עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש טלויזיה לסלון בגודל בינוני, די מואר, בתקציב של 10,000 שקל בערך - גמיש אם זה שווה את זה. גודל - 32 אינץ' ומעלה. בעיקר לשידורי HOT, DVD וסרטים מהמחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש למטרת גיימינג / גלישה באינטרנט / עיצוב גרפי (Illustrator, Photoshop), תכני HD. אני מאוד מתלבט לגבי גודל המסך (לא סגור על הגודל. מה שבטוח זה 22" עד 24"). מעוניין ברזולוציית FHD כרזולוציה נטיבית. מן הסתם האופציה היחידה שאני יכול להרשות במחיר הזה זה פאנל TN. על איזה גודל מסך אתם ממליצים? (ישיבה של כ-70 עד 85 ס"מ מהמסך). חשוב להבהיר שאני מעוניין במסך שמציג חדות גבוהה וניגודיות סטטית גבוהה. עריכה: טוב, אני לא יכול לעמוד בפני ה-Dell 2209wa למרות שהוא לא FHD. חוץ מאיבוד של שטח עבודה, האם צפייה בתכני 1080p/ משחקים יראו אחרת בגלל העובדה שהיחס בין הפיקסלים אינו 1:1. תודה!

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by wncrazy,

lg27mp35hq lg27mp55hq מתלבט בין שני המסכים ולא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם שניהם IPS וההפרש במחיר הוא סביב ה200 שח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tiestoboy,

שלום יש לי מסך NEC 93V יש לי אותו כבר 3 שנים ללא שום בעיה.. לאחרונה מדי כמה שעות הוא מריץ לי את הauto adjust processing ,כלומר הוא מבצע התאמה למחשב אבל אני בכלל לא מבצע ממנו את זה.. לפעמיים הוא עושה את זה כמה פעמיים רצוף.. הוצאתי מהחשמל, הסרתי את הדרייבר, מגעים הדקתי.. מה אתם אומרים? המסך הלך? אולי המתאם DVI עושה את הבעיה?? כי ככה הוא מחובר אצלי. יש לי מחשב של HP מלפני שנה. נייח. כרטיס מסך 9500GS. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. אני צריך לקנות מסך לחבר השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכנות משרדיות אני מתלבט בין VP930 { בתקווה גירסה 3 } לבין DELL 2007FP הוא לא אוהב מסך רחב שאלתי היא מה יותר ממולץ והאם לשניהם אני יכול לחבר ממיר של YES לגבי שאלת התקציב הDELL הוא הגבול שלי 2200 ש"ח +-

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. ברור שעדיף פאנל איכותי יותר אך אין לי כסף לכך.............

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  7. שלום ושבוע טוב!! אני רוצה להחליף מסך ולקנות 22 אינצ' יש לי כרטיס מסך של פרוקולור 4850 OC עם ג'יגה 1 זכרון השימוש הוא רגיל וכמובן משחקים כמו GTA החדש,CRYSIS ועוד איזה מסך עדיף? הנה שני מסכים האלה ,המחיר בסביבות ה-800 ש"ח זה אחד: ‏LG L226WTQ 22'' LCD 2ms 1:5000 DVI WideScreen‎ זה השני: ‏SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen‎ תודה רבה ליאור

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by jety,

מחפש מסך 19" בעיקר למשחקים. אני מחפש משהו שלא ימרח, ושיהיה טוב למשחקים. אני אוהב יותר מסכים כהים.. זאת אומרת שהמסך לא יהיה בהיר יותר מדי. תקציב.. סביבות ה 1600 ש"ח פלוס מינוס. משהו שיהיה איכותי, שלא יהרס אחרי חצי שנה. תודה

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  9. יש חיה כזאת? התקציב הוא 1500-2000 שקל אנא עיזרו לי למצוא את הדגם המתאים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אני צריך המלצה למסך מחשב למשחקים.. כבר הרבה זמן שאני מברר והחלטתי ללכת על 2007WFP/FP (תכננתי במעמד הקנייה להטיל מטבע ולהחליט איזה מהם ) היום הייתי בIQPC (באשדוד), התייעצתי לגבי מפרט, שהגענו לנושא של מסך ואמרתי שאני רוצה את הדל המוכר העלה את הנושא של האחריות של הדל (שיש עליה לא מעט הודעות בפורום). הוא אמר שעד שישה פיקסלים שרופים לא מחליפים ושהוא לא היה לוקח את המסך עם כזאת אחריות (או משהו כזה P: ) הוא המליץ על SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI שעולה אותו דבר.. מה דעתכם עליו? זה קצת בעייתי בשבילי לקנות כזה מסך עכשיו אחרי שקראתי את כל הקטילות לפאנל TN.. מה דעתכם? מה לעשות? אשמח להמלצות.. (אין מצב שאבא שלי קונה לי מסך ב2400 שקל עם אחריות שערורייתית כמו של הDELL )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לא רציתי להידחף לדיון שפתחו פה שנושא את הכותרת הזאת, אז פתחתי אחד משלי. לפני כמה חודשים התייעצתי פה לגבי רכישת מסך בתקציב של 2-2.5K, השימוש שלי הוא פחות למשחקים ויותר לצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) ולעבודה בפוטושופ (אני צלם חובב ועובד הרבה מאוד על עריכות) וכמובן לכתיבת מסמכים, אינטרנט וכו' , בפעם הקודמת המליצו לי על הDELL 2007WFP, רציתי לדעת אם יש כיום מסך יותר ממולץ ממנו בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by snurf,

שלום רב ! הגיע הזמן שלי להשתדרג מהMAG 786PF הוותיק שלי, ואשמח לעצתכם. התקציב שלי הוא כ1300 כאשר עיקר השימוש שלי גלישה, סרטים ומדי פעם משחקים. הדבר הכי חשוב לי הוא בריאות העיניים. מקריאה ומחקר למיטב הבנתי המסך המומלץ בתקציב הזה הוא ה Dell 2209WA LCD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 אז אפשר ללכת לקנות ולהרגיש שעשיתי בחירה טובה?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם אתמול רכשתי מחשב חדש מ KSP בעיקר למטרת גיימינג. המסך הנוכחי שלי הוא 22 אינץ עם רזולוציה נמוכה, לכן החלטתי לקנות גם מסך זהו מפרט עם כרטיס מסך חזק radeon 7850 ראיתי את המסך הזה: https://www.ynetshops.co.il/Product/7433/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_23_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_SAMSUNG_FULL_HD_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 מה דעתכם ? אשמח לקבל דעות/המלצות על מסכים אחרים אם יש בסביבות ה 750~850 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  14. LG W2252TQ LCD WIDE 22 ASUS MW221C או SyncMaster 226BW לפי מה שהבנתי אלה ה22אינץ' המובילים תקציב ~ 2000 שימוש: בעיקר משחקים וסרטים אני מתכנן גם לחבר את המסך לממיר (yes) אם זה אפשרי תודה וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Godmoney,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17977 הוא נראה לי זול ממש יחסית לנתונים שלו לא?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. מה קורה, חברים? אני בתהליך של קניית מערכת מחשב חדשה כולל מסך. הדרישות : תמיכה בFULL HD (רזולוציה 1080P), מסך WIDE איכות צבעים גבוהה, חדות חזקה, קונטרסטיוט גבוהה, מהירות תגובה קטנה ( רצוי קטן מ-5MS)... אני לא מבין ממש בין כל הפאנלים המוצעים. החברות העדיפות הן סמסונג / DELL. מעדיף מסך 24 אינץ' לשטח עבודה ועריכה גרפית גדול יותר, אך מוכן להתפשר על 22 אינץ אם שאר הפרמטרים (היותר קריטים, כמו FHD, חדות ואיכות צבע) גבוהיים ועדיפים יותר. עדיפות נוספת לכניסת HDMI ולסטנד מסתובב לתצוגת המסך לאורך. (עדיפות פחות קריטית, אבל ישפר את הבחירה ) אשמח להמלצות למניהם! תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב הנ"ל למשחקים וגלישה באינטרנט... ראיתי שהמועמדים הם 740B של סמסונג ו1750 אם אני לא טועה של LG... מהו המסך העדיף בתקציב זה?(אין לי העדפה לחברה מסויימת, רק המסך הטוב ביותר בתקציב)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Alony21,

שלום, מה זה המחבר הזה במסך מחשב? קניתי כבל HDMI אבל הוא לא מתאים למחבר הזה. תודה

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. יש לי מסך מחשב "MAG 17 עם שפורפרת של מיצובישי ויציאת VGA, וממיר THOMSON של HOT. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המסך הזה לממיר באמצעות איזשהו מתאם (בלי מחשב), ואם כן אז איך. לצורך העניין, אני מעוניין לדעת גם האם ניתן לחבר לממיר הזה של HOT גם מסך LCD עם חיבורי VGA ו-DVI. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by Jarhead,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ'. המסך חייב להיות אוניברסאלי שיהיה בשביל משחקים, סרטים וכו'. תמליצו לי בבקשה המסך הטוב ביותר בשוק שנע בטווח המחירים הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. רצוי פחות המסך ישמש לקריאה ולכתיבת טקסט (עבודות לאוניברסיטה), סדרות (בעיקר 720P), סרטים, ומשחקים. המסך הזה מחליף Philips Brilliance 200P7ES (20" S-IPS) שסוקר בעבר פה באתר, חסרה לי היכולת להסתכל על זוג עמודי A4 במקביל

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by johnwoo,

זה הדגם שיצא באזור חודש יולי, בעל פאנל TN. http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&sku=151077

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by babu,

איזה מבין המססכים יותר טוב למשחקי FPS וסרטים יותר ? (ללא קשר למחיר)

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by NTT,

שלום, על כל מסך שרשום עליו שהוא TFT,זה אומר בהכרח שהוא TN? או שTFT זה יכול להיות גם S-IPS וS-PVA(ושאר הסוגים)? כי יש מסכי TFT שהם TN,ויש מסכי TFT שהם מציגים 16מיליון צבעים,וזה כבר לא TN.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by mars7,

מה מבחר המסכים בארץ שתומכים ב Freesync בעלי מסך IPS/PLS (הבנתי שזה אותו דבר, תקנו אותי אם אני טועה) בגודל עד 24 אינטש?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.