מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל המלצה על מסך לצורך עריכה גרפית. אשתמש בתוכנות כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין... לא עבור אנימציה או תלת מימד או דברים כבדים אחרים. התקציב הוא 1000 ש"ח, אם ישנן הצעות במחיר קצת יותר גבוה, אולי זה יהיה רלוונטי אם זה יהיה שווה את זה. גודל המסך הרצוי הוא סביבות 27" הבנתי שהפאנל המתאים לכך הוא IPS. ארצה כיסוי כמה שיותר גבוה של sRGB ואם אפשר גם כיסוי כמה שיותר גבוה של ADOBE RGB. ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כותב אליכם ישירות מ- Digoin בצרפת, כמו בעבר דיון על ההשוואה האחרונה שפורסמה. אין לי אינטרנט צמוד ולכן לא בטוח שאוכל לענות בימים הקורבים, בינתיים אתם מוזמנים לכתוב ביקורת בונה או לשאול שאלות אני מקווה שעל רובם גם נועם יוכל לענות.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
רוב ההמלצות באתר הן לגבי מסכי TN . אני מחפש מסך איכותי שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש דבר כזה , אני רוצה לקנות Lg l194wt אבל אין במסך זה אפשרות PIVOT , יש משהו אחר שמשתווה לביצועים שלו עם PIVOT שיהיה הפרש מחיר עד 300 ש"ח .....תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני על הקצה של קנית המסך, כרגע אני עובד עם 2001FP ומחפש שדרוג קראתי המון על המסך הזה גם בביקורות שהעלו פה וגם בת'רדים שאנשים אחרים רשמו ולא הצלחתי להגיע לשורה תחתונה האם המשתמש הממוצע ישים לב לחסרונות המסך ? כן , אני משחק .. אבל לא הרבה כי אני סטודנט.. כן, אני רואה סרטים וסדרות (כולל HD) ואחד השיקולים שלי למסך הזה הוא בעיקר איכות תצוגה גבוהה של סרטים ותוכן HD מהמחשב כן, אני עובד המון על המחשב כי אני סטודנט למדמ"ח וכל מה שקשור ללימודים מבוצע על המחשב אבל מאיפה אני יכול לדעת שלא אשים לב לחסרונות .. שלא יפריעו לי המריחות במשחקים וכו' .. מודה מראש לכל מי שיכול להכריע לכאן או לכאן בהתלבטות שיש לי עם עצמי :
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום ! לפני קצת יותר משנה קניתי את ה VP930B המצוין של ViewSonic, וכיום אני מחפש מסך דומה למחשב של אחי. הבנתי שיש מחסור במסכי 19" בשוק היום, כך שאין לי בעיה לקנות גם מסך 20"-22" למרות שזה קצת גדול בשבילי .. המסך ישמש להרבה עבודה באינטרנט, וקצת משחקים וסרטים . חשוב לי שאוכל לשחק עם ההגבהה\צידוד של המסך בצורה נוחה בדומה ל VP930 . תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שיהיה 24 אינץ לפחות , אמרו לי שחייב HDMI1.3 אבל אני לא בטוח לגבי זה כי לא ראיתי באתר של סוני דרישה כזאת. המסך יותר ישמש לPS3. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי במחשב חיבור רק של D-SUB, ובמסך יש חיבור של DVI. רציתי לדעת, אם אני אקנה ממיר של VGA ל-DVI האם אני אקבל את האיכות של DVI או שחייב חיבור של DVI במחשב לשם כך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
ברשותי מסך דל U2711 כבר שנים רבות. לאחרונה התאורה האחורית שלו פשוט כבתה והוא הפך ללא שמיש. כבר השגתי מסך אחר במקומו, ועכשיו אני שואל את עצמי מה לעשות איתו. המסך במצב חיצוני ממש חדש. איך עליו שריטה. מה דעתכם? יש טעם לנסות לדבר עם מעבדות לקחת אותו? הוא היה יקר מאד בזמנו וממש לא בא לי לשים אותו ברחוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אפצל לשתי שאלות: (מעבר לפרטים שבכותרת) 1. המלצה לסמך שיתאים הכי לשימושים שלי (אם אפשר בתקציב הזה פנאל איכותי, אין בעיה עם מסך '20*)? * אני חושב שאולי '22 אפילו גדול מידי בשבילי לכן אם מקבלים איכות על חשבון גודל אז סבבה אם אין יתרונות לאיכות אז אלך על 22 כי תמיד אפשר לעבוד עם רזולוציה נמוכה להשאיר פסים שחורים (לא?) 2. אני מאד מעוניין לקנות מסך של LG (בגלל המבצע "אחריות מהפיקסל הראשון" ל-3 שנים, שמסתיים סוף החודש). למה אין מידע והמלצות על LCD של LG? אם הייתם צריכים לבחור רק אחד מדגמים של LG לצרכים שבכותרת על מה הייתם ממליצים? לינק לדגמי ה '20 הרחבים של LG http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=61&subcatid=101 לינק לדגמי ה '22 הרחבים של LG http://www.h…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מה עדיף בהתחשב שהבדל המחיר בין השנים לא משנה. שימושים משחקים סרטים ואינטרנט. כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים אחרים בגודל זה בתקציב של עד 1300 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי איזה מסך כדאי לרכוש לפי הפרטים המצויינים בכותרת, אני לא בדיוק בטוח כמה אינץ' אמור להיות FULL HD עם רזולוציה של 1920X1200 או 1920X1080 (נראלי 24 או 26), שמעתי שגם יש מסכים של 120HZ ומן הסתם refresh rate הוא ממש חשוב למשחקים, זמן תגובה 2MS \ 4MS יהיה בסדר גמור נראלי. *על ריפרש רייט אפשר להתפשר כי אני לא בטוח שתקציב של 3000 יספיק לכל הדרישות פה - ואם כן זה יהיה מצויין, תודה אנשים עריכה :מה ההבדל בין LCD לLED ? ועוד משהו קטן, נראלי שאתם צריכים לדעת שיש לי HD4870 512MB , אמרו לי שהוא עובד לא רע ברזולוציות גבוהות גם כן, אבל רק שתדעו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754789 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793958 http://www.za…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי בעבר ספרי אם סמרטוט כזה לניקוי של מסכי lcd ולא מזמן החלפתי ל led שאלתי היא אם ניתן לנקות מסך led אם הניקוי של lcd המסך שיש ברשותי הוא lg e2350t ברצוני בעתיד לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך שתומך ב hd ולא ראיתי כניסה של hd על גביי המחשב יכול להיות שאין חיבור כי לפי הנתונים אני זוכר שהיה רשום שהוא full hd נירא לי 1080p ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואיתו גם מסך [samsung T200]. על-מנת לשמור על אורך חייו של המסך החלטתי לפרסם את הנושא הזה כאן. אז, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור על מסך ה-LCD שלי? לשים שומר מסך? לשים למסך טיימר שיכבה בעצמו [נמצא בקטגוריה 'צריכת חשמל' בסימניה של שומר המסך]? לכבות אותו כשאני הולך לישון ולהדליק כשאני מתחיל להשתמש בו? או שיש בכלל דרך אחרת? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תודה רבה . מתלבט בין שניהם ואודה על תשובות ממי שמבין בנתוני המסכים . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1760TR+ http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1780Q+
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש אין עדיפות לחברה מה שטוב אני לוקח אם אפשר שהוא יהיה HD אני אשמח לא לחרוג בבקשה מהתקציב של 2000 שקלים תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איך המסך של סאמסונג ה206BW? אני רוצה מסך חדש בגודל 20. ראיתי אותו והנתונים שלו לפחות נראים ממש טובים. משהו ניסה אותו? יכול להגיד לי אולי מה היתרונות\חיסרונות שלו? יש מסך אחר במחיר הזה(1500 ש"ח) שעדיף עליו? תודה
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לא בIQ לא בSKY מישהו כתב כאן שיש ברעננה או משהו כזה - למישהו יש מוסג היכן משיגים את המסך הזה חייב ליקנות אותו היום THX
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, רכשתי צג חדש , סמסונג 931C עם חיבור DVI, וברשותי כרטיס מסך עם יציאת DVI, כך שנראה שיש התאמה ואפשר לבצע שידוך. לצערי , החיבור אינו עובד. אולי זה בעיית חומרה של אחד משני הצדדים ואולי זה הגדרות של כרטיס המסך. האם למישהו פה יש נסיון עם זה? ובכלל, האם שווה לי להתאמץ בכלל כדי לפתור את הבעיה : האם יש הבדל רציני בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? ועוד דבר : אפשר לחבר DVD או ממיר של יס למסך? אשמח מאוד אם אוכל. כך גם ניתן לבדוק איכות מסך ללא מגבלות רכיבי המחשב, לא? תודה, נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך מיועד לעבוד עם כרטיס hd5770 בעיקר לשימוש ביתי משחקים ברמה בינונית-גבוהה וסרטים! על מה כדאי לשים דגש? על סוג הפאנל? כל סוך הטכנולוגיה lcd/led מהירות תגובה? או שבכלל הכל חרטה ויש לכם המלצה ספציפית בשבילי?? התקציב בעיקרון הוא עד 1200 אשמח גם לקבל הצעה ל1 באיזור ה1000 לשם השוואה! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-