עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  2. יש לי כרגע מסך samsung 940BX. אני זקוק למסך נוסף למחשב חדש בתקציב הנ"ל, אם אפשרות לחריגות קטנות בלבד. יהיו לי שני מחשבים בבית - אחד זקן (P4, G-Force 4) שישמש לעבודה משרדית בלבד, ובחדש מלבד עבודה משרדית ואינטרנט ירוצו מדי פעם גם משחקים בינוניים - לא ברמה/רזולוציות הכי גבוהות. כרטיס המסך במחשב החדש - Sapphire 2600XT DDR3. ראיתי בפורום שיש ביקורת טובה (במסכים "שווים לכל נפש") על samsung 932B - (עולה 1280 ש"ח) בתוספת של 60 ש"ח ניתן לקנות 932BF, שהוא גם יותר מתאים לי כי הוא לא רחב. חוצמזה יש לו זמן תגובה מהיר יותר (2 במקום 5ms). האם יש הבדל מהותי בין המסכים, ואם לא, האם מומלץ ללכת על ה-?BF (קישור לנתוני המסך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_regular/ls19ped…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by (G),

תמליצו לי על מסך "22 בסביבות ה- 1800 ש"ח. 70% משחק 20% גלישה ברשת 10% צפיה בסרטים אם אפשר את כל הפיצ'רים/חיבורים עדכניים שיש כיום. שמעתי שהסמסונג טובים ביחס למחיר או אולי חברה מוכרת אחרת גם אפשרי. בנוסף תציינו איזה פאנל עדיף. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by X_Dror,

יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]

5. למסך שברשתי יש פאנל S-IPS ולא P-MVA. איך אני יודע ? להלן התרומה לפורום: 1. מדליקים את המסך כאשר הכפתרים AUTO ו OK לחוצים. אני השארתי אותם לחוצים עד שההודעה שמציגה את סוג החיבור נעלמה. 2. מכאן והלאה, עד שמכבים את המסך, כאשר לוחצים על OK יופיע בסוף התפריט פריט נוסף שמציג את הגירסה של המסך. 3. כאשר בוחרים את הפריט הזה (הוא מסומן באדום, לא שחור על כחול כמו השאר) נכנסים לתפריט השרות. 4. אחד הנתונים המופיעים הא סוג הפאנל. ניתן להחליף בין LG ל AU. לא הייתי ממליץ ללחוץ על SAVE. מכל מקום, אצלי כתוב LG LG לא מיצרים P-MVA ו AUO לא מייצרים S-IPS. הפאנל הוא בבירור לא TN ולכן הוא כנראה S-IPS. ועכשיו השאלה: הבהירות מוגדרת 100, הניגודיות 50 והצבע SRGB. אלה ההגדרות האופטימליות שאליהן הגעת…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מה דעתכם על המסכים האלה? שני המסכים הם מסכים רחבים "19 עם זמן תגובה של 2ms. אני רוצה מסך עם עיצוב יפה ופשוט, בעיקר ל-Office. יש לי עכשיו ASUS MW221u (מסך רחב "22), ואני רוצה עוד מסך יותר קטן וזול למחשב נוסף. התרגלתי כבר למסך רחב, ואני לא יכול לחזור אחורה למסך רגיל. MAG AI937W http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11227 LG L196WTQ http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11953 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1875&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a&

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש באתר וזקוק להמלצות,מסך ה crt הישן שלי עושה בעיות ואני מחפש להחליפו. אני צריך מסך LCD 17-19 אינץ (אם אתם ממליצים 20 אינץ אז אני אשקול) הגודל הרצוי הוא בגלל מסגרת תקציבית,אני מחפש מסך יותר איכותי מאשר גדול. התקציו הוא 1500 שח אפשר קצת יותר אם זה משתלם מאוד. אני בדרך כלל משתמש במחשב בסדר הבא: 1)גלישה באינטרנט. 2)סרטים (מאוד חשוב ) 3)משחקי מחשב -כמעט ולא משחק ואם כבר משחק אז באסטרטגיה ולא ב fps. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by ZeppeliN,

יש עכשיו את המבצע בנעה עד סוף 2007 שכל החנות עד 24 תשלומים ללא ריבית. ראיתי את ה2007WFP שעולה שם 2300 ש"ח ומובטח לי A04 וS-IPS. רציתי לדעתי אם זאת בהחלט הבחירה הנבונה ביותר. 60% קריאת טקסטים 30% סרטים וסדרות 10% משחקים תודה

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שמתי עין כל כמה מסכים, ביניהם ה Samsung 206BW והPhilips 200W6 מה אתם, בתור אנשים שאני תופס מהם מבינים, אומרים על המסכים האלה? כעיקרון עד עכשיו הייתי בטוח ב100% שעדיף ת'פיליפס ואני עדיין די בטוח בזה, בעיקר בגלל הפאנל PVA לעומת הTN של סאמסונג... אבל הבעיה שלי היא שאני משחק די הרבה קאונטר סטרייק וכאלה, מה שאומר שאני צריך שלא יהיה מריחות, לדעתכם הפיליפס יעשה ת'עבודה מהבחינה הזאת או שפה הוא יפשל? אני פתוח להצעות בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב וגם מתחת לזה. תודה מראש, אלעד

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by hoodini,

יצא לי לבקר היום בסופר של רשת שופרסל,במקרה שלי זה היה שופרסל דיל במחלקת החשמל הם מוכרים גם מחשבים אבל שמתי לב שיש להם כעת מבצעים על כל מוצרי החשמל ובפרט מחירים מדהימים על מסכי מחשב המסך הנ"ל SAMSUNG 226BW נמכר ב1650שח כולל מע"ם וכמובן אחריות של 3 שנים של היבואן וגם אפשר לקחת אותו ל 14 יום ולהחזיר גם אחרי שימוש ולקבל את הכסף חזרה ככה שזה מאוד נח לבדוק את המסך למי שמעוניין כמן כן הרבה דגמי מסכים אחרים כמו פיליפס ו אחרים בהצלחה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by תוכי טורבו,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה לקנות לו מסך LCD 19 אולם אף חנות לא נתנה לי את המענה המושלם למסך כזה ב1100 למחשב יש כרטיס 8500 GT ואני רוצה לנצל את המסך כמה שאפשר על המסך. לכן מי שיכול לתת לי מענה למסך LCD 19 עד 1100 אני ממש אשמח

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by shimon2684,

מעדיף את הסמסונג מכיוון שירד האמון ברמת הפאנלים אז ירדתי ממנו{אם יש משהוא שמכיר חנות\מקום שמוכר פאנל s בבקשה שיגיד לי} לכן בנתונים הסמסונג מאוד דומה וצריך את עזרתכם ,או מסך אחר לפי דעתכם!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by bigwave,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסכי CRT?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by mtng,

הדגם הרחב עם פנאל ה SIPS. איפה ניתן להשיג כיום לרכישה (שיהיה במלאי) ומיבואן רשמי עם אחריות?.. לרוב החנויות אין אותו במלאי זמין בכלל תודה..

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by vic1234,

המסך יהיה לכל השימושים מעדיף מסך רחב

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום לכולם, המסך הקודם שלי נשרף אחרי 8 שנים של עבודה, החלטתי לקנות מסך חדש, וראיתי בחנות מסך של mag מדגם: Mag XP2011A 20 אינץ', צבעים מאוד "עמוקים" וחיים, אהבתי את האיכות שלו, בהשוואה לעוד מסכי 20 אינץ' שהיו בחנות. אני קונה את המסך ב1350, שזה מחיר סביר לדגם הזה, ואני סומך על המוכר ועל השירות שלו מנסיון ארוך מאוד. למישהו יש נסיון עם המסך? ביקורות? עריכה: אין בשום מקום בגוגל נתונים רשמיים על המסך חוץ מאלו: מפרט: נתונים פיסיים: גודל מסך: 20 אינץ' סוג מסך: LCD נתוני המסך: זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1050 X 01400 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.7 מיליון רמקולים: 2 רמקולים: כלול סטריאופוני: כלול כניסות יציאות: VGA: כניסה DVI: כנ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by psyco,

