עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. צריך המלצה למסך 19 בעיקר לקריאה ממושכת של טקסטים שיתאים גם למשחקים וסרטים עד 2000ש"ח אפשרי גם 20 אם בקטגוריה יש מסכים טובים יותר. אפשרות לחריגה מהתקציב אם ממש מומלץ

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נגיד ואני קונה מסך, והופיע לי פיקסל שרוף, מדיניות ההחלפה היא מעל 3 פיקסלים. יש אפשרות לשרוף פקסלים בצורה מכוונת?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shibie,

השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by avner_100,

היתי רוצה לדעת איזה מהמסכים משתלם יותר.. בעיקר למשחקים. סרטים HD ודיווקס.. ואינטרנט .. אם יש יותר טוב בטווח הזה תוסיפו אותו .. תודהה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מסך 20 אינץ' 3:4 אבל המבחר גדול מידי ואין לי מושג מה לבחור מסך מחשבוVW202TוAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוLS201וAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוL2000CNוLGו יצרן: LG , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 6 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך בין 19 ל-22 אינץ' שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות אופיס ותיכנות ולצפייה בסרטים. אם זה משנה במשהו כרטיס המסך שלי הוא radeon HD2400 pro. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ... אבל הרוב משחקים..... יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף..... תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by shibie,

לא הבנתי מה זה הפנלים האלה. מישו יכול להסביר לי בבקשה. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קניתי את המסך הזה http://www.spacenet.co.il/product.asp?id=906 אשמח אם תתנו חוות דעת על המסך בכמה מילים. המוכר אמר שהגודל 22 אינץ ועל האריזה כתוב 21.6 יש פה טעות או שככה זה?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Instant,

שלום. קניתי לפני ימים ספורים מסך חדש מחברת "אופיס דיפו" בדגם LG 1960TR. אני עוסק בעיצוב גרפי, ונתקלתי בבעיה, gradients (שילובי צבעים) נראים לא טוב, מקוקוים. דוגמה לגרדיאנט: http://www.wuphonsreach.org/Games/SimCity4/HbgPA/24x16_GradientHeighMap.png הייתי שמח לאיזו הצעה לפיתרון. אני משתמש ברזולוציה 1280 על 1024, 32BIT ווינדוס XP.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Aoyo,

אשמח לקבל המלצה למסך 19' LCD לעבודות כלליות במחשב (אינטרנט,מוסיקה, קצת סרטים וכו). מחפש מסך איכותי ובעיקר עמיד, מחברה בעלת שם ולא משהו לא מוכר. לא מעניין אותי כל מיני פיצרים של Pivot וכאלו. תקציב: 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בלא יותר מ-100 ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב בגודל 17-19 אינץ' בסכום של כ-1000 ש"ח. אפשר קצת לחרוג במידת הצורך. ההעדפה היא ל-19 אינץ', אך אם יש מסך מעולה בגודל 17 אינץ' במחיר הנקוב - בהחלט אופציה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. אמממ הכותרת אומרת כמעט הכל ! אני מחפש מסך הכי טוב במחיר, אפשר לחרוג בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by ZeppeliN,

יש עכשיו את המבצע בנעה עד סוף 2007 שכל החנות עד 24 תשלומים ללא ריבית. ראיתי את ה2007WFP שעולה שם 2300 ש"ח ומובטח לי A04 וS-IPS. רציתי לדעתי אם זאת בהחלט הבחירה הנבונה ביותר. 60% קריאת טקסטים 30% סרטים וסדרות 10% משחקים תודה

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מדובר בסמסונג 931BW הוא נהיה סתם ככה כחול בערך כמו הרקע של הפורום.. ויש לו גם קריזות והוא מחליף צבעים במהירות המסך חדש יחסית חצי שנה אני חושב איך אפשר להתמודד עם בעיה מוזרה כזאת ?

• 10 תגובות
    • 11.7k צפיות
  17. Started by ran07,

היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by ilanb0,

לאילו שימושים הנ"ל יתאים ולאילו לא וכן חוות דעת באופן כללי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לא אכפת לי אן זה 19" או 20", צריך את המסך הכי טוב וללא מריחות. אם 20" לא הכי טוב נלך על 19" הכי טוב, רזולויה לא מפריעה לי מכיוון שה8800GTS 320MB שלי תקול וכנראה יוחלף בGTS החדש (512MB), או 8800GT 512MB. תודה

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by QttP,

נהוג לחשוב שאחד החסרונות הבולטים של פאנל TN לעומת פאנל VA/IPS הוא עומק צבעים. כידוע, פאנלי TN תומכים בעומק צבע של 6 ביט בלבד ומשתמשים בטכניקות שונות ומשונות כגון FRC, כדי לחפות על כך וליצור אשלייה של צבע 8 ביט. יש האומרים כי הדבר בולט במיוחד בסרטים. משום שלפאנל TN טיפוסי יש חסרונות נוספים הקשורים בצבעים (זויות צפיה צרות, כיול על הפנים מהקופסה), קשה לבודד עד כמה דווקא עומק הצבעים משפיע. בדיון זה אני עושה ניסיון ראשון לבודד רק את המרכיב של עומק הצבע. שש התמונות בהמשך (לקוחות מהסרט "ארבעה חדרים") משוות בין מסך DELL 2007WFP (משמאל) שבו פאנל S-IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 8ביט, לבין מסך FLEXVIEW של נייד THINKPAD T42 (מימין) שבו פאנל IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 6ביט. בהיע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, הכל כתוב בכותרת. תודה לכל העוזרים בבחירה.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  22. שלום, אני בחור שמעביר הרבה זמן ברשת, צופה בהמון סדרות וסרטים דרך המחשב ולפעמים משחק קצת במשחקים ישנים(heroes 4 וכו'). המערכת שיש לי היא ישנה, אבל אני רוצה לשדרג את ה-MAG CRT השמן והישן שלי כדי שאני אוכל להנות מהדברים בהם אני צופה. אני לא בטוח אם יש לי כניסת DVI, אז קחו זאת בחשבון.(ואם זה באמת חשוב, תציעו לי אלטרנטיבות בהנחה ויש לי DVI ובהנחה ואין לי DVI). עריכה: ושיהיה רחב תודה רבה לעוזרים, גיל.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  23. כרגע דיברתי אם הנציג של אסטרוניקס והוא טוען שמבחינתו אם לא רואים את הפיקסל המת ביום זה לא נחשב.האם יש אמת בדבר?נראה לי מוזר.

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  24. אהלן חברים, אני צריך עזרה בהחלטה ואני רוצה שרק מי שבאמת מבין שיעזור לי, אני רוצה מסך חדש, הצרכים שלי במחשב הם ככה, יותר סביבת עבודה מאשר משחקים אבל אני אוהב לשחק מדי פעם שבכיף שלי , אני לא גיימר, אני אוהב לראות סרטים מדי פעם וכל השאר עבודה יחסית , למרות שאני יודע שמסך קונים פעם ב... ואם יבוא לי להתחיל לשחק אזה הms ידפוק אותי עכשיו התלבטתי בין שתי מסכים 226CW - שזה דגם משופר של 226BW של סמסונג שמגיע סוף חודש חזרה למלאי אצל היבואן בארץ שהוא עם פאנל TN נגודיות סטטית של 1:1000 ו2ms ובין 2007WFP - של Dell עם פאנל S-IPS שהוא 1:800 ו 16ms שמעתי על הרבה כאלה שהתלוננו על בעיות Flicking בקיצור מה לעשות, על מה ללכת... אני באמת מבואס מזה שאני לא יודע על מה ללכת תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  25. Started by nahum8,

בצד ימין של המסך למטה ישנן איזה ארבע נקודות עגולות (לפי דעתי זה לא הפיקסלים שרופים) . אין לי מושג איך לתאר את העיגולים האלו אבל זה מה זה. מה ניתן לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים