מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך 19" LCD לא רחב עד 1400 שח לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אשמח להמלצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי הביתה מהבסיס, ולהפתעתי, המסך לא רוצה להציג תמונה, המסך עצמו לא נדלק והלד שבמצב המתנה דולק קבוע בכתום (ובמצב שהמסך עובד - בכחול), מהבהב בקצב איטי מאוד בצבע כחול מישהו נתקל בתופעה? יש מה לעשות לפני שאני הולך לממש אחריות?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מחיר מתחת ל-1300 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411938 133 ביקורות משתמשים לא רעות בכלל ב-Amazon UK.. רוב החוות דעת השליליות מתייחסות לשימוש עם XBOX360 שלא תומך ברזולציה של המסך. רציתי לדעת אם למישהו כאן היה ניסיון איתו, במיוחד במשחקים (זה לחבר שהוא גיימר), או חוות דעת כלליות. כמו כן אם מישהו יודע מה האחריות של פיקסלים מתים אצל ניופאן על המסך הזה? בכל מקרה חבר שלי כנראה יתקשר אליהם מחר לברר..
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לקנות (בדחיפות, כי המסך הקודם שלי מת, לצערי הרב) מסך LCD בפורמט לא רחב. המסך ישמש בעיקר לעבודה ממושכת (Office, אינטרנט), ומדי פעם לסרטים. לכן, אוכל לדעתי להסתפק במסך עם זמן תגובה 8ms (האם לדעתכם צפויות בעיות עם סרטים?). אני מעדיף מסך שהוא לא בפורמט WIDE, כי נראה לי שלצרכי עבודה זה יותר נוח. (עבודה = קריאת \ כתיבת מאמרים, ותכנות) המטרה היא מסך שלא יכאבו\התעייפו העיניים משימוש ממושך בו. ברצוני להשקיע כמה שפחות כסף במסך, ולכן מחיר בסביבות ה 1100 נראה לי סביר. ראיתי מספר מסכים כאלו, של LG, Proview ו MAG, אך הייתי שמח לקבל המלצה קונקרטית. מחיר זול הוא די חשוב לי, מנסיון כואב עם המסך הנוכחי שלי, שהיה מעולה, אך נהרס תוך 3 שנים (LG F700P), מה שאומר שאני מצפה להח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בבית יש לי 2 מסכי 19" (לא Wide) שאני עובד איתם כבר כמה שנים. כרגע אני רוצה לקנות מסך נוסף למקום אחר, וההתלבטות העיקרית שלי היא האם 19" או 22"? וההתלבטות שלי היא בעצם כי 22" הוא בעצם באותו הגובה כמו 19", רק פשוט רחב יותר. טקסט ארוך יותר 22" לא יציג לי, וטקסט רחב הוא ממילא לא כ"כ רלוונטי (כי רוב האתרים הם צרים). והשימוש שאני רוצה בו כאפשרי אך לא נוח הוא לשים חלון לצד חלון - ושוב, אני לא רואה בזה משהו נוח. אז הייתי רוצה לשמוע חוויות שלכם משימוש ב2 הגדלים הללו. בנוסף אציין שהשימוש שלי הוא לצורכי: אינטרנט, מסמכים, תכנות מאסיבי. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה). אשמח להמלצות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוב העבודה תהיה אינטרנט ודברים דומים, אך הדרישה העיקרית היא להוות מסך טוב להצגת תמונות. אני יודע שפאנל TN לא יצטיין בזה, אבל התקציב מגביל. איזה מסך יתאים לעבודה הכי טוב? והאם ה 932B כבר ישן מדי או שהוא עדיין מומלץ? תודה : )
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מבקש המלצה מבין דגמי הסמסונג והLG הקיימים, פשוט צריך איזה מומחה שיכריע מה המסך המומלץ לעבודה יומיומית לסטודנט ללא שימוש במשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 19" באיזור ב1500 שקל השימושים הם בעיקר גרפיקה (עריכת תמונות , פוטושופ וכו'...) ראיתי את המסך MAG 905WA שיש לחברה שלי ומאוד אהבתי אותו אשמח לעצות ... ותודה .
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" ומרתיע אותי קניית מסך בעל פאנל TN בשל מה שכתבו באתר על זווית הצפיה הצרה.. האם יש מסך איכותי בגדלים האלה שהוא בעל פאנל VA או IPS במחיר שפוי (עד 1500 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך של 19" בתקציב של עד 1400 ש"ח. המליצו לי על HYUNDAI B90D http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=B90D&affiliate=zap ועל DELL E196FP http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=380777 איזה מהם עדיף לדעתכם? יש לכם המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מסך 19" בתקציב של 1500¤ לגראפיקה בעיקר.. גם למשחקים..אבל בעיקר לגראפיקה. לא מסך רחב.. רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה שהמסך ישמש לי למשחקים חדשים (יש לי HD4850) וכמובן לסרטים, אם תוכלו להראות לי אילו דגמים מומלצים היום אני לא מעודכן, אני מניח שאני אוכל בתקציב הזה לקנות רק מסך בתקן TN אבל תראו לי מה שאפשר תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל שאני לא מעודכן כבר, אני לא בטוח באיזה כיוון ללכת אפילו האם יש מסך VA כלשהו היום במחיר סביר? כלומר, כיוון ה 1500 - 1600. אם לא, איזה מסך מומלץ יש באזור ב 1000 ש"ח? ראיתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=676717 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378205 חשוב מאוד - ניגודיות גבוהה, צבעים טובים וחדות. זמן תגובה לא מעניין, וכך גם כל מה שקשור במשחקים. המסך ישמש בעיקר לצפיה בדפי אינטנרנט, וורד, תמונות ועיבוד תמונות. תודה! ! !
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" זול ככל האפשר, לשימוש משרדי בסיסי ביותר. לפי מה שראיתי רוב המסכים בשוק הם 19" רחבים, ואיני מעוניין בכזה. אשמח לקבל המלצה - ואולי אף הכוונה לחנות\טווחי מחירים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) - מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שיהיה בעל חיבור DVI וכמובן תצוגה שלא תוציא את העיניים. מכיוון שאני מתכונן להזמין מחשב חדש מפנדה, רצוי שיהיה מבין המבחר שלהם. מה שראיתי אצלם ונמצא בתקציב: LG LCD 19 L1953S 5Ms 1:2000 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 LG LCD 19 L1954SM Samsung 19 LCD SyncMaster 920BM מה מביניהם מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מחפש מסך 19".. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, גלישה, משחקים פה ושם, פוטושופ, ואני מתחיל מידול (גרפיקה). ושהבסיס לא יהיה גדול מדי.. תמליצו בבקשה.. מתן.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חשבתי על Samsung 940BW או LG L194WT או שבכלל לא כדאי לי מסך רחב? העדפתי מסך רחב בעיקר בגלל שזה יותר מתאים לי מבחינת מקום.. יש לי קצת בעיה עם הגובה של המסך אבל אני אוכל להסתדר גם עם 19" רגיל
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מחפש מסך 19" בעיקר למשחקים. אני מחפש משהו שלא ימרח, ושיהיה טוב למשחקים. אני אוהב יותר מסכים כהים.. זאת אומרת שהמסך לא יהיה בהיר יותר מדי. תקציב.. סביבות ה 1600 ש"ח פלוס מינוס. משהו שיהיה איכותי, שלא יהרס אחרי חצי שנה. תודה
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך 19" לא רחב למשחקים בעיקר, ב1600-1700 זה המפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1554 1 הבנתי שהVIEWSONIC VP930 הוא מומלץ בתמורה הזאת. יש המלצות יותר טובות? אני מוכן לעלות קצת בתקציב אם זה קריטי הוא מומלץ למשחקים? ומה זה REVO3 שהבנתי שאני לשאול עליו? עוד משהו שאני …
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בתחילת השבוע (לאחר התייעצויות רבות פה) (ראו את המפרט למטה אם זה עוזר בהמלצה) הייתי עכשיו ב2 חנויות (אופיס דיפו ועוד אחת לידה בסט ביי) ראיתי שם 3 דגמים עיקריים 1) samsung 932bf - 1200 2) LG 1960TR - 1200 3) LG 1900RDVI - 1600 רציתי לדעת חוות דעת על המסכים האלה (ממה שראיתי השלישי באמת נראה בעין הכי טוב) האם הם מתאימים למחשב ואם יש מסך יותר מומלץ מהם (עד 19 אינץ ולא יותר) השימוש העיקרי יהיה תיכנות ומשחקים * ואם חריגה של 100-200 שקל תניב שיפור משמעותי אני מעדיף לחרוג מפרט המחשב: -------------- בפוקס פי סי Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן יחסית, חשבתי על 22"וירדתי מהם, חשבתי על 20" ואמרתי נקנה דל אבל עם כל הכבוד מדובר בעוד 800 ש"ח מעבר ל 1700 ש"ח שאני לא מוכן להשקיע וזו תוספת של 50% למחיר המסך המתוכנן, תוספת שאני לא מוכן להשקיע. ומצאתי לא מעט מסכים שנראים מצויינים ב 1600-1700 ש"ח למשל: Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat 1600 ש"ח LENOVO L192P TFT LCD 1700 ש"ח Samsung 940BF (לא מכיר אבל אני די מרוצה מה 931BF , האם הוא אותו הדבר? רק דגם חדש יותר?) 1600 ש"ח אני מניח שיש עוד לא מעט מסכים לא רעים, ואני שוב מבקש מסך למטרות הבאות: 1. אני בעיקר מתכנת 2. משחקים 3. סרטים על מה אתם יכולים להמליץ? כאלו שלא רשמתי? דברים שלילים ? חיובים על המסכים שרשומים כאן? האם ה IBM מספיק מהיר למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, אודה מאוד עזרתכם בבחירת מסך 19", המיועד לעבודה משרדית. למה הגודל? בני הזוג משתמשים בעדשות מולטי פוקל, ומתלוננים שבגודל מסך 22", לא נוח לעבוד. שימוש עיקרי: עבודה משרדית נטו. שאלות: - האם ללכת על מסך רחב 16:9 או רגיל 4:3 בגדלים הללו? - מבין המסכים הטובים, על איזה מסך תוכלו להמליץ? - ואם נגביל את התקציב לעד 1000 ש"ח? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-