עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לפני די הרבה זמן ניסו לעזור לי כאן בנוגע לבעיה, אבל לא נמצא פתרון. אני לא מצליח לגשת בכלל לאפשרות הזאת בתפריט, היא בעצם חסומה לי (אפורה.) גם כשאני נותן למסך אות ברזלוציה נמוכה יותר מהטבעית, האפשרות עדיין חסומה. איך פותרים את זה? תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mrraz,

רכשתי VP930 ושמתי לב שמדי פעם הוא נכבה לכ-3 שניות ואז נדלק מחדש אני מניח שהוא מחליף מודים אבל למה זה קורה תוך כדי גלישה באינטרנט או בעבודה בחלונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tzahi Vaxman,

http://www.samsung.com/il/business/business-products/computer-monitor/uhd/LU28E590DSR/CH http://www.hye.co.il/siteFiles/13/55/9600.asp זה מה שמצאתי בנתיים מהבדיקה שלי תוכלו לעזור לי איזה מסך יותר טוב? והשמח גם להמלצות עד הסכום של התקציב שלי 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ASI89,

המסכים החדשים של סמסונג מציגים יתרונות מסוימים במשחקים מהירים וחשוכים . החיסרונות שלהם : מחיר יקר פי שניים וחצי לעומת סטנדרטיים . רזולוצייה נמוכה יחסית של 1080p במחיר שלהם ניתן להשיג מסך 1440p ועדיין ישאר עודף של איזה 200 שקל פלוס מינוס. ברור לי שעבור כל אותם חבר'ה שמשחקים באופן תחרותי on line , אין פה בכלל שאלה , אבל מה קורה לגבי כל היתר שאומנם גם משחקים באופן חובבני בשביל הפאן אבל משתמשים במחשב לצרכים נוספים שבהם הרזולוצייה הגבוהה יותר של מסכי 1440 p משחקת תפקיד משמעותי כמו עריכת תמונות ,קריאת טקסט וכמובן משחקים "איטיים " אבל מפורטים מאוד מבחינה גרפית שפשוט נראים יותר טוב על מ…

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. אהלן. אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי). עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על: Viewsonic VP930B Samsung 971P וב - 20" על: Dell 2007fp מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ? האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ? תודה !

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by NaorYfrach,

מסך מחשב LED בגודל Full HD "23 הדק בעולם 1.29 ס"מ מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE1426E81 האם המסך הזה כולל רמקולים מובנים ? השימוש שלי במחשב הוא יום יומי אבל בגלישה ושימושים קלילים ולעיתים נדירות משחקים כבדים . חשוב לי שהמחשב יראה טוב ושסרטים באיכות HD יופיעו עליו בצורה הכי טובה שיש . בנוסף אני חייל והמסך הזה כולל הכל ואחריות 3 שנים עד הבית והכל ב750 שקל וגם נראה מצויין אז נראה לי דיל טוב אני חושב שחברה פחות משחק כי יש במסך הזה הכל מהכל ואחריות ארוכה אז אני סומך על זה מאשר לקחת חברה יותר איכותית מAOC . מה דעתכם ? יש משהו בטווח מחירים שיותר יתאים לי ? שיכלול FHD + אינץ' 22-23 ?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  8. מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...) למי מסך רחב מותאם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Naor2231,

רכשתי את המסך 4k הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? נרכש בעיקר לגיימינג. samsung u28e590d

10. Started by jackhammer,

LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3675&CatCode=552 סמסונג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552 איזה מהם עדיף תתעלמו בבקשה מהמחיר, זמינות במלאי וכו'... אני גם ככה לא קונה מפה אני רק רוצה לדעת מי יותר טוב מבחינה טכנית אני די נוטה לכיוון הסמסונג אבל אולי אני טועה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. כפי שהבנתי מסך זה שקול ל-200W6CS , אותו פאנל S-IPS , כאשר מחירו של מסך זה עומד כיום על-1500ש"ח , הדבר נראה תמוהה, כמעין מציאה. האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? ושתי בקשות נוספות: אשמח לקבל את האתר שמראה תמונות של זמן תגובה של כל מיני מסכים [ בתמונה כזאת של סמיילי נוהג במכונית ] וחנות שאולי אתם מכירים - עם שירות טוב ואמין שמוכרת את המסך הזה. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=358&aff=Zap זה אפילו דגם ה-CS!!!!!!!!! האם לדגם זה פאנל שונה? -פאנל PVA? ואם כן איזה מבין הפאנלים עדיף בעיקר למשחקים ועבודה גראפית?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך דק למחשב בגודל 19 אינץ ואני קצת מבולבל מכל המבחר שיש. התקציב שלי הוא באיזור ה1800+- שקל. השימוש שלי במסך הוא הרבה אינטרנט, קצת משחקים, והרבה הרבה צפייה בסרטים. כמו כן, חשוב לי שהמסך יתמוך בצפייה בתוכן של HIGH DEFINITION כי יש לי הרבה סרטים באיכות הזאת ואני גם מתכוון לקנות XBOX360 ולחבר אותו למסך. אני צריך גם כרטיס מסך מיוחד כדי לשדר תוכן HIGH DEFINITION למסך? או שפשוט מספיק מחשב חזק עם כרטיס מסך סטנדרטי? אני מאוד אשמח לעיצות והכוונה איזה מסך לקנות. תודה מראש לכל מי שיעזור לי.... דרך אגב, אני מתכוון לקנות את המסך רק עוד חודש, כי רק אז אני עובר לבית החדש שלי. אז האם יש מצב שעדיף לחכות קצת יותר בגלל שאולי תהיה ירידת מחירים חדה בגלל סוף השנה?!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by omerz90,

שלום, בעוד כמה ימים אני הולך לקנות את המסך SAMSUNG P2370 ורציתי לדעת אם יש לו יציאת Composite, אני צריך אותה כי אני רוצה גם לראות טלוויזיה במסך, אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה האם יש יציאת Composite למסך SAMSUNG P2370.

15. Started by DarkLloth,

התחדשתי במסך הנ"ל אחרי שהיה לי VP930 ואני מאוד מרוצה , מה שכן הצבעים והבהירות קצת מציקים לי , איזה הגדרות יש במסך שלכם ?

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by arik100,

אין לי מושג מה לקחת המחירים E228WFP 1750 226BW 1850 2007WFP 2150 מה ההבדלים מה מומלץ שימושים : קריאה משחקים סרטים ( סדר לא מהחשוב לפחות וההפך אלא שווה בשווה ) 2000 בעיקרון זה התקציב אבל אם תגידו שה 2007WFP מציג יתרון משמעותי אז יש אפשרות ללכת עליו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. משום מה הדרייבר של הכרטיס מסך שלי שהוא רדאון 9250 של ATI לא נותן לי לעשות PIVOT בזמן האחרון... יש עוד דרך לעשות PIVOT חוץ מהדרייבר של ATI?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. Started by questionman,

שלום, יש לי מסך led שנשרט. אני לא יודע ממה השריטה נגרמה (אני מניח שניקו את המסך עם מגבת או משהו כזה ולא עם מטלית רכה). השריטה כמעט ואינה נראית וגם מקרוב לא רואים בעיות אז אני מניח שרק הציפוי נשרט. האם אפשר לטפל בשריטה כזו?

19. אהלן, עשיתי קצת עבודת רקע וקראתי את ההמלצה בפורום על U2311 וכדומה. הבעיה היא שאין לי צורך במסך עד כדי כך גדול - עקב מרחק הישיבה הקרובה. המסך ישמש לעבודה על מסמכים וגלישה ברשת, ללא משחקים - בעיקרון מה שקורה הוא שיש לי מחשב נייד וכשאני מגיע הבייתה אני רוצה שהעבודה תהיה נוחה וארגונומית יותר. יש המלצות? יש חלופה לסמסונג בגודל נמוך יותר? 2333T ראיתי שיש את הדל גם בגודל 21...אבל המחיר גבוה מדי - באיזה מחיר ניתן למצוא אותו בפועל? בעיקרון התחלתי בתקציב 500 ש"ח והעלייה לכמעט כפול גבוהה לי מדי. תודה עריכה: עוד נושא שמאוד חשוב לי הוא שיהיה ניתן להגביה את המסך (בחור גבוה)...כך שיהיה בגובה מתאים בישיבה מול שולחן

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מה המקבילה של ViewSonic930 במסכי 17 אינץ' מבחינת הפאנל וכו. בעבר רכשתי עבור חברים את המסך הנ"ל אבל לי אישית למרות שאני עובד כמעצב (גרפיקה וקוד) הוא נראה לי יותר מידי...גדול. המעבר מה17 שלי לא נראה לי אפשרי. דעתכם בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by athi,

^^^

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by mdudu,

אני מתלבט בין שני מסכים - Samsung 2494LW 24" 5ms DVI 1:50000 Full HD מסך 24 אינץ עם רזולוציה יותר גדולה לבין המסך של dell 2209Wa מסך 22 אינץ עם פאנל איכותי (זה לפחות ממה שהבנתי פה בפורום שכולם משוגעים על המסך הזה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 והבנתי שאם אני אלך על הDELL אז הכרטיס מסך שלי הוא OVERKILL למסך כזה. מצד שני המסך הראשון גם של samsungהוא גם יותר זול וגם יותר גדול... מה אתם ממליצים? אגב לשני המסכים יש את אותם חיבורים? HDMI / DVI / VGA ???

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. ברשותי מסך viewsonic vp930 מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים. מבקש המלצות למסך מתאים במגבלת התקציב 1,000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Devil Servant,

רכשתי את המסך Samsung 731BF 2MS 1:2000 אבל יש בעיה שאני מחבר את המודם לUSB הוא מרצד וגם הוא כזה נתקע ז"א שאני גולל דף באינטרנט הוא נתקע כזה לא יורד חלק מישהו יודע מה הבעיה? קיבלתי דרייורים אבל בגלל שהמחשב שהוא מחובר אליו בעל כרטיס מסך מובנה הוא לא מזהה את הכרטיס בעת ההתקנה אבל גם שהתקנתי את הדרייורים במחשב אחר זה לא עזר

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  25. כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.