עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jukuho,

מבקשת חוות דעת מסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by jukuho,

מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by mikitimsit,

קראתי כתבה שיש 3 סוגים של פאנלים ,IPS , TN ,VA מי שמבין קצת שיעזור ויגיד לי את סוג הפאנל שיש לי בדקתי את סוג האנל שלי הוא g2g מי שרוצה לעיין שיכנס פה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by oren12,

אני מזמין את המחשב עוד היום.. ואני רוצה לדעת האם כדאי, המוכר ב-TMS המליץ לי עליו יותר מה- Dell ... הוא הגירסא החדשה של 226BW.. בבקשה דחוף חוות דעת עליו הוא מחכה לתשובה..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, התקציב שלי בהתחלה היה 1300 בשביל הCMV-228A של KSP אבל קראתי כאן המון ביקורות לא "נחמדות" בלשון המעטה עליהם (למרות שקניתי משם 3 מחשבים ועד עכשיו היה בסדר גמור) אז אני קצת חושש לקנות מהם שוב. אז למישהו יש המלצה למסך 22" עבור קריאה רוב הזמן (אני רוב הזמן מתכנת), אופיס סרטים אינטרנט ומשחקים לעתים רחוקות? אני מוכן להעלות את התקציב ל1500 (1600 במקרה וזה באמת שווה את זה). תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by oren12,

לצערי אמא שלי ירדה בתקציב מנסיבות כלכליות.. וזה מעצבן לאללה כי תכננתי לקנות את ה- 2007WFP של DELL.. אז עכשיו אני צריך מסך עד 1500 ש"ח בעיקר למשחקים וסרטים.. וייתכן כי ישמש גם כטלוויזיה.. מהביקורות שראיתי אין לי מה לחפש ב-LG / סמסונג.. בבקשה שתהיה חנות מהצפון.. TMS, PANDAS... וכל חנות אחרת.. (שהיא טובה ואמינה) ממש תודה..

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by elabet,

מה עדיף יותר? מבחינת מחיר ומבחינת איכות (למרות ששניהם פאנל TN) אני בשיקולי קנייה. התקציב די לוחץ. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות

11. Started by zedisdead,

האם מישהו מכיר או יודע משהו על המסך הזה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by DorCo,

עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. השאלה בכותרת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by ronif,

שלום למומחי הפורום לאחר התלבטות רבה ( גם כאן בפורום ) אני לקראת רכישה של המסף הנ"ל. אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בתמונות וסרטים. רציתי לקבל אישור סופי שאכן המסך איכותי ולא אמור לצאת בקרוב דגם של DELL או חברה אחרת ואולי כדאי להמתין עם הרכישה. בנוסף, אשמח לחוות דעת לגבי החנות הרצ"ב : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19032 מה כוונתם ב - "דגם החדש" ?

15. Started by kemic,

שלום לכולם! אני מתלבט בין ה EIZO S1931S לבין ה DELL2007FP . השימושים שלי הם משחקים משחקים ושוב משחקים (כבדים מאוד) .. לרשותי מחשב עם Q66 וכרטיס מסך 8800GT OC. התקציב הוא 2500 ש'ח אני מחפש במסך : חיות תמונה , חדות גבוהה מאוד של צבע , ופשוט תמונה חיה וחדה שתרשים אותי ותשאיר אותי ללא מילים, שטח עבודה פחות עקרוני לי, ואני לא עובד עם תוכנות עריכה ודברים כאלה.. רק משחקים (אבל להגיע לשיא איכות, חדות , חיות מקסימלית של תמונה). אני חייב את עזרתכם כי אני כבר כ'כ מבולבל שאין לי מושג על מה ללכת.. הבנתי שלDELL יש תמונה מרשימה מאוד, אבל יש את בעית הפיקסלים והפאנל המקורי שממש מפחיד אותי ואני מפחד מאוד ליפול פה. לעומת זאת יש את ה EIZO S1931S שהוא נחשב איכותי ביותר וגם מציג תמונה ברמה גבו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה

17. לא רחוק ממקום העבודה (בערך 10 מטר) יש סניף של BigBox. בחנות לא היו לקוחות, אז אני וסגן המנהל הלכו ל-BigBox לשחק בעמדה של Wii. נמאס לי לשחק והחלטתי לעשות סיבוב בחנות. אני מגיע לעמדה של מסכי LCD ומתחיל לבדוק את המסכים. פתאום אני מבחין במסך אחד, בגודל 20.1 של NEC בעל איכות תמונה מטורפת. פשוט מדהימה. אתם צריכים לראות איך הוא נבדל משאר מסכי LCD. מדובר בדגם NEC 20WGX. קראתי עליו ביקורות ברשת וראיתי שיש בו את הפאנל הכי איכותי שיש לתעשיית LCD להציע. אני כבר מספר חודשים שוקל לשדרג את ה-Chimei 938D שלי במסך יותר גדול ואיכותי כי לא כיף לצפות בסרטים על 19 אינץ. ופה הבעיה. מצד אחד יש מסכים מאד איכותיים בגודל 24 אינץ', אבל הם גדולים מידי, הרזולוציה מטורפת ואין לי רצון לקנות כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by tobul,

היי. מיועד למשחקים אופיס ושימוש רגיל במחשב אין משהו מיוחד.... לא יודע איזה גודל עדיף אבל אני מניח שבגלל התקציב הלא גדול זה יהיה 19 (ולפי מה שהבנתי עדיף גם לעיניים) אז איזה המלצות יש לכם חברים? תודה...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by Sargon,

הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. שלום, שאלה קטנה לגבי המסך: ברגע שאני מדליק אותו לאחר לילה / שעה שעתיים שהוא לא היה דלוק, כשהמסך נדלק הוא חשוך כזה, כאילו הבהירות לא עובדת עד הסוף ולאחר כמה שניות 10-15 הוא בהדרגה חוזר לתאורה הטבעית שלו ולבהירות הנורמלית. רציתי לדעת אם כך פועל מסך ה LCD או שיש מה לחשוש ולהחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by jungle-man,

האם כדאי ללכת על הNEC 19" GX2 PRO?[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 15:07:07 http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=214264,group=all

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  23. השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אז כמו שרשום בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם ישנם מסכים מומלצים נוספים בתקציב שלי עד 1200 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by doronz,

שלום, רציתי לברר איזה מבין המסכים הנ"ל מתאים יותר לטקסט. אני מחפש מסך לגלישה מרובה באינטרנט ולעיבוד תמלילים (ומעט לסרטים). הבנתי של 22 יש פנל פחות טוב, אך הוא גדול וזול יותר בכ400 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים