מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לאבא שלי מסך 19" לא רחב (4:3) לשימוש ביתי קל (אינטרנט, פוטושופ, אופיס וכדומה)... אני לא רוצה לקנות משהו זול מידי ולא טוב, לכן אני צריך את עזרתכם. אני רוצה מסך שנמצא בעמק השווה, של ביצועים ואיכות מול מחיר. ראיתי המלצות על סמסונג 971P וגם על 961P האם המסכים שווים את הסכום שלהם ? נתקלתי גם ב932BF שעולה כ1000 ש"ח (לעומת 1300-1400 האחרים), האם הוא מספיק טוב לעבודות מעלה ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט לדבי המסץ שעליו לקנות. הוא מעוניין במסך 19" לשימושים יומיומיים (אינטרנט וכו'). הוא מעוניין בנוסף לחבר ממיר למחשב ולהשתמש במסך כטלוויזיה בחדר. אני מעוניין בהמלצות על מסכים שעומדים בדרישות, תודה רבה. נ.ב, הכרטיס מסך שיהיה לו במחשב הוא 2600Pro, האם הוא יכול דרכו לצפות בטלוויזיה, או שיש צורך בכרטיס טלוויזיה ייעודי? תודה רבה, דוד.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה ועדיין: מהו מסך 19" 3:4 המומלץ (עם ציון סוג המסך) ??? (עבור האחראי, האם ניתן להוסיף דף המלצות עבור מסכי 19" בדומה לדף עבור 22" :s05:) תודה מראש עודד
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום איזה מסך 19 אינץ מהחנות הזאת www.skypc.co.il נחשב למסך טוב? אני לא רוצה מסך יקר מידי אבל גם לא מהזולים מידי.. משהו סביר תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
דרוש מסך 19" עבור מתכנת ב 1500 ש"ח בערך דרישות: 1. תצוגת טקס מעולה 2. אמין 3. נוח לעבודה ממושכת. 4. אין צורך במשחקים או סרטים מועמדים: 1. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK 2. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
*לא רחב כמובן אז אלה הדרישות. ראיתי שה 971P המומלץ חזר לשוק... השאלה היא אם מאז שהוא יצא, לא הגיעו מסכים טובים כמוהו כבר לשוק? אני לא ממש מעודכן, אך אני מניח שהתשובה היא "לא במחיר הזה". תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' לשימושים שהם ברובם עבודה משרדית ועיבוד תמונות. חשוב שהמסך יהיה חד, שיהיו צבעים חיים, ניגודיות גבוהה לא TN וחשוב אמינות טובה. זמן התגובה לא מהווה פאקטור ושלא יהיה רחב. התקציב הוא 1500 - 1600, אם יכולת התגמשות ניתנת להזנחה תודה!
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חשבתי על 931C אבל יש ביקורות רעים באתר לגביו . חשוב שיהיה זמן תגובה 2 MS יחס ניגודית 1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך טוב ומומלץ שעות:20 אחוז אינטרנט כולל עבודות 40 אחוזים משחקים 40 אחוזים סרטים חשוב לציין יושב על המחשב 9 שעות ביום ושיהיה טוב לעניים
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי חג שמח לכולם, אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב), בתקציב של עד 1600 שקל. השימוש הוא משחקים, סרטים, וגם גלישה ושאר הדברים שמצריכים צפייה בטקסט הרבה זמן. תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD למחשב. כרגע השימוש העיקרי שלי הוא לעבודה רגילה (תכנות, גלישה באינטרנט) ולסרטים. אבל אני מאוד רוצה גם להשקיע בכרטיס מסך בינוני ולהנות גם ממשחקים. יכולות PIVOT, או כל אפשרות להזיז את המסך, לא מעניינות אותי כי אני מאמין שברגע שהמסך ישב על השולחן הוא לא יזוז יותר לעולם (כמו במסך שיש לי היום). חיטטתי קצת בזאפ ומצאתי הרבה מסכים ואין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב. ואני ממש מבולבל איזה מסך לקנות (יותר מדי מבחר יכול לבלבל בן אדם ) השאלות שלי: 1. בשביל סרטים ומשחקים כמה ms צריך בלי שהתמונה תמרח? 8, 4 או 2? או ש2ms זה סתם הגזמה כדי לגרום לאנשים לשלם יותר על דברים שהם לא צריכים? 2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר הרבה התלבטיות החלטתי לקנות benq fp93gx. ואני חושב אולי להעדיף מסך אחר עם pivot, כי משתמש הרבה באינטרנט ואופיס. האם יש מסך מומלץ שיש לו pivot בסכום עד 1200 ש"ח? או שכדאי להשאר עם הבחירה הראשונה שלי וללכת על fp93gx? תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/54256 מסך LCD 19" עם רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 בפחות מ1,500 שקל? משהו לא בסדר?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום שלום! אני חייב להעיף דחוף את הCRT 17" הישן שלי, כי אין לי בגללו מקום על השולחן בשביל לימודים.. סבא שלי קנה לאחרונה ב600 שח את המסך Acer X193W. והוא נראה לי סביר. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות טובות יותר במסגרת התקציב? נ.ב חשוב לי גם שיהיה אפשר לתלות אותו על הקיר לפעמים כמו בACER [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 13:44:09 טוב רכשתי אותו.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מסך רחב בגודל 19" ומעלה, בתקציב 1,200-1,300 ש"ח. הוא ישמש לעבודה משרדית ואינטרנט בעיקר. אז לא צריך משהו שמציג סרטים ומשחקים באיכות מדהימה, אבל מה נקרא בלשון העם "שיראו יפה ואיכותי".
