מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי חברים... אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 20 אינ'ץ וחשוב לי שלא יהיה גימיק.. שיהיה מתאים למשחקים זמן תגובה נמוך ואיכות טובה. התקציב הוא 2000 שקל + -. אני מקווה שיש חיה כזאת במחיר הזה? הסיבה שאני מעדיף 20 במקום 19 זה מכיוון שה20 יותר נוח לעין, טיפה יותר רחב ויותר נעים להסתכל עליו. אני לא מדבר על מסך רחב 6:9 אלא על מסך רגיל שהוא קצת רחב ביחס ל19.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח * המסך הוא בשביל משחקים בעיקר. אני מעדיף 20'' כי ככה אני אוכל לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם . בקרוב אני קונה מחשב חדש , ואני רוצה להתחדש כבר במסך ולהעיף את ה CRT שלי . איזה מסך אתם ממליצים לי עד 1K ככה ? או שווה כבר להשקיע יותר , (SAMSUNG T220 / Chimei 222H שעולים 1200~1300)?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף שני מסכי הקרנה אחורית ישנים שמחוברים לשני מחשבים חדשים בבית שלי, במסכים חדשים. הדרישות לשני המסכים זהות לחלוטין - שני מחשבים שמשמשים את המשפחה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, צפייה בסדרות וסרטים וקצת למשחקים (סטייל סימס 3, נגיד). אין גיימרים כבדים בבית, או שום שימוש גרפי, ויותר מביצועים חשוב לי לקבל את המסך הכי אמין שיש (בטווח המחיר), עם איכות נורמלית, ועדיף בכמה שפחות כסף (מאחר וצריך לקנות שניים). 1000 זה קצה עליון, אבל מאחר ואני רואה שמוכרים היום גם ב-800 ו-900, אשמח לדעת האם זה הכרחי. וספציפית, ראיתי הצעה של מסך innova 228cx של 22 אינץ' (לא מהאתר הזה, אבל הנתונים זהים) ב-700 ש"ח (בהום סנטר). יש למישהו דעה על הדגם הזה? ומה זה אומר שאני לא יכול למצוא…
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לפני כחודש מסך חדש מבית לנובו במחיר דיי ריאלי ואפילו זול! אין עליו עדיין שום ביקורות ברשת. המסך עוד לא מופץ בארץ אך יופץ בקרוב (ויש לי גם דרך לקנות אותו) לפי ידעתי המסכים של IBM היו בעצם עם מערכת פנימית של SONY. יש לכם מושג מה במסכים החדשים של LENOVO? האם נראה לכם מומלץ המסך הזה? לעריכה גראפית של תמונות ושימוש המסך כטלויזיה. http://www.engadget.com/2006/11/21/lenovos-22-inch-d221-widescreen-lcd-welcome-to-the-club/ אפשר לדעת אולי לפי ה: Compliant Standards Compliant Standards Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, UL, TUV, BSMI, VCCI Class B ITE, GOST, DDC-2B, DEMKO, EPA Energy Star, FIMKO, IEC950, ISO 13406-2, MPR III, NEMKO, NOM, SASO, SEMKO, TCO '99…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מסך LCD 22" עד 1000 הוא מצא את זה במחיר די זול http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000wWQCPRIVmE1l83WMiDXMkrt:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31512+30598&pr=QJ5&id=4138442 חיפשתי באינטרנט ביקורות עליו לא מצאתי גם את סוג הפאנל שלו לא מצאתי אפשר עוד המלצות על מסכים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש המלצות למישהו למסך כזה? אני ראיתי את הסמסונגים והם נראים סבבה - יש להם באמת 1:3000 ניגודיות? אני מחפש משהו בסביבות 5000 שקל אז הסמסונג קצת יקר לי הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מסך 32 אינטש של dantax ב3000 ש"ח... המסך חדש לגמרי באריזה עם אחריות מלאה והכל! זה המסך: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2335354 לא הצלחתי למצוא עליו שום ביקורות , השוואת , פרטים , כלום... מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? ממליץ עליו/לא ממליץ עליו? אני כרגע לא כל כך מחפש מסך פשוט נראה לי שזה זול מאוד וחבל לפספס את ההזדמנות. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השיפור העיקרי במרחב הצבעים וזויות צפיה מושלמות עם זמן תגובה של P-MVA הכוונה ב- "LED" היא לתאורת מסך מבוססת LED במקום פלורסנט. http://www.behardware.com/articles/654-1/xl20-samsung-s-1rst-lcd-led.html והשוואה עם ה-NEC שעולה 5000 יורו http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/professional-monitors.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המחיר שבסוף קניתי אותו. האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס מסך nvidia 8800gt במשחקים כבדים? ומה לגבי crysis?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך המסך של LG: FLATRON l1732s? שווה לקנות אותו ב-1125? או שיש משהו יותר טוב בטווח מחיר קרוב? אני מעוניין במסך בסביבות ה-1200 למשחקים... מה הכי כדאי? ובבקשה גם חוות דעת על המסך שהבאתי כי אותו אני יכול לקנות ב-1125.... תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך!? והמחיר? קניתי אחד כזה אני מעוניין לדעת אם לקנות עוד אחד במחיר הזה. ואם לא אז מה יש במחיר דומה מומלץ! תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
צריך מסך LCD WS סוסון טוב למשחקים עבודת תכנות וכו' עד תקציב 3.3K
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך מחשב, אבל אני לא יודע מה כדאי לקנות: LG 2453V או LG 2456L LED ? אני קורא בזאפ ורואה ש LED מגיע עם פיקסלים שרופים. מה זו התופעה הזו ? האם שולחים סוג ב' ליבואן בארץ ? בכל אופן, הייתי שמח לקבל את המלצותיכם. השימושים העיקריים - מיילים ואינטרנט, משחקים (בד"כ אסטרטגיה אבל גם מרוצים) וסרטי HD. ועוד שאלה, מדוע צריך 2 כניסות HDMI במסך ? תודה, מיכאל
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצה בחנות על המשך הבא: Sony SDM-HX95B http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות איטיותו היחסית - הומלץ בחום גם למשחקים אשמח לשמוע את דעתכם עליו בהשוואה להמלצות אחרות שיש כאן (כמו הviewsonic vp930) ולשמוע הצעות אחרות למסכי 19 מצויינים. המחיר מבחינתי הוא לא שיקול, השיקולים העיקריים הם: 1. מסך טוב מאד למשחקים 2. מדיניות החלפת מסך במקרה של פיקסלים שרופים 3. חיבור DVI - כמובן הכרחי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורי החליטו להשתתף ברכישת מסך LCD למחשב ולכן התקציב עלה מ-2,000 ל-3,000 ש"ח. זה מסך בעיקר לסרטים/אינטרנט וקצת משחקים. מומלץ מסך רחב, אך לא חובה. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המסך שהכי שווה לקנות בתקציב הזה..?? אם אפשר להביא גם הצעה למסך ב1100 ולמסך ב1200 ואולי אני אבחר באחרים.. בכל אחד משלושת התקציבים את המסך שהכי משתלם לקנות..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך מסך בסביבות ה1500 ש"ח. צריך מסך שבנוי טוב,רזולוציה טובה,ובלי הרבה מריחות.(מלשון המעטה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מסך LCD בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינטרנט... בנתיים אני מתלבט בין ה- LG 1960TR לבין Samsung SyncMaster 226BW שמעתי שמסך רחב לא מומולץ כל כך למשחקים, זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מסך LCD של LG בן 4 או 5 שנים, בשבועות האחרונים מסרב להדלק, המסך נדלק לשניות בודדות (ללא תמונה, לד החיווי הופך מאדום לירוק) ונכבה שוב, ככה כמה דקות, רק לאחר הוצאה של התקע מהשקע לדקה וכמה נסיונות נוספים המסך נדלק. היום לאחר שהמסך נדלק, שוב עם הבעיה שציינתי, התמונה כולה בגוון אדום (דומה למצב שבו נשרף תותח במסך CRT). מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לתקן, אם אפשר, כמה בערך אמור לעלות תיקון ? תודה מראש על העזרה! ** מנהלים אם הפוסט לא מתאים לפה אז להעביר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD למשחקים (חשוב שתהיה תמונה איכותית) אבל שגם יהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט ולעשות עבודות כמו שצריך. התקציב הוא כ2200 ש"ח, מסך 19 אינץ'. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בקצרה, יש לי מסך LCD 17 אינץ' שאבא שלי הביא לי מcebit (ממש מהתצוגה של cebit) של 2005, הוא לש החברה NEWQ מן הסתם הוא מסך טוב עם בהירות עצומה ובלי גוסטינג ובלי כלום, אבל יש בו משהו אחד מוזר. הוא מגיע לרזולוציות שחלק מהמסכי CRT לא מגיעים אליהם. לדוגמה עכשיו אני על 1600x1200, פשוט כי הכרטיס מסך שלי (אונבורד SIS) לא תומך יותר, אבל כשהיה לי הFX אני זוכר שהגעתי ליותר, 1900 על משהו. כשיגיע הXT נראה לכמה הוא באמת מגיע. אז בקיצור, מה שאני רוצה להבין זה איך יכול להיות מסך LCD שמגיע לכאלה רזולוציות, לפי כל מקור מידע שבדקתי לא קיימת כזאת טכנולוגיה. אז - מה קורה פה?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-