מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם יש הבדל בין דגם 2209WA לבין E2209WA, כי ראיתי שיש חנויות שהוא עם E ויש בלי, האם יש הבדל בין הדגמים ? (המחיר זהה בכל החנויות פחות או יותר). האם המסך הזה, הוא 16:9 או 16:10, כי שמעתי גם ככה וגם ככה, מה ההבדלים ביניהם בכלל? ויש הרבה מאוד רזולוציות במשחקים שהם 4:3, על איזה מסך יראו את זה טוב יותר ? לי כרגע יש מסך SamsungP2350 23' WIDE, אם אני משחק על רזולוציה שהיא מובנת 16:9 (1280X720, 1360X768, 1920X1080) אלא הם בעצם הרזולוציות היחידות במשחק הזה ספציפית (PRO EVOLUTION) שאני רואה בעצם את המשחק הכי טוב, ואני לא מדבר על איכות, אני מדבר על זווית צפיה, שאני רואה את הכל מלמעלה, אם אני משחק על רזולוציות אחרות (שהם 4:3 במקור) אז אני רואה את המשחק מהצד, ומתוח יותר. (אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר המון זמן מציק כאן וכל מקום אפשרי אחר בנוגע לבחירת ביניים בין 0 INPUT LAG, זוויות צפיה רחבות וצבעים עמוקים. אם אני לא טועה, יכול להיות שהגעתי את הנחלה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת בונה ומקצועית על המסך הזה מלבד מס' בלתי מבוטל של כמה קונים מאוד מאוד מבסוטים: http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004 מישהו מכיר/שמע/ידע/ראה? תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המסך הבא ועל המחיר. מדובר במסך HP Z Display Z23i IPS. להלן קישור למפרט: http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5409795 המחיר הוא 920 ש"ח. האם המחיר הוגן והאם המסך טוב? תודה הדר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). לאור העובדה שנעזרתי רבות באתר זה כדי לברר מה כדאי לרכוש יהיה זה הוגן לפרסם רשמים לגבי הרכישה: המסך הנ"ל הוא המסך LCD השני שלי ואני מוכרח לציין שהתאכזבתי מאוד מביצועיו שהם נחותים מביצועי המסך הישן (בן שנה וחצי). במהלך מעבר מהיר בין צבע בהיר לכהה, במיוחד בגלילת טקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט (קורונה). הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות. (התופעה ממשיכה גם לאחר הורדת הבהירות) בנוסף, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי ולא לבן חלב. זויות הצפיה נוראיות, גם בעבודה ממש …
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כמו בכותרת, קשה למצוא את הסמסונג הנ"ל במחיר נמוך מ1380ש"ח ואין מצב לחרוג מהתקציב שהוא 1000 ש"ח. הדרישה היא ל 16:10 ולא 16:9 נתקלתי בחיפושים במתמודד נוסף: 2494LW http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=554414400&sog=c-monitor מה ההבדלים בינו לעומת ה2433BW? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב 700 גג.אם אפשר לחסוך זה יהיה מצווין חבר המליץ על אלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889457 http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2414-LED-144-FHD-24-1-5ms-1920x1080-24-inch-Full-HD-144Hz-Gaming-Monitor-/111657786714?hash=item19ff529d5a תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני בדיוק מתעניין במסך חדש למחשב שלי,וחוץ מזה בעתיד תתבצע קניית מערכת חדשה אז אין משמעות כ"כ לכ.מסך שקיים כרגע. בדיוק שמתי לב שה2408 התחיל להגיע לארץ ביבוא סדיר לפנדה. ההבדל בינו ל2407 במחיר הוא כ-500 שקל. האם תכל'ס יש סיבה להשקיע 500 שקל יותר ב2408,איזשהם איכויות מדהימות(לגבי תוספת הHDMI שקיימת אצלו,אמרו שדווקא רואים פחות טוב דרך יציאה זו מהDVI) או משהו בסגנון ולוותר על ה2407(בהנחה שהוא קיים במלאי בפנדה היות שכבר די הפסיקו ליצרו)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף תודה רבה !!! מאוד מסובך להתקין את מה שבדיסק מי שמבין בזה אני חייב את עזרתו תודה.…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הוא הגיע!! אני ממש מרוצה! לכל מי שעוד מתלבט שיפסיק. (תודה לכל מי ששכנע אותי לבחור בו ) צבעים מעולים, טלויזיה באיכות סבירה לגמרי, DVD באיכות מצויינת, רק הרגל הזאת תופסת יותר מדי מקום! בדקתי עם DEAD PIXEL BUDDY, ו- 0 פיקסלים מתים! (אני לא יודע אם זה חוקי פה לפרסם חנויות, אבל מגיע להם... ) לא הצלחתי לצרף תמונה... (התמונות פשוט גדולות מדי..) לא התקנתי את הPERFECT SUIT, לא רואה צורך (ואומרים שהיא לא משהו... ) יש לי רק שאלה אחת, הPIVOT לא עובד לי אוטומטית. כשאני מסובב את המסך, התמונה לא מסתדרת אנכית, ואין לי מושג איך עושים את זה (גם לא ידנית) מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך 17" למחשב, האם המסך הנ"ל מומלץ בעקרון ? יש לו נתונים טובים כמו ל "מפורסמים", כניסת DVI ו 3 שנים אחריות כולל החלפה לחדש
