עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום למלומדים היקרים. מי יודע מה ההבדל בין NEC 1970NX ל NEC 1970NXP? האם הם בכלל מסכים מומלצים לעיבוד תמונה וגלישה באינטרנט? איך הם נחשבים בהשוואה ל PHILIPS ול DELL עם הפנלים המתקדמים? רב תודות על העזרה. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by PrinceofMadness,

היי אני מעוניין לקנות מסך חדש למערכת שלי שמפורטת בצד (למי שרוצה לדעת). התקציב: עד 3000 ש"ח ,רוצה מסך איכותי. אני נותן פה טוח גודל של 20-24 אינץ' אבל בעיקרון אני מעדיף את האיכות על הגודל. ראיתי שממליצים פה הרבה מאוד את ה DELL 2007WFP ואם זאת ההמלצה שלכם גם עכשיו אז אני רק רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם עדיף לקחת למטרות שציינתי קודם את המסך הזה או את הגרסא הלא רחבה (2007FP)? 2. קראתי בנושאים קודמים שהמסך מיוצר בשני סוגים של פאנל S- IPS ו S-PVA אני יודע שהראשון יותר טוב השאלה היא איך ניתן לדעת לפני הקניה שמדובר בפאנל הזה. ? או שאולי בכלל בגרסא החדשה (A04) משתמשים רק בפנאל הזה?. 3. לגבי החנויות שמהן אפשר לקנות את המסך - המלצה על חנות באזור תל אביב תבורך. כמו כן ידוע לי על…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Revolver,

שלום, יש לי מחשב די ישן (מעל 6 שנים) אבל מספק. המוניטור שלי גוסס ואני מתכנן לקנות Samsung 226BW. הרזולוציה של המוניטור היא 1680x1050 וכרטיס המסך שלי לא תומך בזה אלא רק ב 1600x900 או 1600x1200. כמו כן יש לו רק חיבור VGA. האם זה יעבוד בצורה סבירה? איזו רזולוציה לבחור? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קיבלתי את הסמסונג 22 אינטש השטוח. הוא באמת נראה אחלה ויפה אבל הכל מעוות. כל התמונות יוצאות שטוחות ופחוסות. האם יש דרך לתקן את זה? קצת מאכזב

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו ויש לי כרטיס Gforce 8600GT עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  7. הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ziggystardust,

היי מעל לחודש שאני מחפש את המסך בכל החנויות ברשת הוא אינו במלאי מישהו יודע על חנות באיזור השפלה-דרום שמחזיקה את המסך במלאי? תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. שלום לכל המומחים. אני מחפש מסך מתאים לעיבוד תמונה קריאת טקסטים וגלישה באינטרנט. אני מתלבט לגבי 20 אינץ רחב. האם יש חסרונות למסכים הרחבים? האם הסמסונג 206BW מתאים לצרכים שלי? אם לא, מה עדיף? התקציב הוא בין 1300-1500 שח. כמו כן רציתי לדעת איזה מסך מתאים לחדר ילדות עד גיל 10 שמטרתו גלישה ומשחקים בקטנה. אני חושב על 19 אינץ', איזה מסך נותן תמורה טובה למחיר? אשמח לשמוע דעות והמלצות והיכן כדאי לקנות. אשמח לקרוא את דעתכם ומודה לכם על זמנכם היקר. מיכאל.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  10. אחריי עיון במאמרים ובתגובות בפורום אני די מבולבל. אני משתמש במחשב בעיקר לקריאת טקסט,אינטרנט (מספר שעות ביום) כרגע משתמש במסך 17" lcd של AOC שלא עשה לי בעיות כלל,לא יודע לכוון את המסך יותר מסיבוב במספר כפתורים,ולא השתמשתי אף פעם במסך שנחשב איכותי והשאלות שלי הם 1 האם ההבדלים בין מסך איכותי 19"/20" ל22" יהיו מורגשים בצורה בולטת? 2 ההבדל בצפיה במסך 22" לעומת מסך 17" או 19" מורגש ביותר, האם נתון זה יכול לפצות את הנחיתות באיכות? 3 אם אני קונה מסך עם פנל בשיטת TAN אז זה לא משנה איזה חברה אני בוחר מכיוון שכולם דומים? 4 היכן ניתן לצפות בתצוגת מסכים,חוץ מאופיס דיפו? ראיתי מסך 20" של XEROX XA7 שהיה הכי נעים לי לצפיה (מחיר כ1600 שח עם אחריות ל5 שנים) אשמח לשמע את דעתכם?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  11. ישמש למשחקים וסרטים תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by flsh2,

יש מצב למצא מסך מחשב רחב איכותי, עם פאנל שאינו TN במחיר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. אני מעוניין במסך 19 אינצ' שיתאים לתכנות/גלישה ( יותר מזה אני לא צריך ) חשבתי על דגם 1970HR http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 של LG שהוא מסך 4X3 או על L196WTQ http://zap.co.il/model.asp?model_id=577957 מסך רחב 16X9. במה יותר יותר נוח לתכנת ולגלוש באינטרנט? איזה מסך יותר איכותי בין שניים שציינתי? ומה ההמלצות הכלליות, אולי תמליצו על דגמים יותר מתאימים. תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yuri1987,