שלום לכולם, לחבר נשרף מסך CRT ישן והוא מחפש מסך חדש בתקציב 1500 ש"ח, "19 לא רחב. ההתלבטויות הן: lenovo l192p viewsonic vp930 samsung 971p nec 1970 nxp (קצת יקר אז הוא די ירד ממנו) מבין המסכים הללו איזה הכי מומלץ לשימושי אופיס ואינטרנט בעיקר ומידי פעם עריכה גרפית ללא משחקים) אם יש אחד אחר מומלץ בתקציב אשמח לשמוע. מבקש בלי חריגות (מהרשימה שננתי אני מחפש עוד את הכי זול שמתקרב לתקציב) תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by [NOS],

הלך לי השנאי חשמל של המסך (LG L1900R) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד חדש , השירות לקוחות של "ח.י אלקטרוניקה" מסנן אותי כבר שבוע ! :-\ בבקשה תעזרו לי אני כבר שבוע עם מסך 15" CRT מלפני שהמציאו את הגלגל

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  20. קודם כל, רציתי לציין שקראתי את כמעט כל ההסברים, המדריכים שלכם על מסכי LCD, למדתי המון החכמתי, ובאמת עבודה מעולה למי שכתב אותם ובכלל לכל הפורום על המקצועיות, האדיבות והעזרה הרבה שניתנת פה. עקבתי אחרי מספר דיונים של אנשים שמחפשים מסכים כמו שלי, רק נקלתי במשהו שקצת מציק לי. כיום יש לי מסך 17 אינץ' Flatron L1730S של LG כמובן. המסך נקנה לפני שלוש שנים (+-) ושירת אותי נאמנה, ללא ספק לא היו לי אף בעיות איתו, לא פיקסלים שרופים, לא בעיות צבע, הכל פרפקט. (לפחות לעין שלי). אני בעיקר גולש באינטרנט ומשחק. והמסך עשה את העבודה שלו, ובאמת אני נהנה מאוד ממנו. ככל שאני מבין, הפאנל של המסך הוא TN ואם כך, האיכות של המסך הזה היא לא הכי טובה (במילים יפות), אבל כאן נוצרת לי הבעיה. אני מעוניין…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. Started by ilanb0,

רשת קניות גדולה מציעה יומיים ללא מע"מ על מסכים. יש שם מציאות?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by vav,

שלום התחדשתי היום בEIZO S1931H כל נסיונות כיוונון המסך לראות נסבלת עלו בתוהו = לאחר כשעה התחושה כי הראייה ממש נפגעת בשל הבוהק,הסינוור האם יש למישהו נסיון דומה(במעבר מCRT),או עצה לכיוון?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. אז ככה, קיבלתי את הכרטיס החדש שלי לפני שבוע. הצלחתי להתקין אותו עם קצת מאמץ (קצת גדול ותופס 2 סלוטים). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני משתמש ברזלוציות מסויימות למשל 1360X768 המסך עובד ב- 1440X900. התוצאה היא תצוגה מאוד מטושטשת ולא ניתן לעבודה כמו גלישה ואפילו במשחקים מרגישים הבדלים. בכרטיס הקודם שלי (NVIDIA) לא נתקלתי בבעיה. דרייברים עדכניים ביותר (7.12) בעלי שילוב דומה של כרטיס ATI מסך של CMV, אשמח אם תדווחו שגם לכם קוראת או לא אותה התופעה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.