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 RC-590 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W RP-500-PCAP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 EX2-4800P2-SX סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 MS-1000 רמקולים למחשב Logitech R-20 2.1 970153-0914 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 רציתי להתאים מסך 22 אינץ' איכותי שיתאים לכרטיס היטב לניצול מירבי.…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך דגמים של מסך מחשב LCD דחוף בתקציב הזה. מצאתי בינתיים דגמים נחמדים אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים: Viewcom W2206S Proview FP2226W Samsung 2253LW אני מציין שהמסך ישומש לצרכי עריכה ומשחקים כבדים (עם כרטיס מסך מותאם) אני רוצה לקנות את המסך דחוף.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מסך LCD 19" של סמסונג, מדגם 940BW, מסך רחב. עכשיו, רציתי לשאול משהו, על כמה להגדיר את השלושה צבעים כחול, אדום, וירוק? כרגע ברירת מחדל הם על 50 כל אחד, האם צריך להיות אחד יותר מהשני? האם צריך להגביר אותם ליותר שהם יהיו שווים? אני פשוט רוצה לראות הכי טוב ולהוציא מהמסך הזה את הThe Best מה שנקרא. מה צריך לעשות בשביל זה? ועוד משהו, בחדות(sharpness), זה היה ברירת מחדל 72, העלתי את זה ל100 ורואים באמת יותר חדות, האם זה בסדר? או שצריך להוריד קצת? והבהירות(brightness), שמתי גם על 100. האם צריך להוריד? הניגוד(contrast), נמצא אצלי על 75. האם צריך לעלות או להוריד ? הmagicColor נמצא על Off. אממ וזהו בעקרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רופאה במקצועי, משתמשת במחשב לצורך הכנת מצגות, וורד וקריאת מאמרים וספרים. מחפשת מסך אשר יענה על צרכים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת, בכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI-I אבל במסך SAMSUNG 2243WM יש כניסת DVI-D (אפשר לראות את ההבדלים בתמונה) מה אני יכול לעשות? יש מתאם שיעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מוצא רק בצבע לבן שנהב שהוא גם נורא יפה בפני עצמו פשוט ממש בא לי שחור, אולי נשמע קטנוני, אבל כמו שחשוב לאנשים הצבע של המכונית אז גם אני הייתי מעדיף שחור במסך :-X. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפני כשבוע רכשתי מסך LG W2486L (כפי שנאמר כבר בכותרת) ולאחר שהתחלתי לראות סרטים ולשחק משחקים על המסך שמתי לב לתופעה מוזרה מאוד: המסך מרצד בעת תנועות מהירות. מוזר, כי חשבתי שמסכי LCD מציגים תמונה בצורה שונה מ-CRT (כלומר, לא מציגים תמונה על גבי תמונה) אבל אני לא יכול להתכחש למה שאני רואה. המסך מוגדר על 60Hertz ב-Windows 7 x64 (יש גם אופציה ל-59Hertz, שנראה לי היא בשביל תאימות ל-NTSC או משו), מחובר ל-Sapphire Radeon HD5850. עדכנתי דרייבר כרטיס מסך, התקנתי דרייבר למסך עצמו (בתצורת W2486 digital), החלפתי חיבור מ-DVI ל-HDMI... כלום לא עוזר! בשימוש שוטף הכל נראה בסדר, אבל ברגע שיש תזוזה מהירה על המסך אני מתחיל לראות ריצוד ושבירת תמונה בתנועה, כאילו המסך על 10H…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD מינימום 19 אינץ (עדיף יותר אם אפשרי) ולא איכפט לי הMS חשוב שיהיה DVI , ויידסקריין וזהו כמובן חברה טובה אני צריך מסך ידידותי לעניים שאפשר לשבת שעות ושהעיניים כמה שפחות היתאמצו אני עוסק במוזיקה והמרחב של הווידסקריין חשוב לי וכמובן שהעניים שלי לא יתאמצו מידי כי אני צריך לשבת שעות על גבי שעות ככה שהפיצרים של המסך לא מעניינים אותי ממש אשמח להמלצה בתקציב שלי תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מסך 2407 ואני מתכונן לרכוש סוני 3 ולחבר אותם...זה משנה אם הסוני הוא PAL או NTSC? ואם אני מחבר אותם אז בDVI לHDMI ולא דרך הקומפוננט,נכון?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שני סוגים של מסכים LG W2353V Dell 2209WA המטרה של המסך: עבודה רציפה מול המחשב - אינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר . בנוסף משחקים אך בכמות קטנה. ההשואה שאני (שלא יודע הרבה) מבין משני המסכים הם LG: 2ms 1920*1080 לעומת Dell: 5ms 1680*1050 חשוב לצין שהגודל של המסך לא משנה לי. לאור הנתונים האלה אני מבין שהLG יותר טוב. עקב הביקורות הטובות שנותנים בפורם לשני המסכים איני יודע מה יותר ממולץ. יש לי מספר שאלות שמכוונות אותי לבחירה. 1. זמן התגובה של שני המסכים שונה (5 לעומת 2). האם יש הבדל מהותי בשוני הזה? האם השוני מתבטא באיכות שבו ניתן לראות משחקים או סרטים? נאמר לי שזמנים אלו לא משפיעים בגדלים אלה של מסכים האם זה נכון? 2. רזולוציה - אני ה…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לחבר נשרף מסך CRT ישן והוא מחפש מסך חדש בתקציב 1500 ש"ח, "19 לא רחב. ההתלבטויות הן: lenovo l192p viewsonic vp930 samsung 971p nec 1970 nxp (קצת יקר אז הוא די ירד ממנו) מבין המסכים הללו איזה הכי מומלץ לשימושי אופיס ואינטרנט בעיקר ומידי פעם עריכה גרפית ללא משחקים) אם יש אחד אחר מומלץ בתקציב אשמח לשמוע. מבקש בלי חריגות (מהרשימה שננתי אני מחפש עוד את הכי זול שמתקרב לתקציב) תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-