מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון הכותרת אומרת את הכול. המסך לא עובר לstand by כשמכבים את המחשב,ואי אפשר לכבות אותו,בנוסף לזה במקום לעבור לסטנדביי הוא מתחיל להריץ את רוב צבעי הקשת על כל המסך(כלומר פעם כל המסך לבן אח"כ מחליף לירוק,אדום,ורוד,שחור,כחול,לבן ) וכו'. יש הצעות לגבי מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
הי, אחותי מחפשת מסך חדש למחשב שלה, במקום ה-CRT שהיה לה (לא יודע איזה דגם). היא צריכה מסך LCD משיקולי מקום, ורוצה מסך ראוי לעבודות גרפיקה. גודל מסך - 19-22 נשמע סביר. יש המלצות? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן אני בונה מערכת לעריכה , קומפוזיטינג ותלת מימד הציעו לי מסך lcd viewsonic vp930 בטענה שזה מסך מצויין לצרכים שלי. אני חייב שהמסך יהיה מדוייק מאוד מבחינת צבעים (בשביל תיקונה צבע וכו) ושלא יהיו שם מריחות חס וחלילה , כל פריים וחצי פריים קריטיים בקומפוזיטינג. האם המסך הזה יספק את רצונותי ? האם יש המלצות למשהו אחר? אולי לא lcd בכל זאת ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין להחליף את מסך הCRT הישן שלו במסך LCD. הוא רוצה LCD בגלל שאין מקום בחדר ולכן אין מצב ל CRT. השימוש העיקרי במחשב , זה צפייה בסרטים, וגם משחקים. התקציב : 1700 ¤. הגודל: 19" , או מה שנכנס בתקציב. אבל ההעדפה היא ל19". תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של סמסונג שמציג את מה שהוא אמור להציג מאוד כהה, כמעט לא רואים מה מוצג. (הגברתי בהירות כמובן) מידי פעם, בעיקר בהדלקה, יש לרגע הבזק קצרצר של תאורה ובקצה המסך התאורה מסתדרת למשך פחות משנייה. אחרי שפתחתי אותו ראיתי 2 סוגי חיבורים- חיבור רחב- ניתקתי אותו, ולא ראו כלום על המסך, אבל עדיין היה ההבהוב בהדלקה. מה שאומר שזה הכבל נתונים. 4 חיבורים קטנים, 2 חוטים כ"א- ניתקתי אותם ולא השתנה כלום. כנראה הוא נותנים מתח למסך עצמו. אז יש לי מה לעשות? אני לא מכיר מסכי LCD.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD רחב למשחקים בעיקר. וראיתי כמה אפשרויות הChi Mei 22 ה Dell 20 Asus 22 וה W2221AוNu Tech כולם בתקציב הנתון כאשר שמעתי התרשמויות טובות גם על הNu Tech וגם על הDell והכרטיס מסך המיועד הוא הR600 כאשר הוא יצא.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה'ס צריך מסך LCD חדש למחשב שלי. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפות בסרטים. אם זה משנה לכם משהו אז הנה המפרט שלי: C2D E6600 P5B DH Deluxe Gigabyte 7950GX2 G.Skill 2GB (2x 1GB) PC2- 6400 800MHz 4-4-4-12 Antec P180 Corsair 620W הנה מסך נחמד שאני מצאתי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4492 מה דעתכם? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
DVI רצוי מחכה להצעות תודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 אשר ישמש למשחקים וכטלויזיה (חיבור ישירות לממיר). מה חשוב להקפיד במסך כזה ? כיצד אוכל לעשות בנוחות switch בין המחשב לטלויזיה ? איזה מסך מומלץ ? פרטים נוספים: כרגע אני מתכנן לרכוש את הכרטיס מסך הבא (שהוא במסגרת התקציב שלי): Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 Bulk את יציאות הקול של הממיר אחבר למסך. את יציאות הקול של המחשב אחבר לרמקולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הפרמטרים החשובים הם כניסות וידאו (עדיפות לטלויזיה), אמינות הצבעים (עדיפות לצג מחשב?), מחיר וגודל, לא חשוב מסך רחב או 3X4. אני מתכוון לשים את המסך ליד מסך המחשב ולנגן עליו בFULLSCREEN וידאו (תוך כדי עריכת וידאו בתור PREVIEW או בצפיה בסדרות וסרטים). גודל המסך לא צריך להיות יותר מ19-20 כי אני יושב קרוב, אבל מאוד משנה האמינות של הצבע בכל מה שקשור לעריכת וידאו. התקציב לשם העניין הוא עד 2500 שח. (מסך המחשב שלי כנראה הולך להיות L2000CP)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך חדש למקום העבודה שלי, אני עובד כ-11 שעות ביום ולכן אני מחפש מסך טוב, שישמור על העניים שלי... בנוסף אני מתכנת, ולכן אני צריך מסך גדול 19 או 21 אינץ. אני לא יודע מה עדיף (יש מקום על השולחן) LCD או CRT (מבחינת העניים שלי) וכמובן שצריך שיהיה טוב מבחינת מחיר/תועלת. המחיר שנתתי הוא גג עליון, אם יש יותר זול עדיף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט. הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות). בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר PlayStation-2 למסך LCD. האם אני צריך מסך מחשב LCD או טלויזיה LCD ? ראיתי מכשיר מרנץ fx26lc שמוגדר טלויזיה lcd 26 שיש לו כניסות רבות כולל כניסת DVI וכניסה אנאלוגית 15 פין. האם הוא יכול לשמש מסך ל ps2 וגם לראיית סרטים וגם מסך למשחקי מחשב ? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16623
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD למחשב high-end. המסך יעבוד הרבה שעות. יעוד: גיימינג כבד, אינטרנט. גודל: 17"-19". בעקרון אני לא מתמצא וגם אחרי קריאה פה בפורום אני לא בטוח לאיזה כיוון כדאי לי ללכת. אני מחפש מסך אמין שיתן לי את הביצועים הכי טובים לדרישות הנ"ל. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, מעיון מעמיק בפורום הבנתי שהויוסוניק מסדרת VP הכי מתאים ואני די נעול עליו כרגע. עכשיו אני מתלבט בקשר לגודל המסך בעיקר עקב תחום המישחקים יש לי כרטיס מסך חזק(X1900XT) ואני מעונין לשחק על רזולוציה מינימלית של 1200*1600 עם הגדרות הפילטרים הגבוהות ביותר על איזה מסך כדאי לדעתכם ללכת ללכת מבחינת גודל? 19-20 או אף 23? האם מסכים מעל 19 ישתלמו ביחס לתמורה המיתקבלת לדעתכם? תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חבר'ה אני עכשיו לפני קניית מסך למפרט שלי... ומסך 24'' זה הכיוון שלי... אני לא מפונק ומוכן גם להתפשר בהגדרות במשחקים אז לא להעיר לי על זה. יש רק בעיה אחת... אני קונה את המסך מKSP... כן :-\ אז האם הT240 למשל יהיה בחירה טובה? יותר מיתרונות אשמח לשמוע את החסרונות של המסך והצעות למסכים אחרים מהחנות. עוד משהו, עד כמה מסוכן שאני אקנה מסך כזה מ... חנות כזאת, מבחינת אחריות ואיכות כמובן? תודה. (נ.ב יש בעיות עם הויזה, גר באיזור ירושלים, משלם במזומן, זה קצת יעזור לכם להבין למה)
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קראתי בעיון את המאמרים המעולים שפרסמתם על מסכי LCD. השאלה היא האם ידוע על מסך 19 אינטצ' המכיל את כל הנתונים האופטימליים - פאנל, ניגודיות, רזולוציה, זוויות צפיה וכיוצ"ב ? המסך אמור לשמש לעבודה בטקסטים, גילישה באינטרנט וסרטים. תודה !!
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , התחדשתי במסך סמסונג 203B מחובר אנאולוגית. המסך מרצד ריצוד אופקי - קווים אופקיים מרצדים כל הזמן כשהמחשב קורא מההארדיסק ,נניח בהפעלת ישום כלשהו ,הריצודים מתגברים. אין שום הפרעה חיצונית למסך ,לא ספק ולא רמקול. מה יכולה להיות הבעיה חוץ ממסך דפוק ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצות וגם מי מבין המסכים האלה יותר מומלץ: 1) מסך LG 17" L1718S LCD מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 2) מסךPROVIEW 19'' 5ms FV926W LCD 1,140.00 3) מסך רחב NU TECH W921A 5ms 19'' LCD WIDE מחיר לפריט - 1,145.00 ¤ למי שירצה להמליץ לי על שני מפרטים 5000 ו-6000 שיכנס ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236905.0
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-