מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני חדש באתר וזקוק להמלצות,מסך ה crt הישן שלי עושה בעיות ואני מחפש להחליפו. אני צריך מסך LCD 17-19 אינץ (אם אתם ממליצים 20 אינץ אז אני אשקול) הגודל הרצוי הוא בגלל מסגרת תקציבית,אני מחפש מסך יותר איכותי מאשר גדול. התקציו הוא 1500 שח אפשר קצת יותר אם זה משתלם מאוד. אני בדרך כלל משתמש במחשב בסדר הבא: 1)גלישה באינטרנט. 2)סרטים (מאוד חשוב ) 3)משחקי מחשב -כמעט ולא משחק ואם כבר משחק אז באסטרטגיה ולא ב fps. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה לקנות לו מסך LCD 19 אולם אף חנות לא נתנה לי את המענה המושלם למסך כזה ב1100 למחשב יש כרטיס 8500 GT ואני רוצה לנצל את המסך כמה שאפשר על המסך. לכן מי שיכול לתת לי מענה למסך LCD 19 עד 1100 אני ממש אשמח
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מעדיף את הסמסונג מכיוון שירד האמון ברמת הפאנלים אז ירדתי ממנו{אם יש משהוא שמכיר חנות\מקום שמוכר פאנל s בבקשה שיגיד לי} לכן בנתונים הסמסונג מאוד דומה וצריך את עזרתכם ,או מסך אחר לפי דעתכם!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך בביתי התחיל להציג את כל הפונטים בצורה מטושטשת - 20 אינץ' של מאג בן 4 שנים. - CRT. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, השימושים: 1. TEXT - וגלישה באינטרנט. - אני עובד הרבה מול WORD, אתרי אינטרנט וכד'. 2. משחקים - אני מתכנן לשדרג בקרוב את המחשב ואני רוצה מסך שיהיה אפשר לשחק בו. 3. חיבורים - יש לי WII ואני לא יודע אם אני אבקש לחבר את ה-WII למסך החדש - אז הייתי רוצה שיהיה במסך חיבור Component. 4 - לא סרטים, יש לי TV של Sharp 32LCD - ואני משתמש בה כדי לראות סרטי HD. התקציב הוא +- 1500, אך אני אדרש להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל איכות כמו Dell2007 wfp והתמורה תיהיה שווה אז אני מוכן לשקול. אם אפשר להמליץ על חנויות איכותיות, גם בשירות, גם באחריות זה יהיה נהדר. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם הרחב עם פנאל ה SIPS. איפה ניתן להשיג כיום לרכישה (שיהיה במלאי) ומיבואן רשמי עם אחריות?.. לרוב החנויות אין אותו במלאי זמין בכלל תודה..
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רשת קניות גדולה מציעה יומיים ללא מע"מ על מסכים. יש שם מציאות?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך הקודם שלי נשרף אחרי 8 שנים של עבודה, החלטתי לקנות מסך חדש, וראיתי בחנות מסך של mag מדגם: Mag XP2011A 20 אינץ', צבעים מאוד "עמוקים" וחיים, אהבתי את האיכות שלו, בהשוואה לעוד מסכי 20 אינץ' שהיו בחנות. אני קונה את המסך ב1350, שזה מחיר סביר לדגם הזה, ואני סומך על המוכר ועל השירות שלו מנסיון ארוך מאוד. למישהו יש נסיון עם המסך? ביקורות? עריכה: אין בשום מקום בגוגל נתונים רשמיים על המסך חוץ מאלו: מפרט: נתונים פיסיים: גודל מסך: 20 אינץ' סוג מסך: LCD נתוני המסך: זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1050 X 01400 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.7 מיליון רמקולים: 2 רמקולים: כלול סטריאופוני: כלול כניסות יציאות: VGA: כניסה DVI: כנ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום בEIZO S1931H כל נסיונות כיוונון המסך לראות נסבלת עלו בתוהו = לאחר כשעה התחושה כי הראייה ממש נפגעת בשל הבוהק,הסינוור האם יש למישהו נסיון דומה(במעבר מCRT),או עצה לכיוון?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הלך לי השנאי חשמל של המסך (LG L1900R) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד חדש , השירות לקוחות של "ח.י אלקטרוניקה" מסנן אותי כבר שבוע ! :-\ בבקשה תעזרו לי אני כבר שבוע עם מסך 15" CRT מלפני שהמציאו את הגלגל
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/20inch כמו בעבר לאחר פירסום השוואה אני פותח דיון בו תוכלו לשאול שאלות. אנא המנעו מספאם/חטיפת דיון וכו. סופ"ש נעים לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, רציתי לציין שקראתי את כמעט כל ההסברים, המדריכים שלכם על מסכי LCD, למדתי המון החכמתי, ובאמת עבודה מעולה למי שכתב אותם ובכלל לכל הפורום על המקצועיות, האדיבות והעזרה הרבה שניתנת פה. עקבתי אחרי מספר דיונים של אנשים שמחפשים מסכים כמו שלי, רק נקלתי במשהו שקצת מציק לי. כיום יש לי מסך 17 אינץ' Flatron L1730S של LG כמובן. המסך נקנה לפני שלוש שנים (+-) ושירת אותי נאמנה, ללא ספק לא היו לי אף בעיות איתו, לא פיקסלים שרופים, לא בעיות צבע, הכל פרפקט. (לפחות לעין שלי). אני בעיקר גולש באינטרנט ומשחק. והמסך עשה את העבודה שלו, ובאמת אני נהנה מאוד ממנו. ככל שאני מבין, הפאנל של המסך הוא TN ואם כך, האיכות של המסך הזה היא לא הכי טובה (במילים יפות), אבל כאן נוצרת לי הבעיה. אני מעוניין…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך דק 17 או 19 אינצ' בתקציב של עד 1000 שקל לשימושים הבאים: פוטושופ,אילוסטיטור ועריכת וידיאו+אפטר אפקט ויש לי גם שאלה בנוסף,מה עדיף לשימושים האלו,מסך 19X6 או מסך 4X3 תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את הכרטיס החדש שלי לפני שבוע. הצלחתי להתקין אותו עם קצת מאמץ (קצת גדול ותופס 2 סלוטים). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני משתמש ברזלוציות מסויימות למשל 1360X768 המסך עובד ב- 1440X900. התוצאה היא תצוגה מאוד מטושטשת ולא ניתן לעבודה כמו גלישה ואפילו במשחקים מרגישים הבדלים. בכרטיס הקודם שלי (NVIDIA) לא נתקלתי בבעיה. דרייברים עדכניים ביותר (7.12) בעלי שילוב דומה של כרטיס ATI מסך של CMV, אשמח אם תדווחו שגם לכם קוראת או לא אותה התופעה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כלומר מסך נוח לעיניים. מישהוא מכיר? ???
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסכים הללו מוכרים למישהו והאם יש לכם מה להגיד על הדגמים הללו. אני צריך תשובה יחסית מהירה ולכן אודה מאוד לכל אלו שיש להם המלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי מסך LG L1960TR והמסך נראה לי בוהק מידי לעיניים. מישהוא יכול להמליץ לי על "SETTING" אופטימלי (ראיתי שיש די הרבה אפשרויות ולא מצאתי משהו אופטימלי)- כך שהמסך יראה הכי טוב לטקסט ולאינטרנט. אני שוקל להחליף ל SAMSUNG 971P - האם אראה נוח יותר לעניים ? (שם הבהירות היא 250 ולא 300 כמו ב LG)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לאחרונה יצאה גירסה חדשה ל-971P. הסקירה של X-Bit Labs ביוני עמדה על השיפורים שלה לעומת הגירסה הישנה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7.html אני מנסה להבין אם הגירסה החדשה כבר הגיעה ארצה. אפשר לזהות אותה על ידי שם הדגם המלא, שרשום כנראה על המדבקה שבגב המסך. 971P PXHV: גירסה ישנה (שחור) 971P PXFV: גירסה ישנה (לבן) 971P XXFV: גירסה חדשה (שחור) 971P XXHV: גירסה חדשה (לבן) מקור: http://www.terralab.ru/video/335897 מה רשום אצלכם?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אם למישהו כאןן יש את המסך הנ"ל שבבקשה יגיד את חוות דעתו מהמסך האם הוא מתאים למשחקים האם הוא נוח לעבודה יומיומית אייזה כרטיס צריך בשביל לשחק בו הרזולציה המקסימלית http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3709
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה ראיתי את המסך נראה לי מאוד נחמד אחרי חיפוש בזאפ ראיתי שהטווח מחירים שלו שם הוא מ הסביבות של 1450 שקל אך אתמול ביקור בבאג לימד אותי שבגלל השבוע מבצע בלי מע"מ שלהם המחיר שלו שם הוא 1350 במקום 1550 בדרך כלל בקיצור LG Eagle Eye L1960TR 19 אינץ' מה אתם אומרים ? המבצע נגמר יום רביעי אז אני צריך להחליט מהר הוא נראה לי ממש אחלה יש פה עוד המלצות? או להיפך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
דרישות: * 19 אינטצ' * מתאים לעבודה משרדית * חיבור אנאלוגי