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" של חברת SONY... אני מתלבט בין 3 דגמים.. והם: SDM-E96D SDM-S95DR SDM-S95A אם למישהו יש המלצות.. המחירים דיי דומים.. הפרשים של עד 100 שקל.. האם שווה את ההשקעה? שלושתם 8MS.. אבל יחס הניגודיות שלהם שונה (1:550,1:600,1:1000) והחיבורים.. רק ל2 יש DVI.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש וכבר בחרנו לו מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308784.msg2701460#msg2701460) בגדול זה המפרט: E6750 GigaByte P31-DS3L WD 250GB 2GB 667MHZ 8800GT HEC + Enemarx 400 Altec Lansing ATP3 מה שנשאר זה מסך. הוא משחק 70%, סרטים 30%. הוא רוצה מסך 19" או 20" (לא 22") רחב, ב-1500 - 1900 ש"ח. שיהיה מסך איכותי, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19", ברוחב 3:4 (חובה, המסך לא בשבילי ואני יכול להניח בצורה די וודאית שמסך רחב לא יתקבל בברכה... ). המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו', בסדר גודל של כמה שעות כל יום. התקציב הוא עקרונית בסביבות ה-1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג (קצת) למעלה. ברור לי שהתקציב די מגביל את האפשרויות, אבל המלצות למה שכן אפשרי יתקבלו בברכה. תודה מראש, אדם.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הציעו לי שני דגמים באיזור ה1100 שח http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3094&scat=220&tcat= (אל תתייחסו למחירים שרשומים כאן) האם שווה להשקיע בהם או שיש לכם המלצה אחרת. גלישה, סרטים, פוטושופ, פלאש, אופיס ותכנות...משחקים פעם ב... אלו תחומי ההתעניינות שלי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
תקציב עד 1000 ש"ח יש דבר כזה?! שיראו מדויק ומאוד איכותי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האמת שקראתי וקראתי ו...אני כבר מבולבל לחלוטין. הבנתי שהמסכים הטובים ביותר לעיבוד תמונה/גרפי(פוטושופ בעיקר) הם 2 מסכי הDELL המפורסמים,אך אותם כבר לא ניתן להשיג וחברות שהם מופיעים אצלם באתרים - לא מחזיקות אותם. לאור זאת - איזה מסכים אחרים מומלצים לצרכים הנ"ל ובתקציב של עד 3000 ש"ח? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש שוברת את הראש פה. קראתי ועברתי על 2 העמודים האחרונים של הפורום ורק נהייתי יותר מבולבלת. אני משחקת, רואה סרטים ועובדת על המחשב (טקסט וגרפיקה) - מה עושים? אני מול המחשב המון המווווווווון שעות ביום אז אני חייבת מסך שלא יעשה לי כאבי ראש. כיום יש לי מסך שקניתי לפני כ-5 שנים של סמסונג (730bf) ובאמת הגיע הזמן להחליף... לא קבעתי לנושא תקציב עדיין, חשבתי על סביבות 2000 שקל, אבל תכלס אין לי מושג אם זה ריאלי, יותר מדי או מה? לגבי הגודל - אני עובדת המון עם טקסט, ואני ממש לא רוצה מסך ענק שאני אזדקק למשקפת כדי לקרוא. אם זה משנה, אני יושבת במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. בנוסף, כרגע יש לי כרטיס מסך 8800GT - ואני רוצה לדעת אם אצטרך להחליף אותו.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הי אני צריך לקבל החלטה מהירה לחבר. הזמנתי מסך LG L206WTQ אך הוא יהיה במלאי בעוד כ10 ימים בלבד. האם יש מסך 20 אינטש אחר באותו מחיר שאתם ממליצים לי להחליף את ההזמנה ? היעוד של המסך הוא משחקים בעיקר. תודה מראש מנו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברור שעדיף פאנל איכותי יותר אך אין לי כסף לכך.............
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי 20 אינצ' השימוש שלהם יהיה בעיקר משרדי (אינטרנט,אופיס) מה עדיף? LG W2042T LG L207WT Samsung 2053BW Samsung T200 אני בכיוון של ה2053 נראה לי יחס מחיר תמורה הכי גבוהה מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-