עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofer40,

מה דעתכם על המסך הזה במחיר הזה? http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=93479&af=10

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by גד :),

מסך בגודל 24, מישהו מכיר? כדאי? המחיר קורץ (כרגע 897 ₪ ) ASUS vz249q (פאנל IPSׂ) כדאי לחבר שני מסכים כאלה להרוויח שטח עבודה, או שיש חלופה טובה יותר?

3. Started by dror_efi,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD חדש (כמו הרבה כאן). השימוש העיקרי שלי הוא שימוש כללי, הרבה סרטים ומשחקים (לפחות אם היה לי יותר זמן פנוי). אני הסתכלתי בעיקר על מסכי 19 של סמסונג ו-LG (בפורמט 4:3). באופי דיפו ראיתי בתצוגה מסך Ativa (מותג הבית של אופיס דיפו) בגודל 22 אינטס WIDE (רזולוציה 1680x1050). המסכים של Ativa מיוצרים על ידי Proview כך שהמסך הזה הוא בעצם מסך Proview PL2230WDB (להלן קישור http://www.proview.net/Product/Product_Page.aspx?sn=457π=2011&ii=2774). המסך נראה מרשים בחנות. המחיר שלו 1990 ש"ח (זול יחסית למסכי 22). האם כדאי ללכת על המסך הנ"ל ? כמה שאלות נוספות (כלליות יותר): 1. איך אפשר לדעת איזה פאנל יש למסך (TN, VA וכדומה)? 2. איזה יחס ניגודיות טוב יותר עבור…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by owen,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  6. Started by simonidis,

שלום ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן? לעזרתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by maor66,

איך המסך הזה למשחקים כבדים?MW2 לדוגמא, כרטיס מסך 4850. המסך עולה 800 ש"ח, זה סביר, נראה ממש זול ל22 אינץ? אפשר להוציא מסך יותר טוב בתקציב הזה? המסך איכותי?המשחקים ירוצו עליו חלק וללא מריחות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by star_dust,

מסך 19" CHIMEI 958D נמכר ב-599 ש"ח במבצע בניו-פארם. מיועד לילד בן 7. למישהו יש? מה דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 14:21:32 השאלות שלי מתייחסות כמובן למסך (ולא לילד...)

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by erezpp,

יש ברשותי מספר שנים מסך CRT של 20 אינטש V1000 של חברת קומפק לשעבר. http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/10587_div/10587_div.HTML אני מתלבט האם לרכוש במקומו מסך LCD בגודל כ 22 אינטש אני יושב מספר שעות כל יום מול המסך לשימושים רגילים - גלישה, קריאת טכסטים וכו. אינני גיימר (לצערי...). בכוונתי לחבר את המסך בנוסף למחשב גם לממיר של יס ע"מ לאפשר צפיה בטלויזיה . קרי, המסך ישמש כמסך מחשב בזמן שאני עובד במחשב וגם , לא במקביל, כטלויזיה בחדר בזמן שאני הולך על ההליכון. איכות הצפיה בשימוש כטלוויזיה לא משמעותית כי מדובר בשעה ביום לכל היותר להבדיל מגלישה שהיא מספר שעות בכל יום. שאלתי: 1. האם מסך CRT הקיים הוא הכי מתאים ואיכותי לדרישותי או ש LCD עדיף. 2. אם LCD עדיף - איזה מומלץ …

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. יש לי מסך "שמן" מקצועי ששם בכיס הקטן את כל מסכי ה-LCD שיצא לי לראות עד היום. כן ,כן גם הדקים הטובים ביותר מבוססי LCD ,LED ו- LE-ZOBI לא מתקרבים לקרסוליו ואני פשוט לא יכול לסבול אותם בגלל צבעים לא אמינים ,קונטרסט מחורבן ושחור שהוא בעצם אפור . אני לא מאמין לפרסומות מגמתיות ואינטרסנטיות . רק עיניים לא מסוגלות לשקר..... העניין הוא שלאחרונה יצאו לשוק משקפי 3D סטריאוסקופי במחיר מתקבל על הדעת ועושה רושם שהטכנולוגיה הזאת הגיעה לבשלות מסוימת שמצדיקה אולי את קנייתה. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=NVIDIA3D&Cat2Cat1ID=1887&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הדרישה הבסיסית של NVIDIA מבחינת המסך הוא קצב רענון מינימאלי של hz 120 והמסך אצלי מאפשר קצב רענון גבוהה בה…

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  12. רק רציתי לדעת אם למסך LCD יש חיבורים שונים מאשר מסך CRT... ז"א, אם מחשב CRT (MAG ישן) שמתחבר למחשב מלפני 4 שנים, אז גם מסך LCD חדש ייכנס בו בלי בעיה... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב בעיה מוזרה, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. לאחרונה החלפתי מחשב אבל עדיין משתמש במסך CRT ישן וטוב LG F700B. מחובר בחיבור VGA לכרטיס המסך. הבעייה היא שלאחר החלפת המחשב, התצוגה אינה תופסת את מלוא המסך - ישנה מסגרת שחורה גדולה מסביב לשטח המוצג. העניין נראה לא רק במצב מערכת הפעלה אלא גם בתצוגת ה BIOS, מה שמביא אותי למסקנה שזו לא בעייה של מערכת ההפעלה. בעצם יוצא שכרגע יש לי מסך 17 אינטש שמציג שטח של 15 אינטש בערך. כאשר אני משחק עם הגדרות המסך, הוא מאפשר לי להגדיל ולנצל את כל שטח התצוגה. הבעייה היא שהמסך לא שומר את ההגדרות, לאחר כיבוי המסך והדלקתו הוא מקבל אות חדש מהכרטיס מסך והמצב חוזר לקדמותו. האם יש דרך לפתור הבעייה ולשמור על הגדרות המסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Globalization,

מתבלבט לגבי המסך הנ״ל, והאם פנאל VA הוא בסדר למשחקים? פעם אחת התפשרתי ולקחתי TN במקום IPS ולא אהבתי, עכשיו אני מתבלט שנית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כי תאמת הייתי שמח למסך 17 עם 8ms אבל במחיר כזה ועם שם כזה אני יודע שאין למה ממש לצפות. אז אני שואל יותר לשם שעשוע נראה כמה אתם קוטלים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת מסך crt שראיתי בטרייד זון שיחליף את מסך ה 15" !!! packard bell (הם בכלל קיימים עוד) מלפני 8!!!!!! שנים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RobiNooB,

לגבי קניית מסך מתאילנד ושליחה לארץ ....האם משתלם ? מישהו ניסה ? אני רוצה את הDELL 20 ISP או ה 24 ... מה אתם אומרים ?(למי שיש נסיון עם מוצרי מחשב מתאילנד).....

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. מציעים לי מסך 22 אינץ' dell 2207 ואני מתקשה למצוא כל מידע על המסך הזה, האם מישהו מכיר או שיכול להביא קישור למפרט טכני/אתר מכירות - כל דבר יעזור...

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by eboman1,

שלום, מישהו יכול להעריך כמה שווה בימינו dell 2007fp יד שניה? תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  19. Started by NightElf,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך. ודיי התלהבתי מהמסך Dell UltraSharp Widescreen 2007WFP. יש סקירה שלו כאן http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1959668,00.asp המסך עולה בארה"ב כ-400$ שזה 1800 ש"ח. בזאפ מצאתי אותו ב-3000 ש"ח!!! . האם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות אותו במחיר הוגן. והאם יש מכס על מסכים? תודה...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by hosham,

כאשר אני מגדיר בכרטיס מסך (ATI 9550) רזולוציה של 1680X1050 הכל עובד פיקס. אבל שאני משנה ל 1440X900 התמונה המתקבלת היא לא על כל המסך ויש שוליים שחורים מכל הצדדים. יש פיתרון? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ראשית חייב לציין שזהו מסך מדהים , שרכשתי לפני כ ימיים ולדעתי האישית (כמו רבים כאן) שווה כל שקל . היום כאשר ניקיתי את סביבת המחשב הורדתי את המסך על ציר הרגלית שלו עד הסוף למטה (מקווה שהתאור מובן) ומאז המסך תקוע באותה נקודה , כאילו שיש איזה שהיא נעילה על המסך במצב התחתון שלו , מה שלא מאפשר לי להעלות אותו חזרה בגובה על הציר שלו. מבקש לדעת איך ניתן לשחרר נעילה שכזו (אני בטוח שיש איזה כפתור או משהוא אחר לשחרור / הזזה) כי בחובר ההסבר של המסך לא מצאתי הסבר לכך. תודה מראש לכל העוזרים , דרור

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. אני מחבר את המסך לממיר HD של הוט ע"י כבל HDMI-DVI (כי במסך אין חיבור HDMI) אני רואה את כל הערוצים די מטושטש ואת הערוצי HD קצת פחות מטושטש, אבל ממש לא באיכות שגורמת לי לחשוב שזה HD. (אני יודע שהמסך לא HD אבל הוא מספיק איכותי בשביל לראות בצורה חלקה ולא מטושטשת...) בממיר יש לי 4 אופציות רזולוציה : 1080i - גורמת לי לראות ריצודים 720p - הרזולוציה שעכשיו בחרתי, גורמת לי לראות בסדר אבל מטושטש 576p - עדיין מטושטש 576i - ריצוד מטורף הכבל שמחבר מהממיר למסך הוא איכותי מאוד, והקליטה שלי בממיר מעולה. יכול להיות שזה נובע מכך שמהסך הוא ברזולוציה של 1680x1050 ואין לממיר רזולוציה כזאת ? (אבל למה כזאת ירידה דראסטית באיכות ?? בטלויזיה שיש לי מלפני 10 שנים רואים יותר טוב בחיבור RCA). תודה רב…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חשבתי שאוכל לצלם את המסך עם הפיקסל המת אבל כניראה שאי אפשר, כי בתמונה הכל ניראה מושלם :-). בכל מקרה, על הרקע השחור למטה בתמונה(בתוך הריבוע הלבן. צריך לגלול את התמונה כדי לראות את הריבוע הלבן), יש מקום שרואים שני פיקסלים אדומים קטנטנים(או אולי רק אחד, אני לא סגור על זה), אבל שוב, אי אשפר לראות את זה כאן, אצלי זה בתוך הריבוע הלבן :-). בדקתי את זה עם התוכנה nokia monitor test. עכשיו השאלה שלי היא האם שווה להחליף? האם אהיה נודניק אם אחליף? האם זה בכלל משנה(כי בתכלס כשהמסך לא בגוון שחור(וזה בדרך כלל) לא מבחינים בזה)? ואולי גם המסך הבא יהיה עם פיקסלים מתים? האם הפגם הזה מעיד על כך שזה ימשיך ויתרחב או שאין קשר וזה יכול לעבוד כמו שצריך עם פיקסל אחד מת, בשנים הבאות? בקיצור, מה אתם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ilanb0,

המחשב המשרדי שלי יכיל כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש כאן המלצות רבות על המסך הנדון - האם המסך הזה כדאי גם למחשב שלי (מפרט של כ - 1500 ש"ח) או שיש מסכים אחרים שיספקו והמחיר נמוך יותר? כמובן שהכוונה למסכי 22' שיהיו טובים לי לסרטים.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by eldar4455,

היי חברה מה אומרים על המסך? בעקרון אני מחפש מסך גיימינג 24" מצאתי את זה ורציתי לשאול איך נראה לכם הוא עם משחקים אני מדבר על battlefield 1 לדוגמא כרטיס מסך nvidia gtx980 מעבד i7 4790K זה פחות או יותר המפרט שלי.. אשמח לעזרתכם..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.