עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by R0tem1,

הזמנתי את ה932 מאתר GETIT, התקשרו אלי ושאלו אותי אם אני מעוניין לשדרג ל961 באותו המחיר כי אין להם את ה932 במלאי. ה961 יקר יותר אבל לפי מה שידוע לי ה932 טוב יותר. שווה להסכים או לבטל? דחוף תודה עריכה: ביטלתי אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. לאחר שבוע של מחשבה כולל צפיה ב PHILIPS 200W6CS בתצוגה הבנתי שאני צריך לעלות בתקציב שלי. הפיליפס נראה לי מעט דלוח וחסר עומק בגוונים הכהים. בקיצור חסר קונטרסט גם לאחר העלאת קונטרסט ל 100 והורדת בהירות לסביבות 30+/- 1. מהו הפאנל שהכי מתאים לעיבוד תמונה S-IPS ,PVA ,MVA? איזה מהם נותן סביבת עבודה ב 8 ביט ולא 6 ביט וקונטרסט ראוי? 2. האם האפשרויות שלי הן: PHILIPS 200P7ES ל DELL 2007FP/WFP או שיש NEC או EIZO טובים במחירים סבירים? 3. האם למישהו יש ניסיון עבודה של כמה חודשים עם ה PHILIPS 200P7ES וה DELL 2007FP/WFP? האם יש חנות שמוכרת את ה DELL2007FP עם פאנל S-IPS? 3. האם מסך 19 רגיל זול יותר כגון SAMSUNG 971P או Viewsonic VP930B ( קראתי שאמור להגיע דגם חדש 950B? ) מספק מבחינת ה…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לא מזמן קניתי מחשב חדש ושמתי לב שהמסך שלי נראה זוואה, נגמרה לו האחריות והוא גם ממוגנט והפונקציה של DEGAUS לא עובדת אלא רק מחמירה. אז החלטתי לקנות מסך מחשב חדש. השימושים שלי הם ממש הכל למה אני גרפיקאי במקצוע, אוהב לשחק משחקי מחשב, לקרוא כתבות על מה שזה לא יהיה וכמובן סרטים. המחיר לא משנה לי למה אוני פורס על כרטיס אשראי. אז בבקשה תציעו לי משהוא איכותי וגם מאוד רצוי 24" תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. שלום, חשבתי לקחת את הsamsung 226bw אבל כל הלוטו פאנלים מעצבן ואני לא בטוח אם השיטות בדיקה בטוחות. תודה . עריכה:שאלה קטנה: האם כדאי מסך בפורמט רחב או רגיל והאם אפשר להסתמך על הבדיקות של ה226bw? (מתכנן לקנות מסקיי פיסי).

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by gman27,

שלום רב אני זקוק למסך חדש . אני במקצועי מתכנת אבל כמו כולם רואה סרטים ומשחק מעט אך עדיין משחק שאלתי היא האם אחרי שנתיים ה VP930 עדיין קנייה טובה לטווח המחירים שלו או שיש כבר אופציות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום, אני בטוח שהשאלה שלי כבר עלתה אך מחיפוש בפורום לא הצלחתי למצוא תשובה. אני רואה שיש בפורום ידע עצום בנושא המסכים ולכן אבקש תשובה ישירה הנוקבת בדגם ספציפי של מסך. אני מחפש להחליף מסך CRT 17" למסך דק לשימושים ביתיים שעיקרם : גלישה, עיבוד תמלילם ומעט מאוד צפייה בסרטים ( משחקים פעם ב..... ממש לא רלוונטי ). ההתלבטות הראשונה היא לדבי הגודל, אני מעדיף 22" אך הבנתי שכל המסכים האלו מגיעים עם פאנל נחות ( תקנו אותי אם אני טועה ). אשמח לקבל המלצת מומחי הפורום - התקציב הוא באיזור ה 2,500 ש"ח ואשמח לשמוע המלצה על מסך איכותי. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by robin7,

ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by רועי שלום,

היי, 1) האם יש צורך בשומר מסך ל LCD? האם ייגרם לו איזשהו נזק אם אשאיר אותו פתוח שעות ומוצגת בו אותה התמונה כל העת? 2) עבור איזה גוון צבע שיציג מסך LCD תצרוכת החשמל תהיה הכי נמוכה? 3) האם בריא לכבות מסך דרך הלחצן? אם לא, למה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חשבתי על ה206BW אבל אחכה לשמוע את תגובתכם...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. חבר שלי רוצה אותו, כבר חודש לא מוצא.. נגמר הסיפור שלו ? נחטף ? יש מסך טוב במקומו 19-20 אינץ' עד 1,500 עם פאנל טוב?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. הוא ישמש לצפייה בסרטים משחקים אינטרנט ומסמכים בהתחלה חשבתי ללכת על הסמסונג 226BW אבל הבנתי שהפאנל TN שלו לא יבוא בטוב עם הסרטים וגם הזווית צפייה לא הכי טובה.. אז הוספתי 1000 שקל לתקציב לראות אם אולי יש משהו מומלץ אחר... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  12. אז ככה: מה אתם אומרים על המסך הזה... http://www.skypc.co.il/pl_product~51410~9~0.htm בשביל משחקים וגם אתם יודעים גלישה אינטרנט וכאלה (לא לצפייה בסרטים) איך הוא? ואם מישהו חושב שהוא יכול למצוא משהו מSKYPC מסך יותר טוב LCD דק 19-20 אינץ בין 1,000,ל -1,200 אשמחר לשמוע =)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. כי לפעמים נראה לי שהמסך מחשיך מידי כשאני מדליק את האור בחדר. ומאיר כאשר אני מכבה את האור בחדר... האם יש דבר כזה או שזה רק אני??

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by PrinceofMadness,

היי אני מעוניין לקנות מסך חדש למערכת שלי שמפורטת בצד (למי שרוצה לדעת). התקציב: עד 3000 ש"ח ,רוצה מסך איכותי. אני נותן פה טוח גודל של 20-24 אינץ' אבל בעיקרון אני מעדיף את האיכות על הגודל. ראיתי שממליצים פה הרבה מאוד את ה DELL 2007WFP ואם זאת ההמלצה שלכם גם עכשיו אז אני רק רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם עדיף לקחת למטרות שציינתי קודם את המסך הזה או את הגרסא הלא רחבה (2007FP)? 2. קראתי בנושאים קודמים שהמסך מיוצר בשני סוגים של פאנל S- IPS ו S-PVA אני יודע שהראשון יותר טוב השאלה היא איך ניתן לדעת לפני הקניה שמדובר בפאנל הזה. ? או שאולי בכלל בגרסא החדשה (A04) משתמשים רק בפנאל הזה?. 3. לגבי החנויות שמהן אפשר לקנות את המסך - המלצה על חנות באזור תל אביב תבורך. כמו כן ידוע לי על…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל,תודה מראש נ.ב 19-20 אינצ' בבקשה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by ilanb0,

מערכת הפעלה XP PRO\ כרטיס ג'יגה בייט 3850. 1 - איזה מסך יתאים(גודל 19/20)? 2 - האם רחב או מרובע?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  17. ברשותי מסך LG 1960 חדש. הבעיה היא שיש הבדל קטן בבהירות בין החלק העליון של המסך לתחתון. בחלק העליון של המסך הבהירות נמוכה יחסית,וככל שמסתכלים יותר לתחתית- התצוגה בהירה יותר. השינוי בבהירות הוא לא גדול,אבל מורגש. אני מחובר ע"י כבל DVI לכרטיס מסך Geforce 6600 gt. תופעה טבעית למסך LCD? או שנראה כמו בעיה ספציפית במסך? אשמח לקבל עזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  18. SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN או DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 DVI WIDE SCREEN השימוש הוא מסמכים אינטרנט ומשחקים אנילא אראה סרטים בכלל במחשב יש לי LCD 32' של סוני מחוברת למחשב עכשיו יש לי כרטיס מסך GTS 8800 512 MB איך אתם אומרים הוא יגיב כשאני ישחק?.. אני יודע שזה לא הפורום לכן השאלה הזאת פחות רלוונטית כרגע מה שיותר חשוב הוא מה יותר כדאי תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by PsyDream,

רציתי לשאול משו..יש לי מסך של nec 17 lcd ומה שרציתי לשאול אם הכרטיס מסך 8800gt לא יעשה לי בעיות איתו,כי למשל ברזולוציות עם הביקורות על כרטיסים אני רואה את זה ל רזולוציות יותר ממה שאני משתמש עם המסך (אני משתמש על 700 ומשו על 1000 ומשו)??

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. Started by hedva,

CRT AOC +K9 המסך הוא 19 אינץ http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=1035&ref=yes&refname=zap לאומת דל 2007 FP לדל מחיר יותר מכפול הדל נותן יותר שטח עבודה אבל בלי בדיקה מעמיקה סביר להניח שאיכות התצוגה פחותה, בדל יש בעיית פיקסלים שיכולה לגרום להרבה הצקה פסיכולוגית (יותר מאשר בעיית ביצועים) כנ"ל לגבי סוג הפאנל הדל תופס פחות שטח על השולחן וכנראה יותר עמיד בטילטולי העברת דירות (אינטואיציה) אורך חיים של המסכים? ולשאלה היותר מציקה, עקב שיטות עבודה שונה של המסכים, הם כנראה פולטים קרינות שונות וטווחי הנזק שלהם משתנים. בהנחה שעובדים ממרחק 50 ס"מ (שם רמות הקרינה נמוכות), איזה מסך יותר יפגע בראיה (לאורך זמן) ובמידה שלפעמים בלי לשים לב עובדים קרוב למסך (כ 30 ס"מ), איזה מסך יגרו…

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  21. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה נ.ב סליחה שפתחתי עוד פעם פשוט זה מאוד חוזה ואני חייב תשובה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים. מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה. תודה!

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by LIOR1994,

השימוש בעיקר סרטים ואינטרנט וקצת משחקים

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  24. שלום רב ברצוני לרכוש מסך LCD חדש עבור משחקים (אני לא חובב משחקי FPS היסטרי אבל רוצה מסך מהיר) ועבור אשתי שעובדת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/פריהנד/אילוסטרייטור במסגרת העבודה שלה. קראתי ביקורות בעיקר ב TOM"S HARDWARE על כך שהVIEWSONIC VX922 מומלץ למשחקים וגם מחירו נראה לי מתאים (בערך 1350 ש:ח). אשמח לשמוע דיעות או המלצות שלכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by amir.shani,

דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים