עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איזה פאנל יש לכם..? A/C/S ואיך רואים את איכות התמונה..?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

היי, רציתי לברר אם אני מכוון מנורת לילה ממרחק של מטר, יכול להיגרם נזק למסך חס וחלילה? שאלה קצת נובית אבל חייב להיות בטוח.. תודה.

3. שלום לכם... קניתי את המסך הזה ושאני רואה בו סרטים אז הסרטים טיפה מקוטעים שהמצלמה זזה בסרט... אם אתם יודעים למה אני מתכוון ובCRT רגיל זה זז חלק ... מתי שהמצלמה זזה לצדדים ... אבל אם המצלמה לא זז לצדדים הסרט זז חלק ... גם לכם זה קורה?... זה ממש מעצבן אותי זה כמו קטוע כזה.. האם יש דרך לטפל בזה?..

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by Homey,

רציתי לדעת, התקציב שלי הוא עד 1800 שקל +- , אני מחפש מסך איכותי, אני מעדיף איכות על גבי גודל. השאלה שלי מה עדיף, ממה שאני מבין מסכי ה 19" איכותיים יותר ממסכי ה 22". (השימושים שלי הם קצת משחקים, הרבה סרטים, וגלישה באינטרנט) ממה שהבנתי יש 2 מסכי 22" שצריך לשים עין עליהם: LG L226WTQ (אגב, עם איזה פאנל הוא מגיע?) והשני Samsung SyncMaster 226BW אני לא יודע מול איזה מסכי 19" רחבים להשוות אותם (אני רואה הרבה סרטים וחשוב לי שהמסך יהיה רחב), אני אשמח ל2 דגמים מובילים בתחום ה 19" WIDE אז מה לעשות? 19" רחב, או 22" ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by ATL321,

יש חגש לגביו?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. Started by oren12,

תעיינו פה: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85 מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה) חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by Burkey,

ראיתי אתמול תצוגה של כמה מסכים של חברת benq, אחד מהם, עליו נכתב כי הוא מסוג קריסטל Senseye, היה שונה מהשאר, הוא היה הרבה יותר איכותי, חלק יותר ( התמונה מבריקה ולא מט ), בדומה למה שיש בניידים של HP. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את מסכים מסוג זה, מה מיוחד בהם, האם זה פאנל רגיל TN או משהו איכותי יותר, והאם הם נחשבים מסכים טובים למטרת עבודה עם תוכנות מדעיות וצפייה בסרטים. המסך שראיתי הוא 19 אינץ ועולה 1100, מחיר די אטרקטיבי.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. המסך מיועד גם לסרטים וגם למשחקים וכמובן שגם לשימוש באינטרנט.. הסכום הוא עד 1700 שקלים. לצערי המסך המומלץ של dell חורג לי מהתחום. איזה מסך אתם ממליצים? וסוג המשחקים הוא בעיקר FPS.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by LEPIDUS,

שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. שלום המסך שלי זה LG19WTQ והיום גילית לתדהמתי נקודה לבנה על המסך עשיתי בדיקה של פיקסלים שרופים וזה לא מצא לי אני מצרף תמונה לנוחיותכם תעזרו לי בבקשה להבין מה זאת הנקודה הנ"ל היא נמצא למעלה מצד שמאל בקצה המסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by shai56,

היום הזמנתי את ההמסך הזה ואחרי שקראתי כמה תגובות אני קצת מתחרת!! אני רוצה לדעת פעם אחד ולתמיד המסך הזה הוא טוב למשחקים [מדובר במשחקים חזקים] ולאינטרנט ?? יש לי זמן להתחרת ולבטל הזמנה על מחר בערב!!! ואם יש מסך שהוא טוב למשחקים חזקים ולאינטרנט מי 22 עד 24 אינץ אני ישמח לקבל המלצות !! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. הנה הפרטים על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL226WTQ_PUM קניתי ב1550 (כולל משלוח). מסך למשחקים כבדים, ופה ושם בשביל סרטים וסדרות. בחרתי נכון? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. קראתי כאן את רוב השירשורים בנושא (אני מתעניין ב Samsung 226BW או בדל הדומה לו) והבנתי שהוא יתאים לי לאינטרנט וללימודים אבל לגבי סרטים - אני רוצה לצפות מהם במיטה, מה שאומר שהמסך יהיה קצת מעלי. עד כמה אקוטית הבעיה של הזווית צפיה מלמטה ? בחלק מהביקורות שקראתי (בעיקר בזאפ) חלק אומרים שכן ניתן להטות כלפי מטה וחלק לא, אני קצת מבובלב לחלוטין (לגבי הסאמסונג) אז... מי מבין המסכים האלה יתן לי להטות אותו כך שאני אוכל לצפות בו מהמיטה ? ועוד שתי תתי שאלות : שאלו את זה עכשיו בפורום אבל לא ענו והאמת לא חשבתי על זה בכלל . יש לי GFROCE 6600 - הוא יסחוב ? ו לגבי מחיר - בזאפ הרבה אנשים רושמים שהם קנו את המסך ב 1500 לפני 4 חודשים...כרגע רוב המקומות מוכרים ב1700 ... המחיר שלו עלה ? ועוד תת ש…

