מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני ממליץ לקרוב משפחה על המפרט שמופיע כאן - http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ וצריך מסך כדי להשלים את ההמלצה. מדובר במחשב שישמש בעיקר למשחקים לא חדשים (כאלו שעוברים מיד ליד), לא צריך רזולוציות גבוהות. מחיר נמוך חשוב . (עדיף כמה שיותר אפשרויות, כי הוא לא קונה באינטרנט ותלוי במה שמספקים לו המוכרים באזור המגורים שלו).
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ ש FP2426AFWוProview משמעותית יותר זול מה24" האחרים, (2500 לעומת 3000-6000) יש משהו לא טוב בו? יש מסך אחר מומלץ? התקציב יכול להגיע ל 3000+- אבל עדיף פחות אם אפשר...
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לאח הקטן שלי, אין שימושים מיוחדים דרישות: 17-19 אינטצ' יחס של 3X4 זמן תגובה 12 ML ומטה כולל DVI ללא רמקולים יחס ניגודיות 1:700 ומעלה כולל מסכים שעולים קצת יותר וזמינים בפומביות עדיפות קטנה לזיגזג www.zigzag2000.co.il אם הם לא יקרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי החלטתי להגדיל את התקציב למסך החדש, 2300 שח - DELL נכנס! עכשיו אני מעדיף את הDELL ולא את הפיליפס בגלל כניסת הקופוננט. מאיפה אפשר לקנות הדל בגרסת ה-S-IPS, עדיף חנות באיזור ת"א, פתח-תקוה, ר"ג... - חנות אמינה ואיכותית עדיף.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. אני לא כל כך מתמצא בנושא. האם יש מסך lcd סביר למחשב שיכול לתפקד גם כטלויזיה ? מישהו אמר לי שיש כאלה מסכים בגודל 22 אינץ. האם יש מסך כזה עם כניסות כמו של טלויזיה רגילה s-video , scart ו rgb ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מסך מחשב רחב למשחקים בעיקר (50%) סרטים ולטקסט. ראיתי שדי קטלו את השירות של מסכי סמסונג, אפשר להציע דגמים אחרים? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכול המומחים שלנו אני רכשתי מסך 22 אינץ של ,viewtech אם 2 מיליסקן ונגודיות 1:800 קניתי אותו ב1350 המסך מעולה תמונה נקיה לקח לי למסך רחב אבל כבר התרגלתי אליו. אבל יש כמה דברים שמציקים לי . 1.הוא לא עובד בקצב ריענון של 75 הרץ בכול הרזולוציות 2.בויסטה הוא עובד רק על 60 הרץ וכאשר אני משנה את זה ל75 הרץ ומסיר את הוי מהתמיכה של הצג , הוא לא מראה תגובה כאילו הוא שינה משהוא. השימוש העיקרי במסך הוא : 80% אינטרנט ועבודה מול חלנות 10% משחקים 1 10% סרטים עושה רושם כאילו המסך לא תומך בויסטה למרות שהוא עובד אבל רק על 60 הרץ, יש לי תחושה שאולי המסך הזה הוא סחורה סוג ג.וש לי התלבטיות להחזיר אותו, ולקחת יותר טוב או רגיל 19 ולא רחב, או לקחת חברה אחרת.. מה אתם ממליצים לי לעשות.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני אשתמש בו בעיקר לצרכים משרדיים, (קריאת טקסטים), משחקים וסרטים הכי חשוב שלא יעייף את העיניים בשימוש ממושך (אם יש כזה דבר) התקציב הוא 2000 עם אפשרות לחריגה קלה (ועדיפות לחיסכון במידה וזה לא פוגע בצרכים.) יותר חשוב שיהיה מתאים לעבודה ממושכת עם פוקוס טוב (שוב דגש על בריאות העיניים) +תמיכה במשחקים מאיכות צבעים מדהימה וכדומה (אלא אם יש קשר ביניהם) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלה למסך 22" בתקציב של עד 1300 ש"ח. השימושים העיקריים יהיו עיצוב גרפי ותלת מימד. תודה לעוזרים, יובל.ע.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי, דוד שלי מגיע חודש הבא לביקור מארה"ב וההורים חשבו לקנות LCD לסלון. חבר של אבא שלי שמתעסק במסכי פלזמה ו-LCD אמר לנו שחוץ מ220 וולט- לא צריכה להיות שום בעיה לראות במסך שידורים מהממיר. הדבר נשמע לי קצת מוזר כי הרי שיטת השידור שם היא NTSC ותומכת בהוט אמרה לי שהטלוויזיה חייבת להיות מולטי סיסטם כדי לתמוך ב-PAL. השאלה שלי האם באמת ניתן לקחת כל מסך LCD מארה"ב והוא יעבוד כמו שצריך בארץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לצגים אלה או אחרים,לשימוש טקסט ואינטרנט בעיקר,שלא יגרמו לכאבי עיניים לאחר שימוש מעל שעה. התקציב עד 2000 שח תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
השאיפה היא כמובן למסך בגודל גדול ככל שניתן בתקציב, אך אם מסך בגודל 19"/20" הוא איכותי יותר ממסכי 21"/22" בצורה משמעותית, אז אתפשר על הגודל, אחרת - אעדיף "21 / "22 לא מסך רחב לסרטים, אלא רגיל, אין צורך בתמיכה מיוחדת (קצב רענון למשל) למשחקים, מכיוון שלא אשחק במשחקים יותר מאשר משחקי Medium Level. תודה !
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר נשרף מסך CRT ישן והוא מחפש מסך חדש בתקציב 1500 ש"ח, "19 לא רחב. ההתלבטויות הן: lenovo l192p viewsonic vp930 samsung 971p nec 1970 nxp (קצת יקר אז הוא די ירד ממנו) מבין המסכים הללו איזה הכי מומלץ לשימושי אופיס ואינטרנט בעיקר ומידי פעם עריכה גרפית ללא משחקים) אם יש אחד אחר מומלץ בתקציב אשמח לשמוע. מבקש בלי חריגות (מהרשימה שננתי אני מחפש עוד את הכי זול שמתקרב לתקציב) תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שמתי עין כל כמה מסכים, ביניהם ה Samsung 206BW והPhilips 200W6 מה אתם, בתור אנשים שאני תופס מהם מבינים, אומרים על המסכים האלה? כעיקרון עד עכשיו הייתי בטוח ב100% שעדיף ת'פיליפס ואני עדיין די בטוח בזה, בעיקר בגלל הפאנל PVA לעומת הTN של סאמסונג... אבל הבעיה שלי היא שאני משחק די הרבה קאונטר סטרייק וכאלה, מה שאומר שאני צריך שלא יהיה מריחות, לדעתכם הפיליפס יעשה ת'עבודה מהבחינה הזאת או שפה הוא יפשל? אני פתוח להצעות בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב וגם מתחת לזה. תודה מראש, אלעד
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך Dell 2007WFP ויש לו חיבורים של S-Video ו Composite מאחורה ולכן הוא משמש אותי גם עבור טלויזיה. לפני זה השתמשתי במסך טלוויזיה רגיל ולא הייתה בעיה לכבות את הטלויזיה בעזרת השלט. לפני שאני הולך לישון אני תמיד אוהב לראות טלויזיה קצת ואז זה ממש לא נוח לקום ולכבות את המסך עם ה Dell, כי אם אני מכבה את הממיר אז הפאנל נשאר דולק וכך גם הנורה של המסך (היא נשארת בצבע ירוק) ואני מעוניין שכשאני יכבה את הממיר המצב ייכנס למצב של Power Save, או שלפחות הפאנל יכבה את עצמו (למשל אני משתמש באות Composite ואם אני שם את המסך על מצב של אות S-Video הפאנל מכבה את עצמו אבל הכפתור הדלקה של המסך נשאר ירוק). האם ניתן לעשות זאת ? אם כן, יש למישהו רעיונות ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסכים האלה? שני המסכים הם מסכים רחבים "19 עם זמן תגובה של 2ms. אני רוצה מסך עם עיצוב יפה ופשוט, בעיקר ל-Office. יש לי עכשיו ASUS MW221u (מסך רחב "22), ואני רוצה עוד מסך יותר קטן וזול למחשב נוסף. התרגלתי כבר למסך רחב, ואני לא יכול לחזור אחורה למסך רגיל. MAG AI937W http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11227 LG L196WTQ http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11953 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1875&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a&
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מסך למחשב ומתלבט בין שני מודלים. Dell 2007WFP Samsung 971P מטרת המסך היא אך ורק לצפייה ועיבוד תמונות, משחקים לא יהיו כלל וכלל. קראתי את המדריכים באתר וכמו כן המון ביקורות על שני המסכים באתרים שונים. האם פאנל הIPS של DELL מצדיק את כמה מאות השקלים הפרש בין שני המסכים? כמו כן, לא מצאתי חנויות שהיה להן את מסך הDELL בתצוגה, היכן ניתן לקנות מסכי DELL ולא במחירים מופרזים? ראיתי באופיס דיפו אך לא היה את המודל הספציפי הזה. אשמח לתשובות מאנשים שהתנסו עם המסכים הללו, נמאס לי ממשחק הפינג פונג שרץ לי בראש בשבוע האחרון תודה רבה, לירון.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר וזקוק להמלצות,מסך ה crt הישן שלי עושה בעיות ואני מחפש להחליפו. אני צריך מסך LCD 17-19 אינץ (אם אתם ממליצים 20 אינץ אז אני אשקול) הגודל הרצוי הוא בגלל מסגרת תקציבית,אני מחפש מסך יותר איכותי מאשר גדול. התקציו הוא 1500 שח אפשר קצת יותר אם זה משתלם מאוד. אני בדרך כלל משתמש במחשב בסדר הבא: 1)גלישה באינטרנט. 2)סרטים (מאוד חשוב ) 3)משחקי מחשב -כמעט ולא משחק ואם כבר משחק אז באסטרטגיה ולא ב fps. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-