מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מסך IPS טוב לגיימינג לא רוצה גימיקים מפגרים כמו Black Equalizer וכל השטויות האלו רק קצב רענון טוב הדרישות שלי: אני שם קודם כל דגש על האיכות אחר כך פרמטרים אחרים, ואז אחריו יבוא הקצב רענון (יכול להתפשר על 60HZ בלב הברירה) תקציב עד 1700 שקל עדיף כמה שפחות (מעניין אם אפשר להשיג משהו במחיר הזה)
-
- 24 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום המופלא הזה. רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישת מסך חדש. כרגע יש לי BENQ G2222HDL מחובר למקבוק פרו, אמצע 2012 עם כרטיס מובנה של אינטל HD4000, באמצעות מתאם dvi to mini display port, מהאתר של אפל הנה הנתונים של הכרטיס ומה שקשור בתמיכה שלו בהתקנים שונים : Graphics and Video Support [*=left]Intel HD Graphics 4000 [*=left]Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on an external display, both at millions of colors Thunderbolt digital video output [*=left]Native Mini DisplayPort output [*=left]DVI output using Mini DisplayPort to …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוסק כתחביב כצלם אז חשבתי לי אולי לשדרג את המסך לIPS. מצד אחד אלו שבמחיר סביר פשוט קטנים לי. לא הייתי רוצה לרדת מ25" במיוחד שאני גם משתמש במסך לסרטים. אז חיפשתי בEBAY נתקלתי במסכים הללו : http://www.ebay.com/itm/New-3VIEW-PCBANK-PB2700-27-Q-HD-S-IPS-Panel-LED-2560X1440-DVI-Speaker-Monitor-/160776711066?pt=Computer_Monitors&hash=item256f09eb9a#ht_9524wt_1133 http://www.ebay.com/itm/ACHIEVA-Shimian-QH270-Lite-S-IPS-27-LED-Quad-HD-2560x1440-16-9-DVI-Monitor-/110880850466?pt=Computer_Monitors&hash=item19d1038222#ht_5496wt_1364 http://www.ebay.com/itm/Perfect-Pixel-New-3VIEW-PC-BANK-PB2700-27-LED-2560X1440-S-IPS-Computer-Monitor-/110880893008?pt=Computer_Monitors&a…
-
- 176 תגובות
- 44k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי פה באיזה דיון ישן המלצות על מסכי IPS מחברות לא ידועות, זה עדיין שווה בדיקה או עדיף לקחת דל או משהו ידוע?
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שזה הפרום המתאים יש לי טלפון xiomi redmi note4x. (מסך ips(. כמה פעמים שמתי לב שאזורים שהוצגו הרבה זמן (שורת ההתראות וכו) נשארים על המסך בצורה דהויה אחרי שסוגרים אותם (לא קבוע, כמה זמן). עשיתי גוגל ולא מצאתי משהו על זה. מישהו יודע למה זה קורה? אפשר למנוע את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 מישהו מכיר את המסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש לי את כרטיס המסך שבכותרת. יעבוד טוב עם מסך כמו ה - LG1970 שקיבל פה ככ הרבה המלצות?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום, לאחר בערך 6 שנים עם מסך CRT 17" החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. ברצוני לרכוש מסך LCD עד 20" בתקציב של עד 2000 ש"ח. יש לי כמה אפשרויות אך רציתי להתייעץ איתכם. המסך מיועד לעריכה גראפית קצת עריכת וידאו, תכנות, כתיבת מסמכים וגם משחקים וצפייה בסרטים. - האם עדיף לקנות מסך 4:3 או 16:9? הבנתי שזה הבדל מאוד משמעותי בצפייה בסרטים ומשחקים אבל הבנתי שגם זה ממש לא מומלץ למתכנתים שכותבים הרבה ולמעצבים גראפיים.. מה אתם אומרים? - יש לי רמקולים אז אין צורך ברמקולים מובנים. - האם תוכלו להסביר לי כמה משמעותי ההבדל בפנאלים? ומה זה בכלל הפאנלים? (איזה חלק זה במחשב) - לגבי יציאות, האם יהיה אפשר לחבר ממיר של HOT\YES למסך? איזה יציאה זה דורש? - הבנתי שבמסך רחב (16:9) יש פונקציה מיוחדת שמאפשרת צפ…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש מסך לחדר סטנדרטי, שיחליף את הטלוויזיה שלי, וכשאני אריץ סרטיhd ?? ומשחקי מחשב שישמש למסך מחשב (לעבודה שוטפת, אינטרנט, ומסמכים יש לי כבר מסך 17") אני מחפש את המסך שעונה על הדרישה של יחס, ביצועים. נראה לי שאני מחפש מסך עד גודל 26" אבל אם יש מסך שנותן תמורה יותר טובה בגודל 24" אז אני אלך עליו. תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה. אני מחפש מסך.. בעל שם.. ומחיר של 1600 ש"ח גג.. העונים לכותרת.. תודה אה.. ושיהיה מינימום 5MS.. ולפחות 1:8000
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך פתאום נראה כאילו מישהו דפק את הפוקוס באזור המרכז. זה קרה ממש עכשיו בפעם הראשונה כשהדלקתי את המחשב. מוזר אבל ברבע הימני וברבע השמאלי התמונה חדה כמו שצריך ומשם זה מתחיל לאט לאט להיות מטושטש עד שבמרכז הטקסט לא ברור (קריא אבל קצת מטושטש). מה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 19:37:38 מוזר... חזרתי למחשב והטקסט שוב חד. מה הייתה הבעיה אין לי מושג אבל כרגע היא לא מופיעה. תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי מסך LCD בגודל 20 אינץ' של סמסונג, דגם 203B. http://zap.co.il/model.asp?model_id=463203 הפעם בניגוד להרגלי, מסיבות שונות, לא טרחתי לראות אותו במו עיני והסתפקתי בביקורות שקראתי. חשבתי לקנות 20" גם כדי לשדרג את חווית הצפייה בסרטים למרות שהבנתי שה-CRT עדיין מציג יכולות משופרות יותר בתחום הזה. עם זאת, בבדיקה מקרוב התאכזבתי מאוד לראות עד כמה ההבדלים משמעותיים ופוגמים בחווית הצפייה. גוסטינג, קוביות של קידוד וכיוצא בזה בעיות שכמעט לא קיימות במסך ה-CRT הישן שלי ואציין עוד שאת ה-LCD אני מחבר ב-DVI הדיגיטלי. האם נפלתי על יחידה בעייתית או שזאת תופעה מוכרת במסכי LCD ואין תרופה? אני שוקל ללהחזיר את המסך אם לא אצליח לשפר את איכותו. בתודה מראש על כל תגובה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב: הסיפור הוא כזה: לפני פחות משנה קניתי מסך 17 של AOC באייבורי נאמר לי שיש אחריות של 3 שנים עד לבית הלקוח לאחרונה ראיתי שיש נקודה קטנה במרכז המסך. נאמר לי שזה פיקסל שרוף, פניתי לשרות שלהם ונאמר לי שאין אחריות על פיקסלים שרופים רק אם יש לך 7 פיקסלים שרופים אז מחליפים לך את המסך. השאלה שלי היא: האים זה חוקי מה שהם אמרו לי ,למה יש אחריות אם לא לדברים כאלה,איפה אפשר לברר באמת מה התקן לגבי אחריות למסכים . בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי המלצה למסך טוב בתקציב הזה אם זה אפשרי. המסך ישמש למשחקים, סרטים וגם לתוכנות הנדסה מכנית (סולידוורק)
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב הנ"ל למשחקים וגלישה באינטרנט... ראיתי שהמועמדים הם 740B של סמסונג ו1750 אם אני לא טועה של LG... מהו המסך העדיף בתקציב זה?(אין לי העדפה לחברה מסויימת, רק המסך הטוב ביותר בתקציב)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הבנתי שviewsonic חברה טובה אבל מרוב דגמים ניהיה לי באלגן בראש, איזה דגם הכי טוב לשימוש משרדי בתקציב הנל? יש משהו יותר טוב מviewsonic בקטגוריה? אשמח לשמוע המלצות כמו כן גם לכרטיס מסך פשוט עד 500שקל שיהיה pci-express ושיהיה טוב לצפייה בסרטים ולמשחקים קלים תודה מראש,אלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 17 " שיתאים גם למשחקים , במחיר של עד 1500 ש"ח (הכוונה לחדש כמובן) , יש המלצות? מה הכי טוב ושווה בשוק היום? תודה על העזרה חברים
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני יודע שדנו על זה הרבה אבל בבקשה תעזרו לי כי אני קונה את המסך היום שתי המסכים שחשבתי עליהם הם ה930B והL1970HR מי מהם עדיף? ועם יש משהוא יותר טוב אז בבקשה תגידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שישמש למשחקים, אך גם לעבודה עם טקסט וword. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-