מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך חדש. המסך ישמש לצרכים של עבודה משרדית ומשחקים. כרגע המחשב I7-4770, 16GB DDR3, GTX 760, בגדול התקציב נניח עד 4000 אך עדיף פחות. גודל מסך לפחות 27 עדיפות ל1440P אך לא חובה, וכמובן 144HZ+, לא TN. למיטב הבנתי קריטי שאם הולכים על כרטיס מסך NVIDIA צריך מסך תומך בGSYNC. אבל מסכי הGSYNC יקרים בצורה משמעותית. נגזר מכך שגם הכרטיס מסך יקר משמעותית וגם המסך. לכן חשבתי על RX 580 8GB, ומסך עם FREESYNC. יש לכם המלצות/דעות אחרות? ואשמח לקבל המלצות למסך ספציפי.כרגע חשבתי על: 1. lg34uc79g 2. msi optix mag27cq 3. viewsonic vx3258-mhd תודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו לדעתכם המסך הכי טוב (גם אם יקר) שיש כיום למשחקים? שיתן גם זמני תגובה מעולים, אך בלי פשרות על איכות התמונה? אני מדבר על מסכים בגדול 19 אינץ לפחות (אפשרי גם 20.1 ויותר רחבים)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משווק דיגיטלי ויושב המון מול המחשב. אני מחפש שני מסכים 27" שאוכל לעבוד איתם כראוי. תקציב גג: 2,500. המסכים מחוברים ללפטופ בסיסי ואין לי שום צורך בדרישות טכניות מורכבות מאוד. בעתיד אני מאמין שאעבוד עם תוכנות עריכה אבל זה זניח. אני עובד על שולחן באורך 95 ס"מ כרגע. וממה שראיתי המסכים מגיעים ברוחב של 60+- לכן כנראה אלך על תלייה עם מתלה לשני מסכים. מתלבט בין שלושת אלו: https://ksp.co.il/?list_compare=.51853..56980..38912. היקר מביניהם מגיע עם 2K וממה שראיתי הבא אחריו במחיר של 2K כבר עולה 1500 בערך. מצד שני אין לו הכנה למתלה. שני האחרים ממש דומים ובשניהם יש VESA מה דעתכם על האופציות? אני בכיוון, מישהו התנסה, עוד דגמים שאול…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב, התקציב הוא עד 1000 שקל, עדיף כמה שיותר דק, כולל כניסת HDMI השימושים בו הם רגילים למדי, אינטרנט, לימודים, תמונות, וידאו (סיכוי קלוש למשחקים)...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מישהו שרכש אותו ויכול להגיד לי מה דעתו? אפשר להנות מ-HD עם המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הציעו לי מסכים אחרים אבל ראיתי בחוות דעת בזאפ שלסרטים לא לקנות אותו בגלל הבעיה שמהצדדים לא רואים טוב.אבל על המסך הזה לא מצאתי חוות דעת .אז אם יש משהו שמכיר את המסך ויודע אם הצפיה טובה מהצד ולא רק מי שיושב ממול שיגיד לי.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הצלחתי לחבר את ה dvi לכרטיס מסך שלי 6800xt איזה שינויים אני אמור לראות?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
כותרת השימושים שלי הם הרבה דפי אינטרנט, איסיקיו ושטויות כאלה, משחקים , סרטים. רחב או רגיל ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום כולם, ראיתי הרבה התיחסויות למסכים אחרים ויחס אוהד ל1970HR אבל התעלמות מה1952TQ. במפרט הוא נראה מאוד דומה - קצת יותר איטי, קצת פחות קונטרסט - ויותר זול. אז למי שמשחק רק לעיתים, בעיקר גולש, עבודה משרדית וסרטים - מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך של ''Dell 24. עד היום הייתי עם Dynamic Contrast אבל רק לאחרונה הבנתי שזו הסיבה שהבהירות משתנה לי מעצמה בנסיבות מסוימות ובאופן מעצבן למדי. בכל אופן, ביטלתי את זה ועכשיו יש לי שליטה ידנית על הבהירות והניגודיות של המסך. רציתי לדעת אם יש כמה כללי אצבע איך לעשות זאת, או אולי איזה benchmark או תוכנה כלשהי שעוזרים לכייל את זה. המטרה שלי היא תמונה אופטימלית למשחקים. אגב, במסך יש אפשרות להגדיר כל מיני מצבים, אני הגדרתי לגיימינג. אני חושב שזה משנה קצת את החום והקור של הגוונים, אבל לא בטוח בקשר לכך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל מסכי ה-22' זולים יחסית , האם האיכות בהתאם למחיר ?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
תכננתי להזמין היום את המחשב אך המסך מגביל אותי, לא מצאתי פתרון בשבילו. בהתחלה חשבתי על ה1919S של LG או על L1953.. אבל אין להם חיבור DVI. חשבתי על הL1953TR.. האם הוא בסדר? איזה עוד אופציות יש? המליצו לי על VP930 אבל הוא יקר מידי. אם לא תהיה אופציה אחרת אני כנראה אזמין אותו מחנות אחרת, אבל אני מעוניין לשמור אותו כאופציה אחרונה, רק אם אין אפשרויות אחרות.. יש משהו? אני משחק, עורך וידאו מתחיל, אינטרנט וכו'. החנות היא TMS. אני ממש ממש מעדיף להזמין הכל מאותו מקום.. תודה! עריכה: אולי 931C של סמסונג? עריכה 2: לא משנה. התרד חסר טעם מעכשיו. החלטתי לקחת את הVP930 בכל מקרה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלו…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דל 2410 אף וברצוני להגדיל את כפתורים בשורת המשימות ואת הטאבים ,כפתורים,וסרגל כלים של מועדפים.הגדלתי דרך תצוגה ב50 אחוז וזה לא מספיק גדול בשבילי. איך אני ועשה את זה כדי לראות הכל גדול יותר ולנצל גודל שלי....אשמח לשמוע דעתכם....
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש בעיה בצע, בצד ימין. אני לא מבין איך לא שמתי לב לזה, או שזה הופיע רק לאחרונה ממה זה יכול להיגרם? מוסיף תמונות, סורי מראש על האיכות צולם במצלמת האינטרנט שלי.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:39:39 מה זה לעזזל?http://i48.tinypic.com/2wn5ikm.jpg http://i45.tinypic.com/j98y11.jpg מי שלא מבין מה הבעיה, צירפתי תמונה והקפתי בעיגול http://i47.tinypic.com/2qkrs7b.jpg[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:41:30 יש לציין שהמסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך.לפני כמה דקות ניסיתי את המסך על המשחב הישן שלי תחת חיבור VGA, ויש את אותה הבעיה. :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקדמה: הרבה זמן רציתי להתחדש במסך חדש, איכותי ובעל רזולוציה גבוהה. חיפשתי מסך גודל 27' ומעלה (באותו הזמן היה לי מסך 27', ידעתי שאני רוצה גדול יותר) ובעל רזולוציה גבוהה מ1080P כי על מסך 27' הרזולוציה הזאת נמוכה בשבילי ולכן חפשתי משהו כמו 1440P או אפילו 4K ולשמחתי ראיתי מסך חדש שיצא לשוק וזה ה-34UM95. הייתה לי התלבטות בן מסך שהוא 3440X1440 לבן 4K אבל המחשב שלי כנראה לא היה סוחב את 4K במשחקים מה שהיה מצריך החלפה של כרטיס מסך (או הוספה) ושידרוג הספק, ובגלל שאין לי ממש רצון להתעסק עם CROSSFIRE או SLI החלטתי ללכת על מסך שהוא "רק" 3440X1440. ובנושא של משחקים ה-7970 על מסך 3440X1440 מתמודד בכבוד! אבל על זה יותר מאוחר. חייב לציין לטובה את B&H על האריזה המעולה של המסך!…
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח בעיקר לגיימינג יש לי כרגע מסך AOC E2343F ואני מעוניין לחבר את שניהם כשהחדש ישמש כמסך הראשי שלי . הכרטיס מסך שלי זה sapphire hd 7950
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאוד חשוב לי שהנתונים יהיו טובים!!! בהירות - 300cd/m² ומעלה קונטרסט - 1:3000 זמן תגובה - 2ms פאנל - S/IPS או PVA
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני בונה מחשב ומחפש מסך מצאתי שניים שאהבתי שניהם OLED 2K עם קצב רענון גבוה המסכים הם asus pg27aqdm AW2725DF של alienware הבעיה ששניהם 27״ ואני רוצה מסך גדול יותר האם מישהו מכיר מסך בסביבות המחיר של 2500-3000₪ שהוא 32 אינץ׳? מודה שפחות חשוב לי הקצב רענון, אבל כן האו-לד והאיכות הבנתי שאולי יהיה ב4K על 60 הרץ... אם מישהו מכיר אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19 אינץ' בתקציב של 1500-1700 שקל. השימוש שלי במסך הוא בערך 50% משחקים ו 50% תיכנות, אינטרנט וכ"ו. ראיתי פה ובעוד הרבה מקומות ביקורות טובות על LG1970HR. האם המסך הזה יתאים לי ? ברור לי שהוא טוב למשחקים אבל האם זה לא בא על חשבון ביצועים בקריאת טקסט ? האם בתקציב הזה יש המלצות אחרות (אני מוכן למתוח את התקציב עד 1800 אם צריך) ? אשמח אם יגיב גם מי שיש לו את המסך ולא רק מי שקרא עליו בפורום. תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי קראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ויודע איך הוא ... כי אין עליו המלצות בזאפ והוא נראה מסך אחלה בחלה מי שמכיר אותו...תודה!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-