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שאיכות התמונה שלו טובה. הבנתי ש Dell 22" E228WFP הוא מסך בעל איכות תמונה גבוהה. המחיר נע בסביבות 1800 ש"ח. האם המסך הזה טוב ? מוכן לשמוע המלצות גם לגבי מסכים באיכות דומה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. אם כן, אילו דגמים מומלצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by lital1,

היי..... אני רגע לפני רכישת מסך 940NW samsung ורציתי לשמוע חוות דעת עליו ומאיפה הכי ממולץ לרכוש... תודה...

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  18. הבנתי שאת המסך Philips 200W6CS לא ניתן להשיג יותר בארץ (אם מישהו יודע אחרת אשמח אם תודיעו לי מהר...). אם אפשר אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה בדיוק 200W6MB והאם הוא כדאי. ראיתי בסטיקי ביקורת טובה לגבי ה-932B. קיים גם 932BF שהמפרט שלו לא זהה לחלוטין (מהירות תגובה טובה יותר) - האם מבחינת האיכות הוא דומה ל-932B? או שעדיף ללכת על ה-932B? (אני כן משחק מדי פעם לכן מהירות התגובה בכל זאת חשובה לי) בסביבות 1500 ש"ח יש כבר מסכי "22, של חברות כמו Samsung או Viewsonic. אם בכל מקרה אני מוגבל לפאנל TN במחירים האלו, לא עדיף ללכת על מסך גדול יותר? לפני שכל המומחים קוטלים אותי ואומרים ללכת על פאנל איכותי יותר, תבינו שזה התקציב ואין מה לעשות.גם אני הייתי רוצה Dell 2408WFP ... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shime,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לרכישת מסך המיועד רק לעבודה : קריאת מסמכי WORD ומסמכים אחרים מתוך האינטרנט בנוחות וללא עייפות של העיניים. בסכום עד 1800 ש"ח תודה שמי

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by doronz,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה על מסך 22 אינטש לסטודנט. המסך אמור לשמש כמסך חיצוני ללפטופ עם כרטיס NVIDIA 8400 שעובד ברזולוציה של 1280X800 Wide. אני מחפש מסך שישמש לגלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,וצפייה בסרטים. הענין הוא שאני עובד המון שעות מול המחשב ולכן מחפש מסך שלא יאמץ מדי את העיניים. ההתלבטות כרגע היא בין מסך 22 של chimei הנמכר למשל ב KSP ב 1300 שח לבין מסך סמסונג 22 אינטש הנמכר בכ 1700 ש"ח. האם ההפרש ביניהם שווה לשימושים הנ"ל? האם מישהו יכול להציע מסך אחר בטווח המחירים הנ"ל? תודה, דורון.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. האם בכרטיס 3870 ATI ניתן בויסטה לשנות את ההרץ ידנית ? לדוגמא 60 HZ ל-100HZ ?או 75 אני שואל כי בכרטיס 2900 HD לא ניתן לשנות HZ בויסטה 32/64 רק ניתן לשנות את ההרץ במערכת XP ידנית

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by 12w23e,

שלום אני מעוניין במסך מחשב לעבודות תיכנות. (לא משחק בכלל, רק אינטרנט ובעיקר תיכנות). אני חושב על גודל של 21-22 אינץ , אבל אשמח להמלצות. הבנתי שבגדלי ה-24 ממולץ ה-dell 2407. יש המלצות על גדלי ה-21, 22 ?? תודה, ליאור .

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by Nadler,

כמו שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 1300 שקל עדיף פחות ו19'' נראה לי האפשרות הכי טובה במסגרת התקציב, המסך ישמש למשחקים בעיקר... תודה מראש, ארז

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. דיברתי עם נועה ופנדה. פנדה אמרו שאין להם מושג מתי המסך הולך להגיע, ואולי הוא ידע מחר (ביום שישי אמר לי היום...) נועה אמרו לי שהמסך מגיע אליהם עוד שבועיים בפאנל S-ISP, והמדיניות שלהם לגבי הפיקסלים השרופים זה: פיקסל ומעלה באותו היום, ולאחר מכן 3 פיקסלים ומעלה תוך שנה ואת השאר אני לא זוכר. קיצר פנדה נשמעו לי בטוחים בעצמם, אני חושב להזמין לפני, לפני שכולכם תגמרו תמלאי מחדש : לגבי זה שמארגן את הקניה הקבוצתית, מה נסגר?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. צרכים אופיס, אינטרנט ומעט משחקים. ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הסמסונג שרשמתי לבין אחד דומה רק עם B בסוף? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים