עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש מסך LCD 17" עד 1K שיהיה למשחקים ועיצוב גראפי בעיקר אבל תכלס אני לא מבין מה הולך יש לי מסך סאמסונג 710T שקניתי לפני שנה וחצי והוא אחלה מסך להכל אז מה יש לשלם יותר בשביל דגמים חדשים אם הישנים מספקים |: תודה מראש,עידן.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by dandisc,

שלום אני רוצה מסך בתקציב הנ"ל,השימוש העיקרי יהיה אינטרנט ווידאו(משחקים גם אבל פחות).ראיתי אצל חבר שלי מסך שקנה לפני שנה וחצי של infinity המסך היה לא משהו בסרטים והציג צבע "זרחני" במקום שחור יש מצב שאני מביא מסך בלי הבעיה הזאת? הייתי גם ב-BigBox בבילו וראיתי שם מסכים והמוכר התחייב למחיר הכי נמוך גם מול זאפ(וחטף השפלה) בעיקרון ריאתי את אלו: Viewsonic VG712 מאוד אהבתי אבל העיצוב מגעיל(עם הרמקולים ) ועשוי מפלסטיק זול+אין DVI. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36435 אך לידו עמד LG שהמוכר שיגע אותי עליו "תראה את הנתונים"...האמת הוא היה טוב אך טיפה פחות מהVS דגם 1732 משהו עם 4MS..היה גם סמסונג לבן שהיה גם מדהים לדעתי.וגם NEC וAsus עם ציפוי Glossy ממש מרהיב.. מאוד רצית…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by harur,

אבא שלי מחפש מסך בעיקר לאינטרנט, מסמכים, מצגות ואולי סרטים. משחקים אולי אבל פשוטים גודל 19 -20 חשוב לו חדות וצבעים אמיתים "כמה שאפשר" מחיר השקעה בין 1600 ל-1800 שקלים אשמח לקבל לפי סדר עדיפות יורד. מהטוב ביותר עם ציון יתרונות וחסרונות תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by MOOSH,

אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by ceyal99,

אהלן, אני מעוניין לקנות מסך 19 שטוח, אין לי דרישות לאיכות גבוהה - רק אופיס ואינטרנט חצי שעה ביום. יש מלא מסכים של 1100-1200 שקל. מי הכי טוב? איזה חברה הכי טובה? תודה! אייל

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by eclipse,

אני עומד לקנות מסך 19 ומתלבט אם לקנות מרובע או רחב. המחירים כבר כמעט לא משמעותיים. המחשב משמש למשחקים. מה דעתכם על LG L194WT ? נמכר בסביבות 1500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by maor0079,

שלום חברה אני צריך המלצה למסך 19 רגיל 4:3 בתקציב של 1200 ש"ח גג שימושים משחקים וסרטים בעיקר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. שלום רב ברצוני לרכוש מסך LCD חדש עבור משחקים (אני לא חובב משחקי FPS היסטרי אבל רוצה מסך מהיר) ועבור אשתי שעובדת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/פריהנד/אילוסטרייטור במסגרת העבודה שלה. קראתי ביקורות בעיקר ב TOM"S HARDWARE על כך שהVIEWSONIC VX922 מומלץ למשחקים וגם מחירו נראה לי מתאים (בערך 1350 ש:ח). אשמח לשמוע דיעות או המלצות שלכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by Spider1,

שלום רב לכל חבריי הפורום! ברצוני לרכוש מסך 17\19 אינץ' , אך שיהיה איכותי מאוד, התקציב יכול גם לגדול אך אני רוצה לקנות מסך איכותי וטוב. השימושים בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים . ראיתי את המסכים הבאים בKSP , אבקש התייחסות ובמידה ואפשר המלצה על דגמים טובים יותר ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? SONY ?L1917S 19'' LCD 8ms? LG ?VX924 19'' LCD 3ms DVI? VIEWSONIC ולגבי מסכי ה-17: ?740N 17'' LCD 8ms? SAMSUNG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? LG יש לי נטייה לקנות 19, ואודה למי שיוכל לתת לי כיוון למסך הטוב ביותר והמשתלם , המשך יום טוב וחג שמח לכולם!

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by avi215,

בזמנו ביקשתי המלצות למסך איכותי בגודל 19 או 20 אינט'ש, ואכן הומלץ לי ה-דל 2007WFP, וכן 2007FP , לצערי שניהם לא נמצאים בשוק ולא ניתן להשיגם. בקשתי המלצה למסך הכי איכותי שניתן להשיג במסגרת התקציב, גימיקים לא מענינים אותי (רמקולים, וכו), חשוב איכות (לא פחות מפנל IPS ), צבעים כמו שצריך, בקיצור אולי 2007WFP מקבילי מחברה אחרת, אגב לא חייב להיות רחב מכוון והשימושים הם:אינטרנט, עבודה שוטפת, משחקים קלים. אודה לכל היועצים. אבירם.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. היי יש לי מסך 17" CRT וחשבתי להחליף למסך LCD בגודל 19" כי 20" איכותי עולה מעל 2000 שקל שזה יותר מידי. ראיתי שאתם מדברים הרבה על ה VIEWSONIC VP930 ורציתי לדעת האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב נורמלי שיכול להחליף מסך CRT? המסך הוא לא למשחקים ולא לסרטים אלא לשימוש יומיומי כמו גלישה וקריאת טקסטים מרובים שהעיניים לא יתעייפו. עוד משהו חשוב שהטקסט לא יהיה קטן מידי. אם יש עוד המלצות אז בבקשה תציעו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. שלום יש לי סמסונג 971P שרכשתי לפני שנתיים כמעט. אני עובד הרבה על פוטושופ ואני רוצה להוסיף מסך שני בשביל שכלי העבודה יהיו בצד אחד ובצד השני רק התמונה. השאלה היא ? אם כיום במחיר של עד 1200 ש"ח אני יכול למצוא מסך יותר טוב מהסמסונג 971P ? ואם כן אז איזה מסך מומלץ בבקשה ? שוב פעם אני צלם ודיוק בכיול חשוב לי מאוד! תודה רבה לכל מי שעונה !

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שלום, מחפש מסך 19 אינטש שטוח למשחקים בסביבות 1500 ש"ח עם מגבלת גובה של עד 41 ס"מ. תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by RJ1,

אפשר המלצה למסך 19? אני קונה שני מסכים. אחד את הדל 22 ועוד אחד שחייב להיות בגודל 19, אז אני אשמח לדעת איזה מסכים טובים יש בגודל הזה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by Shiker,

היי חברים מחפש מסך 19 אינץ רחב/רגיל במחיר של עד 650 ש"ח לשימוש משחקים, אינטרנט וסרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  16. מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nsbar,

בעיקרון המסך יהיה שייך לילדתי הקטנה (4) אך עדיין אני רוצה מסך שאפשר יהיה לעבד בו תמונות בפוטושופ מה הכי מומלץ עם תקציב של בסביבות 1000 ש"ח תודה לכם

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by madror,

חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. ההתלבטות שלו היא בין 2 אלה : http://www.general.org.il/default.asp?id=177&CatId=88 או דגם XEROX XAP-192I אני יודע שהראשון הוא MVA , השאלה שלי האם השינה גם הוא פאנל MVA ? חשוב מאוד שלא יהיה TN . תודה ויום טוב , אריק.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 וראיתי את מסך ה NU L922A שהוא יחסית זול כ 1150 שקל עם זמן של 8MS עד כמה שזכור לי עוד מהתקופה שהייתי מנוי על PCPLUS הוא קיבל ציונים מעולים על תצוגה וערך\עלות וקיבל את נבחר הסדרה. מה אתם אומרים??? ואיזה מסך 19 עד 1300 שקלים אתם ממליצים אין לי יכולת לחרוג מה 1300 ש"ח או שבכלל להישאר עם ה LG17F700B שלי???

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנת מסך שהוא 19 אינץ, שלא יהיה רחב (לא אראה בו סרטים או אשחק בו יותר מדיי סרטים) ושכמובן יהיה עם פאנל שהוא לא TN. לצערי התקציב שלי הוא לא כל כך גבוה למסך שהוא לא TN (בסבבות ה- 1500 ש"ח). לאחר חיפוש הבנתי שאת ה- VP930 כבר לא מייבאים והדל (2007FP) מעבר לתקציב שלי..... האם יש מסכים אחרים שיכולים לבוא בחשבון בתקציב הנ"ל?? רוב השימושים שלי במסך הם בעיקר לגלישה, קריאת טקסטים ומעט מאד משחקים וסרטים....האם לשימושים האלה יספיק מסך שהוא בעל פאנל TN?? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by IdolAdmin,

אני בונה מחשב למשחקים ואני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לי 19 אינץ' LCD יהיה לי כרטיס מסך או 8800 GTS או GTX תקציב למסך מתחת ל 2000 ש"ח שימוש עיקרי למשחקים\סרטים..אם ההבדל מחירים בין 19אינץ' ליותר לא גבוהה אולי אני אשקיע פשוט 19 אינץ' זה דיי גדול אז זה מתאים לי.. אז איזה חברה ואיזה דגמים כדאי לי לבחון?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by Kitt0s,

אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. אהלן, לפני הכל, בחרתי במסך 19 אינצ' בעיקר בגלל ששמעתי שבגודל הזה נוח יותר לקרוא (ואני קורא הרבה בזמן הגלישה) , עד כמה זה נכון? אין לי עצבים לקמבן כל מיני פתרונות שיגדילו טקסט באם אקנה מסך גדול יותר. חיפשתי בארכיון והבנתי שהאיזו s1931 הוא המסך המומלץ בטווח המחירים שציינתי. שלוש שאלות, איזו רגלית כדאי לי לקנות אם רוצה את הרגלית שמאפשרת גמישות הכי גדולה, בעיקר בכל מה שקשור לשינויי גובה? נדמה לי שזו הרגלית בשם ezup, אני צודק? מישהו יודע אם ניתן להשיג אותה בארץ (מוכרים בארץ את המסך עם שלוש הרגליות)? שאלה שניה, ישנו ה- s1932 כבר שאלו פה לגביי ההבדלים וקראתי גם את התשובה ועדיין אני מתלבט בין השניים. מה שקורץ לי ב- 1932 זה תוספת הכיוונונים אבל אני לא בטוח שבשאר הפרמטרים הוא זהה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. תציעו לי, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.