלי ההבדל לא יהיה מורגש ואוכל להסתפק גם בסמסונג (206BW) שעולה כ- 1400 ולחסוך קצת כסף. מה אתה אומרים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. תודה על כל עזרה !!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  21. Started by eranir,

יש מבעלי המסך מישהו שגר באיזור נתניה או עמק-חפר ויהיה מוכן לארח אותי להתרשמות?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by abudy,

מסך טוב אני לא יודע איזה מסך לקנות בין 1000-1300

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  24. http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 האם הוא מקביל באיכותו לדגם הפופלארי של 2007WFP? הוא עולה באתר של DELL רק 290 דולר, שווה ערך ל-1335 ש"ח עם מע"מ. גיסיתי תהיה בקרוב בארה"ב וחשבתי להמליץ לה להביא אותו איתה. היא מתעסקת בעיקר עם טקסט (מתרגמת) - האם מודבר על מסך עם פאנל איכותי? אגב מצאתי את זה מוזר שהמחיר שלו דומה לדגם ה-22" שאמור להיות עם פאנל TN.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by ohadedwi,

שלום רב, הייתי מעוניין בדיעה או בהמחצה לגבי מסך Samsung 206BW האם זה מסך טוב, או שיש לכם המלצה לגבי מסך אחר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים