עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by baruch28,

אני יודע שזו לא בדיוק שאלה רגילה לפורום הזה אבל זה מעניין אותי. איך אתם מנקים את ה - LCD שלכם?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. Started by eranir,

מישהו יכול להסביר להדיוטות כאן במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by freakazoid,

איזה מהמסכים המופיעים בכותרת עדיף בשביל שימוש יומיומי במחשב ובשביל משחקים בפרט אבל גם לסרטים וכו'... התקציב הוא בסביבות ה1600+- והאם הדבר הבא הגיוני: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  4. נתונים טכניים: טלוויזיה - LCD 27 חדשה, מסך רחב, של חברת DANTAX, לא מצאתי עליה שום מידע ברשת... כ. מסך - XFX ג'יפורס 5200 FX חיבור - VGA. בקיצור, אבא של חברה שלי קיבל במחיר אפס את הטלוויזיה הנ"ל וחלק מהתכנון המקורי היה שהיא תשמש גם כמסך מחשב ותחליף את הCRT הגדול והמכוער... אלא מה, מסתבר שהיא לא מסוגלת להציג משחקים משום סוג שהוא. ברגע שמפעילים משחק כלשהו מופיע מסך כחול עם ההודעה - UNSUPPORTED מבחינת שאר ההיבטים הקשורים לעבודה עם המחשב היא דווקא כן מתפקדת - ניתן להפעיל וידאו ולגלוש וכל שאר השטויות, רק משחקים - לא... עכשיו, השאלה היא מה בעצם הבעיה.... האם הכרטיס המיושן והחלש? חיבור VGA?? הייתכן שהטלוויזיה עצמה איננה מסוגלת להציג רזולוציות מסויימות??? HELP PLEASE :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחפשת מסך טוב לסרטים במיוחד וגם משחקים (san andress וסימס במיוחד) בטווח מחירים של 1300-1500 מחפשת איכות וגודל אם יש משהו טוב אז אולי מוכנה להשקיע יותר אני ממש אשמח שתעזרו... תודה =]

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  7. Started by kobicool,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהתאים לו מסך , בעיקרון אני לא יודע מחירים אבל לפי החוקים רשמתי מה שאני מוכן להשקיע. הנה מפרט המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים לו מסך רחב וטוב, לרוב אני צופה בו בסדרות/סרטים ומשחקים כמובן ככה שאיכות די חשובה לי גם אם זה אומר להעלות טיפה במחיר. http://tms.co.il/preview/spec/6buy1ahc תודה מראש קובי. עריכה: הגודל הרצוי הוא "19

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)

9. נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by eviul1,

קניתי מסך חדש רחב מאוד 20.1 אינטש והתצוגת אינטרנט מאוד צרה, איך אני מרחיב את התצוגה על כל המסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. אני לא בטוח שהנושא הזה קשור לפורום הנ"ל , אבל הוא גם לא ממש קשור לשום פורום אחר אז החלטתי ליכתוב פה. ברשותי מסך 22 אינץ , ותוכן ברזולוציה של 720p נירא אלין מצויין! השאלה שלי היא העם היו למסך בעיות עם הצגת 1080p? ביגלל שהרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1680x1050. המסך פשוט יכווץ את התמונה לרזולוציה שלו וישמור על היחס או התמונה תיצא מעוותת? תודה

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  12. שלום , לבני יש יום הולדת ורציתי להפתיע אותו במסך חדש LCD , הוא בן 10 והמסך משמש אותו למשחקים חזקים , לעבודות מחשב כמו תיכנות , וכן הוא בונה אתרים , ולומד שפת C , אני מעוניין לרכוש לו מסך איכותי , שאלתי על איזה גודל מסך מומלץ , וכן איזה סוג ,יצרן וכן המלצות נוספות , תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. צרכים אופיס, אינטרנט ומעט משחקים. ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הסמסונג שרשמתי לבין אחד דומה רק עם B בסוף? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אם אפשר שיהיה מסך רחב עם Pivot. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by ClubCaliber,

אני חוזר ושואל עוד פעם, בדיון הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על הVP930BוViewsonic אבל עשיתי עוד חיפוש ברשת של מסכים דומים מבית דל וויוסוניק (שלפי הבנתי שתי חברות טובות למסכי מחשב) אלו המסכים וVP930BוViewsonicו וVX922וViewsonicו ו1908FPוDellו וE197FPוDellו וVG930MוViewsonicו וE196FPוDellו סליחה על ההטדרה פשוט אני רוצה לקנות מסך בלי להתסכל אחרי יומיים שיש מסך יותר טוב באותו\פחות\קצת יותר כסף. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  16. לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  17. הבנתי שאת המסך Philips 200W6CS לא ניתן להשיג יותר בארץ (אם מישהו יודע אחרת אשמח אם תודיעו לי מהר...). אם אפשר אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה בדיוק 200W6MB והאם הוא כדאי. ראיתי בסטיקי ביקורת טובה לגבי ה-932B. קיים גם 932BF שהמפרט שלו לא זהה לחלוטין (מהירות תגובה טובה יותר) - האם מבחינת האיכות הוא דומה ל-932B? או שעדיף ללכת על ה-932B? (אני כן משחק מדי פעם לכן מהירות התגובה בכל זאת חשובה לי) בסביבות 1500 ש"ח יש כבר מסכי "22, של חברות כמו Samsung או Viewsonic. אם בכל מקרה אני מוגבל לפאנל TN במחירים האלו, לא עדיף ללכת על מסך גדול יותר? לפני שכל המומחים קוטלים אותי ואומרים ללכת על פאנל איכותי יותר, תבינו שזה התקציב ואין מה לעשות.גם אני הייתי רוצה Dell 2408WFP ... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הבנתי שלכל מסך LCD, לפי הגודל שלו, יש רזולוציה טבעית. מה שלא הבנתי זה מה קורה למשל אם ברשותי מסך 22" רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 ואני מחליט לשחק ברזולוציה נמוכה יותר (כי פשוט הכרטיס מסך לא מספיק חזק, או שהמשחק כבד מדי)?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  19. אבא שלי הביא לי את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~L1970HR~9~0.htm הוא טוב למשחקים אם לא אפשר אחד באותו מחיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by noam12,

תודה רבה לא softMCCS.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by Yaniv_sosner,

מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. היי לכולם, קניתי לאחי הקטן מסך חדש מסוג Samsung SyncMaster 932BF. אתמול ערכתי עליו בדיקות כאשר הוא מחובר למחשב שלי, עם הכבל DVI שהגיע איתו, הכול עבד מושלם. כך שאני די פוסל את כך שהבעיה היא בכבל. בנוסף לכך, היום בבוקר כאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי (עם כרטיס מסך POV GeForce FX5500) עם החיבור DVI, אפשר היה לראות מצויין עד לרגע שבו הוינדוס אמור לעלות (מסך ה-Boot של הוינדוס נראה מעולה BTW), כאשר מגיע תורו של הוינדוס עצמו לעלות, המסך הופך שחור ומתחיל לחפש Signal גם ב-DVI וגם ב-VGA. כאשר חיברתי את כבל ה-VGA, הכול עבד מעולה ואפשר לראות. ניסיתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם המסך עצמו (את החלק ה-Digital שלהם כמובן), לא עזר כל כך. כרגע המסך עובד על VGA, ואני לא מרוצה מכך. למישהו …

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by M_power,

שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472310 אני רוצה לקנות טליוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (אני לא רואה טלוויזיה-טלוויזיה). וחשבתי ללכת כבר על מסך מחשב גדול שאולי אוכל לעבוד איתו מהמיטה. האם זה הגיוני לעבוד ממרחק שניים-שניים וחצי מטר עם מסך 30' כזה - או שזה קטן מידי? ואם זה קטן מידי - האם לדעתם אפשר לעבוד עם טלוויזית FULL HD גדולה למרות הרזולוציה היחסית נמוכה שלה (יחסית לעבודה משרדית). אני מתכנת אז היכולת לקרוא טקסט מהמרחק הזה חשובה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.