על הפרק עומדים 226BW של סמסונג, בתוספת 500 שקל אפשר לקבל את הCW לפי תגובות בחו"ל מסתמן שיש לו צבעים יותר טובים. איזה מסכים עוד מומלצים - עד 2000 שקל. (לא להציע את הDELL 20' בבקשה)

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום לכולם נעים להכיר אני חדשה בפורום ורכשתי אתמול מסך LCD. לאחר גיחה לאתר ולפורום (שעורר בי התפעלות על מקצועיות המאמרים) שמחתי להצטרף ולשאול את השאלה הבאה אני מעצבת פנים כיום (עם רקע טוב במחשבים בוגרת תואר ראשון ושני בהנדסת מערכות מידע- שיניתי פאזה) עוסקת מעט בעריכה גרפית (flash, פוטושופ, פריהנד, ותיכנות באינטרנט) כמו כן עובדת המון מול האינטרנט ועבודה מישרדית. לא משחקת בכלל אבל עדיין רוצה לנצל לצפייה בסרטים אם כי זה הפרמטר הכי פחות חשוב לי.כרגע עובדת עם מחשב נייד. קניתי אתמול מסך LCD של סמסונג אינץ דגם 226BW. לאחר קריאה מעמיקה במממרים שלכם הבנתי כי מדובר בפנל TN שהוא היכ ירוד מבחינת עבודה עם גרפיקה כמו כן מאחר והמסך הוא רחב גם כאן לא נח לעבוד עם ניירת משרדית ואינטרנט. יח…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by somsomlo,

יש משהו יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by vav,

שלום, ברשותי מסך EIZO S1931H כשבוע וחצי. בבדיקת פיקסלים שרופים בתוכנת הDEAD PIXEL BUDDY כאשר המסך נבדק בצבע שחור ובתנאי חדר חשוכים ,השחור נראה מעט בהיר עם בהירות בשוליים. מעבר לכך המסך ברמה של כמעט מדהים... האם עלי לצפות לכך,או נראה כי מדובר בזליגה תודה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  18. Started by Bartleby,

אני מתכוון בקרוב מאוד לשדרג את כ. המסך לספינת הדגל של סידרה 9xxx שתצא בפברואר. יחד עם הכרטיס, חשבתי אולי גם להחליף מסך, שכן כרטיס כזה "יתבזבז" ברזולוציה של 1280x1024. המסך הנוכחי שלי, ViewSonic VP930, עד כמה שזה ישמע מפתיע אולי לחלקכם הוא ממש לא המסך האידאלי למשחקים. קראתי את הביקורת על ה-DELL כאן באתר אבל לפני שאני מוציא 3500 ש"ח הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים נוספים שיש להם ניסיון עם המסך הספציפי הזה או בכלל כל מי שיצא לו לראות את המסך בפעולה. המטרה הראשית של המסך היא כמו שכבר הבנתם: משחקים, אבל גם סרטים. ועוד שאלה, לא פחות חשובה, האם יש פיצ'רים מסויימים (HD וכל ה"שטויות" האלה...) שהם בגדר MUST למסך LCD 24" שלא כלולים במסך הזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. בכל פעם שאני מבקר בחנות בה מוצגים מסכים לראווה, אני מוצא עצמי מתעניין יותר במסכים הרחבים. אולי בגלל שהתרגלתי לראות בתצורה הזו במסך שבסלון? בכל אופן, האם המשחקים כיום מותאמים כבר יותר למסך רחב כך שבתור כלל אצבע, אם אני מחפש מסך 19-20' זה המסך המתאים?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  20. בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by Pythagoras,

שלום חברים.. רכשתי לפני כשבוע את ה 226BW.. כשהתקנתי אותו הכל עבד מצויין, בחיבור דיגיטלי (DVI) לכרטיס 8800 GT שלי. היום לפתע המסך לא נדלק בבוקר (המחשב כן, המסך לא) ולאחר ניסיונות חוזרים לתקן המצב גיליתי שהמסך כן נדלק כשאני מחבר אותו בחיבור האנלוגי הפשוט אך לא בדיגיטלי... כרגע הוא מחובר בחיבור האנלוגי לצערי והדיגיטלי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? כבל? הכרטיס לא משדר וידאו דיגיטלי פתאום? הרי הוא עבד בחיבור DVI כשבוע פלוס.. אשמח לשמוע רעיונות, תודה.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by online,

http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp נראה שמדובר בגירסה עדכנית של S1931. מלבד החידושים להלן לא מצאתי שינוי או חידוש מהותי. הפאנל נשאר S-PVA, יחס הניגודיות הסטטי נשאר כפי שהיה וכך גם זמן התגובה, והבהירות ירדה מעט מ-280 ל-250. 2500:1 Dynamic Contrast with ContrastEnhancer EIZOs ContrastEnhancer adjusts in real time the brightness, gain, and gamma for images that are too light or too dark to their ideal levels. With moving images it produces a dynamic contrast ratio of 2500:1, resulting in deep blacks and more lifelike images. New and Improved BrightRegulator EIZOs BrightRegulator function, which optimizes the screen brightness in accordance w…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 19 אינץ' לגבי הפיליפס עם הפאנל , נגמר הסיפור שלו בחנויות ? יש לו מתחרה טוב באזור 1300-1500 ?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by robin7,

אשמח לקבל פרטים עליו,האם יש איתו בעיות מיוחדות? והיכן ניתן להשיגו במחיר נמוך תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.