מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם המסכים הללו מוכרים למישהו והאם יש לכם מה להגיד על הדגמים הללו. אני צריך תשובה יחסית מהירה ולכן אודה מאוד לכל אלו שיש להם המלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך דק 17 או 19 אינצ' בתקציב של עד 1000 שקל לשימושים הבאים: פוטושופ,אילוסטיטור ועריכת וידיאו+אפטר אפקט ויש לי גם שאלה בנוסף,מה עדיף לשימושים האלו,מסך 19X6 או מסך 4X3 תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קניתי מסך LG L1960TR והמסך נראה לי בוהק מידי לעיניים. מישהוא יכול להמליץ לי על "SETTING" אופטימלי (ראיתי שיש די הרבה אפשרויות ולא מצאתי משהו אופטימלי)- כך שהמסך יראה הכי טוב לטקסט ולאינטרנט. אני שוקל להחליף ל SAMSUNG 971P - האם אראה נוח יותר לעניים ? (שם הבהירות היא 250 ולא 300 כמו ב LG)
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כלומר מסך נוח לעיניים. מישהוא מכיר? ???
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מסך למחשב ומתלבט בין שני מודלים. Dell 2007WFP Samsung 971P מטרת המסך היא אך ורק לצפייה ועיבוד תמונות, משחקים לא יהיו כלל וכלל. קראתי את המדריכים באתר וכמו כן המון ביקורות על שני המסכים באתרים שונים. האם פאנל הIPS של DELL מצדיק את כמה מאות השקלים הפרש בין שני המסכים? כמו כן, לא מצאתי חנויות שהיה להן את מסך הDELL בתצוגה, היכן ניתן לקנות מסכי DELL ולא במחירים מופרזים? ראיתי באופיס דיפו אך לא היה את המודל הספציפי הזה. אשמח לתשובות מאנשים שהתנסו עם המסכים הללו, נמאס לי ממשחק הפינג פונג שרץ לי בראש בשבוע האחרון תודה רבה, לירון.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
אז ככה ראיתי את המסך נראה לי מאוד נחמד אחרי חיפוש בזאפ ראיתי שהטווח מחירים שלו שם הוא מ הסביבות של 1450 שקל אך אתמול ביקור בבאג לימד אותי שבגלל השבוע מבצע בלי מע"מ שלהם המחיר שלו שם הוא 1350 במקום 1550 בדרך כלל בקיצור LG Eagle Eye L1960TR 19 אינץ' מה אתם אומרים ? המבצע נגמר יום רביעי אז אני צריך להחליט מהר הוא נראה לי ממש אחלה יש פה עוד המלצות? או להיפך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך בביתי התחיל להציג את כל הפונטים בצורה מטושטשת - 20 אינץ' של מאג בן 4 שנים. - CRT. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, השימושים: 1. TEXT - וגלישה באינטרנט. - אני עובד הרבה מול WORD, אתרי אינטרנט וכד'. 2. משחקים - אני מתכנן לשדרג בקרוב את המחשב ואני רוצה מסך שיהיה אפשר לשחק בו. 3. חיבורים - יש לי WII ואני לא יודע אם אני אבקש לחבר את ה-WII למסך החדש - אז הייתי רוצה שיהיה במסך חיבור Component. 4 - לא סרטים, יש לי TV של Sharp 32LCD - ואני משתמש בה כדי לראות סרטי HD. התקציב הוא +- 1500, אך אני אדרש להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל איכות כמו Dell2007 wfp והתמורה תיהיה שווה אז אני מוכן לשקול. אם אפשר להמליץ על חנויות איכותיות, גם בשירות, גם באחריות זה יהיה נהדר. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או לסמסונג? עד 2200 דגמים אם אפשר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אם למישהו כאןן יש את המסך הנ"ל שבבקשה יגיד את חוות דעתו מהמסך האם הוא מתאים למשחקים האם הוא נוח לעבודה יומיומית אייזה כרטיס צריך בשביל לשחק בו הרזולציה המקסימלית http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3709
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שיש את המסך Samsung 226BW ב1450 ש"ח. http://www.systec.co.il/site/index.asp?proID=589 זה שווה? (בבקשה להימנע מתגובות כמו "תחסוך עוד קצת וקנה 2007WFP בגלל שאני מאוד רציתי אבל התקציב לא מאפשר וגם לא יאפשר את המסך הנ"ל) וסתם שאלה, השולחן שלי די קצר (בעומק), זאת אומרת שאני יושב איזה חצי מטר מהמסך, האם כדאי שאקח את גרסת ה20" ?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך למשחקים, בין "20 ל "22, וכרגע ננעלתי על 206BW של סמסונג. אופיס דיפו עושים עכשיו מבצע של בלי מע"מ, ועכשיו אני יכול לבחור בין הסמסונג ל Dell 207WFP, או לבחור איזשהו LG. מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המסך Asus VW222U נמצא כרגע בהנחה של BUG בלי מע"מ ועולה 1377 ש"ח. כדאי לקנות אותו על פני SUMSUNG 206BW? מטרת המסך משחקים בלבד (אולי קצת עבודות טקסט), לא בשביל סרטים.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
תמיד חשבתי שמדובר במכשיר יקר. ראיתי שחדשים נמכרים ב eBay עד 100 דולר. זה מחיר שהייתי מוכן להוציא כדי לשפר למקסימום את הצבעים במסך. במיוחד אם מתחלקים עם חברים בעלות... הרי לא צריך להשתמש במכשיר כל יום. שמתי לב בעיקר לשני דגמים: Pantone Huey Colorvision Spyder2Express כשאני מוריד את הבהירות לרמה שנוחה לי, אני מאבד הרבה גוונים של שחור וזה מפריע לי. המכשיר עשוי לשפר את זה? אני לא מתעסק בשום עריכה גרפית. שווה לדעתכם? (האם ראווווווווווווי?)
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לשימוש ביתי בעיקר סרטים, וצפייה ממושכת במסך, כמעט ולא משחקים,אולי פעם ב.... רצוי בצבע שחור באסה שאי אפשר להשיג את 971P Samsung בשחור עד עכשיו כל הLG, המג והסמסונג שראיתי?(בעיקר את הדגמים הפשוטים שלהם באיזור ה 1400 שקלים) הם עם צבעים בהירים מידי ויש כזה טישטוט כזה אפילו בשולחן עבודה, כיום יש ל19 אינץ' שפורפרת זה יכול להיות בגלל שאני לא רגיל למסכי LCD ? כואב לי העיניים רק מלהסתכל על המסכים הללו 5 דקות ועוד שאלה האם לא כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות מסך מחשב LCD שישמש אותי גם בתור מסך טלוויזיה ויחליף את הטלוויזיה הישנה שלי ? אבל נגיד 2407WFP Dell שנחשב בין המסכים הטובים בשוק מגיע רק ב24 אינץ' וזה דיי קטן למסך טלוויזה לחדר לראות סרטים וכאלה , נכון ? מישהו יכול להביע את דעתו ולע…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הדגם הזה החדש עם תמיכה בHDCP ו2ms http://www.gamaoffice.co.il/products/95245
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לקצב הרענון במסך CRT: ככל שקצב הרענון HERTZ גבוה יותר , הנזק שהמסך גורם לעיניים מופחת?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבאג הכריזו על שבוע ללא מע"מ שווה להיכנס ולראות .בחלק מהמסכים כמו ה-971P הם כעת הזולים ביותר ]לפי זאפ